مشاهده نسخه کامل
: کم شدن 60 گیگ از فضای 640 گیگ هارد لپ تاپ
kingsaze
23-09-2011, 20:58
با سلام به دوستان
هارد لپ تاپم 640 گیگ فضا داشت که به دو درایو 53 گیگی و 570 گیگی بود که در هنگام نصب ویندوز 7، 53 گیگی ناپدید شد و فقط فضای 570 گیگی رو نشون میده می خواستم که هاردم پارتیشن بندی کنم و چندین بار هم ویندوز نصب کردم ولی درست نشد از خیلی برنامه های پارتشین بندی استفاده کردم ولی هیچ فایده ایی نداشت لطفا راهنمایی کنید
T E R M I N A T O R
23-09-2011, 23:02
دوست عزیز این عدد 640 فقط عدد اسمی هست و هیچکدوم از هارد ها با همون مقدار حافظه ای که نامگذاری شده اند عرضه نمی شوند و دلیلش به تفاوت مبنایی مقدار هر مگابایت و هر گیگابایت برمیگرده که بین سیستم عامل و سازندگان هارددیسک وجود داره. من خودم هارد لپ تاپم 500 هست و فقط 460 گیگ قابل استفاده و یا هارد 1 ترابایتم فقط 930 گیگ داره. پس کاملا طبیعی هست و نگران نباشید!!!
kingsaze
23-09-2011, 23:18
خیلی ممنونم از اینکه جواب دادید .برای پارتشین بندی به تعداد زیاد باید از چه برنامه استفاده کنم ؟ از خیلی ها استفاده کردم ولی جواب نداد با خود ویندوز هم فقط اجازه 3 درایو رو داد که بسازم .از طریق وینوز ایکس پی هم نمیشه چون لپ تاپم (f13ggx )اجازه نصب کردن رو نمیده.بازم ممنون
mehrdad8086
24-09-2011, 11:36
خیلی ممنونم از اینکه جواب دادید .برای پارتشین بندی به تعداد زیاد باید از چه برنامه استفاده کنم ؟ از خیلی ها استفاده کردم ولی جواب نداد با خود ویندوز هم فقط اجازه 3 درایو رو داد که بسازم .از طریق وینوز ایکس پی هم نمیشه چون لپ تاپم (f13ggx )اجازه نصب کردن رو نمیده.بازم ممنون
چرا با XP که Sata driver باشه اصطلاحا" میشه .....پارتیشن بندی کن و ........
ضمنا" با Acronic می تونی قبل از نصب پارتیشن بندی کنید:11:
F R E E M A N
24-09-2011, 11:51
علتش اینه که پارتیشنها primary هستند و ویندوز اجازه نمیده پارتیشن اضافه کنی باید حداقل یکی را پاک کرده و بعد extend کنی
به احتمال زیاد یک پارتیشن ریکاوری مخفی هم روی هارد داری
به آموزش لینک زیر توجه کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.