ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انسولین لانتوس



ahzo
23-09-2011, 16:51
سلام می خواستم بدونم انسولبن لانتوس سرطان زاست ؟با توجه به این که fda هم تایید کرده که استفاده از این انسولین مشکلی نداره ؟چون انسولین پایه درصد زیادی در آمریکا و اروپا لانتوس هست اما بعضی ها می گن که این انسولین می تونه سرطان زا باشه ؟

morsadr
24-09-2011, 15:20
سلام می خواستم بدونم انسولبن لانتوس سرطان زاست ؟با توجه به این که fda هم تایید کرده که استفاده از این انسولین مشکلی نداره ؟چون انسولین پایه درصد زیادی در آمریکا و اروپا لانتوس هست اما بعضی ها می گن که این انسولین می تونه سرطان زا باشه ؟

خیر این مطلب به اثبات نرسیده و این انسولین از بهترین انسولینهای پایه موجود می باشد .

meti_victor
05-12-2013, 11:28
سلام من انسولین لانتوس سه ماه هست میزنم الان تو گوشم خیلی صدا میده انگار کسی که فشارخونش بالا هست تو گوششش صدا میده ولی فشارم 12 رو 8 هست من باید چیکار کنم ایا به این انسولین بدنم سازگاری نداره؟ مشکل از کجاست؟

amlak021
18-12-2013, 13:44
محققان مي گويند داروي ضد ديابت لانتوس ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزايش دهد. به گزارش خبرگزاري رويترز ، محققان علوم پزشکي در دانشگاه شيکاگو تحت نظر دکتر لوئيس فيليپسون اعلام کردند بررسي آنان بر روي سيصد هزار نفر مبتلا به ديابت نشان مي دهد داروي لانتوس Lantus ممکن است در مبتلايان به ديابت ، خطر ناک باشد . بيماري قند يا ديابت نوعي اختلال در سوخت و ساز است که به علل مختلف تظاهر مي کند و با درجات مختلف از کمبود انسولين ، يا عدم پاسخ به انسولين همراه است. طبق اين تعريف نقش مهم انسولين و تغييرات مهمي که بدنبال کمبود آن در سوخت و ساز ايجاد مي شود بهتر مشخص مي شود. اين نوع ديابت تقريباٌ هشتاد و پنج تا نود درصد کل بيماران ديابتي را تشکيل مي دهد. در اين نوع ديابت، زمينه ارثي دخالت دارد و در مقايسه با ديابت وابسته به انسولين بيشتر به صورت فاميلي مشاهده مي شود. در فردي که داراي زمينه ارثي بيماري است، عوامل محيطي مي توانند موجب بروز علائم بيماري شوند. ديابت نوع دوم به دو گروه نقسيم مي شود: 1- ديابت در افراد چاق 2- ديابت در افراد با وزن طبيعي در کشورهاي غربي ابتلاء به ديابت به ميزان شصت تا نود درصد مربوط به عامل دريافت کالري اضافي، چاقي و در نتيجه مقاومت نسبي به انسولين است. ديابت نوع دوم ، اغلب در بين افراد ميانسال ديده مي شود. در کودکان و نوجوانان، نوعي ديابت ظاهر مي شود و به نام اختصاري مودي معروف است و به صورت ارثي منتقل مي شود. در ديابت نوع دوم ، کمبود انسولين به طور نسبي وجود دارد ولي مقاومت به انسولين مي تواند در پيدايش بيماري اهميت بيشتري داشته باشد. در اين بيماران پاسخ انسولين به گلوکز ممکن است طبيعي يا بيش از طبيعي باشد. بروز بيماري هاي قلبي - عروقي در افراد بالغ با رشد آنها در دوره جنيني و شيرخوارگي ارتباط دارد.

منبع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من خودم هیچی نمی دونم.