ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چکار کنم کامپیوتر یکدفعه رستارت نشه ؟

Setareh 2006
23-09-2011, 12:31
من کامپیوترم پنتیوم 4 و ویندوزم اکس پی سرویس پک 3 هست . آتی ویروسم نود32 هست وقتی داشت آنلاین آپدیت میشد یک دفعه کامپیوتر ریستارت کرد . از قسمت ستارت آپ تیک این فایل دامپ رو برداشتم و اوکی کردم . حالا چکار کنم که این دوباره دیگه این تکرار نشه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A M ! N
23-09-2011, 12:37
من کامپیوترم پنتیوم 4 و ویندوزم اکس پی سرویس پک 3 هست . آتی ویروسم نود32 هست وقتی داشت آنلاین آپدیت میشد یک دفعه کامپیوتر ریستارت کرد . از قسمت ستارت آپ تیک این فایل دامپ رو برداشتم و اوکی کردم . حالا چکار کنم که این دوباره دیگه این تکرار نشه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یعنی میگی تیک رو برداشتی درست شد یا خراب شد؟
برای جلوگیری از ریستارت اتوماتیک که این راه هست:
داخل مای کامپیوتر properties و تب advance و از بخش startup and recovery گزینه ی setting میزنی و در اون پنجره ی باز شده ، تیک گزینه ی automatically restart رو بر میداری اینجوری موقع ارور ها دیگه ریستارت نمیشه

Setareh 2006
23-09-2011, 13:11
سلام یعنی میگی تیک رو برداشتی درست شد یا خراب شد؟
برای جلوگیری از ریستارت اتوماتیک که این راه هست:
داخل مای کامپیوتر properties و تب advance و از بخش startup and recovery گزینه ی setting میزنی و در اون پنجره ی باز شده ، تیک گزینه ی automatically restart رو بر میداری اینجوری موقع ارور ها دیگه ریستارت نمیشه
ممنون که سریع جواب دادی .
نه تیک رو برداشتم درست شد و ویندوز به مایکروسافت ارور رو ریپورت کرد و مایکروسافت جواب داد که ریتارت شدن در این مواقع حیاتی هست و باید آنتی ویروس آپدیت کنی و اسکن کنی .

اگر اینکار رو که شما میگی بکنم موقع ارور دادن دیگه ریستارت نمیشه ولی ممکنه اونطور که مایکروسافت میگه سیستم با مشکل مواجه بشه .