مشاهده نسخه کامل
: ◄◄خداحافظی کنکوری های 90ی که دیگه نمیتونن یا کمتر میتونن این ورا بیان ►►
M E S S I
23-09-2011, 11:33
{ ادامه سوال نظرسنجی نیفتاده(ببخشید):
از این یک سال یا بیشتری که اینجا برا کنکور و انتخاب رشته سر میزنید راضی هستید؟ }
سلام.(و یا خدا حافظ)
دیگه پرونده کنکور 90م بسته شد و الان همه 90 ای ها مشغول ثبت نامن یا دارن میرن کلاس و یا برا سال بعد دارن میخونن،اینجا هم برا خداحافظی گذاشتم تا اگه نتونستید بیاید اینجا یا کمتر تونستین از همدیگه وداع کنیم و خاطره ای از هم داشته باشیم......:11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم عجب تاپیکی زدی:46:
یادش بخیر اون روزهای نه چندان دور تا صبح میشستیم و سایت سنجشو رفرش میکردیم :40: بعد هی میومدیم توی تاپیک کنکور نود و به سایت سنجش و همه ی کارمندا و رییس و معاون و نگهبان و قائم مقام سازمان سنجش پشت سرشون حرفهای بد (میفهمید منظورم چیه؟) میزدیم:21:
خدا حافظ هممون باشه:20:
تمام شد:40:
EngineeR EhsaN
23-09-2011, 13:10
خیلی دلم گرفت وقتی این تاپیکو دیدم ، یاد اون روزایی افتادم از صبح هر یه ساعت سر میزدم به تاپیک کنکور 90 و میدیدم تاپیک 5 صفحه یا بیشتر جلو رفته و 70 80 نفر دارن تاپیکو نگاه میکنن :18:
دوران کنکور به نظرم بهترین دوران زندگیم بود حداقلش این بود که یه هدف خیلی بزرگ برای خودم داشتم و خوشبختانه به این هدفم رسیدم ، امیدوارم همه تو زندگیشون موفق باشن :40:
M E S S I
23-09-2011, 13:14
دمت گرم عجب تاپیکی زدی:46:
یادش بخیر اون روزهای نه چندان دور تا صبح میشستیم و سایت سنجشو رفرش میکردیم :40: بعد هی میومدیم توی تاپیک کنکور نود و به سایت سنجش و همه ی کارمندا و رییس و معاون و نگهبان و قائم مقام سازمان سنجش پشت سرشون حرفهای بد (میفهمید منظورم چیه؟) میزدیم:21:
خدا حافظ هممون باشه:20:
تمام شد:40:
امیدوارم هرجا هستی موفق باشی...............
ناراحت شدم وقتی عنوان تاپیک رو دیدم ....
یاد اون روزای 7 -8 مرداد هم به خیر که شروع کردیم به رفرش زدن ....ولی موقعی که نتیجه کنکور اومد کسی نبود که واقعا از نتیجه اش راضی باشه ....
یاد اون روزای 7-8 شهریور هم به خیر که شروع کردیم به رفرش زدن .....ولی موقعی که نتیجه انتخاب رشته اومد کسی نبود که واقعا از نتیجه اش راضی باشه ....
همگی دوستان موفق و پیروز باشید :40:
omnia.2008
23-09-2011, 14:43
اخ دلم گرفته
یادش به خیر از روزای اول تابستون 89 با بچه ها بودم
چه روزایی ...اخ یادش به خیر...یادتون میاد کارنامه هارو ....بمبای انرجی رو... بچه هایی که نا امید میشدن... کتابارو ...عیدو...2 ماه اخرووو...شب کنکوررر....بعد کنکور ....تا روز دادن کارنامه ها ...و رفرشای پشت سره هم همه ی ما که سنجش کی کارنامرو میزاره....و الان تموم شد....چه داستانی بود...ولی تموم شد.
واقعا مثل خونوادم دوستون دارم یکسال با هم بودیم...چقد ارزو میکردم کی پس کنکور تموم میشه...زود تر تموم شه دیگه.
ولی با دیدن این تاپیک میخوام برگردم عقب حیف بود ...
نمیدونم چه جوری این جمله هامو تموم کنم !!!!
تموم نمیکنم بی پایان میرم ....9کره همتونم دربست ت ت ت ت:41:;):29::37::42:
leon scott kendy
23-09-2011, 15:29
نگو چه قدر میمودیم اینجا هی می پرسیدم یکی جواب نمی داد سره تاپیک رو می کنیدیم همه عصبی بودن
خوب الان بچه ها خدا رو شکر همه دارن می رن امیدومارم همه جاهای خوب و رشته ی مورد علاقشون قبول شده باشن
دوران خوبی بود ... صرف نظر از سختیاش و درس خوندن ... توی پیش که بودم هی میگفتم خدایا پس چرا تموم نمیشه اما الان دوست دارم برگرده ...
از نظر رتبه که اصلا راضی نبودم اما خداروشکر دانشگاه و رشته مو دوست دارم ...
ایشالله هممون موفق شیم :) ...
farhad1122
24-09-2011, 11:28
خوب هر چی که من میخوام بگم رو سایر دوستان قبل از من گفتن! من قبل از عید بیشتر فعال بودم و تو تاپیک کنکور 90 حدودا هفته ای یکبار سر میزدم! و هر دو هفته که کانون امتحان داشتیم از مهر تا آخرای اسفند کارنامه رو میذاشتم تو تاپیک! البته فکر نکنم دیگه کسی منو یادش بیاد! اما به نظرم تا قبل از عید اینکه کارنامه میذاشتیم خوب و مفید بود و یه جور حس رقابت ایجاد میکرد وقتی کارنامه بقیه رو میدیدم که از من بهتر زدن! نمیدونم چرا الان همه تو تاپیک کنکور 91 میگن نیاین تو اینجا و ضرر داره! البته بستگی داره! آدم میتونه درست استفاده کنه میتونه هم فقط وقتشو تلف کنه! ولی برا من که به خصوص پشت کنکور بودم و دیگه دوستام دانشگاه بودن و نمیتونستم باهاشون رقابت کنم برام مفید بود و باعث میشد حس رقابت داشته باشم! بعد عید هم دیگه کمتر اومدم و کارنامه نذاشتم! اما یکی از کاربرای اینجا که اسم کاربریش sadboy012 بود (الان تغییر اسم داده شده atmosphere) خیلی بهم کمک کرد و با اینکه خودش دانشجو بود و سرش شلوغ بود بهم کمک میکرد و سوالهای منو راجع به کنکور جواب میداد و خواستم اینجا از ایشون تشکر کنم. من دوران پیش دانشگاهی و پشت کنکور موندنم رو دوست نداشتم اما به هر حال خودش یه جور خاطره است! و نمیشه گفت آدم خاطره هاش رو دوست نداره! منم اون رتبه ای که میخواستم نیوردم اما الان از دانشگام و رشتم راضیم! اگرچه اون چیزی نبود که از اول میخواستم! ولی دیگه کنکور تموم شد و دانشجو شدیم! دیگه هیچی! خداحافظ کنکور 90!!! و امیدوارم همه کسانی که کنکور دادن و امسال دانشجو شدن تو دانشگاه هم موفق باشن... امیدوارم که همه خوش باشین و تو زندگی هم خیلی خیلی خیلی موفق بشین...:11:
omnia.2008
24-09-2011, 17:09
خوب هر چی که من میخوام بگم رو سایر دوستان قبل از من گفتن! من قبل از عید بیشتر فعال بودم و تو تاپیک کنکور 90 حدودا هفته ای یکبار سر میزدم! و هر دو هفته که کانون امتحان داشتیم از مهر تا آخرای اسفند کارنامه رو میذاشتم تو تاپیک! البته فکر نکنم دیگه کسی منو یادش بیاد! اما به نظرم تا قبل از عید اینکه کارنامه میذاشتیم خوب و مفید بود و یه جور حس رقابت ایجاد میکرد وقتی کارنامه بقیه رو میدیدم که از من بهتر زدن! نمیدونم چرا الان همه تو تاپیک کنکور 91 میگن نیاین تو اینجا و ضرر داره! البته بستگی داره! آدم میتونه درست استفاده کنه میتونه هم فقط وقتشو تلف کنه! ولی برا من که به خصوص پشت کنکور بودم و دیگه دوستام دانشگاه بودن و نمیتونستم باهاشون رقابت کنم برام مفید بود و باعث میشد حس رقابت داشته باشم! بعد عید هم دیگه کمتر اومدم و کارنامه نذاشتم! اما یکی از کاربرای اینجا که اسم کاربریش sadboy012 بود (الان تغییر اسم داده شده atmosphere) خیلی بهم کمک کرد و با اینکه خودش دانشجو بود و سرش شلوغ بود بهم کمک میکرد و سوالهای منو راجع به کنکور جواب میداد و خواستم اینجا از ایشون تشکر کنم. من دوران پیش دانشگاهی و پشت کنکور موندنم رو دوست نداشتم اما به هر حال خودش یه جور خاطره است! و نمیشه گفت آدم خاطره هاش رو دوست نداره! منم اون رتبه ای که میخواستم نیوردم اما الان از دانشگام و رشتم راضیم! اگرچه اون چیزی نبود که از اول میخواستم! ولی دیگه کنکور تموم شد و دانشجو شدیم! دیگه هیچی! خداحافظ کنکور 90!!! و امیدوارم همه کسانی که کنکور دادن و امسال دانشجو شدن تو دانشگاه هم موفق باشن... امیدوارم که همه خوش باشین و تو زندگی هم خیلی خیلی خیلی موفق بشین...:11:
به دمت گرم دیگه......مگه میشه شمارو یادمون بره ؟!!!!!!!........شوخی میکنی با ما؟9کرتم به خدا
M E S S I
24-09-2011, 17:20
به دمت گرم دیگه......مگه میشه شمارو یادمون بره ؟!!!!!!!........شوخی میکنی با ما؟9کرتم به خدا
دوست عزیز فقط 9کر خدا باش....
دیگه بگی 9کرتم ناراحت میشما...
به جاش تشکر و...بکن.:11:
omnia.2008
24-09-2011, 23:45
دوست عزیز فقط 9کر خدا باش....
دیگه بگی 9کرتم ناراحت میشما...
به جاش تشکر و...بکن.:11:
دوست عزیز من جز خدا 9کره کسی نیستم ...اگه 9کره تک تک ادما هستم به خاطره اینه که....روح خدا تو وجود تک تک ادما هست....من جز خدا چیزه دیگه ای تو ادما نمیبینم ...شاید بعضی میخان خدا رو از خودشون جدا کنن....ولی.....پس بازم میگم 9کره کل دنیام....هدف من از افرینش همینه :10:ولی خودمونیما جدی جدی تموم شد کنکور ساعت شده 12 من باید بخوابم فردا ساعت 5 بیدار شم اماده شم بعد که ساعت 7:30 برسم ولنجک سره کلاس ...ای بابا عجب غلطی کردیم کنکور دادیما ...تازه فکر کردیم راحت شدیم....:20:
M e i s a m
25-09-2011, 01:16
با پستاتون قلبم گرفت ای نازنین نفس دیگه نفس نیست... خداییش دورانی بود واسه خودش دبیرستان و الکی خوش بودن و همش الافی و...! حیف تاپیک های کنکوری رو دیر یافتم :(
امیدوارم همتون موفق باشید
سلام
ممنون از تاپیکت...
خدا رو شکر کنکور 90 هم تموم شد و حالا با خیال راحت تری می تونیم تحصیلاتمون رو ادامه بدیم...
دورانی بود برای خودش دوران دبیرستان و راهنمایی و دبستان...
خدا همیشه یار و نگهدارتون باشه....
M E S S I
28-09-2011, 09:06
خب دیگه،
انگار دیگه وقت منم رسیده که یواش یواش برم:41:
نهایتا تا 2-3 روز دیگه اینجام و بعدش معلوم نیست کی بیام(خدا میدونه)
من که به شخصه لحظه های خوبی رو اینجا داشتم و خوشحالم دوستای خوب و گلی مثل شما پیدا کردم.:11:
خوبی و بدی ازم دیدید حلالم کنید.:40:
تموم شد.
خداحافظ...
وااااای چه تاپیک غمی!:sad:
ضمن عرض موفق باشید به همه، ولی خط مقدم نمی خواید برید که... به امید خدا اونورا هم نِت موجوده:20:
شرکت در مباحث پی سی ورلد کم از شرکت در جلسات درس ندارد. (دکتر علی شریعتی)
omnia.2008
28-09-2011, 22:51
اه چرا اینقد منفی شدید مگه میخوایم بریم ناسا؟
اقا جون دانشگا داریم میریم دیگه دیگه همشونم نت که داره یه 10 مین وقت داریم بیایم که؟
اینقد غم گین نباشید دیگه .....فداااات
pezhmantoop
28-09-2011, 23:24
وااییی
دلم تنگ شد....
خداییش دوران باحالی بود
فقط می تونم بگم یادش بخییر ... مخصوصا کتاب خونه معرف :)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.