PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در مورد 2 فايل آپديت مكافي

rezasam1
25-03-2005, 19:33
سلام
من يك اينترنت سيكوريتي 2005 mcafee را كه در مسير دانلود آن از سايت mcafee كلمه licensed گرفتم و انرا رجيستر كردم همچنين 2 فايل آپديت را نيز گرفته ام ولي در هنگام اجراي اين دو فايل با پيغام unable to found any qualifying product
مواجه ميشوم لطفا مرا راهنمايي كنيد
يك توضيح ديگر اينكه اين 2 فايل آپديت بروي mcafee virus scan enterprise 8.0 i بدون هيچ مشكلي نصب ميشود

mpsjavad
26-03-2005, 01:33
با سلام ..

ِDat فايل براي ابديت ميگيري يا نه Auto Update مزني :!:

اگه Dat فايل براي ابديت ميگيري بهتره ZIP شدش رو نگيري .... :arrow:

Rooz
08-04-2005, 00:51
بهتره قید مک آفی رو بزنی و از استفاده zone alarm کنی واقعا که محشره
فاروال مک آفی براحتی با ping کردن شما رو میشه هک کرد
قید فایروال مک آفی رو بزن چون تجربه دارم بهت گفتم

Mehdi_Best
09-04-2005, 12:28
در مورد مک آفی بهتره که از فایروالش استفاده نکنی و همونطور که دوستمون گفتن از زون آلارم پرو استفاده کنی
در مورد آنتی ویروسش هم مک آفی جز بهترین هاست اما بهتره که از آنتی ویروس کاسپرسکی پرو استفاده کنی. من خودم هم از آنتی ویروس مک آفی استفاده می کردم اما از وقتی که به طور جدی دنبال این رفتم که بهترین آنتی ویروس چیه متوجه شدم کاسپرسکی از جمیع جهات بهترینه و الان هم واقعا ازش راضیم
اما در مورد مک آفی که چرا اون آپدیت رو قبول نمی کنه من خودم هم همین مشکل رو داشتم
اون فایل dat که شما استفاده می کنی برای ورژن اینترپرایس مک آفی هست و فکر می کنم با مک آفی پروفشنال همخوانی نداره. اگه بخوای از آپدیت اتوماتیک هم استفاده کنی چون ایران جزو کشورهایی مورد تحریم هست نمی تونی این کارو بکنی.