ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گالری رندرهام: کدوم برای MAYA و کدوم برای Max هست؟!

A M ! N
23-09-2011, 00:45
سلام نظرتون رو در مورد رندرهای من که یک سری برای نرم افزار مکس و یک سری هم برای نرم افزار مایا هستش رو بگین و اگه میتونین بگین که کدوم رندر برای مایا هستش و کدوم یکی برای مکس هستش
فقط نا امیدم نکنیدها!:31:
کمتر من رو سرزنش کنید لطفا:31:
با احترام امین...:11:

---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------

رندر فانتزی خیالی طرح خودم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 01:45 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------

طرح فروهر فانتزی :

نخندید :دی

A M ! N
23-09-2011, 00:54

---------- Post added at 01:53 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------

ساختمان با طرح خودم:

---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 01:53 AM ----------

نمای شب:

A M ! N
23-09-2011, 01:04

A M ! N
23-09-2011, 11:28
این هم یکی دیگه:

A M ! N
23-09-2011, 11:38
جای خودکاری:

A M ! N
23-09-2011, 11:50
اینم جای خودکار بایک نور دیگه:

kamron_devil
23-09-2011, 12:02
والا اون عکس اولی حتما با تلویزیون سینما خانگی رند گرفتی چون ریزولیشنش از 1440 900 بیشتره فکر کنم 2000 تا هست :) خیلی طول میکشه لود شه عکسا با اینکه مثلا adsl هستش . ولی موفق باشی خیلی خوبـــــــــــــــــه :)

A M ! N
23-09-2011, 12:11
آره اون اولی رو خودم خیلی دوست دارم به همین خاطر بزرگ رندر گرفتم

---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------

کرکتر نیمه کاره ی من :

A M ! N
23-09-2011, 13:06
اینم یک دکور داخلی مخصوص برهان جون عزیزم:

mary&max
23-09-2011, 13:18
های.به نظر من جسارتت که اومدین کارارو تو مراحل مختلف برای نظردهی گذاشتین قابل تحسینه.اولین رندر فوق العاده است،متریالشو خیلی عالی و گرافیکی درآوردین و اینکه واقعا با مایا خوب دراوردینش.اون کاریم که مبلمانه واقعا طبیعی شده.بقیه کاراتون مثل ساختمون و فانتزی و نشیمن فکر میکنم با مکس زدین ولی اشکال کار اینجاست که چون از وی ری استفاده نکردین نور پردازیا کارو مصنوعی کرده.کرکترم که مایا باید باشه.ولی انگیزه خوبی دارین.6سال سابقه کاری در زمینه کار گرافیکیه یا مهندسی؟

mary&max
23-09-2011, 13:23
چی رندرای بزرگ بزرگی میگیرین!!!!!!!!

A M ! N
23-09-2011, 13:33
بله بله ادامه داره:

Carl
23-09-2011, 13:56
کارات خوبه ولی یه توصیه: لطفاً عکسارو به JPEG تبدیل کن، بعد بذار تو تاپیک! اینترنتم نصف شد تو این تاپیک! :‌دی مثلاً این عکس آخر 9 مگابایته!!

من حدس می‌زنم بیشتر کارهات با مکس باشه. فکر کنم کاراکترت، جاخودکاری و طرح اوّل با مایا باشن.

mary&max
23-09-2011, 13:56
تو مایا خوب واردین؟ من چندتا سؤال دارم.....

A M ! N
23-09-2011, 15:54
های.به نظر من جسارتت که اومدین کارارو تو مراحل مختلف برای نظردهی گذاشتین قابل تحسینه.اولین رندر فوق العاده است،متریالشو خیلی عالی و گرافیکی درآوردین و اینکه واقعا با مایا خوب دراوردینش.اون کاریم که مبلمانه واقعا طبیعی شده.بقیه کاراتون مثل ساختمون و فانتزی و نشیمن فکر میکنم با مکس زدین ولی اشکال کار اینجاست که چون از وی ری استفاده نکردین نور پردازیا کارو مصنوعی کرده.کرکترم که مایا باید باشه.ولی انگیزه خوبی دارین.6سال سابقه کاری در زمینه کار گرافیکیه یا مهندسی؟
سلام تمام حدسایی که زدی درست بود دمت گرم
من کارم رو از مکس شروع کردم از مکس 6 و بعد به سراغ مایا رفتم
خوب کار با مایا واقعا سختتره
چون همش باید خودت متریال بسازی
کلا پنج نوع متریال داره مایا !
ولی در مکس تا دلت بخواد متریال آماده داری!!!
من با وی ری زیاد کار نکردم چون کلا سیستمم قوی نیست
رم 512 و گرافیکم 128 و سی پی یو سلرون 2.5 !!!
فکر کن با چه مصیبتی کار میکردم !!!
الان کدوم 3دی کار با این مشخصات سیستم کار میکنه؟!
ولی خیلی ممنونم از نظرت ، من گفتم الان بچه های تری دی میریزن سرم تا میخورم منو کتک میزنن! غریب کشی!
نه من کار تری دیم رو زودتر شروع کرده بودم ولی رشتم حدوده دوساله
خیلی ممنونم هوای مارو داشته باشین!

---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------

کارات خوبه ولی یه توصیه: لطفاً عکسارو به JPEG تبدیل کن، بعد بذار تو تاپیک! اینترنتم نصف شد تو این تاپیک! :‌دی مثلاً این عکس آخر 9 مگابایته!!

من حدس می‌زنم بیشتر کارهات با مکس باشه. فکر کنم کاراکترت، جاخودکاری و طرح اوّل با مایا باشن.
شرمنده آقا من پول ای دی اسلت رو حساب میکنم این ماه!
نمیدونستم این جوری میشه این عکسا !
حالا خوبیش اینه که میتونی راحت سیوشون کنی !
حدسای شما هم درست بود البته جای خودکاری رو با مکس زدم.
لطف دارین ممنونم بازم انتقاد کنین

mary&max
23-09-2011, 16:59
دستتون درد نکنه!!!یعنی اینقدر بدیم.خود منم هنوز کارامو نذاشتم.ولی باید جرأت داشت.همیشه نباید منتظر تعریف بود.جدی؟!!آره خب سیستمتون یکم پایینه برا کارای گرافیکی.ولی با این حال خوب کار کردین.دوست دارم نظر شمارو درمورد کارای خودم بدونم.یه دوتا از کارامو که از اولین کارام بوده رو میزارم که نظر بدین.اون موقع هنوز کوچولو بودم برای همین شاید یکم بچگانه باشه.
ولی من پیشنهاد میکنم که هرجوری هست با وی ریم کار کنین چون خیلی کاراتونو تغییر میده.

mary&max
23-09-2011, 17:15

mary&max
23-09-2011, 17:18
البته اکثر مدلا تو این کارا آماده است.بیشتر تمرین نور و متریال میکردم توش.

Lord-Voldemort
23-09-2011, 23:18
چندتا توصیه :
اگه می خوای کارات خوب بهش نظر بدن بهتره تکی تکی توی تاپیک های جدا بزارین و اگه می خوای بزاری واسه نظر خواهی بهتره به پسوند jpg ذخیره کنی با حجم کم توی پستات بگو از چی ها استفاده کردی و موتور رندر و زمان رندر اندازه تصویر از مدل اماده استفاده کردی یا نه و متریال و تکسچر
من 3 تا پست هات رو دیدم در بارشون نظر می دم ولی من خودم هم مبتدیم ولی تا جایی که می دونم نظرم رو می دم :
کار اول معلومه تمرین caustics هست که کلا شما اشتباه درش اوردین
توی کار بالا هم خیلی خوب نیست ولی میشه مفهوم صحبت من رو فهمید
توی کار بعدی ، نمی دونم با چی مدل کردین که گوشه هاش تو رفتگی داره شاید هم مشکل از متریال باشه ، بهتر بود متریال کف refrect نداشته باشه و مات باشه و یه رندر با کیفیت تر می گرفتین
بعدی هم خیلی جای کار داره نور پردازی و هم چنین تکسچر دهی خیلی تکسچر ها تکراریه یعنی باید تکرارشون معلوم نباشه
تو کار بعدی اگه واسش زمین درست می کردی خیلی بهتر بود و یه رندر عالی
کار بعدی....
کلا توی کارهاتون جای کار بسیار از نظر نورپردازی و همچنین رندر و تکسچرینگ
بهتره اموزش ببیند و تمرین کنید و اینجا قرار بدین تا کارتون بهتر بشه

mary&max
24-09-2011, 12:40
خوشم اومد دقیق نظر میدین.خوشحال میشم سه تا کار منم نقد کنی 3d داش ممد.البته موشکافانه.:20:

A M ! N
24-09-2011, 21:03
تشکر بسیار از همگی ، البته من خیلی رندر دارم
باز میزارم برای نظر سنجی!
باور کن با این سیستم که اول تاپیک گفتم نمیشد وی ری کار کنی!
داش ممد گلم مرسی از نظرای سازندتون، حتما تلاشمو میکنم داداش
بزار یه سیستم بهتر جمع کنم ان شالله
خیلی حال کردم از شما هم ممنون Mary جان گل

mary&max
24-09-2011, 21:47
منتظر کارای بهترت هستیم:15:

ehsanyacoza0021
07-10-2011, 19:26
بابا دمت گرم مگه میشه با ین سیستم رندر گرفت :18: من که الان گرافیکم 1جیفورس 9400 هست و 2 گیگ هم رم دارم اشک از چشام میاد تا رندر بگیرم بابا تو دیگه کی هستی واقعا دمت گرم:ohno:

A M ! N
07-10-2011, 21:48
بابا دمت گرم مگه میشه با ین سیستم رندر گرفت :18: من که الان گرافیکم 1جیفورس 9400 هست و 2 گیگ هم رم دارم اشک از چشام میاد تا رندر بگیرم بابا تو دیگه کی هستی واقعا دمت گرم:ohno:
سلام..ممنونم..دادا دست رو دلم نزار که..
این که خوبه حالا..اون ریندر اولی که اثر caustic داره و شبیه torus هستش رو با این سیستم تقریبا دو روز رندر میگرفتم
با مایا گرفتمش..روش هم نوشتم.
چون باید density فاینال گدر رو زیاد میزاشتم تا همچین نتیجه ای رو بده
بدترین قسمتش این بود که این همه وقت رندر میگرفت نمیدونستم که اصلا چیزی که من میخوام رو میده یا نه.
ولی خوب دنیا اینطوریه دیگه..

jams band
28-11-2011, 23:31
با سلام خدمت دوست اکتیوم من از کار اول شما و کارهای ساختمونیتون خوشم امد چون رندر خوبی داشتن

jams band
28-11-2011, 23:39
البته انها بهتره تکی تکی توی تاپیک های جدا بزارین تا بشه بحث کرد در موردشون ولی ... اجمالا خوبن و میتونن بهتر بشن:10:

jams band
28-11-2011, 23:40
من میخواستم بدونم راهی هست که با شما همکاری و یا هم یاری در مورد 3D داشته باشم؟؟؟:7:

A M ! N
29-11-2011, 14:37
من میخواستم بدونم راهی هست که با شما همکاری و یا هم یاری در مورد 3D داشته باشم؟؟؟:7:
سلام

خیر به هیچ وجه

Take Care:40: