مشاهده نسخه کامل
: خرید کیس + کولر = 130
hamed.record
22-09-2011, 23:52
سلام مخواستم یک کیس با کولر پردازنده بگیرم که با هم نهایتاً بشه 120 یا 130
اینو بگم که اهل اور کلاک هم نیستم
من کیس x3 رو خوشم امده که تو این تاپیکا حرفایی در مورد جا نشدن فن که اینوری باشه یا ارتفاش اینقدر باشه بود که نگران شدم .... cpu من 955 فنوم هستش و یکه کولر کم صدا با خنک کنندگی خوب و جا شدن تو کیس (مد نظرم x3 هست یا فالکون)
دوستان اگه گزینه های دیگه ای دارن و قیمت و شکل و طراحی زییبایی دارن لطفاً دریغ نکنن ...ممنون
shahrashoob
23-09-2011, 01:30
سلام
ميتوني كولر Nuctua NH-U9B را با دو فن و نويز خيلي كم به ارتفاع 125 ميليمتر با گارانتي عقيق به قيمت 75 تومان بگيري و روي يك ارزونتر مثل Magnum2 ببندي
shahrashoob
23-09-2011, 01:31
سلام
ميتوني كولر Nuctua NH-U9B را با دو فن و نويز خيلي كم به ارتفاع 125 ميليمتر با گارانتي عقيق به قيمت 75 تومان بگيري و روي يك ارزونتر مثل Magnum2 ببندي
hamed.record
23-09-2011, 01:50
مرسی آقای shahrashoob بابت توجه ولی من گفتم که over نمیکنم پس دلیلی نداره یه کولر به این قیمت بگیرم و در درجه اول کیس برام مهم هست که یه فن 30 تومنی هم در ابعتد مناسب برای x3 باشه و معرفی کنید ممنون میشم
PC_Expert
23-09-2011, 09:48
سلام
دوست عزیز شما چرا اصرار به اور نکردن یک پردازنده ضریب باز که مناسب اور هست رو دارید؟
بهتر نیست حالا که دارید کیس و کولر میخرید دست خودتون رو برای اورکلاک پردازنده در آینده باز بذارید؟
کیس رو که خودتون X3 انتخاب کردید. و برای جا دادن اکثر کولر های موجود در این کیس باید فن روی درب کیس رو باز کرده چند سانتیمتر جابجا کنید و این موضوع کم و بیش در کیس های دیگه با ابعاد Midle Tower وجود داره.
اگه تونستید کولر Tuniq Tower 120 Extreme رو در بازار پیدا کنید حتما" تهیه کنید. قیمتش 50 تومنه.
گزینه های دیگه PCcooler 1216 به قیمت 55 تومن و Zalman 10X Performa به قیمت 60 تومن هستند.
اگه هم قطعا" به فکر اور نیستیید Green Bufalo 100 به قیمت 20 تومن واسه شما کافیه، ارتفاعش هم کمتره و در کیس جا میشه.
ess_1362
23-09-2011, 09:54
شما اهل اورکلاک نیستید پس بیشتر هزینه را بذارید برای کیس
من توصیه می کنم کیس را x3 بردارید حدود 75 تومن و کولر را هم green twister 120 بگیرید حدود 40 تومن
با این کار نیازی به تغییر فن روی درب کیس هم نیست
موفق باشید
hamed.record
23-09-2011, 16:04
سلام
دوست عزیز شما چرا اصرار به اور نکردن یک پردازنده ضریب باز که مناسب اور هست رو دارید؟
بهتر نیست حالا که دارید کیس و کولر میخرید دست خودتون رو برای اورکلاک پردازنده در آینده باز بذارید؟
کیس رو که خودتون X3 انتخاب کردید. و برای جا دادن اکثر کولر های موجود در این کیس باید فن روی درب کیس رو باز کرده چند سانتیمتر جابجا کنید و این موضوع کم و بیش در کیس های دیگه با ابعاد Midle Tower وجود داره.
اگه تونستید کولر Tuniq Tower 120 Extreme رو در بازار پیدا کنید حتما" تهیه کنید. قیمتش 50 تومنه.
گزینه های دیگه PCcooler 1216 به قیمت 55 تومن و Zalman 10X Performa به قیمت 60 تومن هستند.
اگه هم قطعا" به فکر اور نیستیید Green Bufalo 100 به قیمت 20 تومن واسه شما کافیه، ارتفاعش هم کمتره و در کیس جا میشه.
سلام.. خوب من اصلاً اصول اور کلاک رو بلد نیستم و اینکه من از سیستم کار سنگینی نمیکشم بخوام اور کنم ....
در مورد بوفالو که نظر دادید اتفاق نظر دارم
به نظر شما کولر cooler master hyper TX3 تو این کیس x3 جا میشه ... در ضمن شما گفتید فن روی درب کیس رو باید جابجا کرد که توی عکساش متوجه شدم که این 200 میلی متری جایی واسه جابجایی نداره
ممنون میشم توضیح بدید
اگه شما اصلا قصد اور کلاک ندارید همون بوفالو هم براتون کافیه
Hamed DC
23-09-2011, 22:58
سلام
من هم با جناب خوشنویس هم عقیده ام.
شاید این امر راهی بشه برای وارد شدن به این راه.
به نظر من هم نباید از ظرفیت پردازنده ی خود چشم پوشی کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.