مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید تا سقف یک میلیون تومن
♥ NiloofaR ♥
22-09-2011, 21:38
سلام
یه لپتاپ برای انجام دادن کار های روزمره ، فیلم دیدن با کیفیت خوب و بقیه کار های روزمره لازم دارم
درسته
برای بازی کردن بازی های نسبتا بروز هم میخوامش
انتظاراتی که دارم هم یکی اینکه سنگین نباشه
نسبتا سبک باشه
حدود 14 اینچ باشه و نه بیشتر
و طراحی شیک و جوون پسند و دخترونه ای داشته باشه
مرسی از راهنماییتون :11:
SAJAD0936
22-09-2011, 23:23
سلام
انتخابای شما خیلی محدودن
k43 ایسوس
z470 لنوو
4750 ایسر
خب از لحاظ کیفیت لنوو از همشون بهتره ولی گرافیکش ضعیفه
ایسوس گرافیکش خوبه و کیفیت بالایی داره ن در حد لنوو
4750 گرافیکش خوبه ولی از کیفیت متوسطی برخورداره و خوب ارزونتر هم هست
در کل k43 انتخاب خوبیه برای شما رنگ بدی هم داره
البته مدلای 14 اینچ برای فیلم دیدن حرفه ای مناسب نیستن ولی کارتونو راه میندازه
موفق باشید
سری k43SV برای خرید از بقیه بهتر هست.
دخترونه فقط سونی داره که باید براش بیشتر هزینه کرد
سری EH و EG سونی حدود 100 تا 200 از بودجه ی شما گرون تر هست
mehdi666lp
23-09-2011, 08:57
سلام
یه لپتاپ برای انجام دادن کار های روزمره ، فیلم دیدن با کیفیت خوب و بقیه کار های روزمره لازم دارم
درسته
برای بازی کردن بازی های نسبتا بروز هم میخوامش
انتظاراتی که دارم هم یکی اینکه سنگین نباشه
نسبتا سبک باشه
حدود 14 اینچ باشه و نه بیشتر
و طراحی شیک و جوون پسند و دخترونه ای داشته باشه
مرسی از راهنماییتون :11:.
.
.
.
اگه واسه بازی بروز میخوای باید گرافیکش چیز نسبتا معقولی باشه پس بهتره Acer 4750G برداری.......رنگش رو دیگه نمیشه دخترونه کرد مگه خودت بگیری با قلم رنگش کنی:31:
♥ NiloofaR ♥
24-09-2011, 10:20
سلام
مرسی از راهنمایی هاتون
خوب من 2 تا نکته رو بگم
بازی کردن و اینکه دخترونه باشه آنچنان مهم نیست
چون 360 هم دارم برای بازی کردن
مهم اول کیفیتش هست و بعد هم کاراییش نسبت به قیمتش
رنگش رو دیگه نمیشه دخترونه کرد مگه خودت بگیری با قلم رنگش کنی
مگه اینکه همین کار رو بکنم :)
mehdi666lp
24-09-2011, 13:52
سلام
مرسی از راهنمایی هاتون
خوب من 2 تا نکته رو بگم
بازی کردن و اینکه دخترونه باشه آنچنان مهم نیست
چون 360 هم دارم برای بازی کردن
مهم اول کیفیتش هست و بعد هم کاراییش نسبت به قیمتش
مگه اینکه همین کار رو بکنم :).
.
.
.
پس یکم بزار رو پولت یه Asus K43SV بخر....کیفیت و دیزاین خوبی داره.....از HP هم میتونی 15 اینچ برداری البته یکم رو پولت بزار یه HP DV6 - 6070 بردار......خودت مد نظرت چی هستش؟؟؟
SAJAD0936
24-09-2011, 15:44
سلام مجدد
شما اگ کیفیت و کارایی براتون مهمه و اهل بازی کردنم نیستین بهترین انتخاب Z470 ه
کیفیت بالا دمای پایین رنگ بندی متنوع وزن کم و گارانتی معتبر از جمله ویژگیهای این لپ تاپه
این دستگاه انتخاب خود من بود برای خرید ک ب دلیل عرضه اولترا بوکها از خرید اون منصرف شدم ولی اگ شما عجله داری بهترین انتخاب براتون همین مدله
پیروز و سربلند باشید
Mr.Mazmamfi
24-09-2011, 16:04
سلام
خب . . . مدل های پیشنهادی من .
مدل 4755 از برند ایسر . بارنگ صورتی هم فکر میکنم داشته باشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل K43 SJ و K43 SV از برند ایسوس .
مدل z470 از برند لنوو .
عکس های لنوو :
اگر واقعا کانفیگ بالاتر رو در قبال کیفیت میزنی مدل Z470 پیشنهاد میشه .
♥ NiloofaR ♥
24-09-2011, 16:55
اگر واقعا کانفیگ بالاتر رو در قبال کیفیت میزنی مدل Z470 پیشنهاد میشه .
در قبال این مقدار پولی که می خوام پرداخت کنم کانفینگش از همه برام مهمتره و بدشم دیزاینش جابجایی آسونتر(سبک بودنش)
هدف اصلیمم بازی نیست چون واسه بازی 360 هم دارم.
بین این چند مدلی که پیشنهاد کردین اگه خودتون بودین کودوم یکیو انتخاب می کنین؟
K43 SJ ،Z470 ، HP DV6 - 6070، Asus K43SV
:11:مرسی از پاسخگویی و راهنماییاتون.:11:
mehdi666lp
24-09-2011, 18:16
در قبال این مقدار پولی که می خوام پرداخت کنم کانفینگش از همه برام مهمتره و بدشم دیزاینش جابجایی آسونتر(سبک بودنش)
هدف اصلیمم بازی نیست چون واسه بازی 360 هم دارم.
بین این چند مدلی که پیشنهاد کردین اگه خودتون بودین کودوم یکیو انتخاب می کنین؟
K43 SJ ،Z470 ، HP DV6 - 6070، Asus K43SV
:11:مرسی از پاسخگویی و راهنماییاتون.:11:.
.
.
Asus K43SV
HP DV6 - 6070ee
♥ NiloofaR ♥
24-09-2011, 21:10
:31: یه چیزه دیگه! :دی
بین این 2تا کودومش بهتره؟:دی
SAJAD0936
24-09-2011, 22:05
شما اگه برای بازی نمیخوای لپ تاپو ب نظر من اشتباهه سراغ مدلایی بری ک پول برای گرافشون میگیرن
همه این مدلایی ک معرفی شد دارای سی پی یو و رم یکسان هستن
و تنها تفاوتی ک در کانفینگشون هست فقط و فقط گرافشونه ک z470 دارای گراف 520 و بقیه مدها دارای گراف 540 هستن
و با توجه ب کارایی شما و کیفیت بالای z470 بهترین انخاب برای شماست
بهتون پیشنهاد میکنم این مدل رو با کانفینگ i5 و با گارانتی سازگار تهیه کنید قیمتش حدوده 1040 50 هست ولی لپ تاپیه ک از خریدش پشیمون نخواهید شد.
♥ NiloofaR ♥
25-09-2011, 01:22
هر کاری میکنم از z470خوشم بیاد،نمیاد!!!!:41:
ولی فکر میکنم بین این 2تا Asus K43SV، HP DV6 - 6070ee یکیو بگیرم که احتمالا HP DV6 - 6070ee
حالا بازم تفکرمیورزیم.:22:
ولی از این 2تا از همه بیشتر خوشم اومد!:thumbsup:
اگه بازم پیشنهادی داشتین یا راهنماییه بیشتر ممنون میشم بگین.
مرسی از همه بخاطر پیشنهادا و راهنماییاشون:11::laughing::11:
mehdi666lp
25-09-2011, 08:57
:31: یه چیزه دیگه! :دی
بین این 2تا کودومش بهتره؟:دی.
.
.
.از نظر کانفیگ.........HP DV6 - 6070ee
D r i v e r
25-09-2011, 17:58
سلام
هوای این آبجی منو داشته باشین ها
چیز بد بهش معرفی نکنین :دی
بهش گفتم بهترین تیم مشاوره رو داریم
یه موقع توی خرید اشتباه نکنه
مرسی از راهنمایی هاتون ;)
یه هشدار هم بهتون بدم اینه که مانیتور هیچکدوم از لپتاپ های 14 اینچی کیفیت خوبی ندارند و اصلا برای فیلم دیدن مناسب نیستن.
این هشدار رو خیلی جدی بگیر!
6070 خیلی غوله.از برند Hp هم هست که کیفیت خوبی داره.ممکنه گرافیکش واست مهم نباشه.ولی به نظر من ادم که می خواد پول بده بهتره یه چیز غول بر داره.تو این قیمت در حد گرافیک 6770 هیچی پیدا نمی کنی.حتی گرافیک nvidia 540 هم جزو mid-range هاست(الیته متوسط به بالا)ولی 6770 های اند ه با رم gddr5!!!البته 6050 م عالیه با همین گرافیک و i5 .ارزونترم هست.من که بد جور تو کفشم.اگه پولم کم نیاد البته!.اگه می خواستی زیر 900 بگیری 4750 انتخاب خوبی بود
SAJAD0936
25-09-2011, 19:55
یه هشدار هم بهتون بدم اینه که مانیتور هیچکدوم از لپتاپ های 14 اینچی کیفیت خوبی ندارند و اصلا برای فیلم دیدن مناسب نیستن.
این هشدار رو خیلی جدی بگیر!
شاید ولی تا اونجایی ک من دیدم و میدونم مدلای 14 اینچ ب دلیل تراکم پیکسل کیفیت بالاتری دارن ولی ب علت کوچک بودن سایزشون برای فیلم دیدن مناسب نیستن
6070 خیلی غوله.از برند Hp هم هست که کیفیت خوبی داره.ممکنه گرافیکش واست مهم نباشه.ولی به نظر من ادم که می خواد پول بده بهتره یه چیز غول بر داره.تو این قیمت در حد گرافیک 6770 هیچی پیدا نمی کنی.حتی گرافیک nvidia 540 هم جزو mid-range هاست(الیته متوسط به بالا)ولی 6770 های اند ه با رم gddr5!!!البته 6050 م عالیه با همین گرافیک و i5 .ارزونترم هست.من که بد جور تو کفشم.اگه پولم کم نیاد البته!.اگه می خواستی زیر 900 بگیری 4750 انتخاب خوبی بود
6070 خیلی غوله!!!!!!:18:
شما اگه لامبورگینی و الین وار یا سری گیمینگ ایسوس و ببینی چی میگی
ولی ب نظر من ادم ب جیبش و کاربریش نگاه میکنه بعد تصمیم میگیره وقتی ک استفاده گرافیکی ندارن چرا باید برن سراغ مدلی ک پول گرافو ازش میگیرن و گارانتیه معتبری هم توی ایران نداره یه مدل رو با گراف در حد کاربری و کیفیت بالا و گارانتی معتبر تهیه میکنن ک هزینه ای ک میکنن صرف هیچ و پوچ نشه z470 یه مدل خیلی عالیه ولی اگه شما ازت خوشش نمیاد(هرچند ب نظر من رنگ قهوه ای شکلاتیش واقعا زیباست) من مدل k43 رو ب شما پیشنهاد میکنم.
دوست عزیز.من تو این رنج قیمت گفتم غوله.به سری گیمینگ چی کار دارم!معلومه یه لپتاپ سه میلیونی بهتر از 6070 ه!یه asus دیدم تو لیست یکی از فروشگاههای پایتخت که قیمتش 6 میلیون و150 بود!معلومه 6070 به پای اون نمی رسه.با رم 32 و cpu i7 970.گرافیکشم فکر کنم 5970 بود.
♥ NiloofaR ♥
26-09-2011, 16:38
یهویی پستا چه زیاد شد!:46:
چه خوبه آدم پارتی داشته باشه:31::21:
یه مدل خیلی عالیه ولی اگه شما ازت خوشش نمیاد(هرچند ب نظر من رنگ قهوه ای شکلاتیش واقعا زیباست) من مدل k43 رو ب شما پیشنهاد میکنم.
خب من الان یکم گیج شدم ینی میگین k43 بیشتر به دردم میخوره؟
نمیدونم راستیتش چون تا حالا اسم برند لنوو رو نشیدم انتخابش یکم برام سخته مگرنه دلیل خاصی نداره.
شاید ولی تا اونجایی ک من دیدم و میدونم مدلای 14 اینچ ب دلیل تراکم پیکسل کیفیت بالاتری دارن ولی ب علت کوچک بودن سایزشون برای فیلم دیدن مناسب نیستن
چون دوست دارم همه جا بتونم با خودم ببرم مدلای 14اینچ رو انتخاب کردم،اگه برای فیلم دیدن مناسب نیستن بحسش جداست.
اگه می خواستی زیر 900 بگیری 4750 انتخاب خوبی بود
حالا که این سقف قیمت 6070 خوبه؟
SAJAD0936
26-09-2011, 17:55
خب من الان یکم گیج شدم ینی میگین k43 بیشتر به دردم میخوره؟
پیشنهاد اول من ک z470 ه ولی شما باید بین کانفینگ بالا و کیفیت بالا یکی رو انتخاب کنی اگه ب کیفیت اهمیت میدی ک ترتیب پیشنهاد من اینه:
1 سری z لنوو
2 k43 ایسوس
3
4 برند hp:27:
ولی اگ واست کانفینگ بالا مهمه ب فکر لپ تاپای hp و acer باش ک با کانفینگای بالا قیمتای پایینی دارن
نمیدونم راستیتش چون تا حالا اسم برند لنوو رو نشیدم انتخابش یکم برام سخته مگرنه دلیل خاصی نداره.
شما اسم لنوو رو تا حالا نشنیدی؟!:18:
نمیدونم ولی خواستی بری بازار حتما یه تحقیق دربارش بکن یا حداقل ی سرچ تو تاپیکای همینجا بکن تا متوجه سابقه و کیفیت بالای محصولاتش بشی:8:
شاید نظرت عوض شه
چون دوست دارم همه جا بتونم با خودم ببرم مدلای 14اینچ رو انتخاب کردم،اگه برای فیلم دیدن مناسب نیستن بحسش جداست.
ب نظر من هم لپ تاپای 14 برای خرید مناسبن چون لپ تاپ ساخته شده برای همراه بودن پس سبک بودنشون خیلی مهمه اما خب هرچی سایز صفحه کمتر باشه فیلم دیدن توش سختتره ولی بازم ب نظر من میرزه ک 14 اینچ بخری
تصمیمتو بگیر 14 یا 15؟
حالا که این سقف قیمت 6070 خوبه؟
6070 گراف ه قوی ایی داره بقیه چیزاش معمولیه و البته قیمشم بعید میدونم زیر 1100 بتونی پیدا کنی اونم بدون گارانتی!!!
♥ NiloofaR ♥
27-09-2011, 13:11
خب اگه بخوام 14 اینچ بگیرم باید ایسوز بگیرم ولی اگه نه 15 اینچ HP
گرافیک ایسوز i7 ؟
فکر کنم شما کلن با HP مشکل دارین :دی:31:
ممممن چیییی بگیررم؟؟؟؟
خودم موندم.:41:
mehdi666lp
27-09-2011, 13:59
خب اگه بخوام 14 اینچ بگیرم باید ایسوز بگیرم ولی اگه نه 15 اینچ HP
گرافیک ایسوز i7 ؟
ممممن چیییی بگیررم؟؟؟؟
خودم موندم.:41:
. . . بهتره همون 14 اینچ از Asus بخری بزنم به تخته چقدر وسواسی هستی شما:31:
♥ NiloofaR ♥
27-09-2011, 14:13
. . . بهتره همون 14 اینچ از Asus بخری بزنم به تخته چقدر وسواسی هستی شما:31:
فقط توی این مسائل:21:
یه چیزی:20: میشه دلیل این که چرا میگین ایسوز بگیرم و بگین؟!:11::31:
mehdi666lp
27-09-2011, 14:29
فقط توی این مسائل:21:
یه چیزی:20: میشه دلیل این که چرا میگین ایسوز بگیرم و بگین؟!:11::31:.
.
.
چون 14 اینچ میخوای این مدل خوبه اهل بازی هم که شدید نیستی
SAJAD0936
27-09-2011, 15:36
گرافیک ایسوز i7 ؟
این الان یعنی چی؟:18:
فکر کنم شما کلن با HP مشکل دارین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوت بوکای اچ پی قیمتای پایینی دارن و کانفینگ بالا
مدل 14 اینچم خیلی کم دارن
گارانتی معتبری هم ندارن
از لحاظ کیفیت هم نسبت ب برند ایسوس و لنوو توی یه رنج قیمت از کیفیت پایینتری برخوردارن(این بحث توی فرومها زیاد شده ولی ب نتیجه نرسیده ولی حتما توی بازار ی پرس و جو بکنید)
ولی خب فروش بالایی دارن چون خریدار در هنگام خرید فقط داره کانفینگ لپ تاپو قیمتشو میبینه.
ب هرحال تصمیم با خودتونه
ممممن چیییی بگیررم؟؟؟؟
خودم موندم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم موندم تا حالا توی ی تاپیک اینقد پست نزده بودم فک کنم وا3 این تاپیک 2 ستاره شم:31:
Mr.Mazmamfi
27-09-2011, 17:21
آره ، سجاد با hpمشکل داره :27:
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
این الان یعنی چی؟:18:
یعنی چی نداره ؟؟؟؟ همون که شنفتی . چشاتم گنده نکن . :46:
نه عزیز برای core i7 بایدبودجتو افزایش بدی .
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
از لحاظ کیفیت هم نسبت ب برند ایسوس و لنوو توی یه رنج قیمت از کیفیت پایینتری برخوردارن(این بحث توی فرومها زیاد شده ولی ب نتیجه نرسیده ولی حتما توی بازار ی پرس و جو بکنید)
:18:
انگار دوباره میخوایی بحثشو راه بندازی !! آره ؟ :31:
اگه آره ، پس از همین الان بگم که تاپیکت بسته میشه . (NiloofaR) :27:
SAJAD0936
27-09-2011, 18:55
آره ، سجاد با hpمشکل داره:27:
ای بابا وا3 ادم حرف درست میکنن من کجا با اچ پی مشکل دارم؟!!!!
دستگاههای اچ پی برای کسی ک لپ تاپ با کانفینگ بالا و قیمت پایین و صد البته کیفیت متوسط میخوان مناسبه این ی چیزه خیلی واضحه
گرافیک ایسوز i7 ؟
یعنی چی نداره ؟؟؟؟ همون که شنفتی . چشاتم گنده نکن . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیز برای core i7 بایدبودجتو افزایش بدی
شنفتی؟! شما تاپیکارو صوتی داری؟
ای خدا کی بشه مام 4 ستاره شیم:31:
اونوقت شما از کجای اون جمله نتیجه گیری کردی ک i7 میخوان؟
خیلی منحرفی مستر ب دختر مردم میگی عزیز!!!!:13::27:
انگار دوباره میخوایی بحثشو راه بندازی !! آره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه آره ، پس از همین الان بگم که تاپیکت بسته میشه . (NiloofaR) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا تو از فردوسی پور م بدتر ادمو میبری تو حاشیه من ک گفتم نمیخوام دربارش بحث کنم برن خودشون تحقیق کنن
اگه اره !!!!!!!!!:18: از طرف من جوابم میده!!!!!
در هر صورت من پیشنهاداتمو دادم بحث بیشترم د گ رفتن تو حاشیس رو هین مدلا فکر کنین هرکدوم ک ب نظرتون به کاربردتون نزدیکتره همونو تهیه کنین
ب امید روزی ک اولترا بوکها دنیای لپ تاپها رو متحول کنن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
♥ NiloofaR ♥
27-09-2011, 21:55
:31: می گم فکر کنم ایسوز بگیرم بهتره نه!؟!خب ایسوووز میگیرم...
از اولم دوست داشتم ایسوز بگیرم
اونوقت شما از کجای اون جمله نتیجه گیری کردی ک i7 میخوان؟
بدم نمیومد i7 بگیرم:دی
خیلی منحرفی مستر ب دختر مردم میگی عزیز!!!!:46::27:
میگم یکم دیگه این بحث و کش بدم کیف میده ببینم بحث شما به کجا می کشه:21::27:
خب HP چی شد...:46:
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
در هر صورت من پیشنهاداتمو دادم بحث بیشترم د گ رفتن تو حاشیس رو هین مدلا فکر کنین هرکدوم ک ب نظرتون به کاربردتون نزدیکتره همونو تهیه کنین
:11::11:مرسی از راهنمایی و پیشنهاداتون و پاسخگویی به سوالام.خیلییی مرسیی.:11::11:
♥ NiloofaR ♥
27-09-2011, 22:14
چون 14 اینچ میخوای این مدل خوبه اهل بازی هم که شدید نیستی
نه خیلی با لپ تاپ.
فکر می کنم ایسوز مناسبترین گزینست.
الان داشتم یه چیزی می خوندم از ایسوز خیلی بیشتر خوشم اومد.
جالبه نرخ خرابی hp از همه بیشتر و ایسوز دومین رده رو داره(کمترین خرابی)[COLOR="Silver"]
Mr.Mazmamfi
27-09-2011, 22:24
ای بابا وا3 ادم حرف درست میکنن من کجا با اچ پی مشکل دارم؟!!!!
تو اون تاپیکی که بسته شد . خودتو تابلو کردی (خودت میدونی کدومو میگم ) همش زیر آب hp رو میزدی .
دیگه بچه 2 ساله هم میدونه تو از hp خشت نمیاد . :27:
دستگاههای اچ پی برای کسی ک لپ تاپ با کانفینگ بالا و قیمت پایین و صد البته کیفیت متوسط میخوان مناسبه این ی چیزه خیلی واضحه
لپ تاپ های hp کیفیت متوسط به بالا داره .
شنفتی؟! شما تاپیکارو صوتی داری؟
داداش علم پیشرفت کرده ها . برو تحقیق کن یاد بگیر چجوری میشه نوشته هارو صوتی پخش کرد .
ای خدا کی بشه مام 4 ستاره شیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد میدم ، ببینم فعالت میکنن یا نه :10:
خیلی منحرفی مستر ب دختر مردم میگی عزیز!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من دیگه از این فروم میرم . :37:
ب امید روزی ک اولترا بوکها دنیای لپ تاپها رو متحول کنن
وقتی موهات مثل دندونات سفید شد اولترابوکها وارد ایران میشن .:46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می گم فکر کنم ایسوز بگیرم بهتره نه!؟!خب ایسوووز میگیرم...
از اولم دوست داشتم ایسوز بگیرم
خودت سوال میکنی ، بعد جوابم میدی !!!!!!!!!!!!!:13:
آره ایسوس بگیر :31:.
میگم یکم دیگه این بحث و کش بدم کیف میده ببینم بحث شما به کجا می کشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب HP چی شد...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیگه این بحثو ادامه نمیدم ، چون بهم بهتان زده شده :18: :2:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مرسی از راهنمایی و پیشنهاداتون و پاسخگویی به سوالام.خیلییی مرسیی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم . . . . (جای خالی )
سجاد جای خالی چی بذارم بهتره ؟ ؟ ؟ (اینجا نگو پ . خ بده ) :27:
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
جالبه نرخ خرابی hp از همه بیشتر و ایسوز دومین رده رو داره(کمترین خرابی)[COLOR="Silver"]
ای بابا ، این آمار قدیمیه . :13:
♥ NiloofaR ♥
27-09-2011, 22:27
صفحه دور کیبوردش آلومینیومی هست ؟
مثلیکه دست روش میکشی یه جریان خفیف برق احساس میکنی ؟ آره ؟
گرماش چطوره ؟ مثلیکه یه کم غیر عادیه ؟:9:
یه چیزی من اینو توی یکی از پستای همینجا خوندم میشه بگین نظرتون چیه؟
♥ NiloofaR ♥
27-09-2011, 22:36
من دیگه از این فروم میرم .
شما برین من دیگه از کی این همه ؟ بپرسم آ:31:قا سجادم که دیگه مارو دست به سر کرد:37:
Mr.Mazmamfi
27-09-2011, 22:47
:9:
یه چیزی من اینو توی یکی از پستای همینجا خوندم میشه بگین نظرتون چیه؟
درسته ، یه مقدار برق خفیفی داره ، ولی ایراد محسوب نمیشه . بیشتر لپ تاپ های آلومینیومی این برق گرفتگی خفیف رو دارن .
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
شما برین من دیگه از کی این همه ؟ بپرسم آ:31:قا سجادم که دیگه مارو دست به سر کرد:37:
منو سجاد آبمون تو یه جوب نمیره .
الکی میخواد با من کل کل کنه . ناسلامتی کاربر فعالیما :18: (انصافا شوخی بود :31: )
نترس سجاد اینجارو ول نمیکنه ، قراره تو همین تاپیک 4 ستاره شه . :21:
SAJAD0936
27-09-2011, 23:51
تو اون تاپیکی که بسته شد . خودتو تابلو کردی (خودت میدونی کدومو میگم ) همش زیر آب hp رو میزدی .
دیگه بچه 2 ساله هم میدونه تو از hp خشت نمیاد . :27:
نه من اصلا نمیدونم کدومو میگی:31:
احتمالا شما منو اشتباه گرفتی!
تابلو چیه؟شما نظر خودتو میدی منم نظر خودمو و معلومه ک حقم با کیه د گ:46:
اتفاقا من از اچ پی خیلیم خشم(خوشم) میاد.
لپ تاپ های hp کیفیت متوسط به بالا داره .
حالا بماند:13:
وقتی موهات مثل دندونات سفید شد اولترابوکها وارد ایران میشن .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میاد دیر یا زود میاد اگه 4 5 ماهم طول بکشه ها واقعا میرزه ادم صبر کنه تا بیاد
چون اولترا بوکها معنای واقعی لپ تاپن وزن پایین.باطری با دوام.قدرت بالا.زیبایی فوق العاده.قیمت مناسب:8:
فعلا هم برای تسلای خاطره خودم شنبه دارم میرم یه پی سی جمع کنم میای؟اگه میای بگو مسلح بیام
خواهش میکنم . . . . (جای خالی )
سجاد جای خالی چی بذارم بهتره ؟ ؟ ؟ (اینجا نگو پ . خ بده ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای خالی بنویس برای کسب اطلاعات بیشتر با این شماره تماس بگیرید عزیز:27:
ای بابا ، این آمار قدیمیه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه طرفدارای اچ پی این امارو همین جوری توجیه میکنن
من خیلی دنبال امار جدید بودم ولی پیدا نکردم اگ هست ارائه بدین تا شک و شبهه ها برطرف شه
شما برین من دیگه از کی این همه ؟ بپرسم آ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قا سجادم که دیگه مارو دست به سر کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا دست ب سر چیه؟!
من این بحثو دنبال میکنم ولی اخه حرفی د گ نمونده ک بزنیم گفتنیا رو گفتم حالا د گ تصمیم با خودتونه
درسته ، یه مقدار برق خفیفی داره ، ولی ایراد محسوب نمیشه . بیشتر لپ تاپ های آلومینیومی این برق گرفتگی خفیف رو دارن .
تایید میشه
منو سجاد آبمون تو یه جوب نمیره .
الکی میخواد با من کل کل کنه . ناسلامتی کاربر فعالیما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (انصافا شوخی بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نترس سجاد اینجارو ول نمیکنه ، قراره تو همین تاپیک 4 ستاره شه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایا تو شاهد باش مظلوم گیر اوردناااااا:19::29:
اخه درسته ب خاطر ستاره های کمتر من تحقیر بشم خدا خودت انتقام منو بگیر:19:
Mr.Mazmamfi
28-09-2011, 00:04
تابلو چیه؟
:27:
اتفاقا من از اچ پی خیلیم خشم(خوشم) میاد.
:18:
میاد دیر یا زود میاد اگه 4 5 ماهم طول بکشه ها واقعا میرزه ادم صبر کنه تا بیاد
خودت داری میگی "اگه " .
در ضمن تو انگار تو ایران زندگی نمیکنی ، ندیدی رو مدل Y570 چقدر اذیت کردن تا وارد کنن . حالا که وارد کردم بدون SSD هست .
فعلا هم برای تسلای خاطره خودم شنبه دارم میرم یه پی سی جمع کنم میای؟اگه میای بگو مسلح بیام
من اطلاعاتم تو pc کمه . شرمنده :11:
جای خالی بنویس برای کسب اطلاعات بیشتر با این شماره تماس بگیرید عزیز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه داداش ، انگار منو با خودت اشتب گرفتی :27:
من خیلی دنبال امار جدید بودم ولی پیدا نکردم اگ هست ارائه بدین تا شک و شبهه ها برطرف شه
خب نیس دیگه دارن 5 ساله این آمارو تحویل مردم میدن .
من این بحثو دنبال میکنم ولی اخه حرفی د گ نمونده ک بزنیم گفتنیا رو گفتم حالا د گ تصمیم با خودتونه
تایید میشه . :31:
تایید میشه
ممنون از اینکه پست های منو تایید میکنی . :13:
خدایا تو شاهد باش مظلوم گیر اوردناااااا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه درسته ب خاطر ستاره های کمتر من تحقیر بشم خدا خودت انتقام منو بگیر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این حرفت رو من خیلی تاثیر گذاشت . من متحول شدم ، دیگه به مظلومان ظلم نمیکنم . خدایا توبه .
استغفرالله ربی و اتوب الیه . (70 مرتبه ) :46:
mehdi666lp
28-09-2011, 08:45
نه خیلی با لپ تاپ.
فکر می کنم ایسوز مناسبترین گزینست.
الان داشتم یه چیزی می خوندم از ایسوز خیلی بیشتر خوشم اومد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجالبه نرخ خرابی hp از همه بیشتر و ایسوز دومین رده رو داره(کمترین خرابی)[COLOR="Silver"].
.
.
.
خوب بهترین گزینه هم که گفتن بچه ها همون Asus رو بخر دیگه....خریدی؟؟؟؟؟؟ یکمم پول بزاری روش مدل Asus U41SV هم مدل خوبیه سبک با کانفیگ مناسب و دیزاین شیک
♥ NiloofaR ♥
28-09-2011, 13:43
؟ یکمم پول بزاری روش مدل Asus U41SV هم مدل خوبیه سبک با کانفیگ مناسب و دیزاین شیک
حدوده قیمتش چنده؟
Asus U41SV این از asusk43sv بهتره؟
Mr.Mazmamfi
28-09-2011, 14:05
حدوده قیمتش چنده؟
Asus U41SV این از asusk43sv بهتره؟
مدل خیلی خوبیه .
حدود قیمتش بین 1050 تا 1100 هست .
بین اون دوتا هم به نظر من U41 SV بهتره . باتری 8 سل داره و usb 3 هم داره .
لینکاش :
و
♥ NiloofaR ♥
28-09-2011, 14:27
مرسی.:11:
ازش خوشم اومد وزنشم از k43 کمتره.
ایشالا اگه خدا بخواد همین و می گیرم دیگه.:دی
مرسی از همه.
mehdi666lp
28-09-2011, 16:12
مرسی از همه..
.
.
.
من امروز بازار بودم مدلی که من از Asus U41SV دیدم تو بازار USB 3.0 نداشتن.....قیمتش هم 1.100 بود......خیلی هم خوشگله
Mr.Mazmamfi
28-09-2011, 18:13
مرسی از همه.
بهتره این صفحه رو دنبال کنی.
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
.
.
.
.
من امروز بازار بودم مدلی که من از Asus U41SV دیدم تو بازار USB 3.0 نداشتن.....قیمتش هم 1.100 بود......خیلی هم خوشگله
ولی من امروز یه لیست از اینترنت گرفتم که تو مشخصاتش usb 3 هم زده . اگر بگرده میتونه با usb 3 بخره . ولی گارانتیش الماس بود .
mehdi666lp
28-09-2011, 21:36
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
ولی من امروز یه لیست از اینترنت گرفتم که تو مشخصاتش usb 3 هم زده . اگر بگرده میتونه با usb 3 بخره . ولی گارانتیش الماس بود ..
.
.
با USB 3.0 که باشه دیگه چه بهتر.....ولی خوب مدلی زده Asus .....شانس من بود 3 تا مغازه رفتم هیچکدوم مدل USB 3.0 دار نداشتن:31:
♥ NiloofaR ♥
29-09-2011, 00:16
ولی من امروز یه لیست از اینترنت گرفتم که تو مشخصاتش usb 3 هم زده . اگر بگرده میتونه با usb 3 بخره
منم توی لیست USB 3 دیدم!
صفحه رو دیدم دیگه مطمئن شدم.
آره واقعا چه مدلی زده
:12:ایول تصویب شد همین و میگیرم.:26:
فقط یه چیزی به نظرتون می تونم با گارانتی سازگار ارقام پیدا کنم؟
:11::11:مرسی از راهنمایییاتون این سری دیگه مطمئنم.:11::11:(یه حسی می گه بگیرمش:34:)
mehdi666lp
29-09-2011, 08:45
منم توی لیست USB 3 دیدم!
صفحه رو دیدم دیگه مطمئن شدم.
آره واقعا چه مدلی زده
:12:ایول تصویب شد همین و میگیرم.:26:
فقط یه چیزی به نظرتون می تونم با گارانتی سازگار ارقام پیدا کنم؟
:11::11:مرسی از راهنمایییاتون این سری دیگه مطمئنم.:11::11:(یه حسی می گه بگیرمش:34:).
.
.
.
آره یه حسی میگه بگیر و خودت وخلاص کن حالشو ببر...........خریدی یه عکسی ازش بنداز تو فروم پز بده :31:
.
.
بخریا نیای بگی مدل فلان پیدا کردم 100 دل نه 1000 دل عاشق اون مدل شدما.....:46:
M-I-L-A-D
29-09-2011, 13:58
سلام
انتخابای شما خیلی محدودن
k43 ایسوس
z470 لنوو
4750 ایسر
SAJAD0936
29-09-2011, 18:25
سلام
انتخابای شما خیلی محدودن
k43 ایسوس
z470 لنوو
4750 ایسر
موفق باشید
سلام
انتخابای شما خیلی محدودن
k43 ایسوس
z470 لنوو
4750 ایسر
100 میلیون تومان جایزه کسی ک تفاوت این دو تصویر رو پیدا کنه
Mr.Mazmamfi
29-09-2011, 22:46
سلام
انتخابای شما خیلی محدودن
k43 ایسوس
z470 لنوو
4750 ایسر
موفق باشید
500 میلیون جایزه :27:
♥ NiloofaR ♥
30-09-2011, 10:13
100 میلیون تومان جایزه کسی ک تفاوت این دو تصویر رو پیدا کنه
منم داشتم فکر می کردم این پست و یه جایی دیدم:دی:46:
بخریا نیای بگی مدل فلان پیدا کردم 100 دل نه 1000 دل عاشق اون مدل شدما.....
نه دیگه همین و می خرم فقط یه چند روز تول میکشه(وایسم تا داداشم بیاد):5:
آره یه حسی میگه بگیر و خودت وخلاص کن حالشو ببر...........خریدی یه عکسی ازش بنداز تو فروم پز بده
حتما این کارو می کنم.:8::5:
مرسی:15:
SAJAD0936
30-09-2011, 13:59
نه دیگه همین و می خرم فقط یه چند روز تول میکشه(وایسم تا داداشم بیاد):5:
نه چرا وایسید داداشتون بیاد با mrmazmamfi برید اونم مثله داداشتون میمونه:31:
♥ NiloofaR ♥
01-10-2011, 15:16
نه چرا وایسید داداشتون بیاد با mrmazmamfi برید اونم مثله داداشتون میمونه
ما همه خواهر برادرای دینی هم دیگه هستیم:4::21::46:
خودش که هست چی کار به مثلش دارم :دی :8:
من یه لپتاپ می خوام تا 850000 تومن(بیشترم ندارم).کارایی که باهاش انجام میدمم اینه:
بازی کردن(گرافیک قوی)
فیلم دیدن
اینترنت رفتن
کار با یه سری نرم افزار عادی که همه دارن مثل powerpoint.
و همچنین کارای عادیه دیگه ای که بقیه انجام میدن.
و این که زود داغون نشه(سگ جون باشه)
این ویژگی هارو هم می خوام داشته باشه:
رم 4 گیگ
3پورت usb
سرعت خوب
حافظه گرافیک 1024
webcam
modem
صفحه نمایش 15 تا 16 اینچ
اگه لپتاپی با این ویژگی ها هست تو این رنج قیمت لطفا با ذکر قیمت بگین(مدل هم زیاد مهم نیست)
یه سوالم داشتم:این لپتاپ قیمتش چنده(با گارانتی) و آیا لپتاپ خوبی برای ویژگی های من هست یا نه؟؟؟
لپ تاپ Acer Aspire 5742G
با تشکر
D r i v e r
07-10-2011, 09:54
سلام
3 روزه دنباله U41 میگردیم طرف سر میدوونه :|
فردا احتمالا دیگه باری که یه هفتست تو راهه برسه!
و فکر کنم میشه با 1100 خریدش
قیمتش مناسبه؟!
مدل جدید تر و یا چیزه خاصی نیست که نظرش عوض بشه و بعدا حسرتشو بخوره؟
و اینکه ممنون از همه بابت راهمایی هاشون
mehdi666lp
07-10-2011, 10:21
سلام
3 روزه دنباله U41 میگردیم طرف سر میدوونه :|
فردا احتمالا دیگه باری که یه هفتست تو راهه برسه!
و فکر کنم میشه با 1100 خریدش
قیمتش مناسبه؟!
مدل جدید تر و یا چیزه خاصی نیست که نظرش عوض بشه و بعدا حسرتشو بخوره؟
و اینکه ممنون از همه بابت راهمایی هاشون
.
.
.
ببین کانفیگش چی هست و با چه گارانتی میده......مشخصات کامل رو بزن ....
♥ NiloofaR ♥
07-10-2011, 10:45
.
.
.
ببین کانفیگش چی هست و با چه گارانتی میده......مشخصات کامل رو بزن ....
U41s هست دیگه
من برم اونجا دیگه میگیرم :دی
mehdi666lp
07-10-2011, 14:02
U41s هست دیگه
من برم اونجا دیگه میگیرم :دی
.
.
منظورم مشخصاتش بود میزان رم و هارد و ........:13:
D r i v e r
07-10-2011, 17:44
.
.
منظورم مشخصاتش بود میزان رم و هارد و ........:13:
یکی در میون جواب میدیم : ))
Intel Cori5-2410M
4G DDR
640 GB HDD
Geforce GT 540 1GB
DVDRW-Web Cam - B.T . Lan Wifi
Xilevens
07-10-2011, 18:17
یکی در میون جواب میدیم : ))
Intel Cori5-2410M
4G DDR
640 GB HDD
Geforce GT 540 1GB
DVDRW-Web Cam - B.T . Lan Wifi
همین مدل 4 شنبه ای یکی از آشنایانمون از تهران واسش تهیه کردن فرستادن 1.05
Mr.Mazmamfi
08-10-2011, 09:35
همین مدل 4 شنبه ای یکی از آشنایانمون از تهران واسش تهیه کردن فرستادن 1.05
خیلی خوبه قیمتش .
با چه گارانتی ؟ احتمال قوی 6 سل بوده ، با باتری 8 سل چند میدادن ؟
Xilevens
08-10-2011, 10:40
خیلی خوبه قیمتش .
با چه گارانتی ؟ احتمال قوی 6 سل بوده ، با باتری 8 سل چند میدادن ؟
با باطري 6 سل و گارانتي ويستاپخش اينجور كه گفت
mehdi666lp
11-10-2011, 17:33
U41s هست دیگه
من برم اونجا دیگه میگیرم :دی.
.
.
.
سعی کن با باطری 8 سل بخری اگه نخریدیا...خسیس بازی نکن بیشتر پول بده 2 سل بیشتر بخر:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.