مشاهده نسخه کامل
: سوئیچ بینAHCIوIDE
ویندوزسون 64 بیتی روی لپتاپ4530HPنصب داشتم...بدلایلی مجبور شدم.ویندوز XPدر کنار 7 بریزم(64بیتی)..پس از چند بار تجربه ی نا موفق و ارور صفحه آبی..متوجه شدم باید تنظیمات ساتا را روی IDEقرار دهم تاXPنصب شود...پس از ریکاوری وتشکیل بوت دوگانه هنگامیکه می خواهم وارد 7 شوم باید دوباره تنظیمات را روی AHCIقرار دهم...چگونه بدون نغییر ودستکاری در بایوس مشکل را حل کنم؟:13:
شما رو xp درایور ahci رو نصب کنید و حالت هارد رو هم همیشه بزارید رو ahci باشه در نتیجه با ویندوز xp هم که بوت بشه هارد رو میشناسه و مشکلی نداره
شما رو xp درایور ahci رو نصب کنید و حالت هارد رو هم همیشه بزارید رو ahci باشه در نتیجه با ویندوز xp هم که بوت بشه هارد رو میشناسه و مشکلی نداره
متاسفانه نشد!یه صفحه آبی می آید...کمتر از 0.2ثانیه!و ریست میشهxpفقط باIDEبالا می آید...به خاطر نوع ویندوز XPنیست؟ا
F R E E M A N
22-09-2011, 14:47
باید مشکل را در بخش ویندوز فروم مطرح میکردی تا جواب بگیری:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی فکر کنم طبق آموزش لینک زیر بتونی مشکل را حل کنی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mohsenmas
22-09-2011, 18:43
یه CD Win xp جدید اومده(قیمت 3000T شرکتشم نمیگم تبلیغ نشه) که روی لپتاپ با حالت هارد AHCI نصب میشه هیچ مشکلی هم نداره.من نصب کردم فقط مشکلم با درایور کارت گرافیک دستگاهمه.اگه مشکلی با درایور قطعاتت نداری بگیر نصب کن مشکلت حله.
متاسفانه نشد!یه صفحه آبی می آید...کمتر از 0.2ثانیه!و ریست میشهxpفقط باIDEبالا می آید...به خاطر نوع ویندوز XPنیست؟ا
شما ویندوز xp رو نصب کنید رو حالت ata بعد که نصب کردید درایور ahci رو نصب کنید داخل ویندوز و حالت رو بزارید رو ahci
میتونید خودتون یک ویندوز دستکاری شده درست کنید درایور ahci رو به همراه ویندوز رو یه سی دی دیگه رایت کنید درست میشه
این به این خاطر xp در حالت عادی این درایور رو ساپورت نمیکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.