مشاهده نسخه کامل
: راهنمای خرید فلش مموری 16 گیگ
adrenalin
21-09-2011, 20:59
سلام
دوستان من می خوام یه فلش مموری بخرم یا 16 یا 32 می خوام بگیرم
سرعت خوندن و نوشتن بالا باشه
گارانتی معتبر هم باشه
من قبلا از از A Data داشتم از مدل های سیاه رنگ هست فک کنم اسمش کلاسیکه بسیار افتضاح بود همزمان با رفیقم که سیلکون پاور داشت یه فایل رو منتقل کردیم سیکون پاور فایل رو انتقال داده بود این تازه نصفش بود
پاتریوت هم سری اکپسورتر داشتم اونم زیاد تعریفی نداشت
ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن:40:
Dead Space
22-09-2011, 17:57
PQI رم هاي خوبي هستن
adrenalin
23-09-2011, 12:48
ممنون
بقیه دوستان نظری ندارن ؟
بعضی از این بخش های پی سی نمیدونم چرا اینقد خلوت شده :13:
واقعا اگه میخوای سرعت داشته باشه HP 16 بگیر 40 تومان سرعت رایتش 15 مگ وسرعت ریدش 25 مگ
adrenalin
23-09-2011, 15:43
واقعا اگه میخوای سرعت داشته باشه HP 16 بگیر 40 تومان سرعت رایتش 15 مگ وسرعت ریدش 25 مگ
کدوم مدل اچ پی ؟
کدوم مدل اچ پی ؟
hp v245 l 16 g
mehr1362
24-09-2011, 02:26
بهترین فلش مموری ها مارک ترنسند هستند! Transcend
از نظر سرعت در انتقال اطلاعات عالی هستند
پاتریوت مدل RAGE فقط! سرعت رایت تا 25 و سرعت خواندن تا 35 .جالب اینه که usb2 هم هست اگه 3 بود دیگه می ترکوند!
قیمت هم من یه ماه پیش 36 تومن گرفتم مدل 16 گیگش رو.
adrenalin
28-09-2011, 18:26
انتخاب مارو دارید سخت تر می کنید :دی یکی میاد میگه HP خوبه یه میاد میگه ترنسند یکی پاتریوت :دی حداقل دوستان که پیشنهاد میدید با مدرک باشه حداقل یه بنچمارکی چیزی داشته باشه :دی
مرسی
SanDisk Cruzer هم خوبه!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انتخاب مارو دارید سخت تر می کنید :دی یکی میاد میگه HP خوبه یه میاد میگه ترنسند یکی پاتریوت :دی حداقل دوستان که پیشنهاد میدید با مدرک باشه حداقل یه بنچمارکی چیزی داشته باشه :دی
مرسی
با سلام
این نتیجه تست فلش patriot RAGE با نرم افزار USBDeview v1.91 هست که خودم انجام دادم (البته فلش به سرعت بالاتر از این هم می تونه برسه که بستگی به سیستم عامل و سخت افزار شما داره) که نرم افزار مناسبی برای تست سرعت انواع ابزارهای ذخیره اطلاعات مثل هارد ها ، فلشها و ... است:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
adrenalin
29-09-2011, 12:04
ممنون دوست عزیز بابت تست سرعت :40:
پس احتمالا منم همین پاتریوت رو میگیرم البته اگه شانس من بتونم اینو پیدا کنم اخه هر وقت دست رو یه چیزی گذاشتم اون جنس نایاب شده :دی
راستی اینم تست اون فلش مموری 4 گیگ A DATA سری کلاسیک
سرعت خوندش خوبه ولی نوشتن :19:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز بابت تست سرعت :40:
پس احتمالا منم همین پاتریوت رو میگیرم البته اگه شانس من بتونم اینو پیدا کنم اخه هر وقت دست رو یه چیزی گذاشتم اون جنس نایاب شده :دی
راستی اینم تست اون فلش مموری 4 گیگ A DATA سری کلاسیک
سرعت خوندش خوبه ولی نوشتن :19:
شما چه جوری با این فلش سر میکنی؟:18:
این که سرعتش حتی 1 مگابایتم نیست! احتمالا فلشت مشکل داره یا شاید ویروسیه و گرنه این تست بعید می دونم درست باشه
adrenalin
29-09-2011, 14:27
شما چه جوری با این فلش سر میکنی؟:18:
این که سرعتش حتی 1 مگابایتم نیست! احتمالا فلشت مشکل داره یا شاید ویروسیه و گرنه این تست بعید می دونم درست باشه
با بدبختی :دی
تو پست اول هم گفتم هم زمان دوتا فایل هم زمان با دوستم ریختم رو فلش یه فایل مشابه هم بود واسه رفیقم که سیکون پاور بود از همین سری اولتیما فایل کاملا منتقل شده واسه من هنوز نصف هم نشده بود . راستی گارانتیشم آونگ هست :13:
دوباره یه تست دیگه گرفتم
شد این
2000mehr
29-09-2011, 15:47
hp دارم 16 گیگ خیلی عالی هستش
با بدبختی :دی
تو پست اول هم گفتم هم زمان دوتا فایل هم زمان با دوستم ریختم رو فلش یه فایل مشابه هم بود واسه رفیقم که سیکون پاور بود از همین سری اولتیما فایل کاملا منتقل شده واسه من هنوز نصف هم نشده بود . راستی گارانتیشم آونگ هست :13:
دوباره یه تست دیگه گرفتم
شد این
چند وقته این فلشو داری؟ زیاد ازش استفاده کردی؟ من تا حالا فلشی با این سرعت پایین ندیدم!(فلش های کم ظرفیت قدیمی هم اینقدر کم سرعت نبودن)
یه ترفند دیگه هم بزن بعد یه تست دیگه بگیر ببین بهتر نمیشه:
رو درایو کلیک راست کن گزینه فرمت رو بزن. تو این پنجره در قسمت allocation unit size مقدار رو روی حداکثر بزار. بعد تیک گزینه quick format رو بردار و درایو رو فرمت کن (این فرمت یه کمی طول میکشه چند دقیقه) بعد دوباره تست بگیر ببین بهتر نمیشه. اگر نشد فلش رو روی یه سیستم دیگه تست بگیر. اگر وضعیت همین بود به احتمال خیلی زیاد فلشت عمر مفیدش تموم شده بفرستش برای گارانتی شاید فرجی شد عوضش کردن!:20:
adrenalin
29-09-2011, 21:47
چند وقته این فلشو داری؟ زیاد ازش استفاده کردی؟ من تا حالا فلشی با این سرعت پایین ندیدم!(فلش های کم ظرفیت قدیمی هم اینقدر کم سرعت نبودن)
یه ترفند دیگه هم بزن بعد یه تست دیگه بگیر ببین بهتر نمیشه:
رو درایو کلیک راست کن گزینه فرمت رو بزن. تو این پنجره در قسمت allocation unit size مقدار رو روی حداکثر بزار. بعد تیک گزینه quick format رو بردار و درایو رو فرمت کن (این فرمت یه کمی طول میکشه چند دقیقه) بعد دوباره تست بگیر ببین بهتر نمیشه. اگر نشد فلش رو روی یه سیستم دیگه تست بگیر. اگر وضعیت همین بود به احتمال خیلی زیاد فلشت عمر مفیدش تموم شده بفرستش برای گارانتی شاید فرجی شد عوضش کردن!:20:
حدود 2.5 سال
بله زیاد استفاده میکنم بدبخت عینهو خر کار می کنه :دی مصرفم زیاده :20:
با اون ترفند فرق چندانی نکرد :19:
اینم عکس تست
مشکل بعدی هم اینجاست که اونی که رفتم این فلش رو ازش خریدم جمع کرده رفته :دی دستم به کسی بند نیست که بهش بدم :21:
:10:
اینم عکس فلشمه
با این اوصاف شما لازم نیست که حتما به جایی که ازش خریدی مراجعه کنی. می تونی به شرکت گارانتی کننده فلشت(که احتمالا تو تهرانه) زنگ بزنی ببینی تو شهر شما نمایندگی داره یا نه؟ البته کل قیمت فلشت نمی ارزه که به خاطرش سختی زیادی بکشی و بفرستی تهران.
یه پیشنهاد دیگه بهتون دارم: شما می تونی یه فلش 16 گیگ kingmax بگیری به قیمت 25 تومن(البته در تهران).عکس تست نمیزارم ولی سرعت خواندن حدود 25 مگابایته و سرعت نوشتن حدود 8 مگابایته که سرعت مناسب و کافیه برای کارهای معمولی. حسن این فلش اینه که اولا تایوانی هست و چینی نیست، دوما گارانتی معروف اواژنگ دنبالشه که خیالت از نظر گارانتی راحت خواهد بود!
در کل اگه هزینه برات مهمه بهتره فلش 16 گیگ رو تو رنج پایین تر از 30 تومن بگیری که اکثر فلش ها تو این قیمت تقریبا سرعتی برابر دارن و فاکتور اصلی برای خرید شرکت گارنتی کننده، چینی نبودن ، ظاهر و زیبایی فلش ، و قیمت پایین تر و برند تولید کننده ذر اخر قرار می گیره!
omid.pari
30-09-2011, 12:15
سلام
با توجه به تجربیاتی که در استفاده از فلش تو این سالها به دست آوردم دو برند پاتریوت و سیلیکون پاور در این زمینه حرف ندارند مخصوصا حالا که سیلیکون فلشیهایی داره که از یو اس بی 3 هم ساپورت میکنه.
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
در ضمن A Data هم اصلا توصیه نمیشه هیچکدوم از محصولاتش.
adrenalin
30-09-2011, 15:18
با این اوصاف شما لازم نیست که حتما به جایی که ازش خریدی مراجعه کنی. می تونی به شرکت گارانتی کننده فلشت(که احتمالا تو تهرانه) زنگ بزنی ببینی تو شهر شما نمایندگی داره یا نه؟ البته کل قیمت فلشت نمی ارزه که به خاطرش سختی زیادی بکشی و بفرستی تهران.
یه پیشنهاد دیگه بهتون دارم: شما می تونی یه فلش 16 گیگ kingmax بگیری به قیمت 25 تومن(البته در تهران).عکس تست نمیزارم ولی سرعت خواندن حدود 25 مگابایته و سرعت نوشتن حدود 8 مگابایته که سرعت مناسب و کافیه برای کارهای معمولی. حسن این فلش اینه که اولا تایوانی هست و چینی نیست، دوما گارانتی معروف اواژنگ دنبالشه که خیالت از نظر گارانتی راحت خواهد بود!
در کل اگه هزینه برات مهمه بهتره فلش 16 گیگ رو تو رنج پایین تر از 30 تومن بگیری که اکثر فلش ها تو این قیمت تقریبا سرعتی برابر دارن و فاکتور اصلی برای خرید شرکت گارنتی کننده، چینی نبودن ، ظاهر و زیبایی فلش ، و قیمت پایین تر و برند تولید کننده ذر اخر قرار می گیره!
ممنون بابت راهنمایی فردا میخوام برم خرید کنم اگه این کینگمس گیرم اومد میخرم اگر هم پاتریوت سری Rage گیرم اومد میخورم
خلاصه هر کدومش پیدا شد میخرم :5:
راستی اینا ردی بوست هم داره؟
سلام
با توجه به تجربیاتی که در استفاده از فلش تو این سالها به دست آوردم دو برند پاتریوت و سیلیکون پاور در این زمینه حرف ندارند مخصوصا حالا که سیلیکون فلشیهایی داره که از یو اس بی 3 هم ساپورت میکنه.
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
در ضمن A Data هم اصلا توصیه نمیشه هیچکدوم از محصولاتش.
سلام دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی
کلا پاتریوت حرف نداره :40:من خودم واسه پی سی 4 سال دوتا رم 1 گیگ گذاشتم اخ نگفتن :دی
اون ای دیتا هم یه جوری مجبوری خریدم با این حساب دیگه کلا دیگه رو محصولات ADATA حساب نمی کنم :2:
راستی اینا ردی بوست هم داره؟
با سلام
ready boost با همه فلش ها کار میکنه فقط نکته ای که هست اگه سرعت خواندن و نوشتن یه فلش بالاتر باشه تاثیر بیشتری داره ولی در کل الان این نکته خیلی قابل توجه نیست چون حتی پر سرعت ترین فلشها هم به گرد سرعت رم نمیرسن! اکثر سیستم های جدید هم حداقل 4 گیگ رم سرعت بالا دارن که دیگه نیازی به این تکنولوژی نیست مگه برای مواقع خاص و اشخاص خاصی که کارهای خاصی می کنن(چقد خاص گفتم!)
یه نکته دیگه هم در مورد فلش پاتریوت اینه که این فلش همزمان از طرف سه تا شرکت ایمانتک، فرآیند و لایف برد گارانتی میشه که یه امتیاز خیلی بزرگه!یعنی شما می تونی اگه فلشت مشکل پیدا کرد به هر کدوم از این شرکت ها ارجاع بدی!
البته اینو بگم که شما تو شهرتون بعید میدونم اینو زیر 40 تومن گیر بیاری.
در کل امیدوارم هر چی که میگیری برات خوب کار کنه. البته یه نکته رو هم بگم اگه خواستی فلش usb3 بگیری یادت باشه که این فلشها روی سیستمهای usb 2 کند میشن و مثلا فلشی که روی سیستم usb3 شما (اگه داشته باشی؟)سرعت بالا عمل میکنه اگه ببریش رو یه سیستم دیگه که usb2 هست خیلی بد عمل میکنه طوری که ادم پشیمون میشه از خرید تکنولوژی روز!
adrenalin
01-10-2011, 13:33
با سلام
ready boost با همه فلش ها کار میکنه فقط نکته ای که هست اگه سرعت خواندن و نوشتن یه فلش بالاتر باشه تاثیر بیشتری داره ولی در کل الان این نکته خیلی قابل توجه نیست چون حتی پر سرعت ترین فلشها هم به گرد سرعت رم نمیرسن! اکثر سیستم های جدید هم حداقل 4 گیگ رم سرعت بالا دارن که دیگه نیازی به این تکنولوژی نیست مگه برای مواقع خاص و اشخاص خاصی که کارهای خاصی می کنن(چقد خاص گفتم!)
یه نکته دیگه هم در مورد فلش پاتریوت اینه که این فلش همزمان از طرف سه تا شرکت ایمانتک، فرآیند و لایف برد گارانتی میشه که یه امتیاز خیلی بزرگه!یعنی شما می تونی اگه فلشت مشکل پیدا کرد به هر کدوم از این شرکت ها ارجاع بدی!
البته اینو بگم که شما تو شهرتون بعید میدونم اینو زیر 40 تومن گیر بیاری.
در کل امیدوارم هر چی که میگیری برات خوب کار کنه. البته یه نکته رو هم بگم اگه خواستی فلش usb3 بگیری یادت باشه که این فلشها روی سیستمهای usb 2 کند میشن و مثلا فلشی که روی سیستم usb3 شما (اگه داشته باشی؟)سرعت بالا عمل میکنه اگه ببریش رو یه سیستم دیگه که usb2 هست خیلی بد عمل میکنه طوری که ادم پشیمون میشه از خرید تکنولوژی روز!
سلام
خلاصه خریدم همین پاتریوت سری Rage رو :31: 35 تومن با همون سه تا گارانتی که گفتید شانس ما هم آخریش بود
ولی تو کل جاهای که گشتم بیشترین مارکی که بود سیلکون پاور بود و A DATA و HP سیکون مدل 16 سری اولتیما 25 بود A DATA هم 33 بود رنگ ابی رنگ داره مدلشو نمیدونم :دی (کینگمکس هم اصلا پیدا نکردم :دی)
پشت پکش سه تا هولوگرام داره
خوده پاتریوت زده 5 سال گارانتی ولی فروشنده گفت 1 سال بیشتر گارانتی نداره :19::41: :2:
یه حال گیری دیگه این بود که بازم سرعت خوندن نوشتنش پایین هست روم نمیشه تست بزارم :19: فک کنم مشکل از سیستمم باشه ولی باهمین حال دوباره بعد از ظهر میبرم پیش یارو خودشم تست کنه ببینم چی میگه
در کل بازم ممنون دوست عزیز :40::11:
adrenalin
04-10-2011, 12:44
خوب خلاصه مشکل منم حل شده :دی دوست عزیز
مشکل اینجا بود که وقتی به USB های پشت مادربرد میزدم سرعت کم بود ولی الان چند وقتی میشه که از این کارت ریدرهای هست که به جای فلاپی وصل میشه که جای USB هم داره امروز بهش وصل کردم سرعتش خیلی خیلی بهتر شد بازم یه خورده کمه ولی لنگه کفش در بیابان قنیمته :دی
اینم عکس تست :دی
رو لپ تاپ رفیقم تست کردم سرعتش خیلی خوب بود همه میگفتن از کجا خریدی :دی
با سلام
اول مبارک باشه!
دوم در مورد گارانتی ناراحت نباش تا این فلش تو بازار هست ( که چون تازه اومده حداقل چند سالی تو بازار خواهد بود!) گارانتی هم برقراره! احتمالا شما به گارانتی احتیاجی پبدا نمیکنی چون این فلش واقعا با کیفیته و به این راحتی ها از رو نمیره!
با توجه به صحبتهای شما من چند تا حدس میزنم که با جوابهای شما شاید وضعیت از اینم بهتر بشه:
1- شما مینبرد سیستمتون چیه( اسم دقیقشو بگید)؟
2- موقع نصب ویندوز تمام درایورهای داخل سی دی مینبرد رو نصب کردید یا نه؟
3- تا حالا بایوس مین رو اپدیت کردین یانه؟
4- با ویندوزهای دیگه هم وضعیت سرعت فلشها همین طوریه یا نه؟
5- فلش قدیمی رو دوباره تست کنید ببینین سرعتش بهتر نشده؟
احتمال داره که شما درایور مربوط به usb2 رو که در مینهای قدیمی بود رو نصب نکرده باشین و سیستم با usb1 کار کنه. در ضمن اون تست اخری رو که گذاشتین سرعت خوندن فلش خیلی پایینه باید حداقل 32 باشه.
یه نکته دیگه این که سرعت فلش وقتی شما به پشت کیس وصل می کنیین باید بیشتر از موقعی که به رم ریدر وصل میکنین باشه و درمورد شما احتمالا مشکلی وجود داره و سعی کنین از این رم ریدرهایی که دائما به سیستم وصله استفاده نکنین که خیلی جالب نیست
adrenalin
05-10-2011, 12:33
با سلام
اول مبارک باشه!
دوم در مورد گارانتی ناراحت نباش تا این فلش تو بازار هست ( که چون تازه اومده حداقل چند سالی تو بازار خواهد بود!) گارانتی هم برقراره! احتمالا شما به گارانتی احتیاجی پبدا نمیکنی چون این فلش واقعا با کیفیته و به این راحتی ها از رو نمیره!
با توجه به صحبتهای شما من چند تا حدس میزنم که با جوابهای شما شاید وضعیت از اینم بهتر بشه:
1- شما مینبرد سیستمتون چیه( اسم دقیقشو بگید)؟
2- موقع نصب ویندوز تمام درایورهای داخل سی دی مینبرد رو نصب کردید یا نه؟
3- تا حالا بایوس مین رو اپدیت کردین یانه؟
4- با ویندوزهای دیگه هم وضعیت سرعت فلشها همین طوریه یا نه؟
5- فلش قدیمی رو دوباره تست کنید ببینین سرعتش بهتر نشده؟
احتمال داره که شما درایور مربوط به usb2 رو که در مینهای قدیمی بود رو نصب نکرده باشین و سیستم با usb1 کار کنه. در ضمن اون تست اخری رو که گذاشتین سرعت خوندن فلش خیلی پایینه باید حداقل 32 باشه.
یه نکته دیگه این که سرعت فلش وقتی شما به پشت کیس وصل می کنیین باید بیشتر از موقعی که به رم ریدر وصل میکنین باشه و درمورد شما احتمالا مشکلی وجود داره و سعی کنین از این رم ریدرهایی که دائما به سیستم وصله استفاده نکنین که خیلی جالب نیست
سلام
ممنون :40:
1- این جوری که من از سایت ایسوس نگاه کردم USB 1.1 رو ساپورت می کنه :41: 4.5 ساله سیستم رو دارم نمیدونستم USB 1.1 رو ساپورت می کنه :دی
2-نه نصب نمی کنم از زمانی که ویندوز سون نصب کردم دیگه درایوهای مادربرد رو نصب نمی کنم خود سون میشناسه :دی ( راستی این درایو واسه ویندوز ایکس پی هست رو سون جواب نمیده):13:
3-نه
4-با لپ تاپ رفیقم تست کردم سرعتش خوب بود 25 تا 30 مگ رایت میکرد
5-تست کردم سرعتش بهتر شده سرعت نوشتن 3.5 مگ و خوندنش 20 مگ :18:
میدونم وقتی به USB پشت کیس وصل میشه باید بیشتر باشه ولی نمیدونم به اون رم ریدر که میزنم خوبه
من زیاد استفاده نمی کنم دیروز مجبوری وصلش کردم که یه تستی هم بزنم که شد این
این رم ریدره خودشه 2 رو ساپورت می کنه بعد که من از طریق مادربرد کابلش رو وصل کردم دوباره با همون سیستم 1.1 استفاده می کنه واسه همین بازم یه خورده اختلاف سرعت دارم
بازم همین خوبه کارمو راه میندازه :46:
یه تشکر ویژه هم از شما دوست عزیز داشتم که تو این چند روز واسم وقت گذاشتید :40::40::40::11:
با سلام
من وظیفه خودم میدونم که وقتی در مورد یک موضوع اطلاعات کافی دارم از هیچ کمکی به دوستان دریغ نکنم.
شما هم انشالله دیگه وقتشه یه حالی به این سیستم بدی تا بتونی بهتر از امکانات روز استفاده کنی.
در پناه حق
pooria-ir
15-10-2011, 15:09
آقا مبارکت باشه،فقط یه چیز !
خیلی خیلی حواست به جنس کلگیش باشه،قسمتی که از تو بدنه میاد بیرون،
فک میکنم جنسش مثل Xporter هستش،من 2 تا خریدم،جفتشم کلگیش لق شد و بعد کامل شکست،تنها ضعفشون همینه،خیلی خیلی حواست باشه
seyed_mahdi
18-11-2011, 17:32
سلام
بهتره قبل از خرید یه نگاهی به اینجا بندازید و به نظر میرسه در سرعت رایت Adata و پاتریوت بهتر عمل کرده البته نه همه سری شون از Hp هم فقط سری های بالای 220 رو بگیرید و 16 گیگ حتما یا 4 گیگ تو 8 گیگ اصلا موفق نبوده من خودم دارم
تستای این سایت کاملا درسته من 3 تا فلش دارم که خودم تستاشو انجام دادم الان که به این سایت نگاه کردم دیدم همونارو زده.
پس اول مدل فلشتونو انتخاب کنید بعد تو بازار دنبالش بگردید.
adrenalin
24-11-2011, 15:28
سلام
بهتره قبل از خرید یه نگاهی به اینجا بندازید و به نظر میرسه در سرعت رایت Adata و پاتریوت بهتر عمل کرده البته نه همه سری شون از Hp هم فقط سری های بالای 220 رو بگیرید و 16 گیگ حتما یا 4 گیگ تو 8 گیگ اصلا موفق نبوده من خودم دارم
تستای این سایت کاملا درسته من 3 تا فلش دارم که خودم تستاشو انجام دادم الان که به این سایت نگاه کردم دیدم همونارو زده.
پس اول مدل فلشتونو انتخاب کنید بعد تو بازار دنبالش بگردید.
سلام دوست عزیز
چند وقتی میشه که پاتریوت رو خریدم وخیلیم ازش راضی هستم :10:
Baby nfs
29-11-2011, 22:07
دوست عزیز مبارک باشه فلش نو اینطور که پست ها رو خوندم به نظر میرسه فلش واقعا خوبی هست.
اسمش دقیقا patriot rage هست یا پیشوند و پسنودی هم داره؟ مثل فلش های hp که v220w و امثالهم دارن.
adrenalin
30-11-2011, 23:19
دوست عزیز مبارک باشه فلش نو اینطور که پست ها رو خوندم به نظر میرسه فلش واقعا خوبی هست.
اسمش دقیقا patriot rage هست یا پیشوند و پسنودی هم داره؟ مثل فلش های hp که v220w و امثالهم دارن.
ممنون دوست عزیز :40:اره اسمش دقیقا همینه فقط یه XT بزرگ هم روی خوده بدنه فلش مموری هست نه پسوند خاصی نداره نداره محصولات پاتریوت همون طوریم که دوست ما چنتا پست بالا تر گفتن با 3تا گارانتی ارائه میشه
اخرین سرعت خوندن نوشتنی که با این فلش مموری گرفتم 27MP/s بوده :دی
babialex
24-12-2011, 15:42
فلش مموری یو اس بی 3 با کیفیت و گارانتی خوب الان چی هست تو بازار بگیرم ؟
من 8 گیگ اینو خریدم 20 تومن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ndex.php%3Fmode%3Dproduct_detail%26PID%3D26)
فلش خوبی ؟
تایوانی سرعت read ش 20 mb هست
دوستان بین این دو مدل کدام رو پیشنهاد میدید ؟
Patriot Rage 16GB XT
Patriot Supersonic Express 16GB Usb 3.0
???-؟؟؟
کلا به این نتبحه رسیدم که کسی اینجا نیست......
peaceful1
01-01-2012, 20:41
Patriot Rage 16GB XT منطقی تره چون اون یکی رو همه جا نمیتونی استفاده کنی
دیر جواب دادید.....اینو خریدم Patriot Supersonic Express 16GB Usb 3.0
peaceful1
02-01-2012, 12:26
اشکال نداره در عوضش سرعت این یکی بیشتره
بهترین جا کجاست برای خرید و با چه گارانتی؟ الان قیمت همین پاتریون رنج 16 چنده؟
ساخت کدوم کشوره ..نمونه های تقلبی رو میشه از اصل تشخیص داد موقع خرید؟
بهترین جا کجاست برای خرید و با چه گارانتی؟ الان قیمت همین پاتریون رنج 16 چنده؟
ساخت کدوم کشوره ..نمونه های تقلبی رو میشه از اصل تشخیص داد موقع خرید؟
اگر تهران هستید پاساژ ایران و پاساژ رضا رو پیشنهاد میکنم( پاساژ ایران قیمت ها مناسبتره)
اگر همین مدل پاتریوت رو می خواین بگیرین قیمت دقیق ندارم ولی بین 40 تا 50 تومن باید باشه. از نظر گارانتی هم خیالت راحت! اگه پستهای اول این تاپیک رو خونده باشی میبینی که سه تا شرکت این فلش رو ضمانت میکنن.
طراحی از آمریکا و ساخت کشور تایوانه.
تقلبیش تو بازار نیست( من که ندیدم!)
اگه قیمتش براتون بالا بود فلشهای kingmax هم فلشهای خوبین ساخت تایوان و با گارانتی اواژنگ. سرعت خوبی هم دارن به علاوه قیمت و کیفیت مناسب(من دو تا 8 گیگ ازش دارم یکیش مال 3 سال پیشه!).
arman1818
14-03-2012, 18:11
سلام
نظرتون راجبه فلش 16 ترنسنت چیه؟
فلش 32 هم تو بازار هست؟؟ چه مارکی؟قیمت؟؟
فلش سیلیکون پاور چهطوره؟ 16 گیگش 35..خوبه به نظرتون از لحاظ سرعت و کیفیت؟
دوستان کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید؟
Patriot Xporter XT Boost 16GB(or rage)
Supersonic Boost XT USB 3.0 Flash Drive 16GB
البته میدونم دومی usb3 هست و سرعتش بیشتره ولی نمیدونم سرعتش(مخصوصا سرعت رایت)روی usb2 چنده؟
زیر 50 تومن فش مموری 16 گیگ ک سرعت(مخصوصا سرعت رایت)بالایی داشته باشه سراغ دارین؟
ممنون
واقعا از p30world با اینهمه کاربر و بازدید کننده بعیده هیچکی جواب نمیدهo_O
دوستان کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید؟
Patriot Xporter XT Boost 16GB(or rage)
Supersonic Boost XT USB 3.0 Flash Drive 16GB
البته میدونم دومی usb3 هست و سرعتش بیشتره ولی نمیدونم سرعتش(مخصوصا سرعت رایت)روی usb2 چنده؟
زیر 50 تومن فش مموری 16 گیگ ک سرعت(مخصوصا سرعت رایت)بالایی داشته باشه سراغ دارین؟
ممنون
دوست گرامی به نظر بنده که خودم از هر دو فلشی که فرمودید استفاده کردم، با توجه به اینده مورد دوم رو انتخاب میکنم. در ضمن جدیدا rage usb3 هم اومده که دیگه احتمالا خدا باشه تو سرعت فلش.
بعد از این انتخابها اگر ocz rally2 اصل گیرت بیاد هم فلش پرسرعت و با کیفیتی هست. تو ارزون قیمتها هم kingmax ud5 تو سرعت خوبه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.