مشاهده نسخه کامل
: طراحی اجزا مکانیکی
ali shah
21-09-2011, 20:27
سلام دوستان
من درپی ساخت دستگاهی هستم وبرای طراحی قسمت های مکانیکی به دنبال نرم افزار دراین رابطه میگردم.لطفا بهترین برنامه ها رامعرفی کنید .
Lord-Voldemort
21-09-2011, 23:37
خب این همه نرم افزار
3d max مایا راینو
بستگی به تلاشت و پشتکارت داره دوست من همش یکیه و بعضیهاش پیچیده
SSS_HHH_OOO
22-09-2011, 03:30
برای طراحی قطعه میتونی از نرم افزار تخصصی مکانیکا استفاده کنی Catia
نرم افزار rhino هم برای طراحی صنعتی خیلی خوبه
ali shah
23-09-2011, 19:04
سلام دوستان عزیز
ممنون ازجوابتون
میخواستم ببینم اگه بعدازطراحی قطعه خواستم این اجزا به صورت گرافیک سه بعدی درکنارهم قرار بدم وطرز کاراون روببینم بهترین
کار چیه؟
SSS_HHH_OOO
23-09-2011, 21:15
میتونی تو همون راینو مثلا انیمیت کنی فکر کنم
اگه زیاد قرار نیست کارت دقیق و میکرو متری باشه و فقط برای نشون دادن قطعات و انیمیتشون میخوای پیشنهاد میکنم از یه برنامه انیمیشن مثل مکس و مایا استفاده کنی
PrimeP30Master
24-09-2011, 11:55
سلام دوست عزیز ،
شما اگه می خواین دستگاهی طراحی کنید و پس از طراحی عملکرد اون رو انیمیت کنید بهتره از ابتدا نرم افزاری رو انتخاب کنید که بتونه تا آخر جوابگوی کارتون باشه و نیازی به اکسپورت قطعات ساخته شدتون برای دیگر نرم افزارها به جهت انیمیت کردن نباشه؟!!
من خودم طراحی صنعتی خوندم و پروژه های کاریم رو هم که نیاز به انیمیت داشتند رو با همون نرم افزاری که طراحیشون کرده بودم انیمیتشون کردم و به نظر من سعی کن با نرم افزارهای صنعتی این کار رو بکنی مثل :
CATIA / SolidWorks/Alias/,...
موفق باشی%:46:
mary&max
24-09-2011, 14:57
تازه تغییر ورژن دادم،نمی فهمم جریان این پنجره متریالش چیه؟چرا vray Mtl نداره.یه توضیحی راجبه پنجره جدید متریال بدین.اضطراریه...
PrimeP30Master
25-09-2011, 09:23
درگیری با متریالای مکس2012 تازه تغییر ورژن دادم،نمی فهمم جریان این پنجره متریالش چیه؟چرا vray Mtl نداره.یه توضیحی راجبه پنجره جدید متریال بدین.اضطراریه...
دوست عزیز با عرض معذرت لطفا بحث این تاپیک رو منحرف نکن و جایی مناسب سوالت رو مطرح کن؟!!:5:
PrimeP30Master
25-09-2011, 09:38
درگیری با متریالای مکس2012 تازه تغییر ورژن دادم،نمی فهمم جریان این پنجره متریالش چیه؟چرا vray Mtl نداره.یه توضیحی راجبه پنجره جدید متریال بدین.اضطراریه...
جواب سوالت رو با پ.خ برات فرستادم!!
خوب بستگی به کارتون داره
اگه میخواید تخصصی این کارو انجام بدید من catia یا solidworks و mechanical رو پیشنهاد میکنم
البته این نرم افزار ها تخصصی هستن و برای شروع خیلی باید تمرین کنید
و برای ساخت مدل های پیچیده خیلی سخت میشه واست
باید تمرین کنی
اگه رشتت مرتبط نیست بهت پیشنهاد میکنم با نرم افزار های سه بعدی سازی مثل مکس و مایا ، کارتو انجام بدی چون زود تر پیش میره
سلام به همه
اگه بخوام یه نظر بدم
من هم با کتیا و هم با مایا چند ساله کار میکنم (البته تو طراحی) الانم دارم روی یه موتور با تعداد قطعات زیاد کار میکنم!(شاید به 400 تا هم برسه)
به نظرم اگه کار گذرا داری همون مکس برات ایده ال هست سریع نتیجه میگیری، فقط سراغ کتیا و نمی دونم pro Engineer و مایا و اینا نرو !یکی از دیگری بدتر هستن!
اما اگه اساسی (عمری) می خوای یاد بگیری بهتره بری catia رو دوره ببینی که همه جوره تست فیزیک و فشار و جرم و ...برات میگیره!
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.