ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد پروژه ای در ++ Visual C

jhakimi
21-09-2011, 12:41
با سلام

چند تا سوال در مورد نرم افزار ویژوال استدیو داشتم.
من تازه دارم ++Visual C رو یاد میگیرم یعنی الان در سطح سوپر آماتورم. پس لطفا در سطحی که گفتم جواب هاتون رو بنویسید.

من یک نرم افزار طراحی کردم که BMI ، حداقل و حداکثر وزن مجاز و همچنین کمبود یا اضافه وزن رو برای شخصی که قد و وزن خودش رو وارد کرده، محاسبه می کنه. لینک دانلودش رو هم پایین قرار دادم. لطفا" نرم افزار رو دانلود کنید تا بتونین منو راهنمایی کنین. نرم افزار کم حجمیه در حد 6 مگ و پرتابله. لطفا جواب هاتون رو طبق منوهای ویژوال استدیو 2010 بنویسید.

4 تا مشکل دارم که میخواستم از شما کمک بگیرم.

اول اینکه میخوام برای BMI یک نشانگری مثل progress control قرار بدم تا میزان اون رو روی یک خط نشون بده. BMI مقدارهای کمتر از 18.5 ، بین 18.5 تا 40 و بالای 40 رو داره. من می خوام این سه قسمت رو روی یک خط نشان بدم. می خواستم از progress control استفاده کنم ولی مقدار عددی یعنی value نمی گرفت.

دوم اینکه چطوری میتونم یک عکس رو با فرمت های BMP یا ico به عنوان آیکون های نرم افزار وارد کنم.

سوم اینکه چطور میتونم نرم افزار رو از نظر گرافیکی ارتقا بدم یعنی مثلا" عکسی رو به عنوان background به نرم افزار بدم. لطفا هر ترفند و تجربه ای در این مورد دارین دریغ نکنید.

و آخر اینکه با چه دستوری می تونم برای یک متغیر طول میدان تعیین کنم. در ++C این کار رو می کردم ولی اون دستورات با ++VC خیلی تفاوت داره.

لطفا از گفتن تجربه هاتون دریغ نکنید. من افراد با تجربه ای رو در این زمینه توی بخش ++VC دیدم. امیدوارم جواب فرد آماتوری مثل من رو هم بدن.

منتظر جواب هاتون هستم.
با تشکر.

لینک دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تصویری از محیط برنامه

jhakimi
22-09-2011, 13:02
دوستان مشکل آیکون نرم افزار حل شد ولی من هنوز جواب 3 تا سوال دیگه رو نگرفتم. ورژن جدیدش رو هم ساختم. لینک دانلود و عکسش پایین پست هست.
لطفا" کمک کنید تا ما هم یاد بگیریم.

لینک دانلود ورژن جدید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویری از ورژن جدید

jhakimi
23-09-2011, 23:32
اینقدر طولش دادین که جواب سوال سومم رو هم گرفتم! همون تصویر بک گراند رو میگم.
الان فقط مونده کنترل پیشرفت و طول میدان برای یک متغیر!
اگه یاد دارین جواب دو تا سوال باقی مونده رو بدین که چه بهتر، دمتون گرم وگرنه.............باید باز کلی پرس و جو کنم و کلی کتاب ورق بزنم و........

jhakimi
24-09-2011, 15:30
آقا کنترل پیشرفت هم حل شد....
فقط مونده طول میدان. این یکی رو دیگه هیچ جا ندیدم.
تو رو خدا کمک کنین .
حداقل این یکی رو دیگه شما بگین......
متشکر

jhakimi
25-09-2011, 11:51
نمیدونم دلیل سکوت شما چیه....!

راستی یادم رفت لینک ورژن جدید رو بزارم ولی تورو خدا اگه بلد هستید بگید چطوری میشه طول میدان یک متغیر رو تعیین کرد.
این سوال در حد یک سوپرآماتوره! مثل خودم. ولی از هر کی میپرسم یاد نداره!

لینک دانلود ورژن جدید:

تصاویری از محیط ورژن جدید

Armin060
25-09-2011, 20:51
منظورتون از طول میدان چیه؟

jhakimi
27-09-2011, 19:56
سلام دوست عزیز
منظورم اینه که مثلا" یک عدد اعشاری رو تا یک مقدار خاصی مثلا" تا 2 رقم اعشار نشون بده یا مثلا بخوایم بعد از عدد چند تا فاصله بزنه. این کار تو ++C یا C راحت انجام میشد ولی توی ++VC نمیدونم چطور میشه این کارو کرد.