ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساختن چراغ براي داخل كاپوت

pakbakhteh
21-09-2011, 10:39
خيلي وقت ها ممكنه براتون پيش اومده باشه كه موقع شب كه نور كافي نداره ( اغلب خارج از شهر ) به هر دليلي لازمه كه كاپوت رو بالا بزنيد و داخل اونو چك كنيد من مي خواستم با رهنمايي شما يه چراغ براي اين كار درست كنم كه در همچين مواقعي مشكل نور نداشته باشم لطفا راهنمايي كنيد روش كار ( ساختنش ) و اينكه بايد چه وسايلي رو تهيه كنم براي اين كار.
اگر هم كسي در اين زمينه تجريه ايي داره بگه كه چطوري ميشه اين كار طوري انجام داد كه به محض بلند كردن كاپوت بصورت خودكار چراغ روشن بشه .

با تشكر :11:

svb93
21-09-2011, 11:39
سلام
برای این کار شما به یک کلید فشاری با عملکرد عکس ( یعنی وقتی کلید فشار میدید جریان قطع بشه و در حالت عادی کلید وصل باشه ) نیاز دارید که باید این کلید جایی قرار بدید که وقتی کاپوت بلند میشه شستی عمل کنه و چراغو روشن کنه :27:

pakbakhteh
21-09-2011, 22:07
مرسی از شما دوست خوبم
آیا چراغ هایی مختص این کار تو بازار هست یا اینکه از همین چراغ های معمولی باید استفاده کرد. من بیشتر دنبال یه کار شیک و فانتزی براش هستم.

M-I-L-A-D
28-09-2011, 13:38
سلام
برای این کار شما به یک کلید فشاری با عملکرد عکس ( یعنی وقتی کلید فشار میدید جریان قطع بشه و در حالت عادی کلید وصل باشه ) نیاز دارید که باید این کلید جایی قرار بدید که وقتی کاپوت بلند میشه شستی عمل کنه و چراغو روشن کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rami_hemi
07-10-2011, 08:58
واسه این کار چراغهایی توی بازار هست که با برق باطری ماشین کار میکنن و قلاب واسه آویزون کردنش از کاپوت هم دارن
ولی شما میخوای یه چیزی توی کاپوت باشه
یه زمانی برای پیکان خودمون ساخته بودیم .یه چراغ معمولی حبابی که واسه چراغ ترمز و رانها به کار میره رو روی پایه کمک فنر توی کاپوت بسته بودیم و یه کلید واسش کذاشته بودیم
شما میتونی با کمی تحقیق با led بسازی فقط چون محیط داخلی کاپوت گرم هست بهتره این چراغ رو جایی نصب کنید که همیشه در معرض هوای ورودی باشه
یک کلید دستی براش بذارید تا با هر بار بالازدن کاپوت چراغ روشن نشه
تغذیه چراغ رو از باطری بگیرید

You & I
22-11-2011, 20:23
با یه سیم و یه لامپ به راحتی میشه درست کرد ولی صحراییه !
و به محض نیاز باید دو سر سیم رو به باطری وصل کرد !
ولی اگه میخوای جوری باشه که به محض باز کردن در کابوت روشن بشه باید یه وسیله ی مخصوص بگیری !

hhhossein
27-04-2017, 10:47
با سلام و خسته نباشید.سوالی داشتم دوستان
من اینکار رو انجام دادم و از یک کلید(کلید گرمکن شیشه عقب) برای این کار استفاده کردم.
وقتی از کلید استفاده میکنم نور ال ای دی خیلی کم میشه.ایا کلید خرابه به نظرتون؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید؟؟؟؟؟