behexen
21-09-2011, 08:09
نرم افزار ریدکال یک برنامه گفتگوی آنلاین چند نفره هست که به صورت تایپ و صحبت کردن با میکروفن میتوان با دوستان ارتباط داشت. که البته این نرم افزار برای گیم باز های آنلاین ساخته شده که برای هماهنگی هاشون توی بازی راحت تر باشند ! مخصوصا بازی تراوین و .........
که من شخصا از خیلی از نرم افزار های مسنجر گوناگونی برای گفتگوی آنلاین استفاده کردم اما این نرم افزار توی ایران ( از نظر کم حجم بودن و استفاده کم ترافیک) بهترین بوده !
به شما پیشنهاد میکنم حتما این نرم افزار رو برای کامپیوتر خود نصب کنید.
آموزش نصب:
ابتدا وارد لینک ( سایت ) زیر شده و برنامه را دانلود کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساخت نام کاربری:
به لینک زیر مراجعه کنید و ثبت نام کنید....
حال شما اکانت خود را ساختید و باید کانکت شوید.
برای کانکت شدن برنامه رید کال را اجرا کرده و یوزر نیم و پسورد را وارد کرده و کلید sign in را کلیک میکنید.
بعد از وارد شدن به اکانت خود حالا باید وارد سرور مورد نظر بشوید . برای این کار مراحل زیر را طبق تصویر انجام دهید.
1)
2)بعد که برنامه باز شد در بالای برنامه سمت چپ نوشته شده است enter a group id
3) بعد روش کلیک کرده و این iD را بنویسد : 1414225
پ/ن : ریدکال دارای سرور های ایرانیه زیادی ولی در کل بهترین سرور و فان ترین سرور / ایران یاهو یا ای دی 1414225
ای دی بعضی از سرور های ایرانیه معروف :
Iran Chat : 128090
Iran Voice : 1063571
Persian Patough : 333989
ولی در کل سرور ایران یاهو پیشنهاد میشه برنامه های با مزه ای داره ( مزاحم تلفنی و .... )
یه سیستم جالبیم که داره سیستم Point دهیه به این صورته که به ازای هر ساعتی که آنلاین باشید یه Point می گیرد و به ازای Point هایی که دارید تاج میگیرد!
در کل پیشنهاد میشه دانلود کنید مسنجر موفقی خواهد بود.
سوال بود در خدمتم.
که من شخصا از خیلی از نرم افزار های مسنجر گوناگونی برای گفتگوی آنلاین استفاده کردم اما این نرم افزار توی ایران ( از نظر کم حجم بودن و استفاده کم ترافیک) بهترین بوده !
به شما پیشنهاد میکنم حتما این نرم افزار رو برای کامپیوتر خود نصب کنید.
آموزش نصب:
ابتدا وارد لینک ( سایت ) زیر شده و برنامه را دانلود کنید
ساخت نام کاربری:
به لینک زیر مراجعه کنید و ثبت نام کنید....
حال شما اکانت خود را ساختید و باید کانکت شوید.
برای کانکت شدن برنامه رید کال را اجرا کرده و یوزر نیم و پسورد را وارد کرده و کلید sign in را کلیک میکنید.
بعد از وارد شدن به اکانت خود حالا باید وارد سرور مورد نظر بشوید . برای این کار مراحل زیر را طبق تصویر انجام دهید.
1)
2)بعد که برنامه باز شد در بالای برنامه سمت چپ نوشته شده است enter a group id
3) بعد روش کلیک کرده و این iD را بنویسد : 1414225
پ/ن : ریدکال دارای سرور های ایرانیه زیادی ولی در کل بهترین سرور و فان ترین سرور / ایران یاهو یا ای دی 1414225
ای دی بعضی از سرور های ایرانیه معروف :
Iran Chat : 128090
Iran Voice : 1063571
Persian Patough : 333989
ولی در کل سرور ایران یاهو پیشنهاد میشه برنامه های با مزه ای داره ( مزاحم تلفنی و .... )
یه سیستم جالبیم که داره سیستم Point دهیه به این صورته که به ازای هر ساعتی که آنلاین باشید یه Point می گیرد و به ازای Point هایی که دارید تاج میگیرد!
در کل پیشنهاد میشه دانلود کنید مسنجر موفقی خواهد بود.
سوال بود در خدمتم.