مشاهده نسخه کامل
: منزلت اجتماعی مهندسی کامپیوتر نرم افزار بیشتر است یا مهندسی فیزیک جامدات؟
m_kasaeei
21-09-2011, 00:34
سلام عرض می کنم خدمت همه دوستان...
همین طور که از عنوان تاپیک پیداست من می خواستم ببینم در حال حاضر در جامعه ی ما پرستیژ یا به عبارتی منزلت اجتماعی رشته مهندسی کامپیوتر نرم افزار بهتره یا رشته مهندسی فیزیک جامدات ؟
اگر بخوام یک مثال بزنم باید می تونم به رشته ی پزشکی اشاره کنم.در کل در جامعه ی ما پرستیژ اجتماعی یک پزشک بالاست.این مورد رو حتی من که می خواسم یک رشته مهندسی رو انتحاب کنم می دونم و قبول دارم.
من دقیقا می خوام بدونم که این وضعیت بین دو رشته ای که عرض کردم چه طوره ؟
دوستان عزیز لازم به ذکره که اگر مقایسه کوچکی بین بازار کار و درآمد هم صورت بگیره خالی از لطف نیست
و اینکه انشاالله قصدم ادامه تحصیله
در نتیجه کلاس اجتماعی فوق العاده برام مهمه.
یک اصل هم که برام مهمه رعایت بی طرفی هست.:46:
با تشکر فراوان از همه ی دوستان :11:
سلام
ببین رفیق این دو تا خـــــــــــــــــــــیلی با هم فرق دارن باید ببینی کدوم رو خودت دوست داری
واسه مردم زندگی نمیکنی که !
به شخصه وضعیت کارِ فیزیک رو نمیدونم ولی قابله حدسه!
نرم هم که وضعیتش روشنه کار بلد باشی همیشه واست کار هست
در کل به نظرم خودت تصمیم بگیر با معیار های دیگری نه کلاس و پرستِیژ.
nazanin-kk
22-09-2011, 01:33
به نظر من فیزیک جامدات هم بازار کار هم ارزش بالاتری داره . ( ممکنه نظرا متفاوت باشه )
سلام
ببین رفیق این دو تا خـــــــــــــــــــــیلی با هم فرق دارن باید ببینی کدوم رو خودت دوست داری
واسه مردم زندگی نمیکنی که !
تایید می شه!
ضمناً بد نیست بدونید که رشته ی فیزیک (حالا هر کدوم از گرایش هاش) جزو رشته های مهندسی محسوب نمی شه.بلکه در علوم پایه دسته بندی می شه.
در واقع اگه شما لیسانس فیزیک جامدات رو بگیرید کارشناس فیزیک می شوید نه مهندس فیزیک.
ضمناً وضعیت کاری نرم افزار هم بهتره.
Kaptian Black
22-09-2011, 13:27
تو ایران منزلت اونی بالاست که پوله تو جیبش بیشتر باشه ! دکتر یا کارگر فرقی نداره !
اگه بخاطر پرستيژ ميخواي تحصيل كني همون تحصيل نكني بهتره !
اول علاقه به رشته بعد استعداد بعد آينده شغلي و .... در نهايت اگر هم پرستيژ داشت چه بهتر اگر هم نداشت مهم نيست
eblisandenzo
23-09-2011, 15:09
همه چیز به خودت بستگی داره اما درکل مهندسی فیزیک هم مثل رشته های علوم پایه وضعیت کاری خوبی تو این مملکت نداره !انصافا هم سخت تر از رشته نرم افزار هستش ! بستگی به خودت و علاقت و البته عرضه داره ! نرم افزار خوب روتین تر و نرمال تر هستش و اگه تو این زمینه حرفه ای بشی پول خوبی در میاری ! مهندسی فیزیک هم باید روی ارشد حساب باز کنی و گرنه با لیسانسش چیزی گیرت نمیاد !
dracula_killer
23-09-2011, 15:16
به طور کلی اگه بخوام بهت بگم یه مهندس کامپیوتر در حالت عادی از منزلت اجتماعی خاصی برخورداره که یه کارشناس فیزیک نمی تونه این منزلت رو کسب کنه.
اما خب تو مملکت ما،اصلا منزلت اجتماعی به رشته ای که تحصیل کردی ربطی نداره!!!!
hermione
23-09-2011, 15:32
خب شما که انقدر واستون منزلت اجتماعی و این حرفا مهمه خوبه که برای هر مقطع یه نظر سنجی از افراد فامیل و آشنا ها بکنید ببینید نظر اونا چیه چه رشته ای کلاسش بیشتره همونو برید:31:
آخه این چه حرفیه درسته که الان ممکنه 4تا دوست آشنا ازتون رشتتونو بپرسن اما بعد از 1،2 سال اسمتون هم یادشون میره چه برسه به رشته و ... اون موقع شما می مونید با کوهی از درسا ، آزمایشگاهها امتحان و کوئیزهایی که اگه بهشون علاقه نداشته باشی بدجور میمونی .
به جای این حرفا برو چارت درسی هر کدوم از این رشته هارو ببین یکم تحقیق کن در مورد واحدهاییکه پاس می کنن ببین کدومشونو بیشتر ترجیح میدی راحت تره .
avator20002000
24-09-2011, 15:03
100 درصد کامپیوتر بهتره.هم بازار کار خوب و خیلی چیزای دیگه.من جات بودم حتما کامپیوتر رو می رفتم.خودمم امسال حسابداری تهران قبول شدم ولی به خاطر علاقه رفتم کامپیوتر شهرستان.
hermione
24-09-2011, 23:10
رشته های علوم پایه با این وضعی که الان از نظر بازار کار داره به نظرم فقط وقتی طرف علاقه ی زیادی به اون رشته داره انتخابش عاقلانست
از نظر بازار کار اگه ببینی کامپیوتر نرم افزار بهتره .
و دروسش هم راحت تر از فیزیک باید باشه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.