ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب بین پرینتر و یا چند کاره برای مغازه

armin39
20-09-2011, 21:59
سلام دوستان...میخواستم برای مغازه 1 پرینتر و اسکنر اول بخرم...راستش زیاد سر در نمیارم توخرید پرینتر

بعد رفتیم 1 مغازه مدل 1102 رو به ما پیشنهاد داد از hp ...قیمت داد 106 هزار...1 اسکنر 70 تومنی هم گفت

بعد تعداد برگه ها که چاپ میکنه رو گفت با شارژ اول 700 برگ و با شارژ بعدی 1500 برگ

رفتیم 1 مغازه دیگه 2 تا مدل به ما معرفی کرد...

از برند کنون مدلهای 4330 و مدل 4010

حالا من اول از اسم کنون میترسم...شنیدم تو پرینتر حرف اول رو hp میزنه..

قیمت 4330 شد 285 و 4010 هم 230 هزار تومن..

حالا میخوام دوستانی که با کنون این مدل کار کردن نظر بدن و بگید هر کدوم از این دو مدل با 1 شارژ کامل چند برگه چاپ میکنه/؟

بعد میگن این دستگاه های 3 کاره جالب در نمیاد///کسانی که تجربه دارند خواهشا اعلام کنید و تفاوت دو مدل 4330 و 4010 رو هم بگید و کدوم برگه بیشتر چاپ میکنه/؟/؟

ببخشید زیاد سوال میکنم حالا این کنون هادرحد 1102 برگه چاپ میکنه و از نظر خراب شدن کدوم کمتر اذیت میکنه؟و اینکه هزینه شارژ کارتریج hp چنده و کنون چنده؟

مدنظرخودم مدل 4330 هست...ممنون میشم کمک کنید در خرید..در ضمن میزان مصرف هم زیاد نیست در حد روزی 50 تا 80 برگه

بعد اگه مدلی از hp هست که کپی هم انجام میده با قیمت بدید ممنون میشم

mehran gorji
21-09-2011, 08:25
سلام دوستان...میخواستم برای مغازه 1 پرینتر و اسکنر اول بخرم...راستش زیاد سر در نمیارم توخرید پرینتر
سلام.
ما اینجا هستیم تا شما رو راهنمایی کنیم.

بعد رفتیم 1 مغازه مدل 1102 رو به ما پیشنهاد داد از hp ...قیمت داد 106 هزار...1 اسکنر 70 تومنی هم گفت
قیمت خوب داد.
اما مدل اسکنر را کاش میگفتید.

بعد تعداد برگه ها که چاپ میکنه رو گفت با شارژ اول 700 برگ و با شارژ بعدی 1500 برگ
شرکت برای بار اول یه مقدار معین پر میکند.
اما برای شارژ بعدی پر میشود.

از برند کنون مدلهای 4330 و مدل 4010
مارک های خوبی اند.

حالا من اول از اسم کنون میترسم...شنیدم تو پرینتر حرف اول رو hp میزنه..
اچ پی که همیشه سرتر از کانن بوده و هست.

برای مثال hp 1102 و canon 6000b فقط برد فرمتر و فیوزینگشون فرق میکنه.
مواد مصرفی مشابه دارند.

در خصوص لیزری های a4 کانن را با اچ پی یکی میدونم.

قیمت 4330 شد 285 و 4010 هم 230 هزار تومن..
اینجا بهتر است قیمتی اعلام نشود.
تو این تاپیک بررسی میشود.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا میخوام دوستانی که با کنون این مدل کار کردن نظر بدن و بگید هر کدوم از این دو مدل با 1 شارژ کامل چند برگه چاپ میکنه/؟
با هر بار شارژ پرینت با پوشش 5% رو حدود 1500 برگ پرینت میکنه.
و بعد از 2 بار شارژ نیاز به تعویض لوله سبز رنگ روی کارتریج است.

شارژ 8.000 تومن
درام 8.000 تومن
و کارتریج مشابه hp 78a روش سوار میشه.

مواد مصرفیش همه جا ریخته.

بعد میگن این دستگاه های 3 کاره جالب در نمیاد/
وقتی من جنسی رو ندارم میگم اون بده.
عزیزم به این حرف ها هیچ توجهی نکن این حرف من رو میتونی از امضام متوجه بشی.

کدوم برگه بیشتر چاپ میکنه/؟/؟
مواد مصرفیشون شبیه به هم است.{درام.میزان تونر.فوم.مگنت}
حتی 1 برگ هم فرق نداره.چه از لحاظ کارایی و چه از لحاظ میزان پرینت.

ببخشید زیاد سوال میکنم حالا این کنون هادرحد 1102 برگه چاپ میکنه
هیچ فرقی نداره.

از نظر خراب شدن کدوم کمتر اذیت میکنه؟
هر دستگاهیی که فروشش بیشتر باشه خرابیش هم بیشتره.
این موارد باز هم منطقی نیست.

و اینکه هزینه شارژ کارتریج hp چنده و کنون چنده؟
هیچ فرقی ندارند.
شارژ 8
درام 8

مدنظرخودم مدل 4330 هست...ممنون میشم کمک کنید در خرید..در ضمن میزان مصرف هم زیاد نیست در حد روزی 50 تا 80 برگه
نهایت هزینه رو اعلام کنید.

چیزهایی که براتان اهمیت دارند را اعلام کنید.
فکس؟
یا اگر فکس مهم است که گوشی دار باشد؟"

پرینت دورو اتوماتیک برایتان اهمیت دارد؟

علاوه بر ارتباط usb ارتباط با کابل lan هم برایتان اهمیت دارد؟

بعد اگه مدلی از hp هست که کپی هم انجام میده با قیمت بدید ممنون میشم
به سوالهای بالا مو به مو جواب بدید تا هم از کانن و هم از اچ پی بهترین مدل ها رو معرفی نمایم.

قربانت مهران گرجی

farhad moradi
21-09-2011, 09:08
هزینتون چقده ؟؟
من خودم الان مدل 4350 رو برا مغازه داداشم داریم استفاده میکنیم. البته این چهار کارس.
اگه سه کاره میخوای همون مدل 4330 رو بگیر. البته مدل 4430 هم هست ولی 4330 رو پیشنهاد میدم.
در مورد کیفیت سه کاره ها همه حرفی رو سریع قبول نکنید. چه اچ پی و چه کانن هردوشون پرینترای عالی دارن

armin39
21-09-2011, 09:14
اقا مهران اول 1 دنیا ممنون به خاطر پاسخ گویی فوق العاده ای که داشتید..

حالا یکی یکی میپرسم تا ابهامات رفع بشه..

اول فرق 4010 با 4330 توی چه مواردی هست؟

بعد گفتید بعد از 2 بار شارژ نیازه لوله سبز رنگ روی کارتریج تعویض بشه...منظورتون همون درام هست؟؟؟که گفتید 8 هزار تومان..حالا میخوام بدونم برای hp هم باید هر دو دفعه که شارژ میکنم باید این لوله رو تعویض کنم؟؟

حالا من هزینه ای که میخوام بکنم 300 هزار تومان هست اقا مهران...حالا کمی بیشتر هم ایرادی نداره

برای مغازه میخوام...6 تا سیستم هست که باید سیستم ها client هم بدون مشکل بتونند پرینت بگیرن...

خوب حتما اگه دو رو باشه بهتره و کار رو راحت تر میکنه...بعد 1 سوال درمورد پرینت دو رو اینکه آیا کپی و پرینت رو بدون دست زدن به برگه دو رو چاپ میکنه؟؟

بعد دستگاه فکس هم نداشته باشه خیلی مهم نیست اخه با مودم 7 هزار تومانی هم میشه فکس گرفت و فرستاد...از نظر کارایی فکس این که این دستگاه ها دارند با مودم معمولی تفاوت زیادی هست؟
ممنون میشم این چند سوال رو هم پاسخ بدید....بازم 1ذره 3 کاره بودن دستگاه اذیتم میکنه...

farhad moradi
21-09-2011, 09:45
حالا یکی یکی میپرسم تا ابهامات رفع بشه..

اول فرق 4010 با 4330 توی چه مواردی هست؟
با اجازه ی آقا مهران
4330 adf داره . که برا کار شما خیلی بهتره

بعد گفتید بعد از 2 بار شارژ نیازه لوله سبز رنگ روی کارتریج تعویض بشه...منظورتون همون درام هست؟؟؟که گفتید 8 هزار تومان..حالا میخوام بدونم برای hp هم باید هر دو دفعه که شارژ میکنم باید این لوله رو تعویض کنم؟؟

دو بار که نه حالا ممکنه به 4 بار هم برسه. کلا درام یه چیز مصرفیه و باید عوض بشه

برای مغازه میخوام...6 تا سیستم هست که باید سیستم ها client هم بدون مشکل بتونند پرینت بگیرن...
میتونی یه مدل پورت شبکه دار بگیری . البته چهار کاره هستن

خوب حتما اگه دو رو باشه بهتره و کار رو راحت تر میکنه...بعد 1 سوال درمورد پرینت دو رو اینکه آیا کپی و پرینت رو بدون دست زدن به برگه دو رو چاپ میکنه؟؟
.
منظورتون اگه برگه ای هست که میخواد روش چاب بشه ، نیاز نیست دست بهش بزنی . چه پرینت و چه کپی.
ولی اگه بخوای از برگه ای که میخوای کپی بگیری خودش عوض بشه باید برس سراغ مدلایی که DADF داشته باشن . مث 4380

بعد دستگاه فکس هم نداشته باشه خیلی مهم نیست اخه با مودم 7 هزار تومانی هم میشه فکس گرفت و فرستاد...از نظر کارایی فکس این که این دستگاه ها دارند با مودم معمولی تفاوت زیادی هست؟
ممنون میشم این چند سوال رو هم پاسخ بدید....بازم 1ذره 3 کاره بودن دستگاه اذیتم میکنه...

صد درصد فرق داره . چه از لحاظ راحتی و چه از لحاظ سرعتی . خیالت تخت از 3 کاره ها .

mehran gorji
21-09-2011, 11:35
با اجازه ی آقا مهران
اجازه ما دست شماست اقا فرهاد

اول فرق 4010 با 4330 توی چه مواردی هست؟2 حالت اسکنر داره هم سیت هم فلت.
که با ad میتونید برگ ها رو به صورت اتوماتیک برات میکشه اسکن میکنه.

بعد گفتید بعد از 2 بار شارژ نیازه لوله سبز رنگ روی کارتریج تعویض بشهاگر فونت ها ریز باشه به خاطر کمتر مصرف شدن پورد شاید به 1 بار هم بکشد.
برای مثال دفتر خدماتی هایی که باهاشون کار میکنم سر هر شارژ درام هم عوض میکنند.{به خاطر فونت ریز و نوشته کوتاه}
اما به صورت معمول کیفیت اصلیشون تا 3000 هزار برگ دوام میاره.

.منظورتون همون درام هست؟؟بله

.حالا میخوام بدونم برای hp هم باید هر دو دفعه که شارژ میکنم باید این لوله رو تعویض کنم؟؟گفتم که مواد مصرفی مشابه دارند و مثل همند.

حالا من هزینه ای که میخوام بکنم 300 هزار تومان هست اقا مهران...حالا کمی بیشتر هم ایرادی نداره HP LaserJet Pro M1212nf MFP

قیمت رو نمیشه تو این تاپیک اعلام کرد.

ای مدل از رایط lan هم بهره میبرد که دردسر شیر شن روی سیستم رو نداره که حتما باید سرور روشن باشه.

مناسب برای همین حرفی که زدید.
مناسب ترین دستگاه برای شما همین است.

خوب حتما اگه دو رو باشه بهتره و کار رو راحت تر میکنه.مدلی رو با این قیمت نمیبینم که هم دورو باشه و هم شبکه.
شبکه بیشتر به کارت میاد.

بعد 1 سوال درمورد پرینت دو رو اینکه آیا کپی و پرینت رو بدون دست زدن به برگه دو رو چاپ میکنه؟؟کپی باید اسکنر دورو باشه که چیزی حدود 500 تمام میشه

اما پرینت رو دورو میزنه به صورت اتوماتیک

بعد دستگاه فکس هم نداشته باشه خیلی مهم نیست اخه با مودم 7 هزار تومانی هم میشه فکس گرفت و فرستادالان شاید به کارت نیاد اما در اینده متوجه میشی.

ز نظر کارایی فکس این که این دستگاه ها دارند با مودم معمولی تفاوت زیادی هست؟نگاه کن روی برد یه کارت اضافه میکنند به اسم فکس مودم.

از اون سوالا بود دیگه:46:

armin39
21-09-2011, 14:10
واقعا ممنون از پاسخ دهی شما...الان این مدل 4330 پورت usb داره...من میخوام رو سیستم خودم نصب کنم بعد رو سیستم های دیگه که work group هستن شیر باشه...به نظرم باید با همین پورت usb هم کار راه بیفته..درسته؟؟؟؟

بعد این مدل m1212 hp که گفتید کیفیتش درمقابل 4330 چطوره؟؟؟خوب مدل رو بررسی کردم دیدم دو رو نداره و این 1 ضعفه...ولی قیمتش خیلی خوبه...؟؟کلا چه چیزایی نسبت به 4330 کمتر داره و چه چیزا اضافه داره/.؟

بعد 1 مدل hp همین قیمت ها فقط دو رو داشته باشه کدوم مدل میشه.؟؟؟بازم معذرت اینقدر سوال میپرسم

mehran gorji
21-09-2011, 15:11
.به نظرم باید با همین پورت usb هم کار راه بیفته..درسته؟؟؟؟بله shar میکنید و روی سیستم های دیگه add میکنید.

اما در صورتی که سرور خاموش باشه پرینتر پرینت نمیگیره.

و اگر حجم فایل زیاد باشه اول باید تو سیستم سرور بره و بعد از سیستم سرور به پرینتر{کمی طول میکشد و بلافاصله پرینت نمیگیرد}

بعد این مدل m1212 hp که گفتید کیفیتش درمقابل 4330 چطوره؟من یکی میدانم.
تو مقایسه پرینترهای لیزری سیاه سفید کانن و اچ پی نمیشه از لحاظ قدرت و کیفیت و .. مقایسه فنی کرد.

در کل با توجه به قیمت ها من خرید این مدل اچ پی رو معقول تر از کانن میدونم.

بعد 1 مدل hp همین قیمت ها فقط دو رو داشته باشه کدوم مدل میشه.؟CANON MF4330D اچ مدل ندارم

؟بازم معذرت اینقدر سوال میپرسم تا اونجایی که قدرتش رو داشته باشم راهنمایی میکنم.

armin39
21-09-2011, 15:54
بله shar میکنید و روی سیستم های دیگه add میکنید.

اما در صورتی که سرور خاموش باشه پرینتر پرینت نمیگیره.

و اگر حجم فایل زیاد باشه اول باید تو سیستم سرور بره و بعد از سیستم سرور به پرینتر{کمی طول میکشد و بلافاصله پرینت نمیگیرد}
من یکی میدانم.
تو مقایسه پرینترهای لیزری سیاه سفید کانن و اچ پی نمیشه از لحاظ قدرت و کیفیت و .. مقایسه فنی کرد.

در کل با توجه به قیمت ها من خرید این مدل اچ پی رو معقول تر از کانن میدونم.

CANON MF4330D اچ مدل ندارم

تا اونجایی که قدرتش رو داشته باشم راهنمایی میکنم.

پس آقای گرجی شما پیشنهاد میکنید همین مدل hp m1212 رو خرید کنم؟الان دارم میرم برای خرید

mehran gorji
21-09-2011, 16:19
پس آقای گرجی شما پیشنهاد میکنید همین مدل hp m1212 رو خرید کنم؟الان دارم میرم برای خرید
HP LaserJet Pro M1212nf MFP
دقییقا همین مدلی که نوشتم