ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : منوی SMART HUB در تلویزیون سامسونگ LED سری 2011

ehsan0611
20-09-2011, 14:42
دوستان بنده یک تلویزیون LED سامسونگ مدل D6960 یا همون UA40D6600WM دارم - تلویزیون دیجیتال و آنالوگ آن فعال است ولی دکمه PVR یا ضبط رو که می زنم ضبط نمی کند از نمایندگی سوال کردم گفتند فقط روی هاردهای با سرعت بالا جواب میده - توی منوی SMART HUB هم میره و به اینترنت وصل می شود اما تمام برنامه ها مثل VIDEO - FACEBOOK SKYPE -YOUTUBE ... رو نمیاره و بدلیل اینکه نرم افزار روی اون مربوط به ایران است به سرور ایران وصل میشه و بدلیل اینکه تو سرور ایران محدودیت سرویس گذاشتن برنامه ها رو کامل نمیاره - اما ظاهراً اگر برنامه یک کشور دیگه مثل استرالیا رو روش بریزیم به سرور استرالیا وصل میشه و برنامه ها رو میاره هرچند که بعضی هاش فیلترن و کار نمی دن - از نمایندگی سوال کردم گفتند ما هیچ راهنمایی بدلیل گذاشتن محدودیت برامون انجام نمیدیم اما به ریسکش نمی ارزه و اگر خراب بشه تلویزیون پول بردش رو ازتون می گیریم .
برای رجیستر تلویزیون هم توسایت ایران
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید غیر فعال است و تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید فقط مدل هایی رو داره که ظاهراً برای آمریکا و اروپا تولید میشه و تو سایت استرالیا مدل های ایران رو داره که متاسفانه هر کاری میکنم بلد نیستم رجیستر کنم - خود سامسونگ گفته باید دستگاه رو رجیستر کنین تا بتونین از تمام امکانات اون استفاده کنین .
با V-P-.. هم به اینترنت اون وصل شدیم باز برنامه ها نمیاره و به سروره ایران وصل میشه
لطفاً یک نفر راهنمایی کنه ممنون میشم

sagedmo
21-09-2011, 10:33
شما اگر برنامه کشور استرالیا یا هر کشور دیگه ای رو روی تلویزیون بریزید باز هم برنامه های facebook youtube skype و بعضی دیگه رو اجرا نمیکنه.ربطی به اون نداره.چون شما از داخل ایران به اینترنت وصل شدید.من هم d6600 دارم و برنامه استرالیا رو روش ریختم اما اینهایی که اسم بردید باز هم باز نمیشن.فکر نمیکنم ربطی به رجیستر کردن داشته باشه.منم مثل شما خیلیدوست دارم از این برنامه ها استفاده کنم.اما شما چطوری v-p-n زدید؟ یعنی با تلویزیون با v-pv-n وصل شدید؟ مگه میشه؟ چطور؟

ehsan0611
03-10-2011, 00:00
نه دوست عزیز من اینترنت رو از طریق کامپیوتر برای تلویزیون Share کردم با v.p.n - پس نتیجه می گیریم ربطی به داخل و خارج ایران نداره و مربوط به نرم افزار دستگاه میشه

Soheil_203
27-08-2012, 20:07
چه ربطی داره دوست عزیز

من 3 تا پی سی شبکه دارم با سیستم اصلیم ویپی ان میزنم اما فقط همون سیستم کار میده پس نتیجه شما هم نمیتونید بدین شکل اینترنت رو چون خودتون ویپی زدید پس تی وی هم داره با ویپی ان کار میکنه