ehsan0611
20-09-2011, 14:42
دوستان بنده یک تلویزیون LED سامسونگ مدل D6960 یا همون UA40D6600WM دارم - تلویزیون دیجیتال و آنالوگ آن فعال است ولی دکمه PVR یا ضبط رو که می زنم ضبط نمی کند از نمایندگی سوال کردم گفتند فقط روی هاردهای با سرعت بالا جواب میده - توی منوی SMART HUB هم میره و به اینترنت وصل می شود اما تمام برنامه ها مثل VIDEO - FACEBOOK SKYPE -YOUTUBE ... رو نمیاره و بدلیل اینکه نرم افزار روی اون مربوط به ایران است به سرور ایران وصل میشه و بدلیل اینکه تو سرور ایران محدودیت سرویس گذاشتن برنامه ها رو کامل نمیاره - اما ظاهراً اگر برنامه یک کشور دیگه مثل استرالیا رو روش بریزیم به سرور استرالیا وصل میشه و برنامه ها رو میاره هرچند که بعضی هاش فیلترن و کار نمی دن - از نمایندگی سوال کردم گفتند ما هیچ راهنمایی بدلیل گذاشتن محدودیت برامون انجام نمیدیم اما به ریسکش نمی ارزه و اگر خراب بشه تلویزیون پول بردش رو ازتون می گیریم .
برای رجیستر تلویزیون هم توسایت ایران
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید غیر فعال است و تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید فقط مدل هایی رو داره که ظاهراً برای آمریکا و اروپا تولید میشه و تو سایت استرالیا مدل های ایران رو داره که متاسفانه هر کاری میکنم بلد نیستم رجیستر کنم - خود سامسونگ گفته باید دستگاه رو رجیستر کنین تا بتونین از تمام امکانات اون استفاده کنین .
با V-P-.. هم به اینترنت اون وصل شدیم باز برنامه ها نمیاره و به سروره ایران وصل میشه
لطفاً یک نفر راهنمایی کنه ممنون میشم
برای رجیستر تلویزیون هم توسایت ایران
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید غیر فعال است و تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید فقط مدل هایی رو داره که ظاهراً برای آمریکا و اروپا تولید میشه و تو سایت استرالیا مدل های ایران رو داره که متاسفانه هر کاری میکنم بلد نیستم رجیستر کنم - خود سامسونگ گفته باید دستگاه رو رجیستر کنین تا بتونین از تمام امکانات اون استفاده کنین .
با V-P-.. هم به اینترنت اون وصل شدیم باز برنامه ها نمیاره و به سروره ایران وصل میشه
لطفاً یک نفر راهنمایی کنه ممنون میشم