ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ اپل و سونی تا 2 تومن

sima ramezani
20-09-2011, 14:08
سلام
دوستان من میخوام یه لپ تاپ تا سقف 2 ت بخرم ولی خیلی از مدلها و مقایسشون سر در نمیارم
چون برای کار تخصصی نمیخوام فکر میکنم مشخصات گرافیکی و رم بالا چندان مهم نباشه
چیزایی که برام مهمه :صفحه نمایششه که بزرگ نباشه همون13 اینچ یا 15 اینچ باشه
DVD RW اینترنال باشه ،ورنش خیلی مهمه که سبک و زیر 2kg باشه
و البته با کیفیت هم باشه و خیلی نازک نارنجی و حساس نباشهfile:///C:/Users/Elham/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif
برند اپل و یا سونی مدنظرم هست ولی واقعا نمیدونم با بودجم و مشخصات ساده ای که گفتم چه برند و مدلهایی مناسبتره
ممنون میشم که راهنماییم کنید

sima ramezani
20-09-2011, 17:31
اینجا کسی نیست آخه جواب یه تازه واردو بده ؟؟!!!

F R E E M A N
20-09-2011, 19:32
میتونی مک بوک پرو 13 اینچی یا سونی z با کانفیگ پائین بخری
ولی من اگر جای تو بودم چند ماهی صبر میکردم تا مدلهای اولترابوک به بازار بیاد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Xilevens
20-09-2011, 20:35
سلام
دوستان من میخوام یه لپ تاپ تا سقف 2 ت بخرم ولی خیلی از مدلها و مقایسشون سر در نمیارم
و البته با کیفیت هم باشه و خیلی نازک نارنجی و حساس نباشهfile:///C:/Users/Elham/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif
برند اپل و یا سونی مدنظرم هست ولی واقعا نمیدونم با بودجم و مشخصات ساده ای که گفتم چه برند و مدلهایی مناسبتره
ممنون میشم که راهنماییم کنید
خسته نباشی دوست عزیز
بعضی وقتا یه مدت طول میکشه به سوالها بخوان جواب بدن چون همه همیشه تو نت نیستن که خلاصه که ببخشید
خب بریم سر اصل مطلب
واسه صفحه نمایش و همچین وزنی شما انتخاب ها محدود میشه
از سونی سری S رو میتونید انتخاب کنید حدود وزنش 2 کیلوگرم یا 1.9 هست و 13 هم هستن حدود قیمت هم 1.2 تا 1.5 میتونید پیدا کنید
سری دیگه سونی که خیلی خوب و با کیفیت هست سری Z سونی هست که خیلی با کیفیته ولی یه جورایی میشه گفت از اپل هم گرونتر واسه آدم تموم میشه
تا 2 میلیون فک نکنم چیزی از این سری بتونید بگیرید
میمونه اپل
2 حالت داره یا گارانتی بخواید یا نه
در صورتی که گارانتی بخواید گارانتی نقش یه گارانتی خیلی خوبه و قیمتش هم یه کم بالاست
اما بدون گارانتی قیمت تا حدود 200 تومن هم تو بعضی مدلهاش کمتر میشه خرید
شما نمیتونید مک بوک ایر بخریئ چون رام اکسترنال داره
پس مجبورید دنبال پرو باشید
من نظرم روی MC700 و MC724 هست که با قیمت نقش به ترتیب 1.79 و 2.14 هست
بدون گارانتی هم خب کمتره دیگه
هر دو 13 اینچ هستن
اگه دلتون خواست اپل خریداری کنید به تاپیک خرید محصولات اپل مراجعه کنید
دوستان خیلی بهتون کمک میکنند
آقا سعید و آقا آرش خیلی راهنمایی خوبی واستون خواهند داشت

sima ramezani
20-09-2011, 21:14
من یه ذره صبرم کم بود حق با شماست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])از توضیحات خوب و مفصلی هم که دادید خیلی ممنونم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با این توضیحات در کل شما اپل رو ترجیح میدید یا سونی؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و اینکه بنظرتون ارزش داره آدم این مقدار پول گارانتی بده ؟خودتون باشید با گارانتی میگیرید یا بجای هزینه برای گارانتی مدل بهتری رو میگیرید؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehdi666lp
21-09-2011, 08:11
سلام
ممنون میشم که راهنماییم کنید.
.
.
میخوای با مک کار کنی یا ویندوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
تا 2 میخوای بدی اگه مد نظرت مک نیست مدل 13 اینچ از سونی این خوبه (اما چون کار خاصی نداری حیفه اینقدر هزینه کنی :

Sony VPC - SA2DGX حدود 1.900 هستش.....

Sony VPC - SB18GG حدود 1.790 هستش......

اما از من میشنوی یه مدل CA از سونی که 14 اینچ هست بردار هم کیفیت صفحه نمایش خوبی داره هم وزن مناسبی داره :

Sony VPC - CA16FG
با گارانتی 3 ساله

سری جدید Z از سونی هست اما بالا میوفته حسابی واست....

از مک هم مدل 13 اینچ :

Apple MacBook Pro 724 LL\A

از مک هم مدل 15 اینچ :

Apple MackBook Pro 721LL/A

sima ramezani
21-09-2011, 13:46
ممنونم m666 از راهنماییت،من خودم با ویندوز کار میکنم ولی فکر کنم تجربه چیزای جدید و کار کردن با مک هم بد نباشه هر چند که چیز زیادی ازش سرم نمیشه!راستش دوستان خیلی تشویق میکنند و از مک راضین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طرفی دوست دارم سبک باشه و دو مدل اولی که گفتی خیلی سبک و خوبن ولی اگه اشتباه نکنم سری CA تقریبا هم وزن اون دو مدل اپله؟
مدل 700 pro هم هست که قیمتش کمتر تموم میشه ولی نمیدونم تاثیرش رو کیفیتش چقدره؟

مدل CA وزنش خیلی هم کم نیست!

Xilevens
21-09-2011, 15:29
ممنونم m666 از راهنماییت،من خودم با ویندوز کار میکنم ولی فکر کنم تجربه چیزای جدید و کار کردن با مک هم بد نباشه هر چند که چیز زیادی ازش سرم نمیشه!راستش دوستان خیلی تشویق میکنند و از مک راضین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طرفی دوست دارم سبک باشه و دو مدل اولی که گفتی خیلی سبک و خوبن ولی اگه اشتباه نکنم سری CA تقریبا هم وزن اون دو مدل اپله؟

ببینید دوست عزیز شما اگه یوزر معمولی سیستم عامل هستید از مکینتاش ها بیشتر خوشتون میاد
و در حین اینکه رو مک بعد از استقرار اینتل پروسسور ها دیگه نصب ویندوز هم امکان پذیر شده
من خودم سیستم عامل مک رو خیلی دوست دارم ولی واسه یه سری کارهای تخصصی مجبورم با ویندوز کار کنم
ولی مثلا یه نفر باشه که عاشق مک نباشه یا نخواسته باشه مثل شما چیز جدیدی تجربه کنه یا بیشتر کارش گیم هست من میگم ویندوزی انتخاب کنه
چون قیمتش هم کمتره
ولی خب من خودم اپل رو بیشتر از سونی دوست دارم ولی این سلیقه شخصی منه
شما باید ببینی خودت چی دوست داری
دست آخر هم حرف بقیه رو در حد راهنمایی بدونی و هر کدومو خودتون دوست دارید خرید کنید
چون این وسط نفع و ضررش واسه منی که اینجا فقط حرف میزنم نیست
واسه شماست که اینقد هزینه کردی بعدشم باید با اون لپتاپ کار کنی
در مورد گارانتی هم 2 مسئله هست
یکیش شانسه شاید بخرید و 1 ماه بعد مادر برد سوخت
شایدم هیچ مشکلی اصلا و ابدا نداشت
بعضی هم هستن بدون گارانتی میخرن مشکلی هم پیش اومد خودشون میبرن تعمیرگاه و هزینه میکنن و دردسر های خودش
دقیق نمیدونم بتونید با یه گارانتی دیگه غیر از نقش که مدتش هم کمتر باشه مثلا 1 ساله و هزینشم کمتر باشه محصولات مک رو بخرید یا نه
چون لپتاپ در صورت خرابی تو چند ماه اول مشخص میشه و در مدت زمان زیاد مشکل به وجود نمیاره
یه بحث دیگه هم مثل بیمه کردن لپ تاپ ها هست که من وارد نیستم (ولی لپ تاپ هایی که بیمه میشن علاوه بر خدمات گارانتی ضربه و سوختن و باطری چند مورد دیگه رو هم دارن)
اگه خواستید اپل بخرید حتما حتما به تاپیک اپل مراجعه بکنید

mehdi666lp
21-09-2011, 20:09

.
.
.
CA یه مدل 14 اینچ هستش.....کانفیگ خوبی داره....واسه چشم و هم چشمی نری یوقت کلی پول بدیا:31:
.
.
باز میل خودته برو هرچی میدونی دوست داری بخر....من نظرم اینه که یه CA بخر باقی پول رو هم قاقالیلی بخر:46: