ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مهم بهبود جوش و آکنه روی صورت و بدن

A M ! N
20-09-2011, 00:47
سلام دوستان....
راههای خوب شدن جوشهای پوستی رو میشه بگین برای همگان؟
ممنون میشم..

p30c
23-09-2011, 18:56
از پماد زينك اوكسايد مي توانيد در برخي از موارد براي خشك كردن جوش ها استفاده كنيد

rh.mohammad
24-09-2011, 12:18
من به شدت جوش میزدم و هر پماد و قرصی که بگید استفاده کردم . به مدت 6 سال این مشکل رو داشتم و خوب نمیشدم . آخرش قرص رواکوتان بود که روی من جواب داد . ولی متاسفانه بدلیل نا آگاهی خودم و بی توجهی دکتر یکی از عوارض این قرص که ریزش مو بود بد جوری گریبانمو گرفت و یک سال طول کشید تا تونستم جلوی ریزش مو رو بگیرم ولی متاسفانه موهام مثل قبل پر پشت نیست .
اگه کسی مثل من بد جوری جوش میزنه و از این قرصا استفاده میکنه حتما در کنارش یه دکتر تغذیه ی خوب داشته باشه که برنامه ی غذایی و ... رو براش تنظیم کنه.
دوره درمان رواکوتان6 ماهس .

یه سری موارد دیگه هم بود که تاثیر خوبی داشت اونا رو هم بد نیس بدونید :
من خیلی قرصای مختلف مصرف کردم . تنها قرصی که یه مقدار جوشام رو کم میکرد داکسی ساکلین بود .
عسل و انار و توت فرنگی روی من خیلی تاثیر داشت ولی تاثیرش پایدار نبود
یه عرقی از عطاری میگرفتم و مصرف میکردم که خیلی خوب بود اسمش یادم نیس ولی برید بگید عرق تصفیه کبد بهتون میدن . فقط باید خیلی مصرف کنید تا تاثیرشو ببینید . یه چیزی حدود سه لیوان در روز .

A M ! N
24-09-2011, 22:21
من به شدت جوش میزدم و هر پماد و قرصی که بگید استفاده کردم . به مدت 6 سال این مشکل رو داشتم و خوب نمیشدم . آخرش قرص رواکوتان بود که روی من جواب داد . ولی متاسفانه بدلیل نا آگاهی خودم و بی توجهی دکتر یکی از عوارض این قرص که ریزش مو بود بد جوری گریبانمو گرفت و یک سال طول کشید تا تونستم جلوی ریزش مو رو بگیرم ولی متاسفانه موهام مثل قبل پر پشت نیست .
اگه کسی مثل من بد جوری جوش میزنه و از این قرصا استفاده میکنه حتما در کنارش یه دکتر تغذیه ی خوب داشته باشه که برنامه ی غذایی و ... رو براش تنظیم کنه.
دوره درمان رواکوتان6 ماهس .

یه سری موارد دیگه هم بود که تاثیر خوبی داشت اونا رو هم بد نیس بدونید :
من خیلی قرصای مختلف مصرف کردم . تنها قرصی که یه مقدار جوشام رو کم میکرد داکسی ساکلین بود .
عسل و انار و توت فرنگی روی من خیلی تاثیر داشت ولی تاثیرش پایدار نبود
یه عرقی از عطاری میگرفتم و مصرف میکردم که خیلی خوب بود اسمش یادم نیس ولی برید بگید عرق تصفیه کبد بهتون میدن . فقط باید خیلی مصرف کنید تا تاثیرشو ببینید . یه چیزی حدود سه لیوان در روز .
تشکر دوست عزیز که تجربیات و راهکار های خوب خودتون رو در احتیار دیگران میگزارید
همون طور که میدونید خیلی شایع هستش این جوش زدن و کاهی با خودمون میگیم آخه خدا چرا من باید جوش بزنم ؟
آخه چرا من ؟!
ولی صبر داشته باشید آقا پسرای گل دوستای گلم کی گفته که جوش درمان نمیشه ؟
فقط هرکسی یک شیوه ی درمان خاصی داره که با یک متخصص پوست با چندتا تست امکان پذیره
نگران نباشید دوستایی که جوش میزنید
الهی درد و بلا تون بخوره تو سره من خوب میشه آکنه هاتون!
بشاش باشید

cancer140
30-09-2011, 12:41
اون کپسول های چرک خوشکن هست،اونارو باز کن و با یکم آب مخلوط کن بزن روی جوش ،خشک میشه
بارهنگ هم برای تمیز کردن پوست خیلی خوبه ،هر روز یکمشو دم کن با پنبه بمال روی پوستت
عسل هم خوبه ،با آب مخلوط کنو بزن،
سبزیجاتو میوه هم بیشتر بخور

A M ! N
30-09-2011, 14:33
اون کپسول های چرک خوشکن هست،اونارو باز کن و با یکم آب مخلوط کن بزن روی جوش ،خشک میشه
بارهنگ هم برای تمیز کردن پوست خیلی خوبه ،هر روز یکمشو دم کن با پنبه بمال روی پوستت
عسل هم خوبه ،با آب مخلوط کنو بزن،
سبزیجاتو میوه هم بیشتر بخور
نظرت راجع به داکسی سایکلین چیه ؟
خیلی عالیه ها !؟

cancer140
30-09-2011, 17:17
نظرت راجع به داکسی سایکلین چیه ؟
خیلی عالیه ها !؟
نمیدونم والا من که خودم اصلا دارو اینچیزا مصرف نمیکنم حتی قرص سرماخوردگی!
برای همین زیاد هم اطلاع ندارم
من از چیزای طبیعیو گیاهی استفاده میکنم البته پوستم هم چون خشک هستش یدونه جوش هم نمیزنه!
اما بارهنگو امتحان کن خیلی پوستو تمیز میکنه

A M ! N
30-09-2011, 17:20
نمیدونم والا من که خودم اصلا دارو اینچیزا مصرف نمیکنم حتی قرص سرماخوردگی!
برای همین زیاد هم اطلاع ندارم
من از چیزای طبیعیو گیاهی استفاده میکنم البته پوستم هم چون خشک هستش یدونه جوش هم نمیزنه!
اما بارهنگو امتحان کن خیلی پوستو تمیز میکنه
من هم مثل شما هستم ..منم تا به حال اصلا قرص نخوردم برای هیچ مریضی مثلا کلا یکبار آمپول زدم!
و کلا اینجوری سالمترم
البته پوست من چرب هست