مشاهده نسخه کامل
: Acer Aspire 5742G-B یا Dell Inspiron 5110-H
سلام
از بین این دو لپ تاپ شما کدام رو پیشنهاد میکنید و چرا
محدوده پولی هم که میخوام خرج کنم 700 تومن هست حالا یه 20-30 تومنی بالا اشکال نداره
توانایی خرید قوی تر از i3 هم ندارم لطفا پیشنهاد قوی تر ندید
کاربرد هم برای کار با فتوشاپ هست و یکم برنامه افتر افکت (نه در حد حرفهای)
Dell Inspiron 5110-H
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.44 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2310M Core i3 2.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
این مدل USB3 هم دارد
Acer Aspire 5742G-B
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel 370M Core i3 2.4 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 540M GPU 1024 MB UpTo 4096 MB
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
نام ها ديگر : Acer 5742
mehdi666lp
20-09-2011, 07:14
مدل Acer پیشنهاد میشه.....میتونی رو مدل های دیگه هم فکر کنی
عزیز میگن این ایسر بد جوری داغ میکنه نمیدونم تا حدی که میشه باهاش نیمرو درست کرد؟
آدم رو گیج میکنند همین حرف رو برای دل هم میزنند. خدایی آدم میخواد یک چیزی بخره انقدر خوب و بد میکنند آدم به غلط کردن میافته :2:
ali_sokout
20-09-2011, 09:37
Dell Inspiron 5110-H
اصلاً پیشنهاد نمیشه یعنی کلاً نخر
من خودم گرفتم سر جمع برای من 1 ساعت کار نکرد فرداش دادم به گارانتی،گارانتی هم گفت یه مدل دیگه بردار
دوستم هم 1 هفته زودتر از من گرفته بود خبر دار شدم که اسپیکر هاش سوخته برده مغازه گفته این ها {5110} یکی در میان از کارخانه مشکل دارن و مشکل دار میشن حالا یا اسپیکر یا یا گرافیک یا مین بورد میسوزه خلاصه از ما گفتن بود
من خودم الان اچ پی برداشتم ولی ایسر خیلی خوبه یعنی عالیه شک نکن بگیر حرف نداره تو اچ پی هم یکم بگرد بد نیست!
ali_sokout
20-09-2011, 09:39
Dell Inspiron 5110-H
اصلاً پیشنهاد نمیشه یعنی کلاً نخر
من خودم گرفتم سر جمع برای من 1 ساعت کار نکرد فرداش دادم به گارانتی،گارانتی هم گفت یه مدل دیگه بردار
دوستم هم 1 هفته زودتر از من گرفته بود خبر دار شدم که اسپیکر هاش سوخته برده مغازه گفته این ها {5110} یکی در میان از کارخانه مشکل دارن و مشکل دار میشن حالا یا اسپیکر یا یا گرافیک یا مین بورد میسوزه خلاصه از ما گفتن بود
من خودم الان اچ پی برداشتم ولی ایسر خیلی خوبه یعنی عالیه شک نکن بگیر حرف نداره تو اچ پی هم یکم بگرد بد نیست!
mehdi666lp
20-09-2011, 09:45
عزیز میگن این ایسر بد جوری داغ میکنه نمیدونم تا حدی که میشه باهاش نیمرو درست کرد؟
آدم رو گیج میکنند همین حرف رو برای دل هم میزنند. خدایی آدم میخواد یک چیزی بخره انقدر خوب و بد میکنند آدم به غلط کردن میافته :2:.
.
.
میگن رو ولش کن اگه بخوای حرف هرکی رو گوش بدی که باید لپ تاپ نخری پس....تو هرجا که باشی هرکسی از یه برندی طرفداری میکنه باقی رو میکوبه.....دل رو واسه این میگم که چون تو این فرو خیلی ها خریدن و همش مینالن.....Acer هم مدلی هست که زیر 900 خرید باشه پیشنهاد داده شده اینجا از بچه های فروم هرکی خریده نسبت به قیمتش راضی بوده...........خودت با چشم ببین و کار کن خودت تصمیم بگر از کسایی که دارن سوال کن:20:
SAJAD0936
20-09-2011, 09:52
آدم رو گیج میکنند همین حرف رو برای دل هم میزنند. خدایی آدم میخواد یک چیزی بخره انقدر خوب و بد میکنند آدم به غلط کردن میافته :2:
خب میدونی چرا اینجوری میگن؟؟؟؟ چون شما میخوای با یه هزینه پایین کانفینگ فضایی برداری ک خب باعث میشه اون دستگاه از کیفیت پایینی برخوردار باشه.
بله هردو درسته ولی تنها در صورتی داغ میکنن ک باهاشون کارای سنگین انجام بدی اونم نه در حدی ک حتی بشه تخم مرغو باهاش ابپز کرد
اگ دنبال خنک کار کردن لپ تاپی هیچکدوم از این مدلا توصیه نمیشه ب خصوص 5742 ک مدل قدمیه اییه
از هردوی شما تشکر میکنم
یکی از سیستم رو پیشنهاد کرد گفت بهتره
بخاطر کارت گرافیکش که توی بیشتر مدل ها و برندها از بهترینهاس
پورت USB3 داره
و مهم تر اینکه از پردازنده های جدید اینتل استفاده میکنه
Acer Aspire 5750-B
پردازنده: Intel 2410M Core i5 2.3 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 520M GPU 1024 MB UpTo 4096 MB
مجهز به پورت USB3
یک سوال دیگه اینکه یک لپ تاپ داغ میکنه یک چیز عمومی توی همه لپ تاپها هست؟
SAJAD0936
20-09-2011, 14:03
از هردوی شما تشکر میکنم
یکی از سیستم رو پیشنهاد کرد گفت بهتره
بخاطر کارت گرافیکش که توی بیشتر مدل ها و برندها از بهترینهاس
پورت USB3 داره
و مهم تر اینکه از پردازنده های جدید اینتل استفاده میکنه
Acer Aspire 5750-B
پردازنده: Intel 2410M Core i5 2.3 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 520M GPU 1024 MB UpTo 4096 MB
مجهز به پورت USB3
یک سوال دیگه اینکه یک لپ تاپ داغ میکنه یک چیز عمومی توی همه لپ تاپها هست؟
هرکی بهت گفته گراف 520 قویه سره کارت گذاشته:31:
5750 مدل خوبیه سی پی یوش سندی بریجه 4 گیگ رم داره همه چیش اوکیه و با گرافیک 540 هم مدلش موجوده منتها بله این لپ تاپ موقع بازی و کارهای گرافیکی داغ میکنه و حتما باید همراه با کول پد استفاده بشه
شما بودجه +کاربردتو مشخص کن تا بهت مدلای مناسبو معرفی کنم.
5750 مدل خوبیه سی پی یوش سندی بریجه 4 گیگ رم داره همه چیش اوکیه و با گرافیک 540 هم مدلش موجوده منتها بله این لپ تاپ موقع بازی و کارهای گرافیکی داغ میکنه و حتما باید همراه با کول پد استفاده بشه
البته اگر به این نمودار توجه بشه قدرت این کارت گرافیک مشخص میشه (نسبت به بقیه قوی هست)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خیلی با لپ تاپ کار نمیکنم دلمم نمیاد زیاد پول براش بدم ترجیح میدم برای سیستم دستکتاپم هزینه کنم
ولی یک لپ تاپ میخوام تا کارهای متوسط گرافیکی انجام بدم مثل فتوشاپ و بعضی پروژه های سبک افترافتک
بیشتر از 800 هم نمیخوام پول بدم
سلام فکر کنم اشتباه کرده من تو این لیست قدرت 540 رو خیلی خیلی نسبت به بقیه خوب دیدم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با لپ تاپ خیلی کار نمیکنم ولی برای یکسری کارها لازمم میشه برای کارهای نچندان سنگین گرافیک
با فتوشاپ و انجام پروژههای سبک افتر افکت
برای لپ تاپ هم نیمخوام زیاد هزنیه کنم چون پولشو میتونم برای سیستم دستکتاپم خرج کنم
زیر 800 تومن برای لپ تاپ گذاشتم کنار 14" هم باشه برام مهم نیست
این کارتهای گرافیک Intel برای لپتاپ اصلا خوب هست
M-I-L-A-D
29-09-2011, 14:03
آدم رو گیج میکنند همین حرف رو برای دل هم میزنند. خدایی آدم میخواد یک چیزی بخره انقدر خوب و بد میکنند آدم به غلط کردن میافته
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.