ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اسکنر برای اسکن کتاب

mrmmnb
19-09-2011, 21:45
سلام یه اسکنر میخوام برای اسکن کردن کتاب قیمت هم هر چی کمتر بهتر مثلا زیر صد تومن
بعد برا اسکن کردن کتاب اسکنر خای وجود نداره که راحتر بشه باهاش کار کرد؟ اینجوری که کتاب رو اسکن میکنم زیاد جالب در نمیاد ضمن اینکه مثلا یه کتاب 300 صفحه ای ادم رو سرویس میکنه
مثلا یه چیزی باشه کتاب رو بگیره خودش اسکن و کنه و ورق بزنه:31:
با تشکر

mehran gorji
20-09-2011, 19:35
بعد برا اسکن کردن کتاب اسکنر خای وجود نداره که راحتر بشه باهاش کار کرد؟ اینجوری که کتاب رو اسکن میکنم زیاد جالب در نمیاد ضمن اینکه مثلا یه کتاب 300 صفحه ای ادم رو سرویس میکنه
سلام نخیر

مثلا یه چیزی باشه کتاب رو بگیره خودش اسکن و کنه و ورق بزنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اتفاقا یه باید بزن هم داره در هین اسکن شمارو باد میزنه.:31:

در صورتی که نیاز به اسکن نگاتیو نداشته باشید مدل hp g2410

اما در صورتی که کیفیت کمی بالاتر و اسکن نگاتیو هم میخواهید مدل hp g4010 رو معرفی میکنم

برای اطلاع از قیمت مدل پرینتر رو تو تاپیک اطلاع رسانی قیمت اعلام کنید تا قیمت روز فروش را تو بازار اعلام کنم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mrmmnb
20-09-2011, 23:33
اون نگاتیو رو میشه توضیح بدی چی هست؟

mehran gorji
21-09-2011, 07:50
سلام.

این عکسهایی که شما با دویربین های فیلم خور میگیری؟
بعد فیلمشو حالا یا 24 تایی یا 36 تایی رو میبری چاپ دیجیتال با دستگاهش اسکن کنه میدونی که؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mrmmnb
21-09-2011, 21:27
یعنی این نگاتیو ها رو میزارن روی این اسکنر ها و اسکنش میکنن؟؟؟؟!!!! خیلی جالب بود نمیدونستم پس باید خیلی با کیفیت باشن که البته تا این حد به درد من نمیخوره
به هر حال از راهنماییتون ممنون
یه سوال دیگه تا حدود 50 تومن میشه چیز به درد خوری گرفت؟
با تشکر

mehran gorji
22-09-2011, 07:50
یه سوال دیگه تا حدود 50 تومن میشه چیز به درد خوری گرفت؟
50 که نه اما 70 80 تومنی هستند مثل پلاستک 2400 که بعد از مدتی لامپش out میشه و قرمزی میزنه.
من به عنوان یک متخصص تایید نمیکنم.

مدل کانن lide 110 اگه تو بازار باشه بگیر usb است و اداپور نداره.

اما اگه یه اسکنر خر کار و با دوام میخوای hp 2410
10 تومن بیشتر میدی اما یه خوب میگیری

lojioner
15-11-2013, 12:10
50 که نه اما 70 80 تومنی هستند مثل پلاستک 2400 که بعد از مدتی لامپش out میشه و قرمزی میزنه.
من به عنوان یک متخصص تایید نمیکنم.

مدل کانن lide 110 اگه تو بازار باشه بگیر usb است و اداپور نداره.

اما اگه یه اسکنر خر کار و با دوام میخوای hp 2410
10 تومن بیشتر میدی اما یه خوب میگیری

با سلام
شرکتی بنام نوین ابتکار سهند با دستگاه بوک اسکنر ساخت خودشون تو کل ایران خدمات اسکن کتاب بدون برش شیرازه میده
قیمتشون هم خیلی مناسبه مهمترین تفاوتش هم کیفیت کارشونه که کتاب رو به صورت ای بوک تحویل میدن یعنی هر صفحه کاملا جدا شده و لکه و حاشیه سیاه که تو اسکن با اسکنر های معمولی میوفته رو نداره اگه کتابتون قدیمی باشه بکگراند زرد و اینارم برمیدارن کیفیت متن و خوانایی کتاب کلی میره بالا همه صفحات رو هم تو یه فایل pdf تحویل میدن کارشون عالیه به نظر من. من خودم تا حالا چند تا کتاب واسشون فرستادم که خیلی خوب جواب داده و استادامونم خیلی باهاش حال کردن :)در ضمن اگه متن کتابتون انگلیسی باشه کتاب رو ocr هم میکنن یعنی متن کتاب رو تبدیل به ورد میکنن که قابلیت ویرایش داشته باشه این قسمتش واقعا فوق العاده و به دردبخوره :))
آدرس سایتشون اینه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])