مشاهده نسخه کامل
: درخواست کمک برای یک مبتدی در VB6
zarrinsaghi
19-09-2011, 20:58
سلام
من دیپلم کامپیوتر دارم یه چیز هایی بلدم اما میخوام بشتر از اینها یاد بگیرم
اگر ممکنه چنتا از دوستان به من کمک کنند خیلی ممنون میشم
راستی همین وی بی 6 خوبه برای من با این شرایط؟
و میخوام یکسری دوست برنامه نویس دورم باشن
سلام دوست عزیز.
لطفاً vb6 یاد نگیرید!!!
زبان های پیشنهادی من:
asp.net
C#
WPF
Silverlight
موفق باشید .در پناه حق.
سلام دوست عزیز.
لطفاً vb6 یاد نگیرید!!!
زبان های پیشنهادی من:
asp.net
C#
WPF
Silverlight
موفق باشید .در پناه حق.
کاملا تایید میشه vb6 خیلی قدیمی و بدرد نخور شده! بهتره برید سراغ زیان های .net
اگه میخواین ویروس بنویسین واسه اجرا روی XP وی بی 6 خیلی به کارتون میاد
در غیر اینصورت یاد نگیرین فایده نداره!
حرف اساتید گرامی محترم
اما با توجه به شرایطی که دوستمون داره همون وی بی اگه در سطح پیشرفته یاد بگیره عالیه،من خودم کارشناسی کامپیوتر میخونم،هنوز که هنوز نتونستم شسح یا حاح را درست یاد بگیرم،چطور انتظار دارین یک دیپلم کامپیوتر بدون کلاس این زبونها رو یاد بگیره؟؟؟؟
دوست عزیز پیشنهاد من اینه که اگه وی بی چیزایی بلدی همین رو ادامه بده،این نظر منه،نظر شخصی خودت مهمتره.
.......موفق باشی
حرف اساتید گرامی محترم
اما با توجه به شرایطی که دوستمون داره همون وی بی اگه در سطح پیشرفته یاد بگیره عالیه،من خودم کارشناسی کامپیوتر میخونم،هنوز که هنوز نتونستم شسح یا حاح را درست یاد بگیرم،چطور انتظار دارین یک دیپلم کامپیوتر بدون کلاس این زبونها رو یاد بگیره؟؟؟؟
دوست عزیز پیشنهاد من اینه که اگه وی بی چیزایی بلدی همین رو ادامه بده،این نظر منه،نظر شخصی خودت مهمتره.
.......موفق باشی
مهمترین عامل یادگیری علاقه اس تو کلاس ها هم چیز شاخی باد نمیدن همون کتاب بخونید بهتره من تا حالا نشده یه برنامه تو vb 6 بنویسم تو 5 تا کامپیوتر درست اجرا بشه خیلی مشکل داره و اصلا تضمینی برای اجرا شدن تو همه سیستم ها نداره اما بستر دات نت خیلی بهتره
من قبل از اینکه دیپلممو بگیرم با سی شارپ یه انتی ویروس نوشتم اونم در حد تیم ملی...:31:.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.