PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند تا سوال کاربردی !

sam & snake
19-09-2011, 20:56
سلام چند تا سوال دارم که شاید خیلی مبتدی به نظر برسن !

1- چطوری میشه کاری کرد که وقتی یه صفحه ی سایت داره باز میشه اول button ها لود نشه بعد عکس ها و چیزهای دیگه ! اصلا منظره ی قشنگی نداره انگار همه ی صفحات از هم جدا هستند و دارن به هم می چسبند ! می خوام اگه هم داره لود میشه یکپارچه از بالا لود بشه ! باید چیکار کنم ؟

2- صفحه ی سایتم الان تو مانیتور و مرور گرم وسطه ولی تو مانتیور و مرورگرهای دیگه یکی راسته ! یکی رفته پایین ! می خوام کاری کنم که توی همه ی مرورگر ها وسط باشه دقیقا چیکار باید کنم ؟ (سایزش 1024 أر 768 است)

3-قسمت هایی که فرمت text دارن طبیعتا وقتی موس به حالت سلکت میره روشون highlight میشن می خوام اینطوری نشه ! درواقع می خوام هیچ متنی رو نشه سلکت و highlight کرد باید چیکار کرد ؟

4- این عکس هایی که به عنوان ایکون اون بالا کنار Tab مرورگر میان مثلا الان واسه ی مجیدانلاین یک ارم پروانه هست این ها رو باید چطوری درست کرد ؟!

5- یه سوال دیگه هم دارم که فک کنم مربوط به کد نویسیه ولی بازم فک کنم امادش دیگه باشه ! می خوام وقتی روی یک عکس کوچیک کلیک شه یک صفحه باز شه روی صفحه ی سایت به حالتی که سایت پشتش کم رنگ یا مات بشه و این عکس بزرگ بشه ! کنارشم مثلا یک قسمت دانلود یا ضربدر برای بازگشت به صفحه اصلی باشه . یه حالت گالری ساده ! اینو باید چیکار کنم ؟

منظورم دقیقا مثل این سایت زیره روی هر کدوم از این 3 گزینه ها (تعرفه نرم افزار و خطوط .. ) که کلیک کنید ببینید چه حالتی میشه !!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فعلا همینا بود سوالام.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی

far2009
19-09-2011, 21:29
در مورد سوال اول و دومتون شاید بشه لود یک اسکریپت را به تاخیر انداخت یا اسکریپتی را که مرورگری باهاش مشکل داره تو آن مرورگر غیر فعال کرد ولی عین کاری که شما می خواهید را فکر نمی کنم بشه انجام داد ( حداقل ثواب من جواب نمیده )

این کد برای سوال سومتون

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در مورد سوال چهارمتون :
اون ها اسمشون favicon.ico هست. این کد را تو head قرار دهید

<link href="adress" rel="shortcut icon">

سوال پنجمتون هم باید بگم این اسکریپتی که شما می خواهید اسمش light box هست تو اینترنت سرچ کنید نمونه اش زیاد هست

m.m.m5651
19-09-2011, 21:38
ﺳﻮﺍﻝ ﺩﻭﻡ: ﺍﺣﺘﻤﺎﻼ ﺑﻪ ﺻﻔﺤﻪ width ﺩﺭﺻﺪﯼ ﺩﺍﺩﻳﻦ.
ﺳﻮﺍﻝ ﺳﻮﻡ: ﺩﺭﻭﻥ ﻧﺖ ﻭ ﻫﻤﻴﻦ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﻓﺮﺍﻭﻭﻥ ﻫﺴﺖ. ﺑﺰﻧﻴﺪ: ﺟﻠﻮﮔﻴﺮﯼ ﺍﺯ ﮐﭙﯽ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ
=============
=============
پ.ا.و:
@پاسخ بالایی:
توی اون کدی که گذاشتید، خط اول، یک غلط املایی دارید:
alanguage باید بشه language.

mohrd
19-09-2011, 22:36
سلام.

1. بستگی به صفحه داره. ممکنه صفحه ساختار استانداردی نداشته باشه و این مشکل به وجود بیاد (بعضی از صفحات ساخته شده با table اینگونه هستند) بهترین کار اینه که ساختار صفحه رو تصحیح کنید. (البته روش های دیگه ای هم هست که توصیه نمیشه)

2. اگر بدنه ی اصلی قالب شما (به جز body. معمولا یک div یا table) یک div هست، باید به اون width دهید و margin-right و margin-left رو روی auto تنظیم کنید. و اگر table هست، align اون رو center بذارید. (اگر نشد، باید کد صفحه رو قرار دهید)

3. در گوگل جستجو کنید: "disable highlighting text html"
و این صفحه رو هم ببینید (مخصوصا اسکریپت آخر صفحه):

موفق باشید ./.

afarboodi
20-09-2011, 14:16
دستتون درد نکنه؟!؟!!؟!؟؟!؟!؟!؟
راستی یه سوالی دارم اگه بخوام رنگ بکگراند alert رو عوض کنم باید چی کار کنم؟:13:

m.m.m5651
20-09-2011, 16:34
فکر نمی کنم خود آلرت ها رنگشون عوض شه، ولی می تونید از dialog در jQuery استفاده کنید.
این فیلم هم به دردتون میخوره: