ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لب تاپ تا 1 تومن .جهت مصزف دخترونه!

mostafa_khan001
19-09-2011, 20:51
سلام دوستان
والله این آبجی کوچیکه ما یه لب تاپ تا یه تومن میخواد...من خودم فقط دل استفاده میکنم اما اون کافیگ و برند و اینهاش واسش مهم که نیست
چیزهایی که واسش مهمه
1-رنگی باشه!مخصوصا صورتی و قرمز و اینها
2-با توجه به بودجه به هر حال کانفیگش جوری نباشه بعدا آدم بفهمه با این پول میتونسته چیز بهتری رو انتخاب کنه
اگه بحث کانفیگ بود خودم یه چیزی واسش گیر میاوردم...اما چون دوست داره رنگی باشه من چیزی تو ذهنم نبود مزاحم شما شدم.
3- اینکه لب تاپی که معرفی میکنید ال سی دی خوبی داشته باشه هم واسه من مهمه چون میدونم اهل فیلم دیدنه...واسه همین اگه پیشنهادتون سونی باشه بهتره...چون دل هی باید زاویه دیدت و ال سی دی رو تنظیم کنی اما ال سی دی های سونی از هر زاویه ایی به خوبی قابل دیدن هستن
4-هر چند باند داره اما اگه صداش هم مناسب باشه بدک نیست.اهل بازی هم نیست فقط باهاش میخواد sims بازی کنه!
هر برند و هر مدلی که مد نظرتون هست رو بگین که اشاالله با مشورت با هم یه مدل خوب گیر بیاریم.من 4 شنبه برم پاینخت براش بخرم.ممنون پیشاپیش:40:

mostafa_khan001
20-09-2011, 01:42
پیشنهادی نداره کسی از بچه ها..چند مدل از سونی دیده ام اما میخوام ببینم نظر دوستان چه مدل و چه مارکیه

mehdi666lp
20-09-2011, 07:26
سلام دوستان
والله این آبجی کوچیکه ما یه لب تاپ تا یه تومن میخواد...من خودم فقط دل استفاده میکنم اما اون کافیگ و برند و اینهاش واسش مهم که نیست
چیزهایی که واسش مهمه
1-رنگی باشه!مخصوصا صورتی و قرمز و اینها
2-با توجه به بودجه به هر حال کانفیگش جوری نباشه بعدا آدم بفهمه با این پول میتونسته چیز بهتری رو انتخاب کنه
اگه بحث کانفیگ بود خودم یه چیزی واسش گیر میاوردم...اما چون دوست داره رنگی باشه من چیزی تو ذهنم نبود مزاحم شما شدم.
3- اینکه لب تاپی که معرفی میکنید ال سی دی خوبی داشته باشه هم واسه من مهمه چون میدونم اهل فیلم دیدنه...واسه همین اگه پیشنهادتون سونی باشه بهتره...چون دل هی باید زاویه دیدت و ال سی دی رو تنظیم کنی اما ال سی دی های سونی از هر زاویه ایی به خوبی قابل دیدن هستن
4-هر چند باند داره اما اگه صداش هم مناسب باشه بدک نیست.اهل بازی هم نیست فقط باهاش میخواد sims بازی کنه!
هر برند و هر مدلی که مد نظرتون هست رو بگین که اشاالله با مشورت با هم یه مدل خوب گیر بیاریم.من 4 شنبه برم پاینخت براش بخرم.ممنون پیشاپیش:40:.
.
.
خوب اگه میخوای رنگی باشه تا 1 تومن....مدل Asus K43SV هستش با یکم قیمت پایین بالا اما رنگ بندی داره

مدل Dell Vostro 3450 هم هست رنگ خاکستری و طلایی و قرمز داره....باید ببینی کجا این رنگ رو دارن

از Lenovo هم مدل Lenovo Z470 هستش که یخورده از 1 تومن فکر کنم بیشتر بشه 20 یا 30 تومن با گارانتی سازگار خوبه

این مدل هایی که گفتم 14 اینچ هستن

از سونی با این قیمت گیرت نمیاد مدل مناسب اصلا

mostafa_khan001
20-09-2011, 13:31
ممنون دوست من...یه لب تاپ سونی بود اما به قول شما گرون تر بود.1300 حدودا بود
آقا همین مدل ایسوز که گفتی من یه مدل بالاترش رو خوشم امده...بودجه رو تا 1100 اضافه کرده خواهرم....منم سعی میکنم 40-50 تومنی بگذارم که چیز بهتری بگیره
منظورم مدل asus k53sv است....چطوره این مدل تو قیمت 1100؟ ایا رنگ های دیگری جز مشکی داره؟اینه که مهمه!
کلا من این مدلها رو حس کردم خوبن

نظر شما کدوم بهتره؟
asus k53sv
ASUS U30SD
Lenovo Ideapad Z460A-2/S
lenovo ThinkPad R400
Lenovo ThinkPad SL510-A32
Vostro 3450

mehdi666lp
20-09-2011, 13:55
ممنون دوست من...یه لب تاپ سونی بود اما به قول شما گرون تر بود.1300 حدودا بود
آقا همین مدل ایسوز که گفتی من یه مدل بالاترش رو خوشم امده...بودجه رو تا 1100 اضافه کرده خواهرم....منم سعی میکنم 40-50 تومنی بگذارم که چیز بهتری بگیره
منظورم مدل asus k53sv است....چطوره این مدل تو قیمت 1100؟ ایا رنگ های دیگری جز مشکی داره؟اینه که مهمه!
کلا من این مدلها رو حس کردم خوبن

نظر شما کدوم بهتره؟
asus k53sv
ASUS U30SD
Lenovo Ideapad Z460A-2/S
lenovo ThinkPad R400
Lenovo ThinkPad SL510-A32
Vostro 3450
.
.
.مدل Asus K53SV خوبه و Dell Vostro 3450 ...........آره بجز مشکی هم باید داشته باشه

Mr.Mazmamfi
20-09-2011, 15:43
پیشنهادی نداره کسی از بچه ها..چند مدل از سونی دیده ام اما میخوام ببینم نظر دوستان چه مدل و چه مارکیه
سلام
من مدل K43 SJ رو پیشنهاد میدم . تنوع رنگ بالایی داره .
عکساش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط تنها ایرادی که داره اینه که گرافیکش 520 هست .

مدل دیگه ای که الان به ذهنم زد اینه : A43 SV هست که گرافیکش 540 هست که خوبه .
اینم عکساش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بدی این مدل هم اینه که تو بازار بد گیر میاد . چون سری K ایسوس وجود داره طالب این مدل کمه . (باید بگردی )

رنگ نقره ای هم داره که خوشگلتر از مشکی یا قهوه ایشه .

mostafa_khan001
20-09-2011, 18:43
ممنون دوستان گلم.
اخه این دوستش سونی صورتی داشته اینم گیر داده به رنگی بودن...خاکستری و نقره ای و اینها خوشش نمیاد.کلا عشق رنگ شاده....ادم بره پایتخت یه دور بزنه مدلهای مختلف رو میبینیه و میفهمه چی تو بازارش هست و چی نیست...فقط الان میخوام حداقل 4 تا مدل رو نشون کرده باشم اونجا کمتر الاف گشتن بشم...واقعا سونی تا 1100 هیچی نمیشه روش حساب کرد؟این فقط سیمز بازی میکنه ها!نهایتش هم جی تی ا هست

پس ks53 کنسله چون رنگ شاد نداره
k43 میره تو لیستم تا ببینم چیز بهتر میشه گرفت یا نه...گرافیکش مالی نیست اما خیلی تنوع رنگ داره این حسنش هست....برند های دیگه چیزی مد نظر ندارین؟اچ پی رنگی نداره؟!
A43 هم رفت تو لیستم پس.

Mr.Mazmamfi
20-09-2011, 18:56
اخه این دوستش سونی صورتی داشته اینم گیر داده به رنگی بودن...خاکستری و نقره ای و اینها خوشش نمیاد.کلا عشق رنگ شاده....ادم بره پایتخت یه دور بزنه مدلهای مختلف رو میبینیه و میفهمه چی تو بازارش هست و چی نیست...فقط الان میخوام حداقل 4 تا مدل رو نشون کرده باشم اونجا کمتر الاف گشتن بشم...واقعا سونی تا 1100 هیچی نمیشه روش حساب کرد؟این فقط سیمز بازی میکنه ها!نهایتش هم جی تی ا هست
سونی با اینچ 14 اینچ با این بودجه کانفیگ پایینی گیر میاد .

اینارو نگاه کن :

و
این یکی بودجش تا 1500 هست ولی ببین چه کانفیگی گیرش اومد !!!!

---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------

برند های دیگه چیزی مد نظر ندارین؟اچ پی رنگی نداره؟!
من از hp رنگی ندیدم .

mostafa_khan001
20-09-2011, 20:40
بله میدونم.هر چقدر پول بیشتر...قدرت انتخاب بیشتر..اما خوب اون واقعا نیاز به لب تاپ 1500 ایی نداره...من خودم این همه کارهای سیمولیشن مبکنم لب تاپم 1500 هه.واسه اون که این کافیگ و کور ای سون اصلا نیاز نیست
در هر صورت خیلی ممنون.یکی از مدلهای ایسوز رو احتمالا اوکی میکنم.مرسی

mehdi666lp
21-09-2011, 07:49
ممنون دوستان گلم.

پس ks53 کنسله چون رنگ شاد نداره
k43 میره تو لیستم تا ببینم چیز بهتر میشه گرفت یا نه...گرافیکش مالی نیست اما خیلی تنوع رنگ داره این حسنش هست....برند های دیگه چیزی مد نظر ندارین؟اچ پی رنگی نداره؟!
A43 هم رفت تو لیستم پس.
.
.
.
سونی بهتره بهش فکر نکنی مجبور میشی بری با این پول کانفیگ قدیمی برداری بهترین گزینه رنگی و خوب سری K از Asus هستش