PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Phenom II X4 یا Core i3

CHAPTER
19-09-2011, 16:53
سلام دوستان
به نظر شما تو یک سیستم یکسان کدوم از این cpu ها کارایی بیشتری داره

TREASURES
19-09-2011, 17:06
من شخصا فنوم رو ترجیح میدم تا i3 چون یه چهار هسته ای ما در اختیار داریم!!

CHAPTER
19-09-2011, 17:21
منم فکر می کردم که چون تعداد هسته های واقعی فنوم بیشتر هست باید برتر باشه
اما تو فروم و سایت های مختلف خارجی در جواب همین سوال اکثرا core i3 رو نسبت به فنوم بهتر می دونستند مخصوصا تو بازی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

TREASURES
19-09-2011, 17:27
اصلا سی پی یو ربطی به گیم نداره
فقط با جی پی یو معلوم میشه بازی ها چند فریم میدن!!
کاربردتون رو نگفتید شما؟؟

CHAPTER
19-09-2011, 17:36
برای بازی می خواستم
یعنی نظر شما اینه تو دو تا سیستم که از یک تعداد رم و یک کارت گرافیک استفاده می کنن نوع سی پی یو ها هیچ تاثیری تو کارایی و اجرای بازی ها نداره؟

TREASURES
19-09-2011, 17:38
من اینو نگفتم ....
گفتم گرافیک تو بازی تاثیر داره ....
سی پی یو هم خیلی کم .....
اگه یه سیستم مشابه باشه (از لحاظ گرافیک) سی پی یو تاثیرش ناچیزه!!

Erfan.
19-09-2011, 19:17
I3 داریم تا I3 ... اگه منظورتون از سری Sandy Bridge هست قطعا I3 بهتر از فنوم هست در بازی... در بقیه نرم افزار ها اگه از 4 هسته استفاده کنن فنوم قویتره.

من اینو نگفتم ....

دوست خوبم برخی گیم ها CPU Bound هستند و در صورت استفاده از VGA قدرتمند و CPU ضعیف به شدت فریم ریت رو تحت تاثیر قرار میدن... بیشتر از اونی که شما فکر میکنی...
مثلا StarCraft II یا Crysis 2 ...

موفق باشید.

TREASURES
19-09-2011, 19:31
I3 داریم تا I3 ... اگه منظورتون از سری Sandy Bridge هست قطعا I3 بهتر از فنوم هست در بازی... در بقیه نرم افزار ها اگه از 4 هسته استفاده کنن فنوم قویتره.

دوست خوبم برخی گیم ها CPU Bound هستند و در صورت استفاده از VGA قدرتمند و CPU ضعیف به شدت فریم ریت رو تحت تاثیر قرار میدن... بیشتر از اونی که شما فکر میکنی...
مثلا StarCraft II یا Crysis 2 ...

موفق باشید.
صحبت شما صحیح است.....
ولی فقط چند فریم محدود (زیر 10 فریم ) و برای گیم های محدودی که فرمودید!!
منظورم اینه که اصلا این افت فریم به چشم نمیاد... چون بالای 50 فریم رو نمیتونی با چشم تشخیص بدی که کم شده یا زیاد شده....

Erfan.
19-09-2011, 19:55
صحبت شما صحیح است.....
ولی فقط چند فریم محدود (زیر 10 فریم ) و برای گیم های محدودی که فرمودید!!
منظورم اینه که اصلا این افت فریم به چشم نمیاد... چون بالای 50 فریم رو نمیتونی با چشم تشخیص بدی که کم شده یا زیاد شده....

مقدار محدود شدن VGA توسط GPU اول از همه به گیم (انجینش) بستگی داره، بعد به GPU و CPU ...

10 فریم رو نمیشه قطعی گفت...

مثلا در تست های زیر از VGA HD5870 استفاده شده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و محدود شدن شدید این VGA رو میبینید...

تست های زیر هم در مورد گیم نسبتا جدید Deus Ex: Human Revolution هست:

ولی در مقابل هم گیم هایی هستند که تقریبا هیچ وابستگی به CPU ندارن و تماما فریم دهی در اون ها وابسته به قدرت پردازشی GPU هست:

ولی در کل با توجه به قدرت VGA باید CPU قدرتمند انتخاب بشه تا از محدود شدن VGA جلوگیری بشه...

موفق باشید.

TREASURES
19-09-2011, 20:03
آقا عرفان من با توجه به لینکی که خودشون ارائه دادن گفتم تاپیکی هم که زدن عنوانش i3 و x4 بود نه تمام سی پی یو ها!!!

Erfan.
19-09-2011, 20:07
آقا عرفان من با توجه به لینکی که خودشون ارائه دادن گفتم تاپیکی هم که زدن عنوانش i3 و x4 بود نه تمام سی پی یو ها!!!

نه ببینید جواب من به این حرف شما بود:

من اینو نگفتم ....

و البته در یک تاپیک دیگه هم گفته بودید:

برای بازی هم غلته بگید فلان سی پی یو بهتره اصلا ربطی به سی پی یو نداره....
این GPU ه که فریم رو تو گیم مشخص میکنه نه CPU!!!

و در کل هدف من روشن کردن قضیه بود و نه چیز دیگه‌ای... :10:

موفق باشید.

TREASURES
19-09-2011, 20:31
من مطلب اشتباه زدم باشه شما درست میگی ولی شما موضوع این تاپیک رو نگاه کن بعد قضاوت کن... نوشته I3 یا X4

Erfan.
19-09-2011, 20:56
من مطلب اشتباه زدم باشه شما درست میگی ولی شما موضوع این تاپیک رو نگاه کن بعد قضاوت کن... نوشته I3 یا X4

دوست عزیز گفتم که...! من خواستم اون مطلب اشتباه رو گوشزد کرده باشم که شما بد برداشت کردی دوست من...!

CHAPTER
20-09-2011, 09:15
ممنون از همه دوستان بابت اطلاعات مفیدی که ارائه کردید :11:
من خودم از طرفدارهای متعصب AMD هستم :20:، تو بحث قیمت/کارایی AMD حرف اول رو می زنه ، چون به نظر من اگر قرار باشه با بودجه یکسان دو تا سیستم یکی بر مبنای Intel دیگری بر مبنای AMD کانفیگ بشه کارایی هر دو تا سیستم فرقی با هم نمی کنه شاید حتی برتری از آن AMD باشه ، چون با صرفه جویی که شما روی پردازنده AMD و مادر برد خواهید داشت می تونید تعداد رم یا قدرت کارت گرافیک خودتون رو بیشتر کنید
به نظر مقایسه این شکلی جالب تر باشه یعنی ما دو تا کیس با قیمت یکسان و بر مبنای Intel بر AMD رو بررسی کنیم.
البته نمی دونم این نظر تا چه اندازه درست هست ، دوستان مطمئنا از من بیشتر تو این زمینه اطلاعات دارن :10:

یک بررسی جالب با پردازندهای AMD PHENOM II X4 980 BLACK EDITION و Intel Core i3-2100 پیدا کردم
که به نظرم کامل بود و امتیاز نهایی هم باز به نفع اینتل بود.

Erfan.
20-09-2011, 09:53
من خودم از طرفدارهای متعصب AMD هستم ، تو بحث قیمت/کارایی AMD حرف اول رو می زنه ، چون به نظر من اگر قرار باشه با بودجه یکسان دو تا سیستم یکی بر مبنای Intel دیگری بر مبنای AMD کانفیگ بشه کارایی هر دو تا سیستم فرقی با هم نمی کنه شاید حتی برتری از آن AMD باشه ، چون با صرفه جویی که شما روی پردازنده AMD و مادر برد خواهید داشت می تونید تعداد رم یا قدرت کارت گرافیک خودتون رو بیشتر کنید

بله در رده های قیمتی پایین AMD هنوز قدرتمنده... البته فقط در همون رده ها!

BZ7
20-09-2011, 12:53
بله در رده های قیمتی پایین AMD هنوز قدرتمنده... البته فقط در همون رده ها!
قبول ندارم در رده قیمت های متوسط هم حرف اول رو میزنه 1090 خیلی بیشتر از قیمتش ارزش داره ...

majid322
20-09-2011, 12:58
قبول ندارم در رده قیمت های متوسط هم حرف اول رو میزنه 1090 خیلی بیشتر از قیمتش ارزش داره ...

اینو قبول دارم 1090 توی کارهای رندرینگ خیلی ارزش خریدش از 2500 بیشتره..

omidbooter
20-09-2011, 16:28
اتفاقا تو رندرینگ اگه هسته ها برابر باشه که اینتل کاملا برتر هست
اما اگه به قیمت باشه amd به صرفه تره
مقایسه 2 طریق هست یا قیمت برابر یا مشخصات شبیه هم
این دو که گفتید قیمت هاشون تقریبا برابر هست البته بستگی به مدل 4x ها داره.
اگه برنامه هایی که کار میکنید بستگی به هسته داشته باشه خوب x4 بهتره البته اونم نه کاملا بهتر باشه
اما اگه در کل مقایسه بشه اینتل i3 سندیبریج بهتره
ولی یک نکته ای که هیچوقت هیچکسی بهش اشاره نکرد این بود که تست هایی که تو سایت ها هست همیشه درست نیست یا شرایط تست فرق داره با شرایط استفاده ما.

یکی از دوستام گیم نت داره و رشتش هم کام هست و اطلاعات بالایی هم داره بهم گفت تجربش نشون میده amd تو بازی ها خیلی خوبه البته نه به خوبی سندیبریج اما در نوع قیمت خودش خیلی خوبه

اگه با هسته های برابر مقایسه کنید اینتل کاملا برتر هست
در ضمن بازی ها خیلی به cpu ربط هم دارن.

اما همه میدونن که توسرعت amd بهتر بوده از اینتل
به نظر من اینتل قدرت داره amd سرعت

Erfan.
20-09-2011, 19:03

دوست خوبم میشه این قسمت رو یه کم تشریح کنید لطفا!:11:

p30c
20-09-2011, 19:24
سلام

اين اي ام دي بولدوزر كي مياد؟ اين اينتل خيلي گرون هست.

BZ7
20-09-2011, 19:40
اتفاقا تو رندرینگ اگه هسته ها برابر باشه که اینتل کاملا برتر هست
اما اگه به قیمت باشه amd به صرفه تره
مقایسه 2 طریق هست یا قیمت برابر یا مشخصات شبیه هم
این دو که گفتید قیمت هاشون تقریبا برابر هست البته بستگی به مدل 4x ها داره.
اگه برنامه هایی که کار میکنید بستگی به هسته داشته باشه خوب x4 بهتره البته اونم نه کاملا بهتر باشه
اما اگه در کل مقایسه بشه اینتل i3 سندیبریج بهتره
ولی یک نکته ای که هیچوقت هیچکسی بهش اشاره نکرد این بود که تست هایی که تو سایت ها هست همیشه درست نیست یا شرایط تست فرق داره با شرایط استفاده ما.

یکی از دوستام گیم نت داره و رشتش هم کام هست و اطلاعات بالایی هم داره بهم گفت تجربش نشون میده amd تو بازی ها خیلی خوبه البته نه به خوبی سندیبریج اما در نوع قیمت خودش خیلی خوبه

اگه با هسته های برابر مقایسه کنید اینتل کاملا برتر هست
در ضمن بازی ها خیلی به cpu ربط هم دارن.

حرف های شما رو قبول ندارم . قدرت واقعی 4 هسته ای های فنوم از 2100 بیشتر هست .
2100 هر چقدر معماری خوبی داشته باشه فقط 2 هسته داره که بازی ها با 2 هسته خیلی بهتر فریم میدن
این حرف کاملا اشتباهه: اینتل قدرت داره AMD سرعت ! مگه ماشینه که مثلا 4x4 باشه و بهش بگی قوی یا شتاب خوبی داشته باشه که بگی سریع ؟!

---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------

دوستان من amd رو به یه ماشین سواری پرسرعت مثل لامبورگینی و اینتل رو به یه ماشین شنگین پرقدرت مثل ولوو 560 تشبیه کردم که هم سرعت خوب و هم قدرت عالی داره . شما چقد با تشبیه من موافقید؟؟

0 درصد !
ماشین شنگین ؟!! تو فضا بودی اینو نوشتی ؟!!

majid322
20-09-2011, 21:30
رو این حساب که فرکانس کاری amd بالاتره . و همینطور اینکه برا کارای گرافیکی و رندر کردن که قدرت بیشتر نیازه از اینتل استفاده میکنن.
این فقط یه تشبیه بود و منم نظر دوستانو در این مورد میخواستم

از چه لحاظ فرکانس کاریش بالاتره؟

شما دقیقا بر عکس گفتی قدرت amd توی رندر بیشتره مخصوصا شش هسته ایها

omidbooter
21-09-2011, 00:08
دوست خوبم میشه این قسمت رو یه کم تشریح کنید لطفا!:11:

عرفان باز گیر دادی ها:5:

وقتی با سیستم amd کار میکنی باز و بست شدن برنامه ها و بازی ها و ....سریعتر از مدل مشابه اینتل انجام میشه

زمان تاخیرش کمتره
اما اینتل قویتره یعنی با برنامه سنگین مثلا گرافیمی یا 3 بعدی کار میکنی درصد استفاده سی پی یو کمتره
فهمیدی حالا؟:31:

Erfan.
21-09-2011, 00:16
عرفان باز گیر دادی ها:5:

وقتی با سیستم amd کار میکنی باز و بست شدن برنامه ها و بازی ها و ....سریعتر از مدل مشابه اینتل انجام میشه

زمان تاخیرش کمتره
اما اینتل قویتره یعنی با برنامه سنگین مثلا گرافیمی یا 3 بعدی کار میکنی درصد استفاده سی پی یو کمتره
فهمیدی حالا؟:31:

باز و بسته شدن برنامه ها که بیشتر به هارد و رم بستگی داره تا به پردازنده... و اتفاقا من شنیده بودم که با CPU اینتل سرعت سیستم کمی بالاتر هست(البته فقط شنیده بودم و توقع قبول کردنش رو ندارم!)

موفق باشید.

omidbooter
21-09-2011, 00:27
باز و بسته شدن برنامه ها که بیشتر به هارد و رم بستگی داره تا به پردازنده... و اتفاقا من شنیده بودم که با CPU اینتل سرعت سیستم کمی بالاتر هست(البته فقط شنیده بودم و توقع قبول کردنش رو ندارم!)

موفق باشید.

پس اگه اینجوری باشه رم 768 مگ و هارد 200 5900 دور و سی پی یوسمپرون 1 هسته ای از 4 گیگ رم باس 2000 و هارد 5900 من وسی پی یو 4هسته ای 3.2 گیگاهرتزی من بهتره که زودتر برنامه ها رو اجرا و میبنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله به هاردم رم بستگی داره اما نه کاملا
4 هسته ای های اینتل بیشتر از 3.4 نیست ولی 4 هسته ای amd 3.7 هم هست

Erfan.
21-09-2011, 00:39
پس اگه اینجوری باشه رم 768 مگ و هارد 200 5900 دور و سی پی یوسمپرون 1 هسته ای از 4 گیگ رم باس 2000 و هارد 5900 من وسی پی یو 4هسته ای 3.2 گیگاهرتزی من بهتره که زودتر برنامه ها رو اجرا و میبنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله به هاردم رم بستگی داره اما نه کاملا
4 هسته ای های اینتل بیشتر از 3.4 نیست ولی 4 هسته ای amd 3.7 هم هست

چرا مثال به این شکل آخه :دی

ببینید در سیستم های تقریبا هم رده، CPU اهمیتش خیلی کمه.. هم رده منظورم مثلا Phenom II و سری I هست...

و اصل سرعت باز شدن برنامه ها به هارد و رم بستگی داره... شما اگه رم 2GB داشته باشی در Win7 ارتقا بدی به 4GB تفاوتش تقریبا محسوسه...
یا اگه یه SSD پر سرعت تهیه کنی... راحت رمان انتظار برای باز شدن برنامه ها نصف و حتی کمتر میشه(در نرم افزار های سنگین)
در اصل Bottleneck اصلی در این جا هارد هست، نه CPU ... حالا ممکنه تاثیر داشته باشه، ولی اصلا به اندازه هارد نیست...

موفق باشید.

farhad moradi
21-09-2011, 08:46
از چه لحاظ فرکانس کاریش بالاتره؟

شما دقیقا بر عکس گفتی قدرت amd توی رندر بیشتره مخصوصا شش هسته ایها

شما مثلا یه اینتل 5400 رو که فرکانسش 2.6 گیگا هرتز هست و تقریبا معادل amd میشه مدل 255 که فرکانسش 3.1 گیگا هرتز هست.
والا تا جایی که ما شنیدیم اینتل برا کارای رندر کردن بهتره .

TREASURES
21-09-2011, 15:33
صحبت آقا عرفان تایید میشه ....
ربطی به سرعت و قدرت نداره این مسائل
مهم معماری سی پی یو هست نه این حرفای بی مورد!!

omidbooter
22-09-2011, 01:19
اصلا سی پی یو ربطی به گیم نداره
فقط با جی پی یو معلوم میشه بازی ها چند فریم میدن!!
کاربردتون رو نگفتید شما؟؟
واقعا هم که اصلا ربطی نداره!!!!!!!!!!!!!

فقز بچه ها یه 100 تا تست گزاشتم براتون در این مورد و شما حکیمانه همه رو گزاشتید کنار و میگید x4 بهتره.چرا؟چون هسته های بیشتر داره(دلیل جالب)

پس تست هایی که نشون میدن 2100 بهتر بوده تو خیلی موارد کشکه؟؟

BZ7
22-09-2011, 01:36
واقعا هم که اصلا ربطی نداره!!!!!!!!!!!!!

فقز بچه ها یه 100 تا تست گزاشتم براتون در این مورد و شما حکیمانه همه رو گزاشتید کنار و میگید x4 بهتره.چرا؟چون هسته های بیشتر داره(دلیل جالب)

پس تست هایی که نشون میدن 2100 بهتر بوده تو خیلی موارد کشکه؟؟
بله کشکه چون خیلی نرم افزار ها هنوزم به زور از 4 هسته استفاده میکنن . واسه اینه که بنچ مارک ها اینجوری کشکی میشه
بهترین بنچ مارکی که میشناسم و قدرت واقعی پردازنده ها رو نشون میده Google VP8 هست .
واقعا از پردازنده خیلی خوب استفاده میکنه . برید بنچ مارک هاشو ببینید .
اما بازم برمیگرده به نرم افزار ... که بتونه چطور از پردازنده استفاده کنه .

high-end
22-09-2011, 14:15
بله کشکه چون خیلی نرم افزار ها هنوزم به زور از 4 هسته استفاده میکنن . واسه اینه که بنچ مارک ها اینجوری کشکی میشه

پس چرا تو همون نرم افزار ها که به زور از 4 هسته استفاده میکنن CORE I5 از CORE I3 بهتر کار میکنه؟!

دوست عزیز در حال حاضر فنوم از سندی ضعیف تره (تقریبا تو همه زمینه ها) شما حالا هرچقدر که دوست داری از GOOGLE VP8 بگو.

اگه قرار بود روزی فنوم از سندی جلو بزنه AMD به خودش زحمت نمیداد بولدوزر رو بسازه.

TREASURES
24-09-2011, 16:43
به نظر من همون تست google vp8 همه چیز رو مشخص میکنه....(قابل توجه دوستان)

hompoil
14-10-2011, 21:49
سلام
من تقریبا دو سال پیش خواستم کیس کامل بگیرم اومدم این جا بعد از بحث های مفصل بالاخره phenom2 گرفتم الان هم خیلی راضیم
(البته اون موقع i3 نیومده بود core 2 doue و i7 بودن) الان شرایط فرق میکنه

camera_flash
17-06-2012, 17:27
به نظر من همون تست google vp8 همه چیز رو مشخص میکنه....(قابل توجه دوستان)

بنده كل تاپيك را مطالعه كردم.و قاطعانه والبته بدون تعصب عرض كنم كه بطور واضح نظر دوستان در مورد برتري corei3 درست ات.