مشاهده نسخه کامل
: سلامت باتری لپ تاپ
Hossein.explorer
19-09-2011, 16:30
سلام دوستان
من زمانی که خانه هستم باتری لپ تاپ را خارج می کنم و از برق مستقیم استفاده می کنم
و همیشه سعی کردم باتری را در زمان روشن بودن لپ تاپ شارژ نکنم
آیا کاری که می کنم درسته ؟
این سوال را می پرسم چون نظرات مختلفی وجود
خودم فکر می کنم شارژ کردن باتری در زمان روشن بودن لپ تاپ باتری را خراب می کند.
F R E E M A N
19-09-2011, 17:24
1- باتری را نباید مرتب از جایش درآورد چون ممکنه سوکتش خراب بشه پس بهتره روی لپ تاپ باشه
2- بهتر است شارژ باتری در حالت خاموش انجام بشه تا هم باتری درست و کامل شارژ بشه و هم به شارژر فشار نیاد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Farshid72
19-09-2011, 18:44
عزیزم لپ تاپتون چیه ؟؟؟ خودش تو قسمت تنظیمات یه قسمتی داره که با انتخابش شما وقتی آداپتور به لپ تاپتون وصل باشه دیگه برق نمیره تو باتری که از باتری بیاد تو لپ تاپو یه راست میاد تو لپ تاپ با اینکار دیگه مشکلی برای باتری پیش نمیاد.
در ضمن اگه شما تو خونه مدت زمان ریادی از لپ تاپتون استفاده نمیکنید نیازی نیس باتری رو خارج کنید تا به قول دوستمون سوکتا خراب نشه ولی در کل اگه همش تو خونه هستید بهتره که باتری رو در بیارید.
با تشکر
hamid.7003
20-09-2011, 16:23
اگه هدفت سالم نگه داشتن باطریه که باید درش بیاری و با برق استفاده کنی و به نظرم هیچ مشکلی واسه سوکت پبش نمیاد اگه درست و نرمال باطری در بیاری و جا بزنی!
ولی این کار 2 تا ضرر داره!
1- اگه برق قطع بشه و سیستم خاموش بشه احتمال اینکه به هاردت ضربه وارد بشه هست
2- داری رو پروژت تو آتوکد یا ورد یا هر چیز دیگه کار میکنی و save نکردی و برق قطع میشه و همش میپره اونجاس که یه حسی بهت دس میده که دوس داری کل لپ تاپ رو پرت کنی وسط خیابون!! :19:
نظر شخصی من اینه که به صرفه تره که باطری رو لپ تاپ باشه بعد از 2 سال اگه مشکلی داشت یکی دیگه خریداری بشه چون با بدترین استفاده هم باطری حدود 2 سال عمر میکنه
قیمت یه باطری بین 70 تا 120 تومنه ولی اطلاعاتی که روی هارده معمولا خیلی بیشتر از اینا می ارزه:20:
vahid0070
22-09-2011, 17:10
به نظر من اگه روش باشه بهتره تا اینکه دربیاری
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.