مشاهده نسخه کامل
: ولتاژ اضافی
gigi_alex
19-09-2011, 13:04
سلام
وقتی من با نرم افزار OCCT سیستم رو چک کردم دیدم که ولتاژ مصرفی بالاتر از اون حد استاندارد نشون میده. این باعث میشه مشکلی بوجود بیاد؟ پاورم هم Green 530 AB هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
میشه یک Screen Shot بزارید؟
Alireza-Khan
19-09-2011, 13:40
- روی گوی ویندوز همون استارت خودمون کلیک کنید و از منوی All Programs گزینه Accessories را انتخاب و روی نرمافزار Command Prompt کلیک راست کنید و گزینه Run as administrator را بزنید .
- در پنجره به نمایش درآمده گزینه Yes را کلیک کنید .
- پس از باز شدن خط فرمان ، دستور زیر رو بنویسید :
powercfg -energy -output %USERPROFILE%\Desktop\Power_Analysis.html
- پس از وارد کردن این دستور، حدود 60 ثانيه زمان لازم است تا عملیات آنالیز منبع تغذیه بهطور کامل انجام میشه و پس از اتمام این عملیات ، خلاصهای از نتیجه بررسی نمایش داده میشه .
- برای مشاهده گزارش کامل این بررسی میتونید از روی دسکتاپ فایل Power_Analysis.html را باز کنید .
گزارش رو نگاه کنید اگه متوجه مشکلی نشدید از قسمت ارور ها یه شات اسکرین بذارید ! موفق باشید !
gigi_alex
19-09-2011, 16:56
سلام.
میشه یک Screen Shot بزارید؟
عکس گذاشتم دوست عزیز
gigi_alex
19-09-2011, 17:07
- روی گوی ویندوز همون استارت خودمون کلیک کنید و از منوی All Programs گزینه Accessories را انتخاب و روی نرمافزار Command Prompt کلیک راست کنید و گزینه Run as administrator را بزنید .
- در پنجره به نمایش درآمده گزینه Yes را کلیک کنید .
- پس از باز شدن خط فرمان ، دستور زیر رو بنویسید :
powercfg -energy -output %USERPROFILE%\Desktop\Power_Analysis.html
- پس از وارد کردن این دستور، حدود 60 ثانيه زمان لازم است تا عملیات آنالیز منبع تغذیه بهطور کامل انجام میشه و پس از اتمام این عملیات ، خلاصهای از نتیجه بررسی نمایش داده میشه .
- برای مشاهده گزارش کامل این بررسی میتونید از روی دسکتاپ فایل Power_Analysis.html را باز کنید .
گزارش رو نگاه کنید اگه متوجه مشکلی نشدید از قسمت ارور ها یه شات اسکرین بذارید ! موفق باشید !
مرسی دوست عزیز بابت راهنمایی. تعداد ارورها زیاد بود 11 تا بودن. منم کل فایل رو واستون آپلود کردم.
میشه مشکلشو پیدا کنید؟ ممنون میشم. :20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Alireza-Khan
19-09-2011, 18:03
داداش بقیه بچه ها هم بخونن خالی از لطف نیست ! ولی ولتاژی که به پردازنده میره انگار بالاست !
ارور میگه که : استفاده از پردازنده بطور متوسط بالا بود !
موضوع بعدی هم ACPI _PSD هست ! همون مدیریت مصرف انرژی در ویندوز ! ACPI به سخت افزار مربوط نیست و تو آنالیز گفته با نصب آخرین ورژن سیستم عامل میتونید مشکل رو حل کنید ! منظورش اینه که یه بار ویندوز عوض کن دیگه !
کامپیوتر خود به خود اسلیپ میشه ؟
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------
من خودمم با OCCT تست کردم از ماله تو بالاتر بود ولی ACPI رو مشکل نمیدونه !
gigi_alex
19-09-2011, 20:03
مرسی دوست عزیز بابت وقتی که گذاشتی :20:
سیستمم مشکلی از لحاظ اینکه خود به خود اسلیپ بشه نداره.
حوب ویندوزو تازه عوض کردم. 7 سرویس پک 1 هست.
راه دیگه ای نداره؟ یا مشکل میتونه از پاورم باشه؟
من اینو تو آخرین پیغام خطا دیدم. میگه باید بایاس رو آپدیت کنی. ولی من آخرین ورژن رو سال پیش گرفتم و آپدیت کردم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Alireza-Khan
19-09-2011, 21:55
خوب شما یه بار دیگه بایوس رو آپدیت کن ! دوباره چک کن ! دوستان متخصص دیگه هم نظر بدن خالی از لطف نیست ! :40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.