PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قفل گزاری مطمئن با نرم افزار Imen Lock 1

hamidsauber
19-09-2011, 10:37
سلام به همه ی دوستان ...
اینم قفل نرم افزاری ایمن لوک که هیچ جای اینترنت نمی تونید گیرش بیارین کاملا فارسیه و قدرتی بیشتر از سایر قفل ها داره ایمیج کلون سی دی رو توی این برنامه بکشید بعد پروتکت کنید به همین اسونی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان یه خواسته داشتم این که هر کی قفل نگهبانو داره که شامی negahban CD lock-Negahban Vcd Mp3-negahban Image Bulder Neganban Folder Gurad رو هر کی از اینا داره لطفا جایی آپلود کنه ممنونم یادتون نره آپلود کنید

hamid_jigar5
21-09-2011, 15:56
سلام
این نرم افزار فقط اطلاعات رو پنهان میکنه و متاسفانه اصلا اتوران اجرا نمیشه و طبق گفته خود سازندش،نسخه خیلی قدیمیه!
و نسخه جدیدش،2.6 هست.آیا کسی نسخه جدیدش رو داره برای دانلود و یا هر نرم افزار دیگه ای که مانع کپی یا رایت کردن بشه؟

با تشکر

Vernal Boy
01-11-2011, 15:24
من يه سي دي راستر مكسل دارم كه خود به خود رمز ميزاره روي سيده و قفلش ميكنه ميشه اونو غير فعال كرد ؟

adamechobi
01-11-2011, 19:31
با سلام خسته نباشین
یه نرم افزار میخواستم برای قفل گزاری و پنهون سازی (فایل های صوتی .تصویری .عکس و....؟) اگه بتونین کمکم کنین ممنون میشم

Vernal Boy
02-11-2011, 17:56
با سلام خسته نباشین
یه نرم افزار میخواستم برای قفل گزاری و پنهون سازی (فایل های صوتی .تصویری .عکس و....؟) اگه بتونین کمکم کنین ممنون میشم

ميتونيد از نرم افزار foldor lock !استفاده كنيد !خيلي خوبه !

اينم لينكش‌!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

You & I
25-11-2011, 21:27

اره واقعا خیلی برنامه ی خوبی بوود
طرز کار این نرم افزار اینجوریه !
یه فولدر میسازه
یه رمز واسش انتخاب میکنی
بعد هرچی رو که بخوای میندازی توش و به هیچ وجه اون فایل باز نمیشه مگر با دونستن رمز اینم برنامه خوبیه !

You & I
28-11-2011, 16:25
اينم يه برنامه ديگه واسه قفل گزاري روي فايل هاي مختلف‌:

Gladiator_Cracker
28-11-2011, 19:30
با سلام خسته نباشین

نرم افزار حفاظ میتونه این کار رو براتون انجام بده...

jafarian
29-11-2011, 00:26
بهترین برنامه ها دراین زمینه یکی WTM Copy Protection اون یکی هم GiliSoft Secure Disc Creator که جفتشون عالین برای قفل گذاری dvd :20:

ABACAD
30-11-2011, 17:11
البته جعفریان جان ، از این دو نرم افزار بهتر : پیدا شدن شخصی جهت راهنمایی طریقه تنظیم این دو نرم افزار هست ! چشمک

من با جفت شون کار کردم ، helpبرنامه ها رو هم اجرا کردم اما بازم .... ! یادمه قرار بود یه سری کلیپ خوف که نباید کپی از روشون زده میشد رو درست میکردیم ....WTM Copy Protection رو امتحان کردم ولی نمیدونم چرا جواب نداد ، سی دی رو هم رایت میزدم ولی ...

jafarian
01-12-2011, 00:01
البته جعفریان جان ، از این دو نرم افزار بهتر : پیدا شدن شخصی جهت راهنمایی طریقه تنظیم این دو نرم افزار هست ! چشمک

من با جفت شون کار کردم ، helpبرنامه ها رو هم اجرا کردم اما بازم .... ! یادمه قرار بود یه سری کلیپ خوف که نباید کپی از روشون زده میشد رو درست میکردیم ....WTM Copy Protection رو امتحان کردم ولی نمیدونم چرا جواب نداد ، سی دی رو هم رایت میزدم ولی ...

برنامه Copy Protect یا که GiliSoft Secure Disc Creator روتست کنید که ازاینی که شما نصب کردین خیلی بهتر عمل میکنن اسکرین شاتهای برنامه ها رو هم از سایت پایین میتونید ببینید.

GRANDOLDERWOLF
01-12-2011, 07:26
برنامه Copy Protect یا که GiliSoft Secure Disc Creator روتست کنید که ازاینی که شما نصب کردین خیلی بهتر عمل میکنن اسکرین شاتهای برنامه ها رو هم از سایت پایین میتونید ببینید.

لینک دانلود نمیشه بزارین برای برنامه های معرفی شده؟

jafarian
01-12-2011, 14:50
لینک دانلود GiliSoft Secure Disc Creator

پچ برنامه

لینک دانلود Copy Protect

کی برنامه