مشاهده نسخه کامل
: ویندوز نصب میکنم ، بعد از ریستارت میپره
peyman_nn
19-09-2011, 10:12
سلام
برای دوستم که تقریبا سیستم خوبی هم داره ویدوز 7 نصب میکنم وقتی ریستارت میکنم ویندوز بالا نمیاد
اون ویندوز رو از سایت خودمون خریدم و خیلی عالیه ، رو سیستم خودم اون رو دارم
این دوستم قبلا ویندوز اکس پی داشته
الان وقتی سیستم رو روشن میکنی میره رو ریپیر repair و بعد از نصب ویندوز کاملا کامله ولی بعد از ریستارت میپره
مشکل چیه ؟؟؟
برای دوستم که تقریبا سیستم خوبی هم داره ویدوز 7 نصب میکنم وقتی ریستارت میکنم ویندوز بالا نمیاد
الان وقتی سیستم رو روشن میکنی میره رو ریپیر repair و بعد از نصب ویندوز کاملا کامله ولی بعد از ریستارت میپره
مشکل چیه ؟؟؟
ویندوز رو از بوت اولیه سیستم نصب می کنی یا از روی ویندوز XP
peyman_nn
19-09-2011, 11:26
از بوت اولیه
الان که پریده وقتی ویندوز رو تو درایو میذارم میره به قسمت تعمیر بعد از مدتی که میگم از تعمیر انصراف بده میره رو صفحه اولیه ویندوز و شروع به نصب دوباره میکنه و بعد از این که ویندوز نصب شد تحت هر عنوانی که ریستارت کنی ویندوز میپره
tajrobenik
19-09-2011, 11:32
سلام
مشکل چیه ؟؟؟
اگه تا حالا روی سیستم ویندوز سون نصب نکردید ...
شاید از نظر سخت افزاری ویندوز سون این سیستم رو پشتیبانی نکنه ...
از بوت اولیه
الان که پریده وقتی ویندوز رو تو درایو میذارم میره به قسمت تعمیر بعد از مدتی که میگم از تعمیر انصراف بده میره رو صفحه اولیه ویندوز و شروع به نصب دوباره میکنه و بعد از این که ویندوز نصب شد تحت هر عنوانی که ریستارت کنی ویندوز میپره
توی صفحه بایوس اولیه ویندوز برو و بوتت رو بزار سی دی رام
بعد با یه ویندوز XP بیا بالا و درایو C رو فرمت کن . شاید برنامه DeepFreez روی دستگاه نصب شده باشه . اگه از طریق داس بیای بالا دیگه این کار رو نمی کنه .
وقتی فرمت کردی سی دی رو بردار و دستگاه رو ریستارت کن و ببین چی میشه
peyman_nn
19-09-2011, 12:20
اگه تا حالا روی سیستم ویندوز سون نصب نکردید ...
شاید از نظر سخت افزاری ویندوز سون این سیستم رو پشتیبانی نکنه ...
خب وقتی تو صفحه اولیه میره و کار میکنه دیگه معنایی نداره
من ند32 نصب کردم و سیستمش رو هم کامل ویروس کشی کردم ولی ظاهرا دوباره همون اش بود و همون کاسه و ریستارت شدن همان و پریدن همان
tajrobenik
19-09-2011, 13:32
من ند32 نصب کردم و سیستمش رو هم کامل ویروس کشی کردم ولی ظاهرا دوباره همون اش بود و همون کاسه و ریستارت شدن همان و پریدن همان
وقتی ویندوز اکس پی رو میتونید نصب کنید و سون رو نمیتونید !
یا سون سخت افزارتون رو ساپورت نمیکنه ... یا این که دی وی دی ه سون ی که استفاده میکنید ایراد داره ...
با یک ویندوز سون دیگه امتحان کنید...
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
این تایپیک هم شاید بتون ه کمکتون کن ه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی ویندوز می خواد لود بشه چیزی می نویسه بعد می پره؟
ظاهرا مشکلت حل شده ؟
دیگه مشکلی نداری ؟
خوب ایراد کار از کجا بود ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.