ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کار نکردن پلاگینهای icon در CS5

Imantec
19-09-2011, 09:47
دوستان.دو تا پلاگین مربوط به ذخیره ی عکس با فرمت ico دارم وقتی اینا رو توی پوشه ی پلاگین کپی میکنم تغییری در فوتوشاپ ایجاد نمیشه در حالیکه یادمه قدیما فکر کنم توی نسخه های پایینتر فوتوشاپ درست کار میکردن و موقع ذخیره ی عکس میشد فرمت ico رو هم انتخاب کرد.داخل منوی Filter هم چیز خاصی ندیدم اضافه شده باشه.نظرتون چیه چکار کنم؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

part gah
19-09-2011, 10:55
چه جوري بايد از اين پلاگين هاي اضافي استفاده كرد؟

ستگی داره پلاگین شما کدوم یکی از این مواردی که بالا گفتم باشه

اگر فیلتر باشه یا یه فایل با پسوند 8bf. هست که باید اون فایل رو در محل زیر کپی کنید:

Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins\Filters

یا ممکنه این فیلتر شما یه فایل Setup داشته باشه که اون فایل رو نصب میکنید و فتوشاپ رو اجرا میکنید.

یا مثلا اگر پلاگین شما پسوند 8BI. داشته باشه باید اون رو در مسیر زیر کپی کنید:

Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins\File Formats

در کل محل قرار گرفتن پلاگینا مسیر زیر میشه:

Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins

حالا شما وقتی وارد مسیر بالا بشی چند تا پوشه وجود داره که بسته به نوع پلاگین و پسوندش باید تو یکی از این پوشه ها کپی کنی.

Imantec
19-09-2011, 13:36
چه جوري بايد از اين پلاگين هاي اضافي استفاده كرد؟

ستگی داره پلاگین شما کدوم یکی از این مواردی که بالا گفتم باشه

اگر فیلتر باشه یا یه فایل با پسوند 8bf. هست که باید اون فایل رو در محل زیر کپی کنید:

Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins\Filters

یا ممکنه این فیلتر شما یه فایل Setup داشته باشه که اون فایل رو نصب میکنید و فتوشاپ رو اجرا میکنید.

یا مثلا اگر پلاگین شما پسوند 8BI. داشته باشه باید اون رو در مسیر زیر کپی کنید:

Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins\File Formats

در کل محل قرار گرفتن پلاگینا مسیر زیر میشه:

Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins

حالا شما وقتی وارد مسیر بالا بشی چند تا پوشه وجود داره که بسته به نوع پلاگین و پسوندش باید تو یکی از این پوشه ها کپی کنی.
عزیزم توی پست قبلی عکس گذاشتم ندیدین مگه؟
فرمت پلاگینها 8bi هستش.از اونجا برداشتم ریختم توی پوشه ی File formats ولی نه داخل فیلتر اومده نه داخل منوی save. دلیلش چیه؟

part gah
19-09-2011, 16:48
میتونی یکی از پلاگینا رو برام آپ کنی.تا حالا آخه همچین موردی رو ندیدیم.دیدم مثلا پلاگینه بد دانلود شده ارور داده.یا اصلا فرمتش درست نبوده.یا سیستم هنگ بوده یه ریستات کردم برنامه رو مجدد باز کردم درست شده.پلاگینو بده من خودم امتحان کنم رو سیستمم.

Imantec
19-09-2011, 16:56
این خدمت شما:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اصل دو تا پلاگین مجزا بود وقتی از حالت فشرده خارج کردم دیدم سه تا فایل شد.یکجا آپلود کردم.
نکته ی مهمش اینه قدیما که همین پلاگینها رو در انجمن معرفی کرده بودن من میتونستم توی CS3 , CS4 استفاده کنم مشکلی نبود توی CS5 یادم نیست قدیمتر برام کار کرده یا نه ولی حالا که بعد از مدتها نیازم بهشون افتاده میخوام استفاده کنم انگار نه انگار!

part gah
19-09-2011, 18:11
دانلود کردم.فتوشاپ منcs5 بازم نمایش نداد.یه پلاگین دیگه دان کردم هیچ مشکلی نداشت.بازم صبر کن نظر بقیه رو هم بپرس شاید یه جای کارمون اشکال داره.:23:

Hektor
09-12-2011, 19:54
پلاگین مخصوص ico برای CS5 در ویندوز x86 و x64:

آموزش:

Imantec
10-12-2011, 20:31
پلاگین مخصوص ico برای CS5 در ویندوز x86 و x64:

آموزش: