مشاهده نسخه کامل
: یه سوال دیگه از اکشن اسکریپت 2
MRHArtsClube
19-09-2011, 07:29
سلام! :20:
میخواستم ببینم اگه یه Instance داشته باشم که اسمش مثلا movieClipMC هستش ولی ما نمیدونیم و فقط یه آرایه داریم که خونه 0 اون توش یه رشته هست که "movieClipMC" هستش؛ رو چطوری توش تغییر بدیم؟ مثلا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
MRHArtsClube
19-09-2011, 10:06
کلا این بخش خیلی فعاله! :2:
javidflasher
19-09-2011, 12:21
MRHArtsClube
26-09-2011, 01:21
ممنونم جاوید جان! حیف دیر به دیر آن میشی! من این مشکلو با For حل کردم! این که شما گفتی بهتره! باید جایگزین کنم! یه سوال دیگه هم دارم! متاسفانه خیلی عجله ایه و میدونم جوابو به موقع نمگیرم!!!!
میخوام منو بسازم که رو یه دکمه کلیک میکنی باز شه و روی هر کدوم از منو هاش یه زیر منو داشته باشه! مشکلم فعلا فقط واسه زیر منوئه هستش! منو رو ساختم!
من از یه دکمه مخفی کمک گرفتم که ماوسم از منو رفت اونورتر منو رو ببنده! اگه راه سریعتری بلدید ممنون میشم!
javidflasher
27-09-2011, 10:21
componentها زیاده سرچ کنین
اگه خودتون میخواین بنویسین هم که سادست چیزی نیست که من بخوام توضیح بدم
MRHArtsClube
28-09-2011, 14:13
ممنونم جاوید جان درست شد! یه خط کد میخواست!
الان یه مشکل دیگه دارم!
میخوام چند تا خط رو به _x و _y حرکت بدم! حرکت میکنن! اما نه اونجور که میخوام!!!
مثلا یکی از کدام اینه:
دلیل درست کار نکردنش اینه که خط هام توی یه movieClip هستش! نمیدونم باید چکار کنم!!! مجبورم بذارمش تو کلیپ!
نکته:
من میخوام این کد با مقادیر مختلف چند جا تکرار بشه! واسه همین بار اول درست کار میکنه و بقیه دفعات نه!
javidflasher
28-09-2011, 18:53
بیشتر توضیح بده.
یا نمونه بزار
MRHArtsClube
28-09-2011, 19:38
سلام جاوید جان! ببخشید! اینترنتم قطع شده بود اما درستش کردم!
به این نتیجه رسیدم که هر وقت یه کد توی حالت عادی کار کرد ولی توی مووی کلیپ کار نکرد (چون پشتش مثلا _root.mc.target میاد) ترجیحا توی مووی کلیپ یه تابع بنویسم که اون کارو مستقیم انجام بده و از بیرون تابعو صدا بزنم!
:20:
حالا یه سوال دیگه!!!!
من یه مووی کلیپ دارم و دوتا دکمه! میخوام دکمه اول رو بزنم مووی کلیپه رنگش عوض شه و با تغییر رنگ (مثلا سبز و قرمز) چشمک بزنه! {تا اینجاشو انجام دادم} وقتی روی دومی کلیک کردم این چشمکا متوقف شه!
کد چشمکم اینه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچطوری اینو توی یه تابع بنویسم و مثلا اسمشو بذارم startBlinking و با یه تابع مثل stopBlinking چشمکو قطع کنم؟!!!
نکته:
نمیتونم همه Interval هامو پاک کنم {با پاک کردن همه درست میشه}! چون زیاد هستن ولی فقط میخوام اینا متوقف بشن! من حتی اسم هم دادم به هرکدوم تا بتونم با اسم پاکشون کنم اما جواب نداد! یه جاش ایراد داشت! :20: پیشاپیش مرسی جاوید جان بخاطر کمک :46:
MRHArtsClube
29-09-2011, 00:05
کد بالا کد چشمکه و کد زیر کد قطع چشمک!
خب چرا تو پروژه اصلیه من کار نمیکنه؟!!!؟!؟؟!
javidflasher
29-09-2011, 10:55
شما اصولا بد کد میزنین
این رو ببینین :
MRHArtsClube
30-09-2011, 21:19
شما اصولا بد کد میزنین
:31: موافقم!!! کلا دستم پر نیست تو کد نویسی!!! ممنون!!!
MRHArtsClube
12-10-2011, 16:44
حذف شد ....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.