مشاهده نسخه کامل
: عدم پخش صدا از طريق كابل HDMI دستگاه wd live HD media player به تلويزيون
ramink1359
19-09-2011, 07:27
دوستان ، من تازگي دستگاه wd live HD media player خريدم. تلويزيون من ال سي دي 32 اينچ اسنوا هستش
يه چند تا نكته و سوال داشتم ممنون ميشم اگر كسي اطلاع داره كمكم كنه:
نكته:
اين دستگاه يه دستگاه ايده آل و روياييه بعد مدتها تنها دستگاهيه كه با زيرنويس فارسي بصورت srt و sub/idx مشكل نداره و به راحتي پخش ميكنه فقط حتما فريمور آن را اپديت كنيد و حالشو ببريد تا الان هم فرمت تصويري نبوده كه باز نكرده باشه ( من نديدم)
اما سووال:
دوستان من وقتي دستگاه را با كابل HDMI به تلويزيون اسنوا وصل كردم تصوير را نشون مي داد اما صدايي در كار نبود انواع رزولوشنهارا انتخاب كردم افاقه نكرد نوع صدا را هم عوض كردم نشد بعد فهميدم كه مشكل از عدم ساپورت تلويزيونه چون رو تلويزيون ديگه جواب داد . حالا سوال من اينه نميتونم كاريش بكنم؟ حيف كيفيت HDMi هستش كه بيصدا باشه راه ديگه اي هست بطور موازي صدار ا به تلويزيون منتقل كنم؟ كه تصوير با HDMI و صدا از يه طريق ديگه باشه؟ دستگاه خروجي اپتيكال داره آيا اين خروجي قابل اتصال به تلويزيون هستش؟
خواهشا يكي كمك كنه . در مورد دستگاه سوالي هست در خدمتم
ممنون
برای انتقال صدا از کابل های نوری استفاده کن
ramink1359
22-09-2011, 22:07
عذر مي خوام چطوري ميشه خروجي صداي كابل نوري را به تلويزيون وصل كرد؟
Danitondar
22-09-2011, 22:42
ممکنه مال وورژن کابل HDMI باشه دوست عزیز
ورژن کابل باید 1.4 باشه تا صدا رو انتقال بده
justbekind
26-10-2011, 15:21
دوستان ، من تازگي دستگاه wd live HD media player خريدم. تلويزيون من ال سي دي 32 اينچ اسنوا هستش
يه چند تا نكته و سوال داشتم ممنون ميشم اگر كسي اطلاع داره كمكم كنه:
نكته:
اين دستگاه يه دستگاه ايده آل و روياييه بعد مدتها تنها دستگاهيه كه با زيرنويس فارسي بصورت srt و sub/idx مشكل نداره و به راحتي پخش ميكنه فقط حتما فريمور آن را اپديت كنيد و حالشو ببريد تا الان هم فرمت تصويري نبوده كه باز نكرده باشه ( من نديدم)
اما سووال:
دوستان من وقتي دستگاه را با كابل HDMI به تلويزيون اسنوا وصل كردم تصوير را نشون مي داد اما صدايي در كار نبود انواع رزولوشنهارا انتخاب كردم افاقه نكرد نوع صدا را هم عوض كردم نشد بعد فهميدم كه مشكل از عدم ساپورت تلويزيونه چون رو تلويزيون ديگه جواب داد . حالا سوال من اينه نميتونم كاريش بكنم؟ حيف كيفيت HDMi هستش كه بيصدا باشه راه ديگه اي هست بطور موازي صدار ا به تلويزيون منتقل كنم؟ كه تصوير با HDMI و صدا از يه طريق ديگه باشه؟ دستگاه خروجي اپتيكال داره آيا اين خروجي قابل اتصال به تلويزيون هستش؟
خواهشا يكي كمك كنه . در مورد دستگاه سوالي هست در خدمتم
ممنون
در صورتی میشه صدا را از طریق خروجی optical به تلویزیون منتقل کرد که :
1- تلویزیون شما ورودی optical داشته باشه که احتمالا نداره .
2- نیاز به کابل optical خوب برای اینکار هست که قیمت 2متریش حدود 20 هزار تومن است
به همراه hd player شما کابل composite ارائه شده که یک طرفش یک سر مشکی وطرف دیگرش 3 سر رنگی داره
و احتمالا تلویزیون شما ورودی با همین رنگها داره فکر کنم سفید و قرمز مربوط به صدا باشه امتحان کن آیا با وصل کردن انها صدا داری یانه
من بالاخره متوجه نشدم علت اینکه صدا منتقل نمیشه چیه؟ ورژن کابل مهمه تو انتقال صدا؟
omid soltani
18-01-2012, 22:02
همونجوری که خودت میگی چون رو دستگاه دیگه تست کردی پس مشکل دستگاه نیست,حالا با همون کابل HDMI یی که رو اون تلویزیون امتحان کردی روی تلویزیون خودتون چک کن ببین چی میشه (که حتما" امتحان کردی).
من خودم همین مدل رو دارم که چون صدای تلویزیون به صدای سینما خانواده نمیرسه من تصویر رو با کابل HDMI که از HD WD گرفتم به تلویزیون وصل کردم بعد کابلهای کامپوزیتی که همراه خود دستگاه هست رو به سینما خانواده وصل کردم و اینجورییه که تصویر با کیفیت بالا و صدا هم از سینما خانواده میگیرم این کار کنی دیگه مشکلی نداری (اگه سینما هم نداری به هر چیز دیگه که ورودی کامپزیتی داره وصل کن حال کن.:31:)
"منظورم اینه که هم HDMI وصل باشه ,وهم یک از دو کابل کامپوزیتی یا هردوشون به یک سینما خانواده یا دستگاه ضبط صوت و امثال این نه اینکه هر سه رو به تلویزیون وصل کنی چون شما تنها یک ورودی رو میتونی انتخاب کنی."
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hdmi_eli
30-03-2012, 22:55
سلام
توی ویندوز 7 توی مسیر زیر میتونید تنظیم کنید که خروجی از تلویزیون باشه :
control panel---hardware and sound---manage audio sound---playback
وقتی کابل HTMI وصل باشه توی این قسمت یه گزینه به اسم TV هست که با انتخاب اون و زدن set defult خروجی به تلویزیون انتقال پیدا میکنه
ata_webmaker
31-03-2012, 19:49
تورو خدا اینقدر همیدگه رو گمراه نکنید البته می دونم که کسی راهه درست رو گفت
من هم این مشگل رو داشتم یادم نمیاد چطور پی به مشگل بردم ولی تونستم مشگل رو حل کنم
مشگل از کابله اچ دی ام ای هست چرا؟
مشگل ورژن هم نیست چون ورژن خوده این دستگاه 1.3 هست
کابل های اچ دی ام ای ارزان قیمت نمی دونم کوتاهترن یا چی باعث میشه که اتصال صدا به درستی برقرار نشه من یکی از این 10 تومانی ها خریده بودم بعد رفتم یکی از این 30 تومانی ها خریدم مشگلم حل شد تازه تلویزیون من سونی بود مشگلی هم نداشت
خلاصه اگر از من میشنوید می خواین هزینه کم کنید و کابل خوب بگیرید مارک دایو مارکه خوبیه من کابله اپتیکال و چند کابله دیگشو دارم
فقط بگم که مشگل فقط از کابل هست و بس
موفق باشید:40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.