مشاهده نسخه کامل
: کیفیت LED نت بوک اسوس
سلام بنده یه نت بوک اسوس مدل R101 خریدم ولی همین دو روزی که ازش استفاده کردم فوق العاده از کیفیت تصویرش ناراضی ام
تو مشخصاتش که زده LED Backlight WSVGA
10 اینجی
بعد رزولوشن 1024 در 600 ئه !
ولی کیفیت تصویر خیلی نامطلوبه بعد از چند ساعت چشمام خسته میشه من قبلن ال ای دی نداشتم آیا همه ی LED ها اینجوری ان؟؟
T E R M I N A T O R
19-09-2011, 02:11
LED بودن چه ربطی به رزولیشن داره؟؟ WSVGA همون 1024*600 هست. این رزولیشن استاندارد برای سایز 10 اینچ هست و اتفاقا رزولیشن خوبی هم برای این سایز هست. حرف شما مثل اینه که بگی برای صفحه نمایش 2 اینچ یک موبایل، رزولیشن 320*240 خیلی پایینه!!! تازه صفحه نمایش لپ تاپ ها هم LED نیستن و فقط نور پس زمینشون LED هست.
اگه رزولیشن بیشتر بود آیکون و متن ها و بقیه اجزا خیلی کوچک میشد که از لحاظ دید، مشکل بوجود میاد.
باید قبل از از خرید تحقیق میکردی . اگه کیفیت بهتر میخوای نت بوک های 10 اینچ سونی با رزولیشن HD ( و البته قیمت بالاتر) هست.
راستی یک سوال : با باطری استفاده میکنی یا شارژر؟؟
LED بودن چه ربطی به رزولیشن داره؟؟ WSVGA همون 1024*600 هست. این رزولیشن استاندارد برای سایز 10 اینچ هست و اتفاقا رزولیشن خوبی هم برای این سایز هست. حرف شما مثل اینه که بگی برای صفحه نمایش 2 اینچ یک موبایل، رزولیشن 320*240 خیلی پایینه!!! تازه صفحه نمایش لپ تاپ ها هم LED نیستن و فقط نور پس زمینشون LED هست.
اگه رزولیشن بیشتر بود آیکون و متن ها و بقیه اجزا خیلی کوچک میشد که از لحاظ دید، مشکل بوجود میاد.
باید قبل از از خرید تحقیق میکردی . اگه کیفیت بهتر میخوای نت بوک های 10 اینچ سونی با رزولیشن HD ( و البته قیمت بالاتر) هست.
راستی یک سوال : با باطری استفاده میکنی یا شارژر؟؟
خب من با رزولیشن مشکلی ندارم ولی کیفیت تصویر خیلی بده ! اصن انتظار همچین چیزی رو نداشتم بالاخره 400 تومن پول دادم سی پی یو و رم و کارت گرافیک خوبی که نداره ولی حداقل صفحه ش نباید اینجوری می بود
من موقعی که بیرونم از باطری استفاده می کنم ولی تو خونه از برق (باطری رو خارج میکنم)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.