ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید کیس تا 700

LONELY MAN
18-09-2011, 18:00
سلام:11:
من برای یکی از اشناهامون میخام یه سیستم(کیس) ببندم تا 700 تومن ...اگر بشه دوستان راهنماییهای لازم رو انجام بدن خیلی عالی میشه
کاربرد:
اینترنت..فیلم..استفاده عادی روزمره....:8:
بازی...(البته خوره بازی نیستن گهگاهی میخان بازی کنن:27:)
اتوکد...کتیا...سالید ورک (اونم گهگاهی:5:)

کلن سیستمی که میخوان زیاد تاکید بر روی قطعه خاصی ندارن که مثلا گرافیک بالا باشه یا سی پی یو....سعی کنین تو سیستم پیشنهادی بالانسی بین قطعات باشی یعنی همه خوب باشن نه چند تا
در ضمن اگر برای مادر بورد ازراک پیشنهاد میدین یه مادربورد دیگه از برند دیگه هم پیشنهاد بگین (من خودم برای i7 930 ازراک دارم و کاملا راضی ام:31:)
یه کارت تی وی برای ضبط برنامه های تلویزیون و یه رم ریدر که داخل کیس جاسازی میشه پیشنهاد بدین ممنون

mersoft
18-09-2011, 19:26
CPU: Intel Core i5-2300=210
MB: ASRock H67M-GE=120
RAM: Kingmax 2*2GB 1333MHz=32
VGA: Gainward GTS450 1GB GDDR5=138
HDD: SAMSUNG Spinpoint F3 HD103SJ 1TB=67
ODD: Liteon DVDRW 24X=24
Power: FSP HEXA 500=65
Case: Green MD121=30
TV Receiver: X.VISION PCDVB-2100=20
Sum= 706

در ضمن اگر برای مادر بورد ازراک پیشنهاد میدین یه مادربورد دیگه از برند دیگه هم پیشنهاد بگی
Asus P8H67, Biostar TH67+, MSI H67MA-E45

BZ7
20-09-2011, 20:40
CPU : AMD X6 1090t @ 3.6ghz : 220t
MB : Asrock 870 i Cafe Rev2 : 94t
VGA : GW GTX460 768 MB : 200t
Ram : 2 * 2 GB Team 1333 : 38t
HDD : Seagate Baracuda 7200.12 500GB : 45t
Power : Green 530 A-Eu : 70t
TV RCV : ?????? : 20t
ODD + Case : 50t

All ~= 740t

این سیستم از سیستم بالا هم برای بازی هم نرم افزار های Cad و Solid Works و ... بهتر هست

LONELY MAN
21-09-2011, 18:27
مرسی از دوستان
بالاخره کدومو بگیرم بهتره؟
کسی نظری نداره؟

H.A.M.E.D
21-09-2011, 18:49

قطعآ سیستم پست 2 انتخاب بهتری برای شما هست
فقط اگر هارد سامسونگ با کد ذکر شده(HD103SJ) رو نتونستید پیدا کنید میتونید سیگیت 7200.12 بگیرید همون قیمت
کیس رو هم بهتره مگنوم 2 بگیرید حدود 48 تومن
موفق باشید

mersoft
21-09-2011, 19:03
مرسی از دوستان
کسی نظری نداره؟

1090 پردازنده ی کاراییست اما به نظر من در شرایط حاظر 220 هزار تومان ارزش ندارد، هم اکنون اگر به گارانتی توجه نکنیم این پردازنده را به قیمت 190 هزار تومان هم میتوان تهیه کرد. نکته ی دیگری که در مورد چینش جناب BZ7 باید عرض کنم این است که GTX460 هفتصد و شصت و هشت مگابایتی مدت هاست در بازار موجود نیست. و در آخر هم ذکر نشدن مدل کیس، درایو نوری و گیرنده تلویزیون که میتواند موجب سوءاستفاده ی فروشنده و خرید وسیله ی کم کیفیت یا نامناسب و تقلبی شود. اگر علاقمند به داشتن شش هسته ای های AMD شده اید میتوانم ترکیب را به این شکل برای شما اصلاح کنم:

CPU: AMD Phenom2 X6 1090T BE=190
MB: ASRock 870iCafe revision2=95
RAM: Elixir 2*2GB 1600MHz=40
VGA: Sapphire HD6850 1GB GDDR5=200
HDD: Seagate barracuda7200.12 500GB=48
Power: Redmax FSP600-80GLN=90
Sum= 737

البته توجه داشته باشید به راحتی نمیتوانید پردازنده و کارت گرافیک را به این قیمت پیدا کنید و از طرفی تفاوت قیمت 30 هزارتومانی این سیستم اگر روی چینش نخست هزینه شود میتواند i5-2500 را در اختیار شما قرار دهد یا با جایگزینی یک مادربرد P67 اورکلاک حدود 700 مگاهرتزی را موجب گردد.

BZ7
21-09-2011, 21:16
1090 پردازنده ی کاراییست اما به نظر من در شرایط حاظر 220 هزار تومان ارزش ندارد، هم اکنون اگر به گارانتی توجه نکنیم این پردازنده را به قیمت 190 هزار تومان هم میتوان تهیه کرد. نکته ی دیگری که در مورد چینش جناب BZ7 باید عرض کنم این است که GTX460 هفتصد و شصت و هشت مگابایتی مدت هاست در بازار موجود نیست. و در آخر هم ذکر نشدن مدل کیس، درایو نوری و گیرنده تلویزیون که میتواند موجب سوءاستفاده ی فروشنده و خرید وسیله ی کم کیفیت یا نامناسب و تقلبی شود. اگر علاقمند به داشتن شش هسته ای های AMD شده اید میتوانم ترکیب را به این شکل برای شما اصلاح کنم:

CPU: AMD Phenom2 X6 1090T BE=190
MB: ASRock 870iCafe revision2=95
RAM: Elixir 2*2GB 1600MHz=40
VGA: Sapphire HD6850 1GB GDDR5=200
HDD: Seagate barracuda7200.12 500GB=48
Power: Redmax FSP600-80GLN=90
Sum= 737
البته توجه داشته باشید به راحتی نمیتوانید پردازنده و کارت گرافیک را به این قیمت پیدا کنید و از طرفی تفاوت قیمت 30 هزارتومانی این سیستم اگر روی چینش نخست هزینه شود میتواند i5-2500 را در اختیار شما قرار دهد یا با جایگزینی یک مادربرد P67 اورکلاک حدود 700 مگاهرتزی را موجب گردد.

220 تومن ارزش نداره ؟ بعد میاین به من میگین فن AMD هستم !
بس کنین تروخدا !
گارانتی این قطعه خیلی مهمه ! مشکلی براش پیش بیاد شما واسه این آقا عوض میکنی پردازنده رو ؟
3 سال گارانتی کم نیست ...
6850 از کی تا حالا با 200 تومن پیدا میشه ؟!! ما که قیمت زیر 220 ندیدیم ! شما اگه خودت میفروشی به این قیمت به ما هم بده !
GTX460 768 مگابایتی هم لیون داره ! چرا تو بازار نیست ؟ من 4 روز پیش تماس گرفتم داشت .

BZ7
21-09-2011, 21:40
قطعآ سیستم پست 2 انتخاب بهتری برای شما هست
فقط اگر هارد سامسونگ با کد ذکر شده(HD103SJ) رو نتونستید پیدا کنید میتونید سیگیت 7200.12 بگیرید همون قیمت
کیس رو هم بهتره مگنوم 2 بگیرید حدود 48 تومن
موفق باشید
بنده متوجه نمیشم
شما اینجوری میبینی ؟

450 > 460 ؟!
درستش اینه : 460 > 450 !
وقتی 1090 تا 210 تومن با 3 سال گارانتی پیدا میشه چرا باید بیاد 255 تومن بده به 2500 و مین برد گرون تر ؟
میشه اینو توضیح بدی ؟

high-end
21-09-2011, 21:59
گارانتی این قطعه خیلی مهمه ! مشکلی براش پیش بیاد شما واسه این آقا عوض میکنی پردازنده رو ؟کلا پردازنده خرابی نداره پس نیازی هم به گارانتی نداره!

6850 از کی تا حالا با 200 تومن پیدا میشه ؟!! ما که قیمت زیر 220 ندیدیم ! شما اگه خودت میفروشی به این قیمت به ما هم بده !خیلی وقته قیمت قطعات مخصوصا کارت گرافیک پایین اومده.قیمت کف 6850 هم حدود 200 تومن هست.

GTX460 768 مگابایتی هم لیون داره ! چرا تو بازار نیست ؟ من 4 روز پیش تماس گرفتم داشت . احتمالا کم فروش داشته تو انبارش مونده.من هم 460 768mb رو خیلی وقته بازار پیدا نمیکنم.

mersoft
21-09-2011, 22:35
220 تومن ارزش نداره ؟ بعد میاین به من میگین فن AMD هستم !
به نظر شما علت کاهش قیمت پردازنده های AMD پس از شیوع پل های شنی چه بود؟ جز یک اهرم رقابتی زمانی که توان فنی در در میان نیست؟ میتوانید با جستجو واژه های drop price یا cut price در کنار نام این کمپانی و محدود کردن نتایج به چند ماه گذشته تحلیل سایت های مطرح سخت افزار را در این مورد مطالعه کنید.
البته دوست گرامی ضعیفتر بودن یک بنای کهنه نسبت به تازه مساله ایست طبیعی و توهین به او یا ساکنینش تلقی نمیشود، بنده هم هرگز شما را AMD Fan خطاب نکرده ام.

گارانتی این قطعه خیلی مهمه ! مشکلی براش پیش بیاد شما واسه این آقا عوض میکنی پردازنده رو ؟
3 سال گارانتی کم نیست ...
سالهاس پردازنده های اینتل در داخل کشور بدون گارانتی به فروش میرسند و مردم خرسند از این موضوع و کم بودن واسطه، در خارج از کشور نیز سهم بزرگی از فروش پردازنده ها به عرضه به صورت OEM تعلق یافته که ویژگی اصلی آن نبود گارانتی (البته گاه با گارانتی 1 ماهه و 6 ماهه همراه هستند) و نبود خنک کننده همراه آن است چیزی که در داخل به Tray یا شانه تخمه مرغی معروف است. همه میدانیم علت کم اهمیتی گارانتی برای این قطعه ساخته شدن آن در نهایت کیفیت است طوری که هر کاربر مبتدی قادر با آسیب رساندن عمدی به آن نیست البته منظور ضربه زدن یا اینگونه آسیب ها نمیباشد.

6850 از کی تا حالا با 200 تومن پیدا میشه ؟!! ما که قیمت زیر 220 ندیدیم ! شما اگه خودت میفروشی به این قیمت به ما هم بده !
برادر آخرین مراجعه شما کی و به کدام بازار بوده؟ عذر خاهی میکنم اما به نظر میرسد قیمت های شما مربوط به گذشته باشد واقعن اکنون 6850 مرجع بیشتر از 210 هزار تومان ارزش خرید ندارد.

GTX460 768 مگابایتی هم لیون داره ! چرا تو بازار نیست ؟ من 4 روز پیش تماس گرفتم داشت .
موجود بودن یا عدم وجود یک قطعه در انبار لیون یا هر فروشگاه اینترنتی دیگری نمیتواند گویای وضعیت بازار باشد، بنده بارها این موضوع را آزموده ام شما هم اگر قبول ندارید تشریف ببرید ولیعصر جستجو بفرمایید، در ضمن قیمت 200 هزار تومانی برای این مدل مصداق گرانفروشی Lion است.

high-end
21-09-2011, 22:44
میدونم اسپم دارم میدم ولی واقعا بعضی از کاربران باید ادب و متانت رو از جناب MERSOFT (محمد خان گل) یاد بگیرن!

jonerex
21-09-2011, 22:48
1090 پردازنده ی کاراییست اما به نظر من در شرایط حاظر 220 هزار تومان ارزش ندارد، هم اکنون اگر به گارانتی توجه نکنیم این پردازنده را به قیمت 190 هزار تومان هم میتوان تهیه کرد.

جناب محمد عزیز 6 هسته ای amd پردازنده ی کاراییست در بعضی برنامه ها و بازی ها ولی به نظر من ارزش خرید نداره چون 6 هسته ای ها amd در بیشتر برنامه ها و بازی ها مشکل دارن و حتی نمیتونن به چهار هسته ای خود amd هم برسن و کلا جالب نیست 220 هزار هزینه کنی ولی بعضی موقعه ها اندازه یک چهار هسته ای قدرت نداشته باشه

mersoft
21-09-2011, 23:05
میدونم اسپم دارم میدم ولی واقعا بعضی از کاربران باید ادب و متانت رو از جناب MERSOFT (محمد خان گل) یاد بگیرن!

برادر دور از هرگونه تواضع عرض کنم لیاقت این نگاه پر از لطف را ندارم، انسان بیش از همه به داشته ها و نداشته های خود آگاه است و منی که به روشنی میدانم چه در زمینه اخلاق چه سخت افزار هیچ نیستم و کوچکترین عضو شما هم به حساب نمی آیم از عنایتان شرمنده میگردم؛ سپاس گذارم.

جناب محمد عزیز 6 هسته ای amd پردازنده ی کاراییست در بعضی برنامه ها و بازی ها ولی به نظر من ارزش خرید نداره چون 6 هسته ای ها amd در بیشتر برنامه ها و بازی ها مشکل دارن و حتی نمیتونن به چهار هسته ای خود amd هم برسن و کلا جالب نیست 220 هزار هزینه کنی ولی بعضی موقعه ها اندازه یک چهار هسته ای قدرت نداشته باشه
قبول دارم که این پردازنده ها گاه نا امید کننده هستند اما در مواقعی که عملکر 4 هسته ای های فنوم2 بهتر از آنها بوده به نظرم ضعف از نرم افزار و وابستگی رشته ی پردازشی جاری به فرکانس و ناتوانی در شکستن به پردازش موازی است.

majid322
21-09-2011, 23:08

نه عزیز این حرف رو نزن برای کسایی که کار رندر دارن واقعا x6 ها با ارزشن و کارایی خیلی خوبی دارن....

و نسبت به قیمت کارایی خیلی خوبی میدن توی رندر حتی از 2500 اینتل هم قویتره...

پس میبینی که ارزش خرید داره منتها هر کسی باید ببینه کاربردش چیه/...

jonerex
21-09-2011, 23:31
نه عزیز این حرف رو نزن برای کسایی که کار رندر دارن واقعا x6 ها با ارزشن و کارایی خیلی خوبی دارن....

و نسبت به قیمت کارایی خیلی خوبی میدن توی رندر حتی از 2500 اینتل هم قویتره...

پس میبینی که ارزش خرید داره منتها هر کسی باید ببینه کاربردش چیه/...

نه دوست عزیز بازم میگم 6 هسته ای amd ارزش خرید ندارن چون به نظر من باید cpu همه جا عملکرد و قدرت یکسانی داشته باشه و اصلا جالب نیست حدودا 240 به 1100 بدی بعد در بعضی کارها خیلی ضعیف عمل کنه حتی از چهار هسته amd کمتر یا حتی 2 هسته ای 2100 اینتل بهش برسه( البته دوستان نگن خوب برنامه ها و بازی ها 2 هسته ای هستند خوب اگر هستند چرا 4 هسته اینتل قدرت 2 برابر 2100 هست ) بعدم در رندر در همه ضمینه ها و برنامه ها 6 هسته ای از 2500k بهتر نبوده در بعضی برنامه ها بهتره که اگر 2500k اورکلاک بشه عمرا 6 هسته ای بهش برسه بس چه یهتر 2500k بگیری که بعد اورکلاک قدرت فوق العاده ی داره و بعد از 2600 بهترین cpu دنیا باشه که در همه بازی ها و برنامه ها بهترین هست

H.A.M.E.D
21-09-2011, 23:31
بنده متوجه نمیشم
شما اینجوری میبینی ؟

450 > 460 ؟!
درستش اینه : 460 > 450 !
دوست عزیز بنده اصلآ حرفی از گرافیک زدم؟
460 مسلمآ از 450 قویتره
ولی برای کاربرد ایشون که گهگاهی میخوان بازی کنن همون 450 کافی هست
و نیاز به هزینه ی اضافی برای خرید کارت گرافیک گرون قیمت نیست چون برای ایشون کاربردی نداره

وقتی 1090 تا 210 تومن با 3 سال گارانتی پیدا میشه چرا باید بیاد 255 تومن بده به 2500 و مین برد گرون تر ؟
میشه اینو توضیح بدی ؟
ببینید همونطور که دوستان هم گفتن گارانتی برای پردزانده یک موضوع بی معنی هست
چون احتمال خرابی پردزانده ها بسیار پایینه و گارانتی مسئه زیاد مهمی نیست که بخوایم روش تاکید کنیم و عامل برتری بدونیمش ولی مسئله مهمتر کارایی بسیار بالاتر 2300 نسبت 1090 در کاربردهای ایشون هست

BZ7
22-09-2011, 01:11
کلا پردازنده خرابی نداره پس نیازی هم به گارانتی نداره!
پردازنده خرابی نداشت گارانتی هم نمیداشت !! شما تا حالا خرابی ندیدی عزیزم

خیلی وقته قیمت قطعات مخصوصا کارت گرافیک پایین اومده.قیمت کف 6850 هم حدود 200 تومن هست.
بدون گارانتی شاید اما کسی با قیمت 200 تومن پیدا نمیکنه .

احتمالا کم فروش داشته تو انبارش مونده.من هم 460 768mb رو خیلی وقته بازار پیدا نمیکنم
لیون جز بازار حساب میشه ! بازار آنلاین !

---------- Post added at 02:04 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------

شما تموم نکردی این طرز فکر رو ؟! اینتل فن ها دارن مشخص میشن ...

---------- Post added at 02:06 AM ---------- Previous post was at 02:04 AM ----------

نه دوست عزیز بازم میگم 6 هسته ای amd ارزش خرید ندارن چون به نظر من باید cpu همه جا عملکرد و قدرت یکسانی داشته باشه و اصلا جالب نیست حدودا 240 به 1100 بدی بعد در بعضی کارها خیلی ضعیف عمل کنه حتی از چهار هسته amd کمتر یا حتی 2 هسته ای 2100 اینتل بهش برسه( البته دوستان نگن خوب برنامه ها و بازی ها 2 هسته ای هستند خوب اگر هستند چرا 4 هسته اینتل قدرت 2 برابر 2100 هست ) بعدم در رندر در همه ضمینه ها و برنامه ها 6 هسته ای از 2500k بهتر نبوده در بعضی برنامه ها بهتره که اگر 2500k اورکلاک بشه عمرا 6 هسته ای بهش برسه بس چه یهتر 2500k بگیری که بعد اورکلاک قدرت فوق العاده ی داره و بعد از 2600 بهترین cpu دنیا باشه که در همه بازی ها و برنامه ها بهترین هست
باشه ! اصلا شما راست میگی ! خواهش میکنم بیخیال شو ! من یا بقیه هرچی بگم شما بازم حرف قدیمی خودت 2 هسته اینتل = 4 هسته AMD رو میزنی ! خواهش میکنم بیخیال شو . خسته شدم اینقدر جواب این حرف رو دادم و شما بازم تکرار کردی ...

---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------

دوست عزیز بنده اصلآ حرفی از گرافیک زدم؟
460 مسلمآ از 450 قویتره
ولی برای کاربرد ایشون که گهگاهی میخوان بازی کنن همون 450 کافی هست
و نیاز به هزینه ی اضافی برای خرید کارت گرافیک گرون قیمت نیست چون برای ایشون کاربردی نداره

ببینید همونطور که دوستان هم گفتن گارانتی برای پردزانده یک موضوع بی معنی هست
چون احتمال خرابی پردزانده ها بسیار پایینه و گارانتی مسئه زیاد مهمی نیست که بخوایم روش تاکید کنیم و عامل برتری بدونیمش ولی مسئله مهمتر کارایی بسیار بالاتر 2300 نسبت 1090 در کاربردهای ایشون هست

شما کاربرد رو چی میبینی ؟! بازی که 1090 ممکنه بعضی جاها از 2100 کمتر فریم بده اما شما دیدی تو بازی کم بیاره و فریم خیلی پایین بیاد ؟! لطفا روراست باشین !
Autocad و SolidWork به نظر من برنامه های سنگینی هستن . 1090 نسبت به قیمتش و همچنین بلک بودنش ارزش خرید بیشتری داره ! من خودم با گارانتی رو ترجیه میدم چون یه موقع اگه خراب شه نمیتونم برم 200 تومن بدم پردازنده ! اما اگه بدون گارانتی 190 تومن هم پیدا میشه ارزش خرید بیشتری پیدا نمیکنه ؟!
من که 2300 رو به هیچ عنوان توصیه نمیکنم
در مورد کارت گرافیک . ایشون گفتن میخوان بازی کنن ! منم کارت بهتری پیشنهاد دادم که با خریدنش ضرری نمیکنن ! پردازنده هم اینقدری قوی هست تا شاید 1 سال و نیم احتیاج ایشون رو به همه چی برطرف کنه با توجه به اینکه کم کم همه نرم افزار ها دارن به طرف 6 و 8 هسته میرن ....

high-end
22-09-2011, 01:49
پردازنده خرابی نداشت گارانتی هم نمیداشت !! شما تا حالا خرابی ندیدی عزیزم

دوست عزیز اون گارانتی برای سود بیشتر فروشنده هست چون اکثر مردم نمیدونن که پردازنده خرابی نداره و حدود 20 30 تومن بیشتر برای گارانتی میدن.

همونطور که دوستمون جناب MERSOFT هم گفتن خیلی وقته پردازنده های اینتل بدون گارانتی به فروش میرسن.اگه قرار بود پردازنده خرابی داشته باشه که بازار اینتل تو ایران کلا باید تخته میشد!

BZ7
22-09-2011, 01:55
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای دوستداران اینتل که اینقدر میگن رندر رندر ! 1090 از 2500 قویتر هست و 1100 خیلی نزدیک به 2600 هست که نسبت به قیمت ها ارزش 1100 یا حتی 1090 خیلی خیلی از 2600 بیشتره !
این رو همه جا بذارین همه ببینن اینقدر نگن 2500 فلانه 1090 به درد نمیخوره .

---------- Post added at 02:55 AM ---------- Previous post was at 02:53 AM ----------

دوست عزیز اون گارانتی برای سود بیشتر فروشنده هست چون اکثر مردم نمیدونن که پردازنده خرابی نداره و حدود 20 30 تومن بیشتر برای گارانتی میدن.

همونطور که دوستمون جناب MERSOFT هم گفتن خیلی وقته پردازنده های اینتل بدون گارانتی به فروش میرسن.اگه قرار بود پردازنده خرابی داشته باشه که بازار اینتل تو ایران کلا باید تخته میشد!
مگه من میگم خیلی خرابی داره ؟ شانسیه . از هر 500 تا یکی خراب میشه ! یه بد شانسی این وسط پدرش در میاد .
اما با توجه به قیمت اینقدر ارزون !!! نمیشه ازش گذشت واقعا . اگه واسه تا 20 تومن بود حاضر بودم با گارانتی رو بگیرم ولی 190 تومن ؟!! اولین و آخرین انتخاب 1090 هست !

در ضمن آقای jonerex شما چرا کیبردتو درست نمیکنی ؟

high-end
22-09-2011, 02:03
مگه من میگم خیلی خرابی داره ؟ شانسیه . از هر 500 تا یکی خراب میشه ! یه بد شانسی این وسط پدرش در میاد . یا از همون اول اصلا کار نمیکنه که اکثر فروشنده ها یه گارانتی استرداد حداقل یه روزه دارن.میری پسش میدی یکی دیگه میگیری.

یا از همون اول کار میکنه.......دیگه تا آخرش کار میکنه!!:31:

البته این تجربه شخصی خودم هست چون تا حالا با N پردازنده کار کردم تا حالا مشکلی نداشتم.

مگر اینکه آسیب فیریکی ببینه (مثلا چند تا پین بشکنه یا هسته خرد بشه) که در صورت وجود گارانتی هم کسی جوابگو نیست برای این مورد.

BZ7
22-09-2011, 02:05
یا از همون اول اصلا کار نمیکنه که اکثر فروشنده ها یه گارانتی استرداد حداقل یه روزه دارن.میری پسش میدی یکی دیگه میگیری.

یا از همون اول کار میکنه.......دیگه تا آخرش کار میکنه!!:31:

البته این تجربه شخصی خودم هست چون تا حالا با N پردازنده کار کردم تا حالا مشکلی نداشتم.

مگر اینکه آسیب فیریکی ببینه (مثلا چند تا پین بشکنه یا هسته خرد بشه) که در صورت وجود گارانتی هم کسی جوابگو نیست برای این مورد.
به کسی نگو ولی قبلنا ما با اورکلاک 2 تا پردازنده سوزوندیم و هر 2 رو گارانتی عوض کرد !!!
البته اینا زمان دبیرستان و با سیستم های کارگاه بود !

H.A.M.E.D
22-09-2011, 09:56
شما کاربرد رو چی میبینی ؟! بازی که 1090 ممکنه بعضی جاها از 2100 کمتر فریم بده اما شما دیدی تو بازی کم بیاره و فریم خیلی پایین بیاد ؟! لطفا روراست باشین !
کاربرد رو خودشون بالا فرمودن
ببینید اینجا بحث کم آوردن پردازنده نیست بحث بهتر بودن پرازنده هست
1090 پردازنده ی بسیار خوبیه ولی وقتی میشه با توجه به بودجه کاربردشون پردازنده ی بهتری مثل 2300 رو گرفت
چرا باید برن سمت 1090 و به قول شما بخوان اورکلاک کنن که در بعضی از کاربردها به 2300 نزدیک بشه؟

من خودم با گارانتی رو ترجیه میدم چون یه موقع اگه خراب شه نمیتونم برم 200 تومن بدم پردازنده ! اما اگه بدون گارانتی 190 تومن هم پیدا میشه ارزش خرید بیشتری پیدا نمیکنه ؟!
ببینید اگر با پردازنده کارهایی اورکلاک های سنگین رو انجام ندید احتمال خراب شدن اونها بسیار کم هست
اگر هم خراب شه و ببرید گارانتی و بگید که اورکلاک کردم فکر میکنید اونها براوتون پردازنده رو عوض میکنن؟

در مورد کارت گرافیک . ایشون گفتن میخوان بازی کنن ! منم کارت بهتری پیشنهاد دادم که با خریدنش ضرری نمیکنن !
بالا هم عرض کردم که نیازی به خرید کارت های گرون قیمت نیست
همین کارت 450 با توجه به کاربردشون به عقیده ی من کافی هست
حالا با توجه به سطحی که میخوان بازی کنن باید انتخاب کنن

با توجه به اینکه کم کم همه نرم افزار ها دارن به طرف 6 و 8 هسته میرن ...
با توجه به تکنولوژِی HYPER THREADING پردزانده های 4 هسته ای سندی بریج عملکرد بسیار خوبی دارن
همونطور که در تست ها هم میتونید ببینید

BZ7
22-09-2011, 14:06
کاربرد رو خودشون بالا فرمودن
ببینید اینجا بحث کم آوردن پردازنده نیست بحث بهتر بودن پرازنده هست
1090 پردازنده ی بسیار خوبیه ولی وقتی میشه با توجه به بودجه کاربردشون پردازنده ی بهتری مثل 2300 رو گرفت
1090 از 2300 و 2400 و در مواردی از 2500 هم بهتره !

چرا باید برن سمت 1090 و به قول شما بخوان اورکلاک کنن که در بعضی از کاربردها به 2300 نزدیک بشه؟ از 2400 هم اونورتر میره کی میگه به 2300 نزدیک میشه ؟

ببینید اگر با پردازنده کارهایی اورکلاک های سنگین رو انجام ندید احتمال خراب شدن اونها بسیار کم هست
اگر هم خراب شه و ببرید گارانتی و بگید که اورکلاک کردم فکر میکنید اونها براوتون پردازنده رو عوض میکنن؟
شما میری میگی اورکلاک کردم ؟ هیچ آدم عاقلی اینو نمیگه . قیافه آدم های بی سواد رو به خودت میگیری میری گارانتی میگی آقا یهو خراب شد !!

بالا هم عرض کردم که نیازی به خرید کارت های گرون قیمت نیست
همین کارت 450 با توجه به کاربردشون به عقیده ی من کافی هست
حالا با توجه به سطحی که میخوان بازی کنن باید انتخاب کنن

Game Game Game is all that matters !
VGA > CPU

با توجه به تکنولوژِی HYPER THREADING پردزانده های 4 هسته ای سندی بریج عملکرد بسیار خوبی دارن
همونطور که در تست ها هم میتونید ببینید

بله قیمت های بسیار خوبی هم دارن !!!

jonerex
22-09-2011, 16:29
---------- Post added at 02:04 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------

شما تموم نکردی این طرز فکر رو ؟! اینتل فن ها دارن مشخص میشن ...

---------- Post added at 02:06 AM ---------- Previous post was at 02:04 AM ----------

باشه ! اصلا شما راست میگی ! خواهش میکنم بیخیال شو ! من یا بقیه هرچی بگم شما بازم حرف قدیمی خودت 2 هسته اینتل = 4 هسته AMD رو میزنی ! خواهش میکنم بیخیال شو . خسته شدم اینقدر جواب این حرف رو دادم و شما بازم تکرار کردی ...

(من خودم رو میگم به دیگران کاری ندارم )عمرا اگر روزی فکر کنم نسبت به قطعه یا برند کامبیوتری تعصب داشته باشم اون روز من خیلی بدبخت و عقب مونده میشم برای من خیلی خنده داره نسبت به برندی تعصب نشون بدم یا طرفداری کنم هر کدوم بهتر باشه همون رو میگم یا راهنمایی میکنم یا خودم میگیرم اصلا اگر فکر کنم فن بشم برای من خنده دار ترین فکر دنیاست

چرا بیخیال شم داری هزینه مردم رو اونم در اوضاع بد اقتصادی حروم میکنی وقتی خودت قبول داری 6 هسته ای در بیشتر بازی ها فریم بایین داره و بیشتر هزینه ها بلا استفاده میمونه و حروم میشه چرا میگی 6 هسته ای بازی که میگی بهتر عمل میکنه و همه بازی های آینده اینطور میشن مال خود amd هست و همه اینطور نمیشن و اگر ایراد از نرم افزار و بازی ها باشه خوب سری amd fx هم از الان معلومه بدرد نمیخوره و کارایی نداره چون 6 هسته ای و 8 هسته هستند ولی اینطور نیست چون معماری سری جدید مشخصه کارایی داره و مثل الان هسته های ضعیف وبیشتر موارد ناکارامد نداره

این هزار بار ما اینجا مافیا درست نکردیم همه میدونن اینتل فعلا بهتر وبیشنهاد میدن و کسی با شما لج نکرده بلکه شما با همه لج کردی و همه جا میگی 1090 و cf ....

کیبوردم درسته ولی در مرورگر P کار نمیکنه

jonerex
22-09-2011, 16:41
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای دوستداران اینتل که اینقدر میگن رندر رندر ! 1090 از 2500 قویتر هست و 1100 خیلی نزدیک به 2600 هست که نسبت به قیمت ها ارزش 1100 یا حتی 1090 خیلی خیلی از 2600 بیشتره !
این رو همه جا بذارین همه ببینن اینقدر نگن 2500 فلانه 1090 به درد نمیخوره .

این هزار بار با یک برنامه و بازی نمیشه حساب کرد و همچی میگی 1100 بهتر انگار اختلاف خیلی زیادی دارن در همون برنامه های 6 هسته ای بازم 4 هسته اینتل با اختلاف خیلی ناچیزی کمتره و بهش رسیده و بازم میگم AMD باید دوهسته بیشتر داشته باشه تا به اینتل برسه

و خیلی جالبه اینهمه نرم افزار های کاربردی و بازی هارو نمیبینی به یک برنامه و یک بازی اکتفا کردی!!!!!

H.A.M.E.D
22-09-2011, 18:35
1090 از 2300 و 2400 و در مواردی از 2500 هم بهتره !

میشه بپرسم در چه مواری غیر از برنامه های سه بعدی که اونم در بعضی موارد به سندی بریج نزدیک هست بهتره؟

از 2400 هم اونورتر میره کی میگه به 2300 نزدیک میشه ؟

دوست عزیز 2300 و2400 حدود 300 مگاهرتز با هم اختلاف فرکانس دارن و در بقیه موارد مثل هستند
در ضمن به این نکته هم توجه داشته باشید که 1090 اور شده باید با 2400 اور شده مقایسه بشه نه با 2400 رفرنس
البته در حالت رفرنس هم 2400 و 2300 از 1090 قویتر هستند چه برسه به اینکه بخوان اورکلاک بشن

شما میری میگی اورکلاک کردم ؟ هیچ آدم عاقلی اینو نمیگه . قیافه آدم های بی سواد رو به خودت میگیری میری گارانتی میگی آقا یهو خراب شد !!

اونا هم به راحتی پردازنده رو براتون عوض میکنن و میگن برید این رو هم بسوزونید و بیارید
و ما با کمال میل ازتون قبول میکنم و یکی دیگه بهتون میدیم :27:
دوست عزیز اونا از من و شما زرنگتر هستند ومیدونن که این پردازنده ها در شرایط عادی احتمال اینکه براشون مشکل به وجود بیاد تقریبآ صفر هست

Game Game Game is all that matters !
VGA > CPU

بله ولی زمانی که بخوان به صورت حرفه ای در جزئیات و رزولیش بالا بازی کنن

بله قیمت های بسیار خوبی هم دارن !!!

ما آخر موضع شما رو نفهمیدیم شما با قیمت سندی بریجها مشکل دارید یا با کاراییشون؟

BZ7
22-09-2011, 22:47
میشه بپرسم در چه مواری غیر از برنامه های سه بعدی که اونم در بعضی موارد به سندی بریج نزدیک هست بهتره؟
خیلی موارد !

دوست عزیز 2300 و2400 حدود 300 مگاهرتز با هم اختلاف فرکانس دارن و در بقیه موارد مثل هستند
در ضمن به این نکته هم توجه داشته باشید که 1090 اور شده باید با 2400 اور شده مقایسه بشه نه با 2400 رفرنس
البته در حالت رفرنس هم 2400 و 2300 از 1090 قویتر هستند چه برسه به اینکه بخوان اورکلاک بشن
قبول ندارم به هیچ عنوان قویتر نیستن ! 2300 رو با 1090 مقایسه میکنی ؟!! چرا آخه ....
بحث قدیمیه من بخوام بنچ بذارم شما هم میذاری بعد میان به من میگن اسپم میدی و بحث رو به کل کل میکشونی ...

اونا هم به راحتی پردازنده رو براتون عوض میکنن و میگن برید این رو هم بسوزونید و بیارید
و ما با کمال میل ازتون قبول میکنم و یکی دیگه بهتون میدیم من که انجام دادم ... !

دوست عزیز اونا از من و شما زرنگتر هستند ومیدونن که این پردازنده ها در شرایط عادی احتمال اینکه براشون مشکل به وجود بیاد تقریبآ صفر هست
خوبه خودم 2 بار عوض کردم ...

بله ولی زمانی که بخوان به صورت حرفه ای در جزئیات و رزولیش بالا بازی کنن
شما بازی رو به ماریو میشناسی ؟ خب وقتی میگه بازی یعنی بازی های جدید و جزئیات بالا .

ما آخر موضع شما رو نفهمیدیم شما با قیمت سندی بریجها مشکل دارید یا با کاراییشون؟
جنگ که نیست موضع داشته باشم ! من مشکلم قیمت سندی بریج ها هست که نسبت به قدرتشون زیاده .

H.A.M.E.D
23-09-2011, 01:02
خیلی موارد !

من که انجام دادم ... !

خوبه خودم 2 بار عوض کردم ...
دوست عزیز ظاهرآ شما نمیخواین مطلبی رو که واضحه قبول کنید
و همچنان بر روی حرفهای اشتباه خودتون اصرار دارید و غیر منطقی جواب میدید
بنده هم دارم بیخودی تلاش میکنم

شما بازی رو به ماریو میشناسی ؟
شما با GTS450 ماریو بازی میکنی؟

خب وقتی میگه بازی یعنی بازی های جدید و جزئیات بالا
شما پست اول رو بخونین

بازی...(البته خوره بازی نیستن گهگاهی میخان بازی کنن)
کلن سیستمی که میخوان زیاد تاکید بر روی قطعه خاصی ندارن که مثلا گرافیک بالا باشه یا سی پی یو....سعی کنین تو سیستم پیشنهادی بالانسی بین قطعات باشی

البته همونطور که قبلآ هم گفتم خودشون باید بیان و بر طبق سطح بازی ای که انجام میدن گرافیک رو انتخاب کنن

جنگ که نیست موضع داشته باشم ! من مشکلم قیمت سندی بریج ها هست که نسبت به قدرتشون زیاده .
اتفاقآ در مقابل قیمت کارایی بسیار خوبی دارن

BZ7
23-09-2011, 15:46
حامد جان نمیخوام اسپم بدم ولی بحث قدیمی هست . وقتی نظر من مخالف نظر شماست شما فکر میکنی حرف من اشتباهه .
اندازه کافی توی تاپیک های قبلی توضیح دادم و قیمت ها و کارایی هارو با بنچ مارک مقایسه کردم . به قول بچه ها ادامه دادن این بحث جالب نخواهد شد . موفق باشی

BZ7
23-09-2011, 18:12
این هزار بار با یک برنامه و بازی نمیشه حساب کرد و همچی میگی 1100 بهتر انگار اختلاف خیلی زیادی دارن در همون برنامه های 6 هسته ای بازم 4 هسته اینتل با اختلاف خیلی ناچیزی کمتره و بهش رسیده و بازم میگم AMD باید دوهسته بیشتر داشته باشه تا به اینتل برسه

و خیلی جالبه اینهمه نرم افزار های کاربردی و بازی هارو نمیبینی به یک برنامه و یک بازی اکتفا کردی!!!!!

این همه بازی و نرم افزار قابلیت استفاده از 6 هسته رو ندارن. چند بار من باید اینو تکرار کنم ؟
این مشکل به زودی در اکثر بازی ها حل خواهد شد . در صورتی که قیمت 1090 با 2500 یکی بود اون موقع میگفتم 2500 ارزش خرید بیشتری داره .
شما فقط بنچ مارک رو میبینی قیمت 190 تومنی 1090t رو که حساب نکردی عزیزم .

Ultra_Black
23-09-2011, 18:23
این همه بازی و نرم افزار قابلیت استفاده از 6 هسته رو ندارن. چند بار من باید اینو تکرار کنم ؟
این مشکل به زودی در اکثر بازی ها حل خواهد شد . در صورتی که قیمت 1090 با 2500 یکی بود اون موقع میگفتم 2500 ارزش خرید بیشتری داره .
شما فقط بنچ مارک رو میبینی قیمت 190 تومنی 1090t رو که حساب نکردی عزیزم .
دوست عزیزم تا وقتی که بازیها برای 6 هسته بهینه بشن که مطمئنا هم به این زودیها نخواهد بود...
تا اون موقع Bulldozer و Ivy Bridge و به احتمال خیلی زیاد نسلهای بعدی پردازنده ها هم اومدن،در آن صورت هیچکس به Phenom II نگاهم نمیکنه!
یکی دو سال پیش که سوکت LGA775 رو بورس بود Q9650 از لحاظ قدرت پادشاهی میکرد،الان با وجود Nehalm و Sandy Bridge با اینکه هنوز هم کارایی خوبی داره ولی هیچکس سراغشو نمیگیره...

BZ7
23-09-2011, 19:27
دوست عزیزم تا وقتی که بازیها برای 6 هسته بهینه بشن که مطمئنا هم به این زودیها نخواهد بود...
تا اون موقع Bulldozer و Ivy Bridge و به احتمال خیلی زیاد نسلهای بعدی پردازنده ها هم اومدن،در آن صورت هیچکس به Phenom II نگاهم نمیکنه!
یکی دو سال پیش که سوکت LGA775 رو بورس بود Q9650 از لحاظ قدرت پادشاهی میکرد،الان با وجود Nehalm و Sandy Bridge با اینکه هنوز هم کارایی خوبی داره ولی هیچکس سراغشو نمیگیره...

این نظر شخصی شماست . الان به دلیل عرضه شدن بلدوزر ها و پردازنده هایی با هسته بیشتر همه شرکت به فکر بهینه کردن برای هسته های بیشتر افتادن که با Dirt3 شروع شده .
با خریدن 1090 دیگه اون موقع که ساپورت هسته های بیشتر اضافه بشه نیازی به خرید پردازنده جدید نیست !
دلیل اینکه الان کسی سراغ Core 2 Quad نمیره واسه اینه که توی این قیمت پردازنده های بهتری هم هستن و این پردازنده ها قوی تر هستن . کسی هم که Core 2 Quad داشته باشه ( قبلا خریده باشه ) و مشکلی در بازی ها و نرم افزار ها براش به وجود نیومده باشه ( کاربرد خانگی ) بیکار نیست بیاد 250 تومن بده یه 2500 بگیره . مگه پول زیادی داشته باشه .

Ultra_Black
23-09-2011, 19:43
الان به دلیل عرضه شدن بلدوزر ها و پردازنده هایی با هسته بیشتر همه شرکت به فکر بهینه کردن برای هسته های بیشتر افتادن که با Dirt3 شروع شده .

تعداد هسته بیشتر همیشه نشانگر قوی تر بودن پردازنده نیست!
مهمتر از اون معماری و تکنولوژی ساخت هست...
در ضمن فعلا تعداد خیلی کمی بازی هستند که قابلیت استفاده بیشتر از 3 هسته رو دارن،6 هسته که جای خود دارد...

دلیل اینکه الان کسی سراغ Core 2 Quad نمیره واسه اینه که توی این قیمت پردازنده های بهتری هم هستن و این پردازنده ها قوی تر هستن . کسی هم که Core 2 Quad داشته باشه ( قبلا خریده باشه ) و مشکلی در بازی ها و نرم افزار ها براش به وجود نیومده باشه ( کاربرد خانگی ) بیکار نیست بیاد 250 تومن بده یه 2500 بگیره . مگه پول زیادی داشته باشه .
دقیقا همینطوره...
Phenom II هم تا چند وقت دیگه سرنوشتی مشابه Core 2 Quad ها خواهد داشت و نمیشه گفت X6 ها به علت تعداد هسته فیزیکی بیشتر آینده بهتری از Sandy Bridge خواهند داشت.

BZ7
23-09-2011, 22:28
تعداد هسته بیشتر همیشه نشانگر قوی تر بودن پردازنده نیست!
مهمتر از اون معماری و تکنولوژی ساخت هست...
در ضمن فعلا تعداد خیلی کمی بازی هستند که قابلیت استفاده بیشتر از 3 هسته رو دارن،6 هسته که جای خود دارد...

دقیقا همینطوره...
Phenom II هم تا چند وقت دیگه سرنوشتی مشابه Core 2 Quad ها خواهد داشت و نمیشه گفت X6 ها به علت تعداد هسته فیزیکی بیشتر آینده بهتری از Sandy Bridge خواهند داشت.
قیمت ! و تعداد هسته بیشتر پردازنده ای مثل 1090 اونو به یکی از خوش قیمت ترین پردازنده های موجود در بازار تبدیل کرده که خریدنش نه تنها ضرر نیست بلکه آینده نگری هم هست ...

Ultra_Black
23-09-2011, 23:06
قیمت ! و تعداد هسته بیشتر پردازنده ای مثل 1090 اونو به یکی از خوش قیمت ترین پردازنده های موجود در بازار تبدیل کرده که خریدنش نه تنها ضرر نیست بلکه آینده نگری هم هست ...

مسلما Price/Performance یکی از مهمترین فاکتورهای انتخاب قطعات سخت افزاری هست و خودم بارها و بارها پردازنده های AMD رو در بودجه های پایین تر در مشاوره ها پیشنهاد دادم.
مشکل من با همین کلمه آینده نگری شماست که تو خیلی از تاپیکها هم استفاده می کنید!
بطور خلاصه اگه قرار باشه روزی Sandy Bridge ها کارایی لازم رو نداشته باشن و منقرض بشن مطمئن باشید Phenom II ها زودتر از اونها به این سرنوشت دچار خواهند شد...

BZ7
24-09-2011, 05:08
مسلما Price/Performance یکی از مهمترین فاکتورهای انتخاب قطعات سخت افزاری هست و خودم بارها و بارها پردازنده های AMD رو در بودجه های پایین تر در مشاوره ها پیشنهاد دادم.
مشکل من با همین کلمه آینده نگری شماست که تو خیلی از تاپیکها هم استفاده می کنید!
بطور خلاصه اگه قرار باشه روزی Sandy Bridge ها کارایی لازم رو نداشته باشن و منقرض بشن مطمئن باشید Phenom II ها زودتر از اونها به این سرنوشت دچار خواهند شد...

باز هم نظر شخصی شما ... البته نیازی نیست بحث رو در این مورد ادامه بدیم زمان همه چیز رو مشخص میکنه
موفق باشید