مشاهده نسخه کامل
: Intel یـــا AMD .مسئله این است!
Hamed DC
18-09-2011, 14:57
سلام دوستان.
بحثهای بسیار زیادی در مورد این دو شرکت شده و میشه و خواهد شد.
هر کسی دلیل خاصی برای طرفداری و ایضاً استفاده از cpuهای این شرکت رو داره.
بحث و تبادل نظر رو راه بندازید تا معلوم بشه حق با کیه!!!
پیشاپیش از شرکت شما در بحث سپاسگذارم.
حامد:11:
فکر نکنم تاپیک زیاد دووم بیاره
چون به هر حال کابرای تعصبی هست که فقط یه چیز رو قبول دارن
ولی منم خوشحل میشم بدونم واقعا چه فرقی دارن با هم
تا اینجا فهمیدم:intel برای بودجه های بالا خوبه ولی amd برای پایین البته تا وقتی که بلدوزر بیاد تقییر میکنه
فکر نکنم تاپیک زیاد دووم بیاره
تا اینجا فهمیدم:intel برای بودجه های بالا خوبه ولی amd برای پایین البته تا وقتی که بلدوزر بیاد تقییر میکنه
اینتل دست رو دست نمیزاره که بولدوزر بیاد و فروش کنه مطمئنا پردازنده های جدیدشو اون موقع رو میکنه:31:
Hamed DC
18-09-2011, 16:41
اینتل دست رو دست نمیزاره که بولدوزر بیاد و فروش کنه مطمئنا پردازنده های جدیدشو اون موقع رو میکنه:31:
راستی اینتل این چند وقته نشون داده که همیشه یه چیزاهایی توی آستین داره.
خدا کنه یه جنگ تموم عیار بینشون در بگیره تا این وسط قیمتها بشکنه:20:
Borhan72
18-09-2011, 16:47
من از لحاظ فنی نمیدونم کدوم بهترن، ولی من سرعتی رو که دارم الان با AMD Phenom x6 تجربه میکنم، صد برابر بهتر از Intel Core i7 هستش که قبلآ استفاده میکردم...
من کارم گرافیک سه بعدی هستش و منظورم از سرعت، سرعت رندر و خروجی کارم هستش...
:46:
Hamed DC
18-09-2011, 16:56
حالا سوال اینجاست که ایا هزینه پایین برای AMD به صرفه هست؟!؟!
یعنی اینکه این هزینه کم باعث نمیشه بعدا به دلایلی(شاید دوستان ذکر کردند!) این cpuرو عوض کنییم و هزینه مضاعفی بخریم!
یا اینکه در این میان این Intelهستش که با قیمتهای بالا! باعث عقب افتادن از AMDشده؟؟؟
Hamed DC
18-09-2011, 17:01
من از لحاظ فنی نمیدونم کدوم بهترن، ولی من سرعتی رو که دارم الان با AMD Phenom x6 تجربه میکنم، صد برابر بهتر از Intel Core i7 هستش که قبلآ استفاده میکردم...
ممنون.
برهان جان میتونی یه چند تا عدد بدی.
چون تجربه استفاده از هر دو رو داری میگم.
اختلاف این دو مدل رو اگه بخوای عددی بگی چه اعدادی رو به کار میبری؟
...منظورم اختلاف زمانیه...
شما همه بنچ مارکهای معتبر رو زیر سوال بردی:18:
اینتل خیلی قویتره و باید AMD دو هسته اضافه تر داشته باشه که به اینتل برسه تایبک های زیر جواب دادم و گفتم چرا اینتل بهتره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hamed DC
18-09-2011, 17:24
شما همه بنچ مارکهای معتبر رو زیر سوال بردی:18:
خب، بنچمارکی داری خوشحال میشم ببینم:40:
high-end
18-09-2011, 18:59
اینتل همیشه از نظر پرفرمنس از ای ام دی سرتر بوده و از طرفی ای ام دی p/p بهتری داره.(البته غیر از سندی)
کلا ای ام دی همیشه زیر سایه اینتل بوده.ترفند هایی مثل آنلاک و امکان استفاده از چند نسل پردازنده روی یک سوکت باعث شده که حداقل از نظر درآمد اوضاع و احوال خوبی داشته باشه.
Hamed DC
18-09-2011, 19:15
در مورد پردازنده های نسل آینده این دو شرکت چیه؟
آیا به سمت AMDرفتن اشتباهه یا خیر؟
خب، بنچمارکی داری خوشحال میشم ببینم:40:
تو دو تا سیستم با کانفیک یکسان اینتل برتر از AMD هست
PC_Expert
18-09-2011, 20:14
سلام
در انجمن قبلا" در این مورد صحبت های زیادی شده. چنین مقایسه هایی به نظرم چندان درست نیست.
از این جهت که در بازه های زمانی مختلف و با توجه به بودجه ها و کاربرد های مختلف باید پردازنده انتخاب بشه. طرفداری از یک شرکت خاص هم چندان معقول به نظر نمیرسه.
به نظر من هم این مدل تاپیک ها دیگه کلیشهای شدن و زیاد جالب نیستن... بهتر بود بحث رو محدود میکردید...
ولی برای این که جوابی داده باشم... در حال حاضر با وجود Sandy Bridge ها تقریبا خرید از AMD رو به جز موارد خاص مطلوب نمیدونم... مگر در رده های Low-End ...
البته بسیار به عملکرد بولدوزر ها امیدوارم و امیدوارم پرفرمنس خیلی خوبی داشته باشن...
موفق باشید.
Dj_aghamajid
18-09-2011, 21:09
فعلا طبق آمار بازار: اینتل 8 برابر فروش بیشتری نسبت به AMD داره! و فعلا اوضاع AMD خوب نیست! ولی در آینده کم کم سهم AMD زیاد میشه و قدرت رقابت بیشتری بدست میاره!
ولی من AMD دوست دارم! هر چند که از هر دو استفاده کردم!
مقایسه این دو در حالت کلی از نظر شخص من اشتباه است.برای انتخاب معمولآ شرایطی مثل نوع کاربری و یا بوجه خیلی مهمه.برای مثال در بعضی کاربردهای خاص اینتل بهتر جواب میده و در بعضی کاربرد های دیگه AMD.برای بوجه در بعضی موارد خرید AMD خیلی به صرفه تره و در بعضی دیگه اینتل.اما تجربه خودم در استفاده از هر دو میگه که برای بوجه متوسط و کم و کاربری معمول AMD خیلی منطقی تره.اما برای بوجه بالا و کاربری های خاص اینتل کاملآ AMD رو محو میکنه.اما طبق اخبار جدید قراره که AMD با سری بولدوزر این معادله رو بر عکس کنه.به هر حال باید منتظر موند و دید که این مسئله با ورود نسل جدید هر دو به همین شکل میمونه یا خیر؟
اصلا نباید دوتا برند رو باهم مقایسه کرد بلکه باید دو مدل هم رده رو با هم مقایسه کرد
درضمن باید تو مقایسه بودجه رو هم درنظر گرفت تا کاملا به نتیجه رسید
مقایسه 2600k با 1100 کاملا اشتباهه دوتا مدل از دو نوع معماری جدا گانه بهره می برند پس مقایسه اشتباهه
یه سوال هم از آقا برهان دارم شما با چه موتور رندری رندر می گیرید که سرعت amd از سندی بیشتره چون عملا همچین اتفاقی نمی افته درضمن مکس هنوز کاملا 6 تا هسته رو پشتیبانی نمی کنه چون من دونوع cpu رو هم دارم با سندی خیلی سریع تر رندر می گیرم
Hamed DC
18-09-2011, 21:43
مقایسه این دو در حالت کلی از نظر شخص من اشتباه است.برای انتخاب معمولآ شرایطی مثل نوع کاربری و یا بوجه خیلی مهمه.برای مثال در بعضی کاربردهای خاص اینتل بهتر جواب میده و در بعضی کاربرد های دیگه AMD.برای بوجه در بعضی موارد خرید AMD خیلی به صرفه تره و در بعضی دیگه اینتل.اما تجربه خودم در استفاده از هر دو میگه که برای بوجه متوسط و کم و کاربری معمول AMD خیلی منطقی تره.اما برای بوجه بالا و کاربری های خاص اینتل کاملآ AMD رو محو میکنه.اما طبق اخبار جدید قراره که AMD با سری بولدوزر این معادله رو بر عکس کنه.به هر حال باید منتظر موند و دید که این مسئله با ورود نسل جدید هر دو به همین شکل میمونه یا خیر؟
دوست عزیز هدف هم پیدا کردن همین کاربردهای خاص هست.
من هم این دو برند رو مقایسه نکردم!
فقط بحث سر اینه که مدلهای مشابه، برتری با کدومه.
حالا شما میگی کاربرد خاص!!!
بهتر بود با چند مثال و بنچمارک بحث رو مفصلتر پیش میبردی!!!
به نظر من هم این مدل تاپیک ها دیگه کلیشهای شدن و زیاد جالب نیستن... بهتر بود بحث رو محدود میکردید...
ولی برای این که جوابی داده باشم... در حال حاضر با وجود Sandy Bridge ها تقریبا خرید از AMD رو به جز موارد خاص مطلوب نمیدونم... مگر در رده های Low-End ...
البته بسیار به عملکرد بولدوزر ها امیدوارم و امیدوارم پرفرمنس خیلی خوبی داشته باشن...
موفق باشید.
ممنون بایت جواب.
ولی به نظر من وجود اینجور تاپیکها از ایجاد انحراف در پستهای مشورتی جلوگیری میکنه.
یه بنده خدا میاد یه درخواست مشاوره میده و بحثهای تخصصی یه سری افراد شروع میشه.
در چند مورد خودم شاهد مباحث بودم!!!
حالا این بنده خدا(صاحب تاپیک)قراره چی از این بحث ها گیرش بیاد، خودش پی نمیبره.
و نتیجه کار فق سردر گمیه و بس.
پس وجود کلیشه بهتر از حاشیه های سنگینه!!!
اصلا نباید دوتا برند رو باهم مقایسه کرد بلکه باید دو مدل هم رده رو با هم مقایسه کرد
درضمن باید تو مقایسه بودجه رو هم درنظر گرفت تا کاملا به نتیجه رسید
مقایسه 2600k با 1100 کاملا اشتباهه دوتا مدل از دو نوع معماری جدا گانه بهره می برند پس مقایسه اشتباهه
دوست عزیز شما بهتر بود که این موضوع رو با کمی دلیل و توضیحات منطقی تر پیش میبردید.
اگر این گونه ای که شما میگید باشه، 90 درصد سایتهای بنچمارک معروف دارن راه رو اشتباه میرن!!!
در ثانی شما مدل های هم رده رو از این دو برند انتخاب و روی کیفیت و قیمت و کارایی اونها بحث کن.
سلام
در انجمن قبلا" در این مورد صحبت های زیادی شده. چنین مقایسه هایی به نظرم چندان درست نیست.
از این جهت که در بازه های زمانی مختلف و با توجه به بودجه ها و کاربرد های مختلف باید پردازنده انتخاب بشه. طرفداری از یک شرکت خاص هم چندان معقول به نظر نمیرسه.
سلام گلم
هدف دوستان هم دادن راهنمایی درست به دوستان و جلوگیری از بحثهای زولانی و هاشیه ای هست.
اینکه یک نفر که از لحاظ کارایی و بودجه میخواد یه پردازنده انتخاب کنه، شکی نست
ولی بین یک مدل معمولا یک مدل مشابه با قابلیتهای بالتر هم هست که طرف رقیب برای رقابت وارد میکنه.
در مورد گذر زمان هم با شما موافقم. میشه گذشته رو برای گیشرفت یه شرکت دست مایه قرار داد.
و در اخر هم امیدوارم دلایل دوستان منطقی و علمی باهش نه تعصبی:40:
TREASURES
19-09-2011, 11:27
درسته تو بنچمارک ها در حالت استوک اینتل (به قول معروف I7 ) برنده هست ولی AMD همیشه میتونه با اورکلاک تو هر زمینه ای (فعلا قبل از اومدن بولدوزر ها) برنده باشه ....
یه مثال میزنم حالا :
ما میایم یه سی پی یو ی 1090T ای ام دی رو میخریم به قیمت حدودی 250 تومن (قیمت دقیق دستم نیست) یه اور 4200 مگاهرتزی پایدار میزنیم با کولری شبیه TUNIQ TOWER EXTREME 120 (بقیمت 50 تومن مثلا ) حالا یه بنچمارک میگیریم از 1090 و I7 980X (که قیمتش یک میلیون و دویست هزار تومنه تقریبی) .......
مشاهده میشود 1090T اون اینتلی رو که خدمتتون عرض کردم میخوره!!!
حالا دوستان عزیز اینتل ارزش خرید داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (قضاوت کنید)
درسته تو بنچمارک ها در حالت استوک اینتل (به قول معروف I7 ) برنده هست ولی AMD همیشه میتونه با اورکلاک تو هر زمینه ای (فعلا قبل از اومدن بولدوزر ها) برنده باشه ....
یه مثال میزنم حالا :
ما میایم یه سی پی یو ی 1090T ای ام دی رو میخریم به قیمت حدودی 250 تومن (قیمت دقیق دستم نیست) یه اور 4200 مگاهرتزی پایدار میزنیم با کولری شبیه TUNIQ TOWER EXTREME 120 (بقیمت 50 تومن مثلا ) حالا یه بنچمارک میگیریم از 1090 و I7 980X (که قیمتش یک میلیون و دویست هزار تومنه تقریبی) .......
دوست عزیز اول این که 1090T حتی با آور اکثرا از 980X یا 2600K ضعیف تره...
دوم این که مگه اینتل رو نمیشه آور کرد؟ سری Sandy Bridge به راحتی آورکلاک میشن...! هم چنین سری های قبل!
موفق باشید.
Hamed DC
19-09-2011, 11:54
دوم این که مگه اینتل رو نمیشه آور کرد؟ سری Sandy Bridge به راحتی آورکلاک میشن...! هم چنین سری های قبل!
موفق باشید.
لطفاً اگه بنچ مارکی دارین بزارین.
یه مثال میزنم حالا :
ممنون بایت توضیحاتتون:40:
خوشحال میشم اگه بنچمارکی دارین، توی تاپیک قرار بیدن:20:
TREASURES
19-09-2011, 11:55
موفق باشید.
ممنون از جوابت ....
اولا اینکه شما در مورد جمله ی اولت بنچمارک ارائه بده.....
در مورد جمله ی دومت هم بگم من حرفی از سندی بریج ها نزدم .... شما یه سری تو تاپیک های اور سی پی یو های اینتل بزن حتی متخصص های اور هم تو بیشترین تاپیک ها نتونستن اور پایدار به صاحب تاپیک ارائه بدن ....
ولی میبینیم که راحت ترین اور ها مخصوص AMD هست !!
TREASURES
19-09-2011, 12:01
لطفاً اگه بنچ مارکی دارین بزارین.
ممنون بایت توضیحاتتون:40:
خوشحال میشم اگه بنچمارکی دارین، توی تاپیک قرار بیدن:20:
من نقل قول میکنم از یکی از متخصصین انجمن اورکلاک : (یادم نیست اسمشون)
سی پی یوی 1090 تو حالت اور 4000 مگاهرتزی 15 درصد(دقیق نمیدونم) از I7 980 قویتره...
بنچمارک هم در حال حاضر ندارم ولی حتما تو نت سرچ میزنم اگه پیدا کردم تو تاپیک قرار میدم
یه مثال میزنم حالا :
خیلی جالبه مقایسه این دو پردازنده :18: 1090 با 980 واقعا که :31:
1090 در خیلی از موارد از i5 750 ضعیفتر عمل میکنه بعد شما داری با 980 فوق حرفه ای با 6 هسته واقعی و 12 هسته مجازی مقایسه میکنی! تکنولوژی 32 نانومتری و دمای موثر و این بحثها هم به کنار
در حالی که اینتل داره رو 22 نانومتری کار میکنه amd تازه داره اولین 32 نانومتریشو ارائه میده
majid322
19-09-2011, 12:26
دوستان من به بحثتون کاری ندارم فقط حرف برهان جان رو تایید میکنم
طبق تستهایی که انجام شده
amd x6 1090 از 2500 سندی بریج در رندر قویتره (حدود یک دقیقه ) حالا تستهای معروفم هر چی میخوان بگن...
من چیزی که خودم به چشم توی فروم مجید انلاین دیدم باور میکنم ...
چیزی که الان هست اینه که بیشتر بچه ها به تسهایی که این سایتها میزارن بسنده میکنن..
من قصد توهین ندارم ولی عرفان جان شما سه بعدی کار کردی؟ تست کردی که کدوم قویتره؟
خلاصه برای کارهای رندرینگ من 1100 رو پیشنهاد میکنم تا 2500 ....
ولی برای بازی 2500 بهتره ....
کلا هر کسی باید ببینه کاربردش چیه و طبق اون تصمیم گیری کنه که اینتل بگیره یا amd..
TREASURES
19-09-2011, 12:34
خیلی جالبه مقایسه این دو پردازنده :18: 1090 با 980 واقعا که :31:
1090 در خیلی از موارد از i5 750 ضعیفتر عمل میکنه بعد شما داری با 980 فوق حرفه ای با 6 هسته واقعی و 12 هسته مجازی مقایسه میکنی! تکنولوژی 32 نانومتری و دمای موثر و این بحثها هم به کنار
در حالی که اینتل داره رو 22 نانومتری کار میکنه amd تازه داره اولین 32 نانومتریشو ارائه میده
سلام
ممنونم.....
به آقا عرفان هم گفتم
اگه شما پست های قبلیم رو بخونی به نتیجه میرسی...
12 هسته ی مجازی هم حرف کاملا غلتیه ....
سیستم هایپر تردینگ با حالت 128BIT PIPELINE منظورتونه فک کنم
حالا بذارید یه چیزی نشونتون بدم کیف کنید (از بولدوزر)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
برای بازی هم غلته بگید فلان سی پی یو بهتره اصلا ربطی به سی پی یو نداره....
این GPU ه که فریم رو تو گیم مشخص میکنه نه CPU!!!
TREASURES
19-09-2011, 12:41
به گفته هام اضافه کنم ....
دوستان مثل اینکه INSTRUCTION های اضافه شده به بولدوزر رو فراموش کردن
دمای 22 درجه ای A8-3850 رو فراموش کردن با اور 900 مگاهرتزی
مسئله ی آنلاک رو فراموش کردن
GPU ی 6550D روی APU ها رو فراموش کردن که INTEL 3000 ی که روی 2600K هست رو میخوره....
و......
آها یادم اومد 16 مگ کش بولدوزر رو فراموش کردن
سی پی یو های OPTERON INTERLAGOS رو فراموش کردن که XEON رو منهدم کرده......
ممنون از جوابت ....
اولا اینکه شما در مورد جمله ی اولت بنچمارک ارائه بده.....
خدمت شما:
این بررسی Guru3d هست که در اون 1090T تا 4.1GHz آور شده و در تمامی تست ها هم هست...
در این بررسی Bit-tech هم 1090T آور شده تا 3.87 وجود داره...
بررسی تست ها و بنچمارک ها با خودتون، چون از این سایت ها نمیشه تست ها رو کپی کرد و باید PrintScreen گرفته بشه که وقت گیره...
در مورد جمله ی دومت هم بگم من حرفی از سندی بریج ها نزدم .... شما یه سری تو تاپیک های اور سی پی یو های اینتل بزن حتی متخصص های اور هم تو بیشترین تاپیک ها نتونستن اور پایدار به صاحب تاپیک ارائه بدن ....
شاید مقداری سخت تر باشه ولی اصلا این طور که میفرمایید نیست...
برای بازی هم غلته بگید فلان سی پی یو بهتره اصلا ربطی به سی پی یو نداره....
این GPU ه که فریم رو تو گیم مشخص میکنه نه CPU!!!
این پستتون رو الآن دیدم و پستم رو ادیت کردم، ببخشید کی گفته فریم دهی در گیم ها هیچ ربطی به CPU نداره؟ یعنی GPU خودش تنهایی همه کار ها رو انجام میده؟
موفق باشید.
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
به گفته هام اضافه کنم ....
دوستان مثل اینکه INSTRUCTION های اضافه شده به بولدوزر رو فراموش کردن
دمای 22 درجه ای A8-3850 رو فراموش کردن با اور 900 مگاهرتزی
مسئله ی آنلاک رو فراموش کردن
GPU ی 6550D روی APU ها رو فراموش کردن که INTEL 3000 ی که روی 2600K هست رو میخوره....
و......
آها یادم اومد 16 مگ کش بولدوزر رو فراموش کردن
سی پی یو های OPTERON INTERLAGOS رو فراموش کردن که XEON رو منهدم کرده......
دوست من چرا بحث رو عوض میکنید؟ کی از بولدوزر حرف زد؟ من کی گفتم FX ها ضعیف عمل کردن؟:13:
اینتل خیلی قویتره و باید AMD دو هسته اضافه تر داشته باشه که به اینتل برسه تایبک های زیر جواب دادم و گفتم چرا اینتل بهتره
جون هرکی دوست داری بیخیال این حرف مسخره شو !
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
موفق باشید.
و دروغ های عرفان جان که هیچ وقت تمومی ندارن ....
فن های اینتل رو از الان بشناسین ...
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
1100 در صورتی که نرم افزار ها از 6 هسته پشتیبانی کنن از 2600 هم بهتر هست .
Google VP8 و بازی Dirt 3 فعلا اینو ثابت کردن
Hamed DC
19-09-2011, 13:16
BZ7 عزیز لطف کنید بحث هاتون رو با آرامش و انشایی صمیمی پیش ببرید.
چون قبل از بحث، همه ما دوست هستیم.
این مباحث هم برای بالا بردن اطلاعات مون هست نه دشمنی.
با تشکر.حامد:11:
و دروغ های عرفان جان که هیچ وقت تمومی ندارن ....
دروغ نیست عزیز من، 2 تا لینک گذاشتم میتونی ببینی... وقتی شما متوجه ساده ترین توضیحات من نمیشی من چی بگم :دی
اصلا توضیحات چیه برو توی اون لینک ها از سایت مورد علاقت بنچمارک ببین کدوم قویتره! سخته؟! :دی
خدمت شما:
این بررسی Guru3d هست که در اون 1090T تا 4.1GHz آور شده و در تمامی تست ها هم هست...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر این بررسی Bit-tech هم 1090T آور شده تا 3.87 وجود داره...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبررسی تست ها و بنچمارک ها با خودتون، چون از این سایت ها نمیشه تست ها رو کپی کرد و باید PrintScreen گرفته بشه که وقت گیره...
شاید مقداری سخت تر باشه ولی اصلا این طور که میفرمایید نیست...
موفق باشید.
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
دوست من چرا بحث رو عوض میکنید؟ کی از بولدوزر حرف زد؟ من کی گفتم FX ها ضعیف عمل کردن؟:13:
بعد از این همه مدت عرفان جان بازم نمیخوای بفهمی اینا درست و حسابی از 6 هسته استفاده نمیکنن ؟!
و خیلی از تکنولوژی های پردازنده های AMD در نرم افزار ها استفاده نمیشه ؟!!
بعد از این همه مدت عرفان جان بازم نمیخوای بفهمی اینا درست و حسابی از 6 هسته استفاده نمیکنن ؟!
و خیلی از تکنولوژی های پردازنده های AMD در نرم افزار ها استفاده نمیشه ؟!!
این دیگه بر میگرده به افراد که اون همه نرم افزار رو ول کنن بچسبن به Dirt 3 و Google VP8... و 100 البته فنبوی هایی که اصلا کوچکترین تفکری در موارد مختلف نمیکنن و فقط حرف های اشتباهی که توی ذهنشونه رو میخوان به کرسی بنشونن...
شما تا وقتی نفهمی مهمترین عامل در انتخاب قطعات، سازگاری نرم افزار ها با اون قطعات هست، همین حرف های اشتباه رو میزنی... وقتی متوجه نیستی که به هر دلیل کارایی فلان قطعه در حال حاضر کمه(حالا ناسزگاری نرم افزار هاست، پول و ثروت اینتله یا هر چیز دیگه ای) دوباره همین اتفاق میافته!
TREASURES
19-09-2011, 13:23
آقا عرفان من قصد بدی ندارم یا خدایی ناکرده نمیخوام که کل کل کنم
ولی i7 980 هیچی شما قیمت i7 975 رو بهم بده که تو اور 1090 ازون بهتره !!!
دروغ نیست عزیز من، 2 تا لینک گذاشتم میتونی ببینی... وقتی شما متوجه ساده ترین توضیحات من نمیشی من چی بگم :دی
اصلا توضیحات چیه برو توی اون لینک ها از سایت مورد علاقت بنچمارک ببین کدوم قویتره! سخته؟! :دی
999 + 1 بار بهت گفتم این تست ها نمیتونن از 6 هستن درست استفاده کنن !
بعدشم 1100 با 980X قابل مقایسه نیست و نباید هم مقایسه بشه برای اینکه 980 برای افراد عادی نیست تکنولوژی ساختش فوق الاده خوب هست و 12 تا هم ترد داره وقتی که از 6 هسته هم پشتیبانی بشه 980 همه پردازنده ها رو میخوره ! ولی نسبت به قیمت ؟!!! ارزش خرید پایینی برای افرادی مثل من و شما داره
بازم میگم تست های Dirt 3 و VP8 گویای همه چیزه . وقتی نرم افزار برای پردازنده های هر 2 شرکت بهینه بشه نتیجه اینی میشه که میبینین ....
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
این دیگه بر میگرده به افراد که اون همه نرم افزار رو ول کنن بچسبن به Dirt 3 و Google VP8... و 100 البته فنبوی هایی که اصلا کوچکترین تفکری در موارد مختلف نمیکنن و فقط حرف های اشتباهی که توی ذهنشونه رو میخوان به کرسی بنشونن...
شما تا وقتی نفهمی مهمترین عامل در انتخاب قطعات، سازگاری نرم افزار ها با اون قطعات هست، همین حرف های اشتباه رو میزنی... وقتی متوجه نیستی که به هر دلیل کارایی فلان قطعه در حال حاضر کمه(حالا ناسزگاری نرم افزار هاست، پول و ثروت اینتله یا هر چیز دیگه ای) دوباره همین اتفاق میافته!
حال حاظر تا چند ماه دیگه عوض میشه دوران ویندوز XP هم داره تموم میشه ! آینده نگر بودن چیز خوبیه ... مقایسه قیمت هم چیز خوبیه !! 380 تومنی رو وقتی با 240 تومنی مقایسه میکنین و قیمت بالای مین برد رو هم در نظر نمیگیرین دیگه من حرفی ندارم بزنم ! معلومه کی از همه Fan تره ...
آقا عرفان من قصد بدی ندارم یا خدایی ناکرده نمیخوام که کل کل کنم
ولی i7 980 هیچی شما قیمت i7 975 رو بهم بده که تو اور 1090 ازون بهتره !!!
نه عزیز کی کل کل کرد :دی :11:
خوب الآن شما بحث قیمت رو مطرح کردی... ولی اصلا بحث ما سر P/P نبود و شما فقط کارایی رو مد نظر قرار دادی... این حرف شما بود:
یه مثال میزنم حالا :
و بنده جواب دادم...
بحث Price/Performance بحث کاملا متفاوتیه و اصلا بنده به اون کاری نداشتم!:46:
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.