مشاهده نسخه کامل
: حرفه ای ها چگونه از اینترنت استفاده میکنن؟! (بخش ۱)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، از این پس سعی میکنم که مطالب آموزشی بیشتری توو وبلاگ بذارم، امیدوارم که سودمند باشه، دوستان نظرات شما میتونه سازنده باشه، پیشنهاد ها و انتقادات رو در بخش نظرات اعلام کنید و میتونید موضوعات موردنظرتون رو پیشنهاد بدید. سعی میکنم که آموزش ها انقدر کوچک و مختصر باشن که حوصله کنید و بخونیدشون.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اینترنت.. نه! اینترنت و حرفه ای ها..
نخستین ابزاری که یه حرفه ای در زمان استفاده از اینترنت به کار میگیره یه نرم افزار امنیتی خوب و کارآمد هست. متاسفانه زمانی که از نرم افزار امنیتی صحبت میشه، همه میگن که؛ خب ما که آنتی ویروس داریم، نکته اینجاست که یه آنتی ویروس دارن که چند سالی هست آپدیت نشده و اصلاً آنتی ویروس کارش از بین بردن ویروس هست و بس، و نه چیز دیگه ای، ما نیاز به یه اینترنت سکیوریتی و یا سکیوریتی سوئیت یک شرکت امنیتی داریم، و یا دست کم به کارگیری از یک دیوار آتش در کنار آنتی ویروسمان. ما باید از ورود بدافزارها و افراد سودجو جلوگیری کنیم. یکی از مشکلات دیگه اینه که متاسفانه عدم انتخاب مناسب یه نرم افزار امنیتی کار دست کاربرها میده. یادمه که یه پست در رابطه با برترین نرم افزارهای امنیتی، گزینش شده توسط لابراتوار بسیار معروف AV Test ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مطلب گذاشته بودم. جالب اینجاست که بعضی ها با دیدن این آمار و ارقام باز هم پای حرف ناصحیح خودشون باقی می مونن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشبختانه با وجود نرم افزارهای امنیتی بسیار و رقابت اون ها با یکدیگر، همچنین وجود گروه هایی جهت امتیازدهی و انتخاب برترین ها در این امر؛ گزینش بهترین و یا خودمونی بخوام بگم راه دست ترین نرم افزار امنیتی کار زیاد سختی نیست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب چه جوری بهترین رو انتخاب کنیم..؟
خب راه زیاده، ببینید، ما خودمون کامپیوتری هستیم، باید نرم افزارهای امنیتی رو خوب بشناسیم و متناسب با سلیقه،عملکرد و کارآمدی، محیط کاری نرم فزار، قیمت و.. اونها رو به کاربران معرفی کنیم. خب اول باید از عملکرد نرم افزارمون مطمئن بشیم، من خودم کاربر نرم افزار AVG هستم، بهترین نیست ولی جزو بهترین هاست، خب من احساس کردم که رو سیستم من خیلی خوب کار میکنه، سرعت من رو زیاد کند نکرده، من انواع بدافزارها رو با این نرم افزار از بین میبرم و از ورود افراد غیر مجاز و جاسوس افزارها هم به خوبی جلوگیری میکنه، خب این یکی از ایده آل ها. اگر شما بابت نرم افزار پول پرداخت میکنید باید به غیر از کارایی به قیمت هم فکر کنید. خب قیمت هم جایگاه خودش رو داره. مثلاً نرم افزار پاندا جزو گران ترین نرم افزارهاست، درسته که یکی از بهترین هاست ولی میتونیم نرم افزارهای خوبی با کمتر از این قیمت بخریم. خب بسته های امنیتی رایگان نیستن، توجه داشته باشید که AntiVirusها با Security Suiteها و سوئیت های امنیتی شامل امکانات بیشتری در جهت خدمات کامل امنیتی است ولی آنتی ویروس ها فقط ویروس ها رو از بین میبرن. اگر پول خرج نمی کنید و از Licenseهای غیر مجاز (حساب کاربری) استفاده می کنید باید توجه داشته باشید که از نرم افزاری استفاده کنید که Licenseهای اون به سادگی به دست بیان، و عمر طولانی داشته باشن، برای مثال License نرم افزار پاندا خیلی سخت پیدا میشه و عمر کوتاهی دارن، یعنی از طرف شرکت غیرفعال میشه ولی License ،AVGهایی با عمر طولانی داره و به سادگی پیدا میشه. ویژگی مبارزه قوی با ویروس ، Trojan ،Worm و Malware ، به روز رسانی اتوماتیک و ساده، سازگار با شبکه، عدم کاهش سرعت سیستم، غیر فعال کردن نرم افزار، سرعت کار، بالا بودن سرعت آپدیت، ویژگی ذخیره سازی آپدیت های نرم افزار و.. رو میتونیم از ایده آل های انتخاب یک نرم افزار امنیتی بدونیم.
سعی کردم تا خیلی کوتاه و واضح توضیح بدم، اگر مشکلی یا ایرادی در توضیحات هست در بخش نظرات اعلام کنید. سوالات خودتون رو میتونید در بخش نظرات قرار بدید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان؛ امروز قراره بیشتر درباره نرم افزارهای امنیتی بحث کنیم.
اگر بخش قبلی رو خونده باشید و اگر یادتون باشه گفتیم که آنتی ویروس ها و سوئیت های امنینی با هم تفاوت دارن.(بخش نخست) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با اجازه دوستان بنده نرم افزاری که خودم استفاده میکنم رو معرفی میکنم و توضیحاتم رو بیشتر روی این نرم افزار متمرکز میکنم.
برخی از شرکت های امنیتی برای نمایش عملکردشان و جذب مشتری بسته های آنتی ویروس شان را به رایگان و برای عموم در دسترس قرار می دهند، برای مثال: شرکت Avira, AVG, Avast, Microsoft و.. آنتی ویروس رایگان در اختیار کاربران رایانه ای قرار میدهند.
تفاوت اصلی در این است که آنتی ویروس ها فقط و فقط ویروس ها را از بین می برند ولی Internet Securityها و Security Suiteها تمام ابزار برای مقابله با انواع هجوم ها را دارا می باشند. البته برخی از آنتی ویروس ها همانند Microsoft Security Essentials دارای Anti-spy هستند. نرم افزار آنتی ویروس AVG افزون بر Anti-spy، از ویژگی E-meil Scanner جهت بررسی ایمیل هم برخوردار است همچنین جهت امنیت بیشتر در اینترنت این آنتی ویروس قابلیت جالبی به نام LinkScanner را دارا بوده و بهترین و بیشترین خدمات رایگان را در اختیار شما قرار می دهد. توجه داشته باشید که این امکانات و خدمات برای یک نرم افزار امنیتی رایگان فوق العادست و کمپانی هایی که در این زمینه فعالیت میکنن نرم افزارهای آنتی ویروس غیررایگان را با این امکانات روانه ی بازار میکنن، البته نرم افزارهایی هم هستن که قوی تر از این کار میکنن.
خب برای توضیحات بیشتر و آشنایی بیشتر شما با نرم افزارهای امنیتی بهتره که بریم سراغ نرم افزار AVG Internet Security ..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسط کاربری این نرم افزار بسیار ساده و گویاست، و اگر کسی برای اولین بار هم با این محیط روبرو بشه خیلی سریع و به آسانی میتونه با نرم افزار کار کنه. همین طور که در تصویر بالا می بینید تمام Component (مولفه)ها در تصویر مشخص هست و بیشتر سوئیت های امنیتی دارای چنین مولفه هایی هستن. خیلی کوتاه و گویا، همه رو براتون توضیح میدم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار آنتی ویروس چیست؟ (َََAnti-Virus)
نرم افزار آنتی ویروس یک برنامه رایانه ای است که وظیفه ی تشخیص، جلوگیری و اقدام به حذف برنامه های نرم افزاری مخرب مانند ویروس ها و کرم ها را بر عهده دارد. برای حفاظت از رایانه تان در برابر ویروس ها می توانید از نرم افزار آنتی ویروس که از ملزومات امنیتی است استفاده کنید.
ویروس های رایانه ای برنامه های نرم افزاری هستند که به عمد طراحی شدند و در عملیات رایانه تداخل ایجاد کرده و داده ها را فاسد (خراب) یا حذف می کنند، و یا خود را به دیگر کامپیوتر ها و در سراسر اینترنت گسترش می دهند.
برای جلوگیری از ورود ویروس ها باید نرم افزار آنتی ویروس تان را به طور منظم به روز رسانی کنید و یا نرم افزارتان را طوری تنظیم کنید که به صورت خودکار به روز شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار ضد جاسوسی چیست؟ (Anti-Spyware)
اول یه مقدار درباره Spyware (جاسوس افزار) توضیح بدم و سپس میریم سراغ روش های جلوگیری و نشانه های آلودگی و نفوذ ..
جاسوس افزار نوعی از نرم افزارهای مخرب محسوب می شوند که بر روی رایانه آلوده نصب شده و به صورت پنهان به جمع آوری پاره ای از اطلاعات کاربر می پردازد. به طور معمول، جاسوس افزارها مخفیانه بر روی رایانه شخصی کاربر نصب می شوند و تشخیص آن ها سخت و دشوار است. گاهی اوقات جاسوس افزارها توسط خود شخص نصب می شود! همانند Keylogger (کی لاگر)ها که به منظور نظارت مخفیانه بر عملکرد کاربرانی که از رایانه مشترک استفاده می کنن، بکار گرفته می شوند. اینگونه نرم افزارها مخفیانه بر عملکرد کاربر نظارت داشته و میتواند اطلاعاتی از گشت و گذار در اینترنت، سایت های بازدید شده،اطلاعات کارتهای اعتباری و.. را بدست آورد.همچنین با ثبت کردن کلیدهای فشرده شده توسط شما روی صفحه کلیدرمزهای عبور شما را به دست آورده و در اختیار افراد دیگر قرار دهند. جاسوس افزارها تنظیمات رایانه تان را تغییر می دهند که این منجر به کاهش سرعت و یا از دست دادن قابلیت اتصال به اینترنت می شود.
راههای نفوذ: پنجرههای پاپ آپ(پنجرههای کوچکی که به هنگام بازدید از سایت در برابر کاربر ظاهر میشوند و حاوی پیامهای مختلفی برای فریب اشخاص میباشند. در این پنجرهها اغلب دکمههای مختلفی مانند قبول، لغو، بستن و... وجود دارد ولی هیچ کدام از آنها کار اصلی خود را انجام نمیدهند و با فشردن هر کدام از این دکمهها جاسوس افزار روی سیستم نصب میشود.)، نرمافزارهای ضد جاسوس افزار (بعضی نرمافزارهای ضدجاسوسی به جای از بین بردن جاسوس افزار آن را روی سیستم نصب میکنند. از برنامههای مطمئن و معروف برای بالا بردن امنیت سیستم خود استفاده کنید.)،برنامههای رایگان اینترنتی مخرب،سی دیها و فلشها، ویروسها (برخی ویروسها حاوی کدهایی برای نصب جاسوس افزارهستند.)
نشانههای وجود جاسوس افزار در رایانه:
ظاهر شدن مداوم پنجرههای پاپ آپ، تغییر آدرس مرورگر، ایجاد آیکونهای جدید روی صفحه نمایش، عملکرد کند رایانه، خاموش شدن دیوار آتش و ضدویروس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار ضد هرزنامه چیست؟ (Anti-Spam)
هرزنامه یا اسپم (E-mail Spam)، سو استفاده کردن از سیستم انتقال پیام است، که به پیامهای گروهی و ناخواسته اطلاق میگردد و بیشتر دارای مطالب غیر اخلاقی و بی مضمون می باشد. گاهی اوقات هدف؛ معرفی و فروش یک کالا و درآمدزایی است (بیشتر تبلیغات مربوط به کالاهای داروخانه ای می شود که حدود ۸۱% از تبلیغات رو به خودش اختصاص میده). بيشتر هرزنامه ها صرفاً نقش مزاحمت دارند ولي برخی از آن ها ممکن است حاوي بعضي از انواع ويروس هاي رایانه اي باشند با باز شدن اين گونه نامه ها احتمال دارد رایانه شما آسيب جدي ببيند. لذا در صورتي كه از روي موضوع يا آدرس فرستنده متوجه هرزنامه بودن آن شديد، بدون باز كردن نامه، آن را پاك كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرزنامه یکی از ابزار اصلی حملات دزدی اطلاعات شخصی یا فیشینگ (تلاش برای بدست آوردن اطلاعات محرمانه از جمله نام کاربری، گذرواژه، جزئیات کارت اعتباری و.. را گویند) است. البته یکی از راه های جلوگیری از فیشینگ بکارگیری مرورگرهای مناسب هست. از ویژگی های جدید مرورگرهای اینترنتی میتوان به ویژگی "ضدفیشینگ" اشاره کرد. که در نرم افزارهای گوگل کروم ۱، اینترنت اکسپلورر ۷، موزیلا فایرفاکس ۲، اُپرا ۹، سافاری ۳ و نسخه های بعد از این نسخ تعبیه شده است و در صورت بازدید کاربران از وب سایت های جعلی(فیشینگ) که برای ربودن اطلاعات حساس کاربران تلاش میکنند، یک پیغام هشدار نمایش میدهد. توجه داشته باشید که فیلترهای ضدفیشینگ هر یک از مرورگرها از لحاظ قدرت و عملکرد با یکدیگر متفاوت هستند، برای مثال، طبق بررسی های انجام شده در نوامبر سال ۲۰۰۶، فیلترهای فایرفاکس ۱۰% قوی تر از اینترنت اکسپلورر عمل میکنن.
برای جلوگیری از ورود اسپم ها از تکنیک های بسیاری استفاده می شود. یکی از روش ها، ایجاد لیست سیاه است، که بر اساس آدرس IP و دامنه شناسایی شده و در پایگاه داده لیست سیاه نرم افزارهای امنیتی قرار می گیرند ولی این عمل کافی نیست. کسانی که هرزنامه ها را ارسال می کنند هر روز راه های تازه ای را برای دور زدن فیلترهای امنیتی آزمایش می کنند.
نرم افزار امنیتی Kaspersky Internet Security، پلاگینی رو برای Firefox (موزیلا فایرفاکس) و نامه رسان Thunderbird 3(تاندربرد) فراهم کرده تا کاربران با امنیت بیشتری عملیات ارسال و دریافت رایانامه را انجام دهند. (نمیدونم که نرم افزار دیگه ای هم این ویژگی رو داره یا نه ولی این رو تو سایت Kaspersky خوندم)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیوار آتش چیست؟ (FireWall)
دیوار آتش به برنامههایی اتلاق می شود که از دستیابی غیر مجاز به یک سیستم رایانه جلوگیری میکنند. در برخی از این نرمافزارها، برنامهها بدون اخذ مجوز قادر نخواهند بود از یک رایانه برای سایر رایانهها، داده ارسال کنند. به این گونه نرمافزارها، دیوار آتش دو طرفه گویند، زیرا علاوه بر درگاه ورودی (Incoming)، درگاههای خروجی (Outing) هم کنترل میشوند. بستههای اطلاعاتی که حاوی اطلاعات بدون مجوز هستند، به وسیله دیوار آتش متوقف میشوند. دو نوع متفاوت از دیوار آتش وجود دارد: دیوار آتش سخت افزاری و دیوار آتش نرم افزاری.
دیوار آتش سخت افزاری:
دیوار آتش سخت افزاری یک قطعه فیزیکی است که بین تجهیزات اینترنت و رایانه قرار می گیرد. از مزایای این گونه دیوار آتش می توان حفاظت از چندین رایانه به طور همزمان نام برد.
دیوار آتش نرم افزاری:
دیوار آتش نرم افزاری همانند دیوار آتش سخت افزاری کار می کند، و بر اطلاعات نظارت می کند با این تفاوت یک نرم افزار بر روی سیستم شما نصب می شود.
LinkScanner:
تا اینجای کار تمام مولفه های نرم افزارها شبیه هم بودن، ولی مولفه LinkScanner که در نرم افزارهای دیگه هم هست شاید با نام دیگه ای موجود باشه، مثلاً در نرم افزار Avira نامش هست WebGuard که تقریباً مشابه این عمل رو انجام میده.
مولفه LinkScanner متشکل شده از دو بخش عمده:
جستجو و سپر (ارزیابی لینک های اینترنتی که توسط موتورهای جستجوگر معرفی میشن)
گشت و گذار و سپر (در زمان ارتباط و گشت و گذار در اینترنت از رایانه شما در برابر وب سایت های مخرب محافظت میکنه)
Resident Shield:
این ویژگی دو بخش را داراست، Advanced Settings و Excluded Item
Advanced Settings که می تونید مشخص کنید چه پسوندهایی توسط نرم افزار اسکن یا بررسی بشن
Excluded Item که با این ویژگی از نرم افزار میتونید انتخاب کنید تا فایل های یا پوشه های انتخابی شما مورد بررسی و اسکن قرار نگیرند. (گاهی اوقات برخی از فایل های اجرایی توسط آنتی ویروس به عنوان یک فایل مخرب شناسایی میشن و اجازه کار با اون ها داده نمیشه، مثل کرک های نرم افزاری)
Family Safety:
Family Safety یه ویژگی جالب، برای ایمنی خانواده، که میتونید برای کودکان، سایت هایی رو فیلتر کنید البته اگر فعال باشه خود نرم افزار وب سایت ها و ویدئوها و خیلی چیزهای دیگه رو مرتبط با سنی که تعیین شده نمایش میده، میتونید زمان مشخص کنید، چت و گفتمان را تعطیل کنید و اجازه ندید این کارو رو بکنن و.. . البته این ویژگی در بعضی از نرم افزارهای دیگه هم وجود داره، مثل Bitdefender که در این نرم افزار این ویژگی Parental Control نام داره.
LiveKive:
LiveKive به شما این امکان رو میده که با خیالی آسوده فایل هاتون رو به اشتراک بذارید، و به صورت آنلاین از فایل هاتون نسخه پشتیبان تهیه کنید.
E-mail Scanner:
E-mail Scanner یک مولفه مسئول برای اسکن هر پیغام ایمیل فرستاده یا دریافتی است و هر زمان که یک ویروس در ایمیل تشخیص داده شود، آن ویروس را فوراً حذف می کند. بیشتر برای فایل های پیوست به کار گرفته می شود
Update Manager:
به روز رسانی کامپوننت مدیریت اجرایی و تنظیمات اتصال به اینترنت برای به روز رسانی درست و به موقع AVG.
License:
اگر شماره سریال شما مجاز باشد این بخش فعال خواهد بود. (مربوط به حساب کاربری)
Online Shield:
سپرآنلاین، افزون بر اینکه از رایانه شما در برابر سایت های مخرب و کدهای جاوای خطرناک محافظت می کند، اگر در حال دانلود یک فایل مخرب باشید آن را شناسایی و متوقف می کند، البته این وِیژگی بیشتر برای محافظت از شما در زمان استفاده از برنامه های گفتگو آنلاین یا چت مانند ICQ ،MSN ،Yahoo است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتی روت کیت چیست؟ (Anti-RootKit)
روتکیت مجموعهای از نرمافزارهاست که کنترل یک سیستم رایانهای را به دست میگیرد. در این نوع حمله، کاربر سیستم متوجه حضور روتکیت نخواهد شد و هکر رایانه توانایی تغییر تمامی تنظیمات رایانه را دارد. رایانهای که تحت سلطه روتکیت و نهایتاً هکر قرار میگیرد را زامبی (Zombie) مینامند. اگر ضایعهای در شبکه رایانهها پیدا شود، با پیگیری آن به زامبی میرسیم و هکر نمیتواند ردیابی شود.
RootKitها برنامه هایی هستند که از نظر ساختار کاری بسیار شبیه Trojan ها و Backdoor ها هستند با این تفاوت که شناسایی RootKit بسیار سخت و دشوار است. RootKit ها جایگزین برنامه های اجرایی مهم سیستم عامل و گاهی مواقع جایگزین خود هسته کِرنل می شوند و به هکرها این اجازه را می دهند که از طریق درب پشتی و پنهان شدن در عمق سیستم عامل به آن نفوذ کنند و مدت زیادی با خیال راحت با نصب ردیاب ها (Sniffer) و دیگر برنامه های مانیتورینگ بر روی سیستم اطلاعاتی را که نیاز دارند بدست آورند. در دنیای هکرها دو نوع RootKit اصلی وجود دارد، . RootKit سنتی و سطح هسته. (این بخش از نرم افزارهای امنیتی فوق العاده مهم است که متاسفانه خیلی مورد بحث قرار گرفته نمی شود)
System Tools:
ابزار سیستم، یک ابزار پیشرفته برای تجزیه و تحلیل دقیق سیستم است، برای آنچه که بر روی رایانه شما در حال انجام است.
Pc Analyzer:
این بخش مربوط به بررسی سرعت و عملکرد سیستم میشه، و با بررسی رجیستری، پاک کردن فایل های ایجاد شده ی ناخواسته، پیکربندی، پاک کردن فایل های میانبر سبب افزایش سرعت رایانه تان می شود، البته برای عملکرد بهتر می تونید از کامپوننت PC Tuneup این نرم افزار استفاده کنید.
Identity Protection:
مولفه ای برای حفاظت از هویت شما در برابر تهدیدات جدید و ناشناخته، با بیش از 285 الگوی رفتاری. هرگاه یک قطعه کد ناشناخته برای شما فرستاده می شود، بلافاصله مورد بررسی قرار گرفته و خنثی سازی می شود. البته این بخش خیلی کاربرد نداشته و به ندرت نیاز به، به روز رسانی دارد. Security Toolbar:
یک نوار ابزار مرورگر وب اختیاری است، ارائه ی حفاظت و گشت و گذار پیشرفته در وب، که در حال حاضر این نوار ابزار امنیتی توسط مرورگرهای اینترنت اکسپلورر و موزیلا فایر فاکس پشتیبانی می شوند.
امیدوارم که خوب و کامل توضیح داده باشم، دوستان لطفاً اگر پیشنهاد یا انتقادی دارن توو بخش نظرات اعلام کنید، خوشحال میشم اگر توو بخش نظرات در این رابطه بحث کنیم.
بن مایه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان؛ امیدوارم که حالتون خوب باشه. اگر یادتون باشه پیشتر و در پست های پیشین دربارۀ امنیت صحبت کردیم و البته بحث هایی هم انجام دادیم. امیدوارم که از این پس مشارکت در این بحث ها بیشتر هم بشه.
در این پست دربارۀ مرورگرهای اینترنتی صحبت میکنیم.
مرورگر وب یا مرورگر اینترنت به نرمافزارهای کاربردی گفته میشود که برای دریافت، نمایش و مرور اطلاعات از وب جهانگستر مورد استفاده قرار میگیرد. WorldWideWeb اولین مرورگر وب بود که در سال ۱۹۹۱ در محصولات نکست استفاده شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتخاب بهترین مرورگر اینترنتی کاری، نشدنی است. ولی کاربران بر حسب کاربرد و تجربه، باید مرورگری را برای استفاده شان انتخاب کنند.
چرا مرورگرها نسخه جدید روانه بازار میکنند؟
ترجمه زبان های مختلف
این سوالیه که همه میپرسن، خب جوابش خیلی ساده هست! هر روز زبان های برنامه نویسی وب پیشرفت میکنن و تغییر میکنن و زبان های جدید ساخته میشن.
مثلاً زبان HTML نسخه ۵ خودش رو معرفی کرد و یا css نسخه ۳ خودش رو عرضه کرد. مرورگرها، نسخه جدید رو معرفی میکنن تا بتونن این زبان ها رو ترجمه کنن. مرورگرها بر سر این میجنگن که بهتر و با سرعت بالاتری ترجمه کنن.
امنیت
امنیت از دیگر موضوعات قابل توجه هست که سازندگان مرورگرهای اینترنتی مدنظرشون هست. اون ها تلاش میکنن که از دزدی های اینترنتی (فیشینگ) و تروجان ها جلوگیری کنند و در برابر انواع ویروس ها، کرم ها و جاسوس افزارها مقاوم باشن.
اگر پست قبلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این مبحث رو بخونید خیلی خوبه، چون اونجا مفصل در رابطه با امنیت صحبت شده و تقریباً با این بخش از پست هم مرتبط هست.
برای همین هست که میگن برای خریدهای اینترنتی و بررسی ایمیل از مرورگرهای شناخته شده استفاده کنید.
افزونه ها و امکانات
با گذشت زمان و بنا بر نیازهای کاربران، سازندگان این نرم افزارها امکانات و افزونه های کاربردی و جالبی رو به مرورگرها اضافه میکنن.
از چه مرورگر اینترنتی استفاده کنیم؟
همین طور که گفتم پاسخ به این پرسش کمی سخت هست.
انتخاب بهترین ها از دست ما بر نمیاد ولی متخصصین به ما ۵ مرورگر برتر رو معرفی کردن.
گوگل کروم (Google Chrome) ، اپرا (Opera) ، موزیلا فایرفاکس (Mozilla FireFox) ، سافاری (Safari) ، اینترنت اکسپلورر (Internet Explorer). البته آخرین نسخه این نرم افزارها برتر هستن!
پس یک مرورگر خوب انتخاب کنید تا حرفه ای باشید..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.