مشاهده نسخه کامل
: مـشـکـل بـا نـمـایـش فـایـل هـای فـلـش در Internet Explorer 9 و چـنـد سـوال دیـگر ... !
Alireza-Khan
18-09-2011, 13:05
سلام دوستان ! من تازه ویندوز 7 رو نصب کردم و IE9 داره روش ! الان هرمدلی فلش پلیر نصب میکنم بازم نشون نمیده ! چیکار باید کنم ؟!
یه سوال دیگه این که وقتی روی لینک یه فایلی واسه دانلود کلیک راست میکنم و Download with IDM رو میزنم با این پیغام مواجه میشم !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال بعدی هم اینکه وقتی اینترنت اکسپلورر رو باز میکنم یکی از صفحات مایکروسافت تو یه تب جدید باز میشه ! اونو چطور ور دارم ؟
و آخرین سوال :31: ! : گزینه ی Sleep غیر فعاله ! من همه ی درایور ها رو نصب کردم ! کارت گرافیک هم نصب شده ! چطور فعالش کنم ؟!
واقعا ممنون ! یا حق ! :40:
Alireza-Khan
18-09-2011, 18:39
آقا یه سوال دیگه ! الان یاهو نصب کردم شکی یا همون آدمک یا لوگو یاهو نیستش ! اونی که اولش خوابه بعد بیدار و سرحال میشه ! چند بار هم یاهو رو آنیستال و نصب کردم ! ورژن های مختلفش رو !
خواهشا همه ی سوالامو جواب بدید ! اجرتون با خدا !
Alireza-Khan
18-09-2011, 20:09
یاهو 10 رو هم نصب کردم باز لوگو ( آدمک ) یاهو رو نشون نمیده ! :18:
Internet Explorer>Internet Options>Advanced tab
و Restore advanced settings رو بزنین
و بعد چک کنین که:
Internet Explorer>Internet Options>Advanced tab>multimedia
ببینین تیک "show image download placeholders" و "show pictures"زده شده باشه!
سوال بعدی هم اینکه وقتی اینترنت اکسپلورر رو باز میکنم یکی از صفحات مایکروسافت تو یه تب جدید باز میشه ! اونو چطور ور دارم ؟
شما Home page رو عوض کنین اون هم دیگه نمیاد
و آخرین سوال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif ! : گزینه ی Sleep غیر فعاله ! من همه ی درایور ها رو نصب کردم ! کارت گرافیک هم نصب شده ! چطور فعالش کنم ؟!
یعنی توی لیست Shut down هست؟
Alireza-Khan
18-09-2011, 22:59
مرسی داداش !
ریستور کردم و تیک show image download placeholders رو هم زدم ! ولی باز نشون نمیده !
اون 2 تا مشکل بعدی حل شد ! شرمنده !
مشکل کنونی عدم نمایش فایل های فلش و یکی دیگه اینکه یاهو لوگوش دیده نمیشه و اونیکی هم اینکه وقتی IDM رو نصب میکنم میگه 12 تا از فایل ها پاک شده ! از نو نصب کن ! باز پاک میکنم و نصب میکنم بعد روشن و خاموش کردن باز همین جریان !
ممنون میشم کمک کنی داداش ! یا عــلــی ! :40:
Alireza-Khan
18-09-2011, 23:08
داداش وقتی از سایت آدوبی هم فلش پلیر رو دانلود میکنم نصب کنم این پیغام رو میده !
Alireza-Khan
19-09-2011, 11:55
فکر کنم این پیغام بخاطر فیلتر بودن هستش !
IDM هم اذیت میکنه ! میگه 12 تا از فایل ها نیست ! از نو نصب کن ! لوگو یاهو هم که نیستش ! :13:
نسخه مربوط به اکسپلور رو نصب کنید فلش نسخهای قبلی رو انیستال کنید و ریستار /
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه ی جدیدش برای mozila firefox 6 هم طراحی شده
Alireza-Khan
20-09-2011, 17:18
مشکل اصلی اینه که یاهو لوگوش دیده نمیشه و اونیکی هم اینکه وقتی IDM رو نصب میکنم میگه 12 تا از فایل ها پاک شده ! از نو نصب کن ! باز پاک میکنم و نصب میکنم بعد روشن و خاموش کردن باز همین جریان !
با ویندوز عوض کردن حل میشه ؟!
Alireza-Khan
20-09-2011, 17:33
فلش پلیری که داده بودید رو هم نصب کردم ولی بازم نشد ! مشکل اصلی اینه که یاهو لوگوش دیده نمیشه و اونیکی هم اینکه وقتی IDM رو نصب میکنم میگه 12 تا از فایل ها پاک شده ! از نو نصب کن ! باز پاک میکنم و نصب میکنم بعد روشن و خاموش کردن باز همین جریان !
فلش پلیری که داده بودید رو هم نصب کردم ولی بازم نشد ! مشکل اصلی اینه که یاهو لوگوش دیده نمیشه و اونیکی هم اینکه وقتی IDM رو نصب میکنم میگه 12 تا از فایل ها پاک شده ! از نو نصب کن ! باز پاک میکنم و نصب میکنم بعد روشن و خاموش کردن باز همین جریان !
سلام دوست خوبم با این همه مشکلی که شما با ویندوز حتما یک ویندوز دیگه نصب کن یه ورژن خوب از سون که سالم باشه و اکتیو یعنی کرک شده باشه
بله حتما با ویندوز درست میشه
Alireza-Khan
20-09-2011, 19:46
داداش ویندوز رو از فروشگاه P30World گرفتم ! سرویس پک 1 و تا می آپدیت شده ! ویندوز خوبیه دیگه ؟ احتمال داره کرکش باعث خرابی ویندوز بشه ؟
داداش ویندوز رو از فروشگاه P30World گرفتم ! سرویس پک 1 و تا می آپدیت شده ! ویندوز خوبیه دیگه ؟ احتمال داره کرکش باعث خرابی ویندوز بشه ؟
آره خوبه می میشه ماه 5 پس الان که ماه 9 هستیم بد نیست خوبه
و اینکه نه دادا ربطی به کارکرد ویندوز نداره مشکلی نیست
و در کارهای p30world هم شکی نیست پس خیالت راحت..
شما یه بار با Uninstall Flash Player فلش پلیر ها رو پاک کنین و مجدد نصب کنین.
عکس پیغام IDM رو هم بذارین
Uninstall Flash Player
Alireza-Khan
20-09-2011, 21:01
فلش پلیر از نو نصب شد ولی بازم نشون نمیده ! اینم ارور IDM ! دادا کارکرد نگفتم ! کرک گفتم !
ask_bl عزیز نظرت راجب ایمکه ویندوز رو عوض کنم چیه ؟! مشکل یاهو هم هستا ! :40:
فلش پلیر از نو نصب شد ولی بازم نشون نمیده ! اینم ارور IDM ! دادا کارکرد نگفتم ! کرک گفتم !
ببین فکر میکنم که مشکلت اینه که فایل هایی که IDM برای Integrate کردن داخل Browser نیاز داره نیست
که احتمالا ورژن IDM شما اونارو نداره و باید جدیدترین ورژن IDM رو بگیری تا اونارو ساپورت کنه
وقتی اونارو بگیری Browser شما با IDM عمل Corresponding انجام میده و با هم مچ میشن
کرک میتونه تاثیر داشته باشه اما نه در این حد!
من احتمال ویروسی بودن رو میدم!
نصب ویندوز آخرین راه حله که اونم معلوم نیست که بعد از عوض کردن باز به این مشکل بر بخورین یا نه.
Dr Hannibal
20-09-2011, 22:12
سلام دوست عزیز
این نرم افزار با اپدیتش تقریبا 15 مگ میشه ، نصب کنید اپدیت کنید و درایو ویندوز رو کامل اسکن کنید. (کوئیک اسکن نکنید)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر مورد مشکوکی پیدا کرد با قرار دادن لاگ انتهایی به شکل TXT مارو با خبر کنید.
Alireza-Khan
20-09-2011, 22:18
واقعا مرسی از همه ! ولی امکان ویروسی بودن صــفـ0ـر ـه ! چون من ESET Smart آخرین ورژن با آپدیت روزانه دارم و مشکل خاصی نیست ! بازم این نرمافزاری که drhaniball عزیز دادن رو دانلود میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم !
Dew Drop
20-09-2011, 22:25
منم با drhaniball عزیزموافقم و فکر میکنم مشکلتون با این نرم افزار حل بشه ولی اگه نشد ...
قبل از تعویض ویندوز یه یوزر جدید ایجاد کنید و اونجا هم امتحان کنید و اگه براتون مقدوره IE9 رو پاک کنید و IE8 رو نصب کنید.
Alireza-Khan
20-09-2011, 22:40
چــشــم ! حــتــمــا !
اصــلا اگــه درســت هــم نــشــه هــمــیــن کــه شــمــا عــزیــزان ایــنــجــا پــشــتــیــبــان مــن هــســتــیــد کــافــیــه ! واقــعــا خــوشــحــال مــیــشــم ! دســت گــلــتــون واقــعــاً درد نــکــنــه ! :40: :10:
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
الان با ESET دوباره اسکن کردم ویروسی نبود ! در حال اسکن با آنتی ملویر Malwarbytes هستم ! :11:
Alireza-Khan
20-09-2011, 22:58
داداش گــلــم drhaniball ! اســکــن کــرد و مــشــکــل خــاصــی نــبــود ! ایــنــم مــحــتــوای فــایــل مــتــنــی :
Dr Hannibal
20-09-2011, 23:43
داداش گــلــم drhaniball ! اســکــن کــرد و مــشــکــل خــاصــی نــبــود ! ایــنــم مــحــتــوای فــایــل مــتــنــی :
دوست عزیز احتما آلودگی خیلی کم میشه اما صفر نیست. (چراش رو میتونی توی تاپیک دانلود ویروس ببینید که ویروس هایی هستند که از 42 انتی ویروس هیچ آنتی ویروسی شناسایی نمیکنه ویروس مد نظر مارو)
من هم مثل شما منتظر نظر اساتید نرم افزار می مونم.
Alireza-Khan
20-09-2011, 23:48
درسته ! ولی من سر و کارم با این جور ویروسا نیست ! هارد نو دارم ! فکر نکنم مشکلی از لحاظ ویروس باشه ! :40:
درسته ! ولی من سر و کارم با این جور ویروسا نیست ! هارد نو دارم ! فکر نکنم مشکلی از لحاظ ویروس باشه ! :40:
عزیز دلم منم با دوست عزیز sharifdorsa نظرم مساعده شما اگه از IDM استفاده میکنی در ویندوز جدیدتون از IE8 استفاده کن لطفا..!
Alireza-Khan
21-09-2011, 20:05
آقا ویندوز عوض کنم ؟
سلام
در مورد IDM به نتیجه ای نرسیدم ولی امتحان کردن راه زیر ضرری نداره :
آخرین ورژن نرم افزار Your Uninstaller رو از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!-PRO-7.3.2011.02) رو نصب کن سپس از طریق این برنامه اقدام به حذف IDM و تمام نرم افزار Flash Player (هم ActiveX و هم Plugin)کن . سپس سیستم رو Restart و جدیدترین ورژن IDM رو از سایتش دانلود و نصب کن و از این کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای کرک کردن IDM استفاده کن.
برای مشکل یاهو مسنجر و اینترنت اکسپلورر چند کار رو انجام بده :
1. به بخش Internet Options اینترنت اکسپلورر برو و در سربرگ Advanced روی دکمه ی Reset کلیک کن تا کامل ریست بشه.
2. تمام Temporary فایل ها ، کوکی ها و History رو کاملا" پاک کن.
آخرین ورژن فلش پلیر رو از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20for%20Internet%20Explorer%20&%20AOL) دانلود و نصب کن و سیستم رو Restart کن.
تست کن و نتیجه رو اعلام کن.
موفق باشید :40:
Alireza-Khan
22-09-2011, 12:40
داداش مشکلات همچنان باقیست ! این روش هم مفید واقع نشد ! دست شما واقعا درد نکنه ! :11: :40:
فکر میکنم باید ویندوز عوض کنم ! نــه ؟
داداش مشکلات همچنان باقیست ! این روش هم مفید واقع نشد ! دست شما واقعا درد نکنه ! :11: :40:
فکر میکنم باید ویندوز عوض کنم ! نــه ؟
سلام
مشکل یاهو هم از مشکل فلش نشأت میگیره . اون انیمیشنی که هنگام لاگین شدن نشون داده میشه خودش یک کلیپ فلش هستش.
چیزی به ذهنم نمیرسه برادر.
Repair کن اگر باز هم مشکل رفع نشد تعویض ویندوز گزینه ی آخر هستش.
موفق باشید :40:
Alireza-Khan
22-09-2011, 14:45
حق باتوئه محمد جون ! اون خودش انیمیشن فلش ـه ! آفرین به این ذهن خوبت ! دست گلت تو همه ی دوستان درد نکنه ! خیلی ممنون ! ویندوز عوض کنم بهتره ! نتیجه رو اعلام میکنم ! واقعا ممنون ! :11::10::40:
Alireza-Khan
22-09-2011, 16:20
متاسفانه با ویندوز عوض کردن هم مشکل یاهو و فلش و ... حل نشد ! از زبانه های فلش پلیر تو کنترل پنل عکس گرفتم خواهشا و بی زحمت ببینید درستن یا نه ؟!
ببخشید دیگه ! حواسم نبود ، عکسا یکم ناجور شد ! دیگه نخواستم از نو آپلود کنم ! :13:
متاسفانه با ویندوز عوض کردن هم مشکل یاهو و فلش و ... حل نشد ! از زبانه های فلش پلیر تو کنترل پنل عکس گرفتم خواهشا و بی زحمت ببینید درستن یا نه ؟!
ببخشید دیگه ! حواسم نبود ، عکسا یکم ناجور شد ! دیگه نخواستم از نو آپلود کنم ! :13:
سلام
ببین بزار MOZILA خودش اون ورژنی رو که میخواد دانلود کنه از فلش پلیر
من هم همین ورژن شما رو دارم ولی هیچ مشکلی ندارم باهاش ، تنظیماتتون هم مشکلی نداره ولی یک گزینه داره در آخر نوشته ActiveX version اون رو هم اکتیو کن چون مربوط به multimedia هم روی اینترنت میشه مربوط به پخش ویدئو ها در اینترنت و لذا ممکنه مشکل همین باشه
Alireza-Khan
23-09-2011, 11:54
داداش ActiveX نصبه ! ولی اونجا مینویسه No inistalled !
کروم نصب کردم ! با قایلای فلش مشکل نداشت ! :19:
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
تو فایر فاکس هم مشکلی نیست ! :19:
داداش ActiveX نصبه ! ولی اونجا مینویسه No inistalled !
کروم نصب کردم ! با قایلای فلش مشکل نداشت ! :19:
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
تو فایر فاکس هم مشکلی نیست ! :19:
اره خوب من اصلا اینترنت استفاده نمیکنم
فایر فاکس هم ورژن 6.0.2 آخرین آپدیتش هست خیلی عالیه و پرسرعت
کروم هم خوراکه سرچ زدن هستش خیلی سریعه
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
بچه ها کسی لینک DirectX آخرین ورژن برای ایکس پی سراغ نداره جدید باشه برای اواخر 2011 ؟
Alireza-Khan
23-09-2011, 13:13
آقــا درســت شــد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](28).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](32).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](28).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](32).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](28).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](32).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](28).gif
مــیــدونــســتــم راهــش ایــنــه ولــی چــون چــیــز پــی ان نــداشــتــم دســتــم بــســتــه بــود ! :47:
از خــود ســایــت آدوبــی دانــلــود کــردم و گــذاشــتــم نــصــب شــد ؛ فــل فــور اوکــی شــد ! دم هــمــتــون گــرم ! خــیــلــی زحــمــتــتــون دادم ! واقــعــا مــمــنــون از هــمــه ! :40::11::10::40:
Alireza-Khan
23-09-2011, 13:49
چیکار کنم دیگه ! نمیشه عین کلمه رو گفت ! :31:
فقط یه سوال کوچیک ! تو ورد 2010 یادم رفت باید چیکار میکردم که اعداد فارسی نوشته بشن ! :13:
آقــا درســت شــد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](28).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](32).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](28).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](32).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](28).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](32).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](28).gif
مــیــدونــســتــم راهــش ایــنــه ولــی چــون چــیــز پــی ان نــداشــتــم دســتــم بــســتــه بــود ! :47:
از خــود ســایــت آدوبــی دانــلــود کــردم و گــذاشــتــم نــصــب شــد ؛ فــل فــور اوکــی شــد ! دم هــمــتــون گــرم ! خــیــلــی زحــمــتــتــون دادم ! واقــعــا مــمــنــون از هــمــه ! :40::11::10::40:
چیکار کنم دیگه ! نمیشه عین کلمه رو گفت ! :31:
فقط یه سوال کوچیک ! تو ورد 2010 یادم رفت باید چیکار میکردم که اعداد فارسی نوشته بشن ! :13:
مگه نگفتین فلش پلیر رو نصب کرده بودین ؟
- - - - - - - - - - - - - -
▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Alireza-Khan
23-09-2011, 16:02
علی جون نصب کرده بودم ! ولی این نسخه رو نه ! اون نسخه هایی که از سایتا گرفتم ! اونا رو نصب کردم ! ولی امروز با ... پی ان وصل شدم و از سایت آدوبی RUN کردم فلش پلیر رو بعد هم نصب شد ! گرفتی منظورمو ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.