مشاهده نسخه کامل
: نحوه ی اتصال کامپیوتر به اینترنت توسط جی پی ار اس گوشی
lvl@ster
18-09-2011, 11:36
بنده با گوشی خودم xperia x8 توسط gprs به اینترنت وصل میشوم
حالا میخوام از این اینترنت تو کامپیوترم استفاده کنم
نمیشه چون مودمی نمیشناسه
تو گوشی p990 ، کامپیوتر مودم گوشی را میشناخت و روش دو بار کلیک می کردی و بعد وصل میشد
ولی اینجا نمی دونم چی کار کنم
با بلوتوث و usb هم سعی کردم ولی نشد . چون مودمی نیست
Hadi King
18-09-2011, 12:09
سلام دوســت عزیز من ایـن آموزش رو پیـدا کردم ببینید براتون وصـل میشــه . :46:
یه نرمافزار عالی که فقط باید فیش usb رو به کامپیوتر وصل کنید بعد نرم افزار رو اجرا کنید و setup wizard من تو گوشی خودم x8 دکمه سمت چپ home رو میزنم که setup بیاد بعد سیستم عامل انتخای میکنید بعد next بعد تیک رو میزنید که میگه نرمافزار مورد نیاز برای کامپیوتر باید نصب باشه که لینک دانلوش رو براتون میزارم
بعد next بعد باید رو آیکون easy tether که در task bar یا همون کنار ساعت خودمون هست راست کلیک کنید بعد connect to android رو بنید و بعد تمام
لینک برنامه برای نصب در گوشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با اندروید پیسی سویت و یا هر نرمافزاری که بشه با اون فایلهای apk رو نصب کرد نصب کنید.
لینک نصب برنامه برای کامپیوتر ویندوز 32 بیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک نصب برنامه برای کامپیوتر ویندوز 64 بیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:لینک صفحه ی اصلی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نکته برای گوشیهای samsung and lg علاوه بر نرمافزار بالا نیاز به درایور هست:
samsung driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Phones.exe)
lg driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0_All_Win7.exe)موفق باشید!:40:
PARVIZ-XP
18-09-2011, 12:19
سلام دوست عزیز میشه راهنمایی بکونی چجوری وصل شدی به نت من هرکاری کردم نه شد گوشیم x8:10:
Farshid72
18-09-2011, 13:39
دوسته عزیز شما nokia pc suit رونصب کن و با وصل کردن گوشی به کامپیوتر قیسمت pcsuite روانتخاب کن و و از منوهای pc suite میتونی برنامه ی network یا access point رو انتخاب کنی (دقیق اسمش یادم نمیاد) و به اینترنت وصل شی.
Hadi King
18-09-2011, 13:57
دوسته عزیز شما nokia pc suit رونصب کن و با وصل کردن گوشی به کامپیوتر قیسمت pcsuite روانتخاب کن و و از منوهای pc suite میتونی برنامه ی network یا access point رو انتخاب کنی (دقیق اسمش یادم نمیاد) و به اینترنت وصل شی.
خسته نباشیــد ..
ما آموزش و صحبتمـون برا سیستم عامل های آندروید هستشـــ شما میای برا نوکیـــا قرار میــدی ؟!
موفق باشید!:40:
دستتون درد نکه
من تنظیمات GPRS رو در یافت و ذخیره کردم
اما با این نرم افزار نمیتونم با کامپیونر به وب وصل بشم
لطفا راهنمایی بفرمایید/
lvl@ster
19-09-2011, 11:55
سلام دوســت عزیز من ایـن آموزش رو پیـدا کردم ببینید براتون وصـل میشــه . :46:
موفق باشید!:40:
الان دارم دانلود می کنم . اگر جواب بده یه آموزش خوب تو این زمینه برای بچه ها درست خواهم کرد .. ممنونم
royaye_talkh55
19-09-2011, 12:14
دوست عزیز کافیه تو net work connection سیستمت بتونی مودم گوشیتو بیاری و بعد بدون یوزر و پسورد فقط تو قسمت شماره تلفن بزن #99* و بعد به نت وصل می شوی
اما این جا نوشته
در task bar یا همون کنار ساعت خودمون هست راست کلیک کنید بعد connect to android رو بزنید و بعد تمام
lvl@ster
19-09-2011, 14:10
دوست عزیز کافیه تو net work connection سیستمت بتونی مودم گوشیتو بیاری و بعد بدون یوزر و پسورد فقط تو قسمت شماره تلفن بزن #99* و بعد به نت وصل می شوی
عزیز بعضی از گوشی ها هستن مثل xperia x8 مودم ندارن . وگرنه من اون بالا نوشتم با p990 براحتی همین کاری که شما میگی قابل انجامه
من تونستم تو pc هم اینترنت داشته باشم ولی سرعت واقعا افتضاحه واقعا احساس کردم که بازیچه دست مخابرات شدیم . سیم کارت منم همراه اوله ، واقعا خیلی شرم آور است . لعنت باد
اقا گوگل بالا نمی یاد . خیلی به سختی
پینگ می کنی فقط time out
اینترت gprs ایرانسل خیلی سرعتش کمه حال گیریه مال همراه اول که اسمشو نیارین واقعا ضایست یه صفحات رو با هزار مکافات بالا میاره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.