ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عمران آزاد اصفهان یا معماری آزاد بوشهر

M.S.Persian
18-09-2011, 01:44
با درود فراوان

یکی از دوستان امسال فرصت این رو داره که در رشته ی عمران سازه دانشگاه آزاد خوراسگان یا در معماری دانشگاه آزاد بوشهر تحصیل کنه . علاقه ی ایشون به نسبت چشمگیری معطوف به معماری و کارهای هنریه . منتها مردد هستن که باید کدام رو انتخاب کنن .

ذکر این نکته واجبه که این دوستمون از هم وطنان اصفهانی هستن و در صورت تحصیل در بوشهر طبعا باید به جای منزل شخصی ، سراغ خانه دانشجویی برن و سختی هاییی رو متحمل بشن . البته اگر اشتباه نکنم احتمالا می تونن بنا به شرایطی ، خودشون رو از بوشهر به اصفهان منتقل کنن .

این طور که برخی به بنده توضیح دادن ، بازار کار عمران در ایران قدری بهتر از معماریه (ظاهرا به دلیل تنوع بازار هدف عمران) . با این حال دوست عزیز اصفهانی همچنان بر معماری و علاقشون به این رشته تاکید دارن .

بنده چون از دانشگاه آزاد ایران اطلاعاتی ندارم نمی تونم مشاوره ی دقیقی به ایشون بدم . اگر دوستان آگاه و مهندسین عزیزی که تجربه ی انتخاب بین این دو رو دارن ، فرصت بگذارن و بنده رو برای کمک به ایشون راهنمایی کنن بسیار خوشحال خواهم شد . پیشاپیش از این بابت سپاسگذارم .

hermione
18-09-2011, 22:55
علاقه مهمترین مسئلست اگه انقدر به معماری علاقه داره مسلماَ از پس شرایط هرچقدر هم سخت باشه برمیاد
اما از نظر یه فردی که بیرون از جریانه عمران خوراسگان بهتره هم اینکه دانشگاه خوبیه و درشهری که ساکن هست .

hompoil
19-09-2011, 11:00
ایشون چه جوری تونستن در دو رشته قبول شن؟؟؟؟

hermione
19-09-2011, 21:31
ایشون چه جوری تونستن در دو رشته قبول شن؟؟؟؟

این سوال منم بود اما گفتم شاید پاره وقت تمام وقت باشه

milla.online
20-09-2011, 21:06
ببینید من بوشهر زندگی می کنم... شهر بسیار خوبیه... دانشگاه هم خوبه اما توضیحات بیشتر...
دانشگاه توی عالی شهر که یه شهر جدیده قرار داره و خیلی هم بزرگه وحرفای زیادی واشه گفتن داره(حدود 20 هزار دانشجو)
خونه های دانشجویی توی عالی نسبتا ارزان و مناسب هستن ولی توی خود بوشهر خیلی سخته چون بسیار هزینه ها بالاست(از خوه گرفته تا یه کیک آبمیوه از شهر های دیگه گرونتره)
از نظر سطح علمی معماری بوشهر نسبتا سطح بالایی داره و استاداش حتی از استادای معماری خلیج هم بهترن و در کل رشته قوی تو عالیشهر محسوب میشه(چون اکثر بچه با علاقه و نه صرفا بازار کار وارد معماری میشن و اکثرا هم وضع مالی خوبی دارن و هزینه زیاد می کنن تو ابزار و ...)اما تو خلیج خیلیا از سر اجبار تو انتخاب رشته سراغ معماری میرن...