PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اورکلاک Intel core 2 duo e4500

bar333lona
17-09-2011, 18:50
با عرض سلام و خسته نباشید . میخوام سی پی یو رو اورکلاک کنم تا بازی ها رون تر اجرا بشن اما چند جا شنیدم امکان سوختن سی پی یو وجود داره آیا صحت داره ؟

اگه نرم افزار خاصی لازمه لینکشو لطف کنید و روش اورکلاک رو کامل توضیح بدین .

با تشکر از زحمات شبانه روزی شما .

B.J.U
17-09-2011, 19:28
سلام
بریا اینکه بازی ها روون تر بشن باید گرافیک رو اور کنید بعد به فکر سی پی یو بی افتید
اول پاور و کارت گرافیک رو بگید و مدل بردتون
و ایا فن خنک کننده ی سی پی یو حرفه ای دارن یا نه
اگر بیش از حد اور کنید بله میسوزه ولی اگه طبق اصول باشه مشکلی پیش نمیاد
اورکلاک رو باید توی بایاس انجام بدین

bar333lona
17-09-2011, 20:48
سلام
بریا اینکه بازی ها روون تر بشن باید گرافیک رو اور کنید بعد به فکر سی پی یو بی افتید
اول پاور و کارت گرافیک رو بگید و مدل بردتون
و ایا فن خنک کننده ی سی پی یو حرفه ای دارن یا نه
اگر بیش از حد اور کنید بله میسوزه ولی اگه طبق اصول باشه مشکلی پیش نمیاد
اورکلاک رو باید توی بایاس انجام بدین

کارت گرافیکم nvidia geforc 9400 GT 1GB
پاور رو از کجا گیر بیارم ؟
فن خنک کننده سی پی یو رو هم نمیدونم والا

Hektor
17-09-2011, 22:52
با عرض سلام و خسته نباشید . میخوام سی پی یو رو اورکلاک کنم تا بازی ها رون تر اجرا بشن اما چند جا شنیدم امکان سوختن سی پی یو وجود داره آیا صحت داره ؟

اگه نرم افزار خاصی لازمه لینکشو لطف کنید و روش اورکلاک رو کامل توضیح بدین .

با تشکر از زحمات شبانه روزی شما .
نه آقا چرا بسوزه؟ یک در هزارم پیش نمیاد.شما اول برنامه ی CPUID HW Monitor رو دانلود کنید خیلی لازمه چون دماها و ولتاژ و..... رو که باید چشمتون بهش باشه نشون میده.
بعدش برای شروع ایندو تا صفحه که درباره ی اور E4500 صحبت شده آدرس میدم از بالا تا پایینشون رو ببین سوالی بود در خدمتم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تنظیمات رو براحتی داخل ستاپ بایوس میشید و اعمال میکنید.مثل آب خوردنه.هر سوالی داشتید اینجا بپرسید همه جوابگویند.اول CPU رو اور کنید بعدم گرافیک رو کارتون راه میفته و تجربه ی لذت بخشی خواهد بود براتون که چطور از سخت افزار ضعیف میشه یک غول بیابونی ساخت!
فقط یادتون باشه تنظیمات مربوط به رم افزایش پیدا نکنه چون رم نیازی به اور نداره و بیشتر دردسر درست میکنه تا افزایش کارایی.

Hektor
17-09-2011, 23:12
ضمناً قبل از هر کاری این ویدئوی آموزشی عالی رو حتماً ببین آموزش سریع اور E4500 بصورت عملی هست:

واقعاً به این خارجیها باید تبریک گفت که برعکس ما ایرانیهای تنبل همیشه بی حوصله که کارها رو برای خودمون سخت میکنیم بدون نکیر و منکر کردن آنچنان سریع و بزبون ساده آموزش عملی میدنت که یه شبه حس میکنی یه پا اورکلاکر شدی! ما ایرانیهای الکی مغرور ببین چی توی یوتیوب آپلود میکنیم:2: اونا ببین چی آپلود میکنن....:40:
البته چند تا آموزش دیگه هم توی ستون سمت راستش هست که خواستی بعدش ببین.ولی همینی که گذاشتم باید کافیت باشه!

bar333lona
18-09-2011, 00:07
مرسی از لطف شما

حالا بهم مرحله به مرحله بگین باید چیکار کنم ؟ لطفا تایپک ندین که برم اونجا رو مطالعه کنم خودتون منو راهنمایی کنین و مرحله به مرحله انجام بدم اگه نرم افزاری هم نیاز اژهست لطفا لینکشو واسه دانلود بذارید .
منتظر جواب شما هستم آقای hektor

B.J.U
18-09-2011, 01:12
پاور رو از کجا گیر بیارم ؟
فن خنک کننده سی پی یو رو هم نمیدونم والا
در میس رو باز کن ببین روی پاور چی نوشته
سی پی یو هم اگه هیچ فن اضافه ای براش نخریدی یعنی استوکه
نرم افزار Prime 95 +Hw monitor رو سرچ کن دان کن بعد 30 دقیقه تست بگیر با پریام )Blend Test( بعد یه شات از hw بزار تا ببینیم وضعیت دما چطوریه
فعلا این کار هارو بکن بعدش مدل مادربرد رو بگو تا بگیم

SevenCity
18-09-2011, 10:46
من هم همین سی پی یو را دارم ولی دوستان گفتند مادربورد اینتل dg33fb اصلا تو بایوسش چیزی برای اور نداره من هم گشتم نبود یعنی باید بیخیال اور بشم؟ یعنی همه چی به مین بستگی داره؟ مثل گراف نمیشه با برنامه اور کرد؟

bar333lona
18-09-2011, 13:41
در میس رو باز کن ببین روی پاور چی نوشته
سی پی یو هم اگه هیچ فن اضافه ای براش نخریدی یعنی استوکه
نرم افزار Prime 95 +Hw monitor رو سرچ کن دان کن بعد 30 دقیقه تست بگیر با پریام )Blend Test( بعد یه شات از hw بزار تا ببینیم وضعیت دما چطوریه
فعلا این کار هارو بکن بعدش مدل مادربرد رو بگو تا بگیم

لینک نرم افزار رو پیدا نکردم لطفا قرارش بدین

اسم پاور این نوشته :

power : 600v-f8-24p
نمیدونم همینه یا نه

مادربرد هم
Albatron 650i u

B.J.U
18-09-2011, 16:21
این پرایم:

اینم hw

blend test ور بزنید بعد از 30 دقیقه یه شات از hw بزارید

---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------

پاور هم کافیه البته اگه real باشه

bar333lona
18-09-2011, 18:09
پرایم لینکش خرابه واسه من دانلود نمیشه لطفا یه لینک دیگه بدین این صفحه میاد و بعدشم دانلود نمیشه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hw رو دانلود کردم

B.J.U
18-09-2011, 19:13
اینم لینک
در ضمن

من هم همین سی پی یو را دارم ولی دوستان گفتند مادربورد اینتل dg33fb اصلا تو بایوسش چیزی برای اور نداره من هم گشتم نبود یعنی باید بیخیال اور بشم؟ یعنی همه چی به مین بستگی داره؟ مثل گراف نمیشه با برنامه اور کرد؟
اگه اینطوری باشه شما اول توی بایاس مادربرد وارد بشید ببینید چیزی تو مایه های Jumper Free Conf. یا CPU option یا overclock چیزی نداره؟
اگه نداشت باید بی خیال بشید ولی اگه بود همون نیم ساعت تس رو بگیرید اگه دما مناسب بود اور کنید

bar333lona
18-09-2011, 19:36
حالا هر دو برنامه رو دانلود کردم و نصب کردم باید چیکار کنم
لطفا کلی نگید و مرحله به مرحله بگید

B.J.U
18-09-2011, 20:00
خوب حالا برنامه ی Prime95 رو باز کن
بعد Blend Test رو بزن
صبر کن بعد از 30 دقیقه یه عکس از کل HW monitor بزار
بعدش از منوی Test دکمه ی Stop رو بزن و لینک عکس رو بزار اینجا تا ببینیم دما چطوره

bar333lona
18-09-2011, 21:04
خوب حالا برنامه ی Prime95 رو باز کن
بعد Blend Test رو بزن
صبر کن بعد از 30 دقیقه یه عکس از کل HW monitor بزار
بعدش از منوی Test دکمه ی Stop رو بزن و لینک عکس رو بزار اینجا تا ببینیم دما چطوره

اینم بعد 30 دقیقه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hektor
18-09-2011, 21:47
بنظر من وضع پاورت اصلاً خوب نیست شاخه ی 12 ولت رو چرا زده 8 ولت؟!! بقیه ی ولتاژها هم میزون نیستن.اگه تشخیصم درست باشه باید عوضش کنی. یه پاور گرین 535 کارت رو راه میندازه.

B.J.U
18-09-2011, 22:26
برای من که عکسی نیومده ولی اگه چنینه پاوری که hector عزیز گفتن کافیه

bar333lona
19-09-2011, 13:20
با این وضع اورکلاک نکنم بهتره آخه هر کی یه نظری داره در مورد سیستمم میترسم یه قطعش بسوزه از همینم بیافتم
ممنون بابت همه چیز و تشکر ویژه از کاربر b.j.u و hektor که تو این مدت منو کمک کردن

فعلا که بیخیال شدم .

Hektor
19-09-2011, 17:10
مثل اینه که باک بنزین ماشین شما سوراخ باشه بجای رفع مشکل بگین من میترسم مسافرت بیرون شهر برم و به همین دلیل بداخل شهر اکتفا میکنم!!! شما پاورتون مسأله داره دوست عزیز.با این پاور که بجای 12 ولت داره 8 ولت تولید میکنه همین قطعات فعلیتون بشکلی بسیار جدی در معرض آسیب هستند و باور نکردنیه که سیستمون هنوز داره کار میکنه.مثل اثر کاهش ولتاژ روی تلویزیون و یخچاله که باعث سوختن موتورشون میشه در مورد سیستم شما حتی وضعیت از اون بدتره. و باید در اسرع وقت پاور رو عوض کنین.با گرفتن پاور خوب و قوی اونوقت با استفاده از اورکلاک میتونین از حداکثر توان سخت افزارتون استفاده کنین.

bar333lona
19-09-2011, 18:40
مثل اینه که باک بنزین ماشین شما سوراخ باشه بجای رفع مشکل بگین من میترسم مسافرت بیرون شهر برم و به همین دلیل بداخل شهر اکتفا میکنم!!! شما پاورتون مسأله داره دوست عزیز.با این پاور که بجای 12 ولت داره 8 ولت تولید میکنه همین قطعات فعلیتون بشکلی بسیار جدی در معرض آسیب هستند و باور نکردنیه که سیستمون هنوز داره کار میکنه.مثل اثر کاهش ولتاژ روی تلویزیون و یخچاله که باعث سوختن موتورشون میشه در مورد سیستم شما حتی وضعیت از اون بدتره. و باید در اسرع وقت پاور رو عوض کنین.با گرفتن پاور خوب و قوی اونوقت با استفاده از اورکلاک میتونین از حداکثر توان سخت افزارتون استفاده کنین.

از کجا معلوم من این کارا رو درست انجام داده باشم و از کجا معلوم نرم افزار درست نشون بده ؟

من الان این سیستم خودمو 3 ساله دارم عین ساعت کار میکنه و هیچ مشکلی تا حالا نداشته یک دفعه به فکر اورکلاک افتادم که الان بیخیال شدم چون ممکنه آسیب بزنه :40:

Hektor
19-09-2011, 19:40
این برنامه ها اطلاعاتشون رو از بایوس میگیرن و اشتباه نمیکنن. ولی محض احتیاط شما برو به ستاپ بایوس و ببین همین ولتاژهایی که برنامه نشون میده اونجا هم داری یا نه.
ممکنه پاورت در این سه سال مشکل نداشته و تازگی به این روز افتاده باشه.سیستمهایی که دچار مشکل میشن از روز اول که مشکلدار نبودن.

bar333lona
19-09-2011, 20:06
این برنامه ها اطلاعاتشون رو از بایوس میگیرن و اشتباه نمیکنن. ولی محض احتیاط شما برو به ستاپ بایوس و ببین همین ولتاژهایی که برنامه نشون میده اونجا هم داری یا نه.
ممکنه پاورت در این سه سال مشکل نداشته و تازگی به این روز افتاده باشه.سیستمهایی که دچار مشکل میشن از روز اول که مشکلدار نبودن.

ایشاالله که مشکلی نیست :10:

Hektor
19-09-2011, 20:35
مشکل رایج خیلی از ایرانیها که نسل به نسل هم منتقل میشه و هیچوقت درمون بشو نیست همینه که بجای رفتن پی رفع مشکلات, یه گوشه میشینن و میگن ایشاله درست میشه ایشاله مشکلی نیست و.... بنظر من عامل عقب موندگی ایرانیها همینه.
منظورم اصلاً شخص شما نبود کلی گفتم.خدا رو 1000^1000 شکر میکنم که هیچوقت اینطور نبودم.
پایان بحث و موفق باشید///l\\\\

bar333lona
19-09-2011, 20:36
مشکل رایج خیلی از ایرانیها که نسل به نسل هم منتقل میشه و هیچوقت درمون بشو نیست همینه که بجای رفتن پی رفع مشکلات, یه گوشه میشینن و میگن ایشاله درست میشه ایشاله مشکلی نیست و.... بنظر من عامل عقب موندگی ایرانیها همینه.
منظورم اصلاً شخص شما نبود کلی گفتم.خدا رو 1000^1000 شکر میکنم که هیچوقت اینطور نبودم.
پایان بحث و موفق باشید///l\\\\

من به این برنامه های کیلوبایتی اعتقادی ندارم و مطمئنم دقیق و کامل درست نشون نمیدن :10:

T_rex
20-09-2011, 17:55
من به این برنامه های کیلوبایتی اعتقادی ندارم و مطمئنم دقیق و کامل درست نشون نمیدن :10:

داشتم بحث رو میخوندم این دوستمون یه جورایی راست میگه این برنامه ها توی بعضی مواقع درست نشون نمیدن مثلا برنامه HW که همه میشناسین من با prime95 سیستمو تحت فشار میزارم دمای cpu به 70 - 71 هم میرسه ولی بنظرم درست نیست چون توی بایوس کامپیوترم یه گزینه ایی هست که تعین میکنه دمای cpu که از یه حدی بالاتر میره هشدار میده من گذاشمش روی 60 که اگه بالاتر بره الارم میزنه ولی توی تست دما حتی روی 72 هم میره ولی خبری از الارم نیست :13:
با چندتا نرم افزار دیگه هم تست کردم همین بود
من نظرم اینه که بایوس مادربورد من داره اطلاعات غلط به برنامه HW میده
برای همین حرف این دوستمون رو تا حدودی قبول دارم

Hektor
20-09-2011, 20:45
داشتم بحث رو میخوندم این دوستمون یه جورایی راست میگه این برنامه ها توی بعضی مواقع درست نشون نمیدن مثلا برنامه HW که همه میشناسین من با prime95 سیستمو تحت فشار میزارم دمای cpu به 70 - 71 هم میرسه ولی بنظرم درست نیست چون توی بایوس کامپیوترم یه گزینه ایی هست که تعین میکنه دمای cpu که از یه حدی بالاتر میره هشدار میده من گذاشمش روی 60 که اگه بالاتر بره الارم میزنه ولی توی تست دما حتی روی 72 هم میره ولی خبری از الارم نیست :13:
با چندتا نرم افزار دیگه هم تست کردم همین بود
من نظرم اینه که بایوس مادربورد من داره اطلاعات غلط به برنامه HW میده
برای همین حرف این دوستمون رو تا حدودی قبول دارم
HW Monitor یک برنامه ی حرفه ای و بین اهالی سخت افزار کاملاً شناخته شدست بااینحال قبلاً خودم گفتم برای اطمینان بره از بایوس نگاه کنه.

p30c
20-09-2011, 20:51
نيازي به خنك كننده هست؟