مشاهده نسخه کامل
: ایا با جوملا و یا دروپال میتوان یه سایت را از ابتدا تا انتها به طور کامل طرحی کرد؟
milad_3187
17-09-2011, 15:27
سلام و خسته نباشید به همه
من میخوام یه سایت طراحی کنم. میخواستم ببینم که ایا میشه یه سایت را به طور کامل با جوملا و یا دروپال
طراحی کرد؟
یا اینکه فقط با جوملا و دروپال میشه یه سایتی را که از قبل با یه نرم افزار ذیگه ای طراحی شده ، مدیریت یا بروز کرد؟
با تشکر
saeedtahami
18-09-2011, 00:59
سلام و خسته نباشید به همه
من میخوام یه سایت طراحی کنم. میخواستم ببینم که ایا میشه یه سایت را به طور کامل با جوملا و یا دروپال
طراحی کرد؟
یا اینکه فقط با جوملا و دروپال میشه یه سایتی را که از قبل با یه نرم افزار ذیگه ای طراحی شده ، مدیریت یا بروز کرد؟
با تشکر
بله شما میتونین یه سایت کامل رو با CMS های مختلف طراحی کنین به خصوص این که مدیریت محتوایی مثل جوملا با کامپوننت ها و ماژول ها و همچنین فالبهای بسیار کار طراحی و پیاده سازی وبسایت رو برای شما آسان میکنه
از مدیران محترم در خواست دارم یه تاپیک برای سئوالات عمومی کاربران در تالار سیستم های مدیریت محتوا عمومی ایجاد کنن تا افرادی مثل این دوست خوبمون مجبور به ایجاد تاپیک جدید نشن
با تشکر:11:
milad_3187
18-09-2011, 11:31
مرسی از جوابت.
اخه من چند تا فایل آموزش جوملا دیدم که به راحتی و در عرض چند ساعت یه سایت درست میکرد. ولی بعضی اصطلاحات نا اشناه بود برا همین گیج شده بودم و فکر میکردم که داره سایتی که از قبل طراحی شده بروز میکنه.
اگه میخواید یه چیزی در حد بلاگ و با بازدید متوسط بسارید فقط ووردپرس
اگه یه پروژه در حد کوچک یا آخرش متوسط مد نظرتونه جوملا
اگه حرفه ای تر فکر میکنید و یه وبسایت خاص توی ذهنتونه فقط و فقط دروپال
خوب حالا نیاز شما کدومه!؟
rangine.ir
06-08-2012, 14:31
دروپال یک cms خام هستش که باید سفارشیش کنی.
در اصل دروپال یک cms نیست.یک سیستم قدرتمنده که میشه باهاش cms ساخت.
داشتن بیش از 18000 ماژول در هر زمینه ای باعث میشه یه سرو گردن از رقبا بالاتر باشه.
رنگینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بزارید خیال همتون رو راحت کنم
اگه میخواید یه چیزی در حد بلاگ و با بازدید متوسط بسارید فقط ووردپرس
اگه یه پروژه در حد کوچک یا آخرش متوسط مد نظرتونه جوملا
اگه حرفه ای تر فکر میکنید و یه وبسایت خاص توی ذهنتونه فقط و فقط دروپال
خوب حالا نیاز شما کدومه!؟
قصد وارد شدن به بحث قدیمی و سردرد آور وردپرس و جوملا رو ندارم اما مدت ها ست که وردپرس صرفا دیگه یک سیستم مدیرت وبلاگ نیست و امکانتش در حد یک مدیریت محتوای خوب در اومده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.