مشاهده نسخه کامل
: کمک برای خرید لپ تاپ با حداکثر بودجه 1 تومن
khalilpakbaz
16-09-2011, 16:17
سلام
دوستان 4 سال پیش یه لپ تاپ از مارک ال جی گرفتم که الان دیگه میخوام ردش کنم بره و یه لپ تاپ جدید بگیرم , به نظرتون با این بودجه بهترین لپ تاپی که میتونم بگیرم چیه؟
من یه لپ تاپ میخوام که در حد خودش از نظر سخت افزاری همه چی تموم باشه و تا چند سالی رو راحت جواب بده برای بازی و ... , کیفیت ساختش هم در حد خودش خوب باشه , من معمولا زیاد کار میکنم و میخوام تو این مورد هم خوب باشه و زیاد داغ نکنه یا سرعتش کند نشه و ... , دوام باتریش هم خوب باشه و ....
نظر خودم از دو برند DELL و HP هست ولی نمیدونم چه مدلیش رو بگیرم , دوستان عزیز چه مدلی رو بهم پیشنهاد میدن؟ راستی میخوام از دبی هم بیارم . با تشکر
F R E E M A N
16-09-2011, 16:52
با این بودجه انتخابهای زیادی از این دو برند وجود نداره hp dv6 6050 و dell inspiron 5110
ولی اگر از دوبی بخوای بخری قیمتها قطعا پائینتره و میتونی کانفیگهای بالاتری بخری
khalilpakbaz
16-09-2011, 17:18
ممنون از پاسختون دوست عزیز
از این دو مدل بهترین کانفیگها با این قیمت تو ایران چه مشخصاتی دارن؟ کدومشون بهتر هستن؟ شنیدم که لپ تاپهای جدید دیگه درایور روشون نصب نیست و ندارن و باید از اینترنت براشون دانلود کرد !! درسته؟ کلا کدوم رو پیشنهاد میدین برای خرید بین این دو مدل؟
F R E E M A N
16-09-2011, 17:36
dell 5110 را اصلا توصیه نمیکنم چون خرابی زیادی داشته در این چند ماهی که اومده به بازار ولی با این بودجه کانفیگ زیر را میتونی بخری
CPU : Core i7-2630QM , RAM: 6GB DDR3 , HDD: 640 GB
hp 6050 انتخاب بهتریه گرچه cpu ضعیفتر و گرافیک قویتری نسبت به 5110 داره از لینک زیر کانفیگ دقیقشو ببین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدhp درایور همراه لپ تاپ نمیده ولی پارتیشن ریکاوری داره که ویندوز را با همه درایورها نصب میکنه
khalilpakbaz
16-09-2011, 18:04
dell 5110 را اصلا توصیه نمیکنم چون خرابی زیادی داشته در این چند ماهی که اومده به بازار ولی با این بودجه کانفیگ زیر را میتونی بخری
CPU : Core i7-2630QM , RAM: 6GB DDR3 , HDD: 640 GB
hp 6050 انتخاب بهتریه گرچه cpu ضعیفتر و گرافیک قویتری نسبت به 5110 داره از لینک زیر کانفیگ دقیقشو ببین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدhp درایور همراه لپ تاپ نمیده ولی پارتیشن ریکاوری داره که ویندوز را با همه درایورها نصب میکنه
با قیمت 1 تومن مدل HP 6050 با کانفیگ شبیه Dell 5110 که بالا نوشتین گیر میاد؟ آخه از نظر رم و هارد و سی پی یو خیلی با هم فرق دارن و Dell 5110 یه سر و گردن بالاتره . این 5110 ضعف و دلیل خرابیشون چی هست؟
F R E E M A N
16-09-2011, 18:37
با قیمت 1 تومن مدل HP 6050 با کانفیگ شبیه Dell 5110 که بالا نوشتین گیر میاد؟ آخه از نظر رم و هارد و سی پی یو خیلی با هم فرق دارن و Dell 5110 یه سر و گردن بالاتره . این 5110 ضعف و دلیل خرابیشون چی هست؟
hp با کانفیگی در حد 5110 که گفتم مدل 6070 میشه که قیمتش حدود 1.200 هستش
خرابی 5110 هم بیشتر از قسمت مین بورد و گرافیک بوده که خرابیهای اساسی محسوب میشن
khalilpakbaz
16-09-2011, 20:04
hp با کانفیگی در حد 5110 که گفتم مدل 6070 میشه که قیمتش حدود 1.200 هستش
خرابی 5110 هم بیشتر از قسمت مین بورد و گرافیک بوده که خرابیهای اساسی محسوب میشن
پس بیخیال DELL میشم و همین 6050 رو میگیرم , فقط این 6050 برای بازیهایی مثل PES 2011 یا READ DEAD و .... چه طوره؟ جواب میده؟
Xilevens
16-09-2011, 21:42
پس بیخیال DELL میشم و همین 6050 رو میگیرم , فقط این 6050 برای بازیهایی مثل PES 2011 یا READ DEAD و .... چه طوره؟ جواب میده؟
عزیز من شما اگه همون Core i5 رو بتونی فول کنی من 3 تا دیگشو واست میخرم
آره گرافیک 6050 خیلی خوبه و راحت هم جواب میده البته PES ولی READ DEAD رو بازی نکردم
khalilpakbaz
17-09-2011, 02:06
کیفیت ال سی دی هاشون چه قدر فرق داره با هم ؟ و کدوم بهتره کیفیت ال سی دیش؟
sony EA 42 EG/B
HP Pavilion DV3 4305 ee
SAMSUNG RC510-S02
sony vaio EA43FX
khalilpakbaz
17-09-2011, 14:03
sony EA 42 EG/B
HP Pavilion DV3 4305 ee
SAMSUNG RC510-S02
sony vaio EA43FX
سلام
این HP 4305 چه مشخصاتی داره؟ یه چیز در مورد لپ تاپهای HP فهمیدم اینه که LCD هاشون مشکل پرش رنگ دارن( مثل برفکی شدن تو تلویزیون) اینو یکی تو تاپیک 6050 گفته بود و همینطور برای یکی از دوستام هم که چند ماه پیش یه مدل HP خریده بود چند بار این مشکل پیش اومده و مجبور شده که به صورت دستی لپ تاپ رو خاموش و روشن کنه تا درست بشه !!! به نظرتون کدوم رو بگیرم حالا؟
khalilpakbaz
22-09-2011, 19:25
سلام
دوستان لپ تاپ رو بلاخره از دبی خریدم ولی نه مدل اچ پی 6050 و نه دل 5110 !! مدل 6050 و همینطور بالا و پایین ترش که اصلا نبود ولی دل 5110 یه کانفیگی داشت که به نظرم با اون قیمت 1 تومن نمیارزید , به جای این دو مدل من اچ پی مدل Pavilion g6-1160 خریدم به قیمت 830 تومن , با 1 سال گارانتی و همینطور از جایی که خریدم کارتون لپ تاپ پلمپ بود و توسط خودم توی خونه باز شد , ویندوز 7 هم روش نصب بود + تمامی درایورها . به نظرتون چه جور لب تاپی هست این مدل که خریدم؟ فرقش با سری DV6 چیه؟
مشخصاتش اینه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه چیزیش که فرق داره اینه که توی این لیست نوشته سرعت هاردش 5400 در حالی که از اونجا که خریدم توی مشخصاتش نوشته بود 7400 !! کدوم درسته به نظرتون ؟
بعد اینکه کارت گرافیکش نوشته AMD Radeon HD 6470M (1 GB DDR3 dedicated) , چه طوره گرافیکش؟ به درد بازی کردن میخوره؟ کلا این لب تاپ رو چه جوری ارزیابی میکنین؟ و آیا توی این فروم تاپیکی مربوط به این لب تاپ هم هست که ببینم؟ با تشکر
khalilpakbaz
24-09-2011, 20:20
کسی نیست در مورد خریدی که کردم نظر بده؟!
F R E E M A N
24-09-2011, 21:18
کسی نیست در مورد خریدی که کردم نظر بده؟!
بهتره اول خودت نظرت را بگی: کیفیت ساخت بدنه؟ نمایشگر؟ کیبورد ؟حرارت؟
من فقط میتونم بگم حداقل 100 تومن زیر قیمت ایران خریدی
این لینک هم برای اینکه از خریدت راضی باشی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
khalilpakbaz
24-09-2011, 23:46
کیفیت بدنه و کیبورد خوبه , نمایشگرش هم خوبه و مشکلی نداره , از نظر حرارت تا الان زیر فشار قرار ندادمش ولی یه چند ساعتی مداوم باهاش کار کردم و توی اینترنت میچرخیدم اصلا گرم هم نمیکنه چه برسه داغ .
توی DVD ROM یه مشکل داره اونم اینه که کلیدش خیلی ناجور هست و باید با ناخن فشار بدی تا DVD Rom بیاد بیرون و کلا عملکرد DVD Rom از لحاظ لنز و سرعت متوسط هست , اسپیکرهاش هم کیفیت و بلندی صدای خوبی داره , پایه های نمایشگر زیاد جالب نیست و نمایشگر رو محکم سر جاش نگه نمیداره و لق میزنه , دیگه فعلا مساله خاصی نداره و تا حالا کاملا ازش راضی بودم.
فقط یه چند تا سوال داشتم:
1: چه جوری میتونم پارتیشن بندی کنم و تعداد درایوها رو زیاد کنم؟
2: یه درایو هست نوشته Recovery باید چی کارش کنم ؟شنیدم تمامی درایورهای سخت افزاری توی اونه و باید روی DVD کپی زد درسته؟ چه جوری باید کپی بزنم ؟
3:میخوام بازی PES 2011 و Red Dead بگیرم به نظرتون راحت جواب میده رو لپ تاپ من؟
4: سرعت هاردش رو نفهمیدم آخر که 5400 هست یا 7400؟؟ مدل هاردش رو فهمیدم که HITACHI هست
5: سندی بریج که میگن یعنی چی؟ مال منم سندی بریج هست؟
6:ویندوز Home Premium 7 نصب هست به نظرتون 7 Ultimate کپی شده بگیرم بزنم بهتر نیست؟
ببخشید اگه سوالاتم زیاد شد.
Mr.Mazmamfi
25-09-2011, 00:13
کیفیت بدنه و کیبورد خوبه , نمایشگرش هم خوبه و مشکلی نداره , از نظر حرارت تا الان زیر فشار قرار ندادمش ولی یه چند ساعتی مداوم باهاش کار کردم و توی اینترنت میچرخیدم اصلا گرم هم نمیکنه چه برسه داغ .
توی DVD ROM یه مشکل داره اونم اینه که کلیدش خیلی ناجور هست و باید با ناخن فشار بدی تا DVD Rom بیاد بیرون و کلا عملکرد DVD Rom از لحاظ لنز و سرعت متوسط هست , اسپیکرهاش هم کیفیت و بلندی صدای خوبی داره , پایه های نمایشگر زیاد جالب نیست و نمایشگر رو محکم سر جاش نگه نمیداره و لق میزنه , دیگه فعلا مساله خاصی نداره و تا حالا کاملا ازش راضی بودم.
پس وقتی خودت راضی هستی ، ماهم راضییم .:31:
1: چه جوری میتونم پارتیشن بندی کنم و تعداد درایوها رو زیاد کنم؟
2: یه درایو هست نوشته Recovery باید چی کارش کنم ؟شنیدم تمامی درایورهای سخت افزاری توی اونه و باید روی DVD کپی زد درسته؟ چه جوری باید کپی بزنم ؟
جواب همه سوالاتو میتونی تو این قیمت به طور کامل ببینی :
3:میخوام بازی PES 2011 و Red Dead بگیرم به نظرتون راحت جواب میده رو لپ تاپ من؟
تو این لینک کارت گرافیکتو پیدا کن و ببین بازیهایی که ساپورت میکنه چیه .
شرمنده جواب سوالاتو دقیق ندادم (کمرم خیلی درد گرفته ) بیشتر کار عملی بهت دادم :31: بری خودت دنبال جواب سوالات بگردی .
برای بقیه هم تو گوگل سرچ کن .
اگر سوالی داشتی بپرس قول میدم دفعه بعد کاملتر جواب بدم .
آخ کمرم :41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.