ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال درباره ACBEL 750W

evrin1941
16-09-2011, 15:18
با سلام.من کارت گرافیک N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC دارم روی کارتون کارت گرافیک نوشته WITH A MINIMUM 12V CURRENT RATING OF 30A ولی پاور من دارای چهار خروجی 12V هر کدام 18A هست. به نظر شما مشکلی ایجاد نمیکنه ؟:20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Hamed DC
17-09-2011, 21:24
با سلام.من کارت گرافیک N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC دارم روی کارتون کارت گرافیک نوشته WITH A MINIMUM 12V CURRENT RATING OF 30A ولی پاور من دارای چهار خروجی 12V هر کدام 18A هست. به نظر شما مشکلی ایجاد نمیکنه ؟:20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

افت ولتاژ معمولا در حالت افزایش بار روی پاور به وجود میاد.
در حالیکه افت آمپراژ از همون اول تاثیر خودش رو میزاره!!!
به نضر من بهترین کار تست اولیه و بررسی نتیجه هست.
افت آمپراژ معمولا سیستم رو با کندی مواجه میکنه.

kourosh4
17-09-2011, 21:31
سلام
دوست من مشکلی نداره و با این پاور دو تا 560 رو میتونید راه بندازید!
شما روی هر شاخه حدود 216 وات میگیرید و چون کارت دو تا 6 پین میخوره پس از دو شاخه تغذیه میشه که توان دو شاخه حدود 430 وات هست و مصرف این کارت خیلی کمتر از این مقدار هست!

Hamed DC
17-09-2011, 23:27
البته بحث سر آمپراژه نه ولتاژ!!!

evrin1941
18-09-2011, 01:17

دوست عزیز اولا این عکس اواتارت عکس رزنوف روس نیست توی کالاف دیو تی ؟!!:10: از لحاظ امپری خواستم بدونم جریان چیه میکشه پاور ؟:8:

Hamed DC
18-09-2011, 07:43
دوست عزیز اولا این عکس اواتارت عکس رزنوف روس نیست توی کالاف دیو تی ؟!!:10: از لحاظ امپری خواستم بدونم جریان چیه میکشه پاور ؟:8:

بله. عکس شخصیت viktor reznov هست!
باید یه تست بگیری. از لحاظ اسیب هم باید بگم که اگه پاور نتونه آمپراژ لازم رو مهیا کنه سیستم بعد از چند دقیقه خاموش میشه.
به هیچ قطعه ای هم آسیب نمیرسه.
اون آمپراژ بالاست که قطعه رو از کار میندازه.
من هر چی گشتم چیزی راجع به آمپر وردی های 560 پیدا نکردم.
فقط با تست میشه به تیجه قطعی رسید.
نتیجه رو هم اعلام کن.
ممنون.

kourosh4
18-09-2011, 09:42

دوست من توان قطعات رو معمولا با مقدار وات مصرفی اونا اندازه میگیرن و این امپری هم که روی پاورها نوشته شده فقط برای بدست اوردن توان خروجی پاور هست !
استفاده دیگه ای نداره !

evrin1941
20-09-2011, 23:26
بله. عکس شخصیت viktor reznov هست!
باید یه تست بگیری. از لحاظ اسیب هم باید بگم که اگه پاور نتونه آمپراژ لازم رو مهیا کنه سیستم بعد از چند دقیقه خاموش میشه.
به هیچ قطعه ای هم آسیب نمیرسه.
اون آمپراژ بالاست که قطعه رو از کار میندازه.
من هر چی گشتم چیزی راجع به آمپر وردی های 560 پیدا نکردم.
فقط با تست میشه به تیجه قطعی رسید.
نتیجه رو هم اعلام کن.
ممنون.

دوست عزیز من فقط با 3d mark 11 تست گرافیک زدم مشکلی پیش نیومد.شما تست خاص تری مد نظر دارین ؟

Hamed DC
20-09-2011, 23:34
دوست عزیز من فقط با 3d mark 11 تست گرافیک زدم مشکلی پیش نیومد.شما تست خاص تری مد نظر دارین ؟

این که عالیه.
اگر تنظیمات رو روی حداکثر قرار داده باشین و دچار افت ولتاژ نشدین،پس مشکلی نخواهد بود.
راستی صدای پاور و دور فن در حالت Over loadچقدر هست؟
گوش رو اذیت میکنه؟

evrin1941
22-09-2011, 01:27
این که عالیه.
اگر تنظیمات رو روی حداکثر قرار داده باشین و دچار افت ولتاژ نشدین،پس مشکلی نخواهد بود.
راستی صدای پاور و دور فن در حالت Over loadچقدر هست؟
گوش رو اذیت میکنه؟

فن سی پی یو که بوفالو گرینه حداکثر دماش 46 درجه.حداکثر دمای کارت گرافیک هم 60 .فن سی پی یو و کارت گرافیک که صدا نمیدن چون دماش خوبه. دوست عزیز پاور مگه صدا میده ؟:20: یه صدای خاص که تو حالت تست های drx 11 دارم واقعا عجیبه.صدای فن نیست یه صدای به خصوصه !!!

Hamed DC
22-09-2011, 07:35
فن سی پی یو که بوفالو گرینه حداکثر دماش 46 درجه.حداکثر دمای کارت گرافیک هم 60 .فن سی پی یو و کارت گرافیک که صدا نمیدن چون دماش خوبه. دوست عزیز پاور مگه صدا میده ؟:20: یه صدای خاص که تو حالت تست های drx 11 دارم واقعا عجیبه.صدای فن نیست یه صدای به خصوصه !!!

در حلا افزایش بار کح حداکثر فشار روی کارت و سی پی یو هست، بیشترین فشار به پاور وارد میشه.
چون قطعات بیشترین مصرفشون در حالت افزایش بار هست.
در نتیجه پاور بیش از حد داغ میشه و دور فنش به حداکثر میرسه.
این حالت موقع افت ولتاژ هم دیده میشه.
به خاطر همین پاورهای ضعیف زود به صدا میافتن.
خب،پس همه چی کاملا عادیه.