مشاهده نسخه کامل
: کمترین خرابی تا 900
سلام دوستان
یک لپ تاپ برای برای کار ها دانشجوی نیاز دارم زیاد برنامه های سنگین نیاز نداره ولی
چون رشته مهندسی چند نرم افزار نسبتا متعادل (مهندسی شیمی) میخوام روش نصب کنم و نرم افرار دیگه افیش و.... c++
فقط مورد که مهم مدل بگین که کمترین خرابی داشته باشه سه مدل مارک و چند مدل پیشنهاد بدین
پردازنده گرافیکی انودیا باشه حتما به احتمال از امکانات CUDA که داره بشه در برنامه بهتر خروجی بگیرم
طبق این لیست که قدیمی شده asus کمترین خرابی میده الان میخوام ببینم به چه شکل مثل مارک MSI اینا چطورین ؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه حدود 14 اینچ باشه
mehdi666lp
16-09-2011, 13:07
سلام دوستان
یک لپ تاپ برای برای کار ها دانشجوی نیاز دارم زیاد برنامه های سنگین نیاز نداره ولی
چون رشته مهندسی چند نرم افزار نسبتا متعادل (مهندسی شیمی) میخوام روش نصب کنم و نرم افرار دیگه افیش و.... c++
فقط مورد که مهم مدل بگین که کمترین خرابی داشته باشه سه مدل مارک و چند مدل پیشنهاد بدین
پردازنده گرافیکی انودیا باشه حتما به احتمال از امکانات CUDA که داره بشه در برنامه بهتر خروجی بگیرم
طبق این لیست که قدیمی شده asus کمترین خرابی میده الان میخوام ببینم به چه شکل مثل مارک MSI اینا چطورین ؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه حدود 14 اینچ باشه.
.
.
این نمودار واسه الان نیست دوست عزیز واسه فکر کنم 3 سال پیش هستش (تاریخ دقیقش یادم نیست) ....زیر 900 میخوای کانفیگ خوب Acer و اگه محکم و مقاوم میخوای مدل Dell Vostro 3450 و از HP هم میتونی 4530 یا 6050 یکم بالا پایین برداری
این لیست جدیدترش نیست این مارک که گفتید بیشتر خرابی که من دیدم مال همین ها هست مخصوص مارک HP و ACer که اصلا این مارک نمیشه روش حساب باز کرد
SAJAD0936
16-09-2011, 14:38
دوست عزیز شما هم مثل خودم دنبال کیفیت هستی نه کانفینگای فضایی با قیمت پایین و تو این رنج قیمت فقط یه مدلو بهت پیشنهاد میکنم اونم Z470 لنوو ک با کانفینگ I5 حدودا 970 در میاد حتما با گارانتیه سازگار بگیر
F R E E M A N
16-09-2011, 15:28
این لیست جدیدترش نیست این مارک که گفتید بیشتر خرابی که من دیدم مال همین ها هست مخصوص مارک HP و ACer که اصلا این مارک نمیشه روش حساب باز کرد
این جدول مربوط به تحقیق سال 2009 بوده و بعد از این تحقیقی به این اندازه انجام نشده ولی اگر فقط استناد به این
جدول داشته باشیم اختلافها آنچنان زیاد نیست که یک برند 50% و یکی 10 % باشه و در ضمن این احتمالات کلیه
و به یک مدل خاص نمیشه نسبت داد.
mjrezvan
16-09-2011, 15:43
سلام
یه لپ تاپ برای کارهای بورس و فارکس و استفاده از اینترنت چی مناسب هست؟
قیمت زیر600
دوست عزیز شما هم مثل خودم دنبال کیفیت هستی نه کانفینگای فضایی با قیمت پایین و تو این رنج قیمت فقط یه مدلو بهت پیشنهاد میکنم اونم Z470 لنوو ک با کانفینگ I5 حدودا 970 در میاد حتما با گارانتیه سازگار بگیر
سلام
ممنون دقیقا یک همچین چیزی میخوام فقط مشخصات کامل تو اینترنت پیدا نکردم میشه کاملش بزارین این پردازنده گرافیکش فقط اینتل ؟!
رم خیلی بالا 4GB بس نیست ؟! هاردم بالا 500 گیگ بس فقط با این مشخصات قیمت چقدر تموم میشه
مدل یا مارک دیگه چی نمیتونید پیشنهاد بدید ؟!
mehdi666lp
16-09-2011, 20:15
سلام
یه لپ تاپ برای کارهای بورس و فارکس و استفاده از اینترنت چی مناسب هست؟
قیمت زیر600.
.
.
.
یه Acer بخر.....البته کانفیگ جالبی نمیشه زیاد اما واسه فارکس خوبه.....دوست منم با Acer فارکس کار میکرد واسش اومد داشت حسابی :31:
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
سلام
ممنون دقیقا یک همچین چیزی میخوام فقط مشخصات کامل تو اینترنت پیدا نکردم میشه کاملش بزارین این پردازنده گرافیکش فقط اینتل ؟!
رم خیلی بالا 4GB بس نیست ؟! هاردم بالا 500 گیگ بس فقط با این مشخصات قیمت چقدر تموم میشه
مدل یا مارک دیگه چی نمیتونید پیشنهاد بدید ؟!.
.
.
اینم کانفیگ دقیق تو سایت سازگار :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mjrezvan
16-09-2011, 21:44
جناب MEHDI666lp مدل پیشنهادیتون خیلی خوبه فقط یخورده قیمتش بالاست.
ضمنا من من asus میخوام یا lenovo .
چیز بدرد بخوری تو این رنج قیمتی و تو این دو مارک پیدا میشه.
سپاسگزارم
SAJAD0936
16-09-2011, 22:47
سلام
مدل یا مارک دیگه چی نمیتونید پیشنهاد بدید ؟!
مشخصات کامل z470 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب این مدل رمش ک 4 هاردشم 640 ه سی پی یوشم ک عالیه فقط کارت گرافیک پایینی داره ک همونم باعث خنکی هرچه بیشتر لپ تاپ میشه.
این مدلو الان سازگار زده 1060 تا چند وقت پیش 1020 بود حالا گرون کرده ولی معمولا قیمتای بازار یه 50 60 تومنی پایینتره
لپ تاپ زیاده ولی لپ تاپی با این کیفیت و تو این رنج قیمت من سراغ ندارم.
Mr.Mazmamfi
16-09-2011, 23:33
سلام دوستان
در پستهاتون از لینک فارسی استفاده نکنید وگرنه حذف میشه .:5:
ممنون
جناب MEHDI666lp مدل پیشنهادیتون خیلی خوبه فقط یخورده قیمتش بالاست.
ضمنا من من asus میخوام یا lenovo .
چیز بدرد بخوری تو این رنج قیمتی و تو این دو مارک پیدا میشه.
سپاسگزارم مدل B570 از برند لنوو رو میتونی برداری که سندی بریج هم هست .
ولی اگر کار خاصی نداری مینی برداری بهتره ، و حمل و نقلش خیلی راحت تره .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.