مشاهده نسخه کامل
: مهندسی معماری ، آزاد بهتره یا پیام نور؟
babak_gww
16-09-2011, 11:49
سامون علیک بچه های گل :11: :31:
داداش بنده امسال مهندسی معماری دانشگاه آزاد رو آورده + دانشگاه پیام نور ، هردو تو شهر خودمون هستش...
مثل خودم هم ، خیلی علاقه داره به معماری ، استعداد هم داره
چون اطلاعات کافی نداریم ، میخواستم ببینم کدوم یک از این دانشگاهها بهتره ( البته میدونم بستگی به واحدش داره ، اما در کل دیگههههه )
مثلا در درجه اول آموزش بهتر ، بعد مدرک معتبرتر ،
مرسی ، هم اکنون نیازمند یاری تان هستیم :27:
پیام نور هزینه خیلی پایین تر از ازاده مفت .
از نظر اعتبار که هردو مهر وزارت علوم میخوره . از نظر اموزشی پیام نور تا اونجا که میدونم هفته ای دو روز پنشنبه و جمعه کلاس برگزار میشه.
پیام نور بری بهتره
ازاد فقط پول میگیرن.
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
من که پرسیدم اگه در تمام کلاس ها حضور داشته باشی 6 نمره کلاسی رو دریافت میکنی برای هر درس.
STON-COLD
16-09-2011, 20:39
کدوم شهر؟ این مهمه
hamidras
22-09-2011, 20:39
تا اونجا که میدونم هفته ای دو روز پنشنبه و جمعه کلاس برگزار میشه.
من که پرسیدم اگه در تمام کلاس ها حضور داشته باشی 6 نمره کلاسی رو دریافت میکنی برای هر درس. FAKE :دی
برو آزاد بابک :دی اگه تا الان نرفتی :دی(داداش بابک:دی)
eblisandenzo
23-09-2011, 15:03
پیام نور هزینه خیلی پایین تر از ازاده مفت .
از نظر اعتبار که هردو مهر وزارت علوم میخوره . از نظر اموزشی پیام نور تا اونجا که میدونم هفته ای دو روز پنشنبه و جمعه کلاس برگزار میشه.
پیام نور بری بهتره
ازاد فقط پول میگیرن.
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
من که پرسیدم اگه در تمام کلاس ها حضور داشته باشی 6 نمره کلاسی رو دریافت میکنی برای هر درس.
وقتی هم بری سرکار واسه استخدام صاحب کارت میگه مگه دانشگاه پیام نور درس هم میدن که شدی مهندس ؟ ا
hamidras
23-09-2011, 15:08
وقتی هم بری سرکار واسه استخدام صاحب کارت میگه مگه دانشگاه پیام نور درس هم میدن که شدی مهندس ؟ ا
FAKE :دی
به این شایعات توجهی نکنید:دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.