مشاهده نسخه کامل
: مشاوره: خرید لپ تاپ تا قیمت دو میلیون تومان
سلام به دوستان
من قصد خرید یک لپ تاپ رو تا قیمت دو میلیون تومان رو دارم.
خیلی دوست داشتم یک مدل مک بوک پرو خریداری کنم اما مشخصاتی که مد نظر من هست باید بیش از دو میلیون برای مک بوک هزینه کنم که هزینه بیش از دو میلیون برام مقدور نیست.
استفاده من از لپ تاپ:
کار من در رسته چاپی و گرافیکی هست ، همچنین گاهی تدوین فیلم هم انجام میدم.
لپ تاپی احتیاج دارم که در کارهای گرافیکی مناسب باشه و از پایداری خوبی هم برخوردار باشه.
نرم افزارهایی که بیشتر با اون سر و کار خواهم داشت ، فتوشاپ و برخی نرم افزارهای تدوین خواهند بود.
از یک جهت هم زیاد رو مک بوک پرو تأکید نمی کنم چون میترسم در سازگاری با پرینترها کمی مشکل داشته باشه و از لحاظ ساپورت زبان فارسی به مشکل بربخورم.
خودم جستجو کردم یه مدل اچ پی پیدا کردم که تقریباً خوشم اومد
HP Pavilion DV7-6099ee
حالا می خوام نظر شما رو بدونم؟
اگه مدل خاصی مد نظر دارید معرفی کنید و اگر در مورد مک بوک پرو نظر خلاف نظر من دارید راهنمایی کنید...
تأکید می کنم لپ تاپی می خوام برای کار تجاری نه خانگی و استفاده معمولی
پیشاپیش ممنون :40::11:
F R E E M A N
16-09-2011, 11:52
نظرت درباره مک بوک پرو تا حدود زیادی اشتباه چون ویندوز ساپورتش نسبت به سریهای قبلی بهتر شده و مشکل خاص نداره
در این رنج قیمت لپ تاپها اکثرا corei7 هستند ولی برای کار شما یکی از مهمترین موارد کیفیت صفحه نمایشه از لحاظ کنتراست
dv7 که قیمتش حدود 1.800 باید باشه از این نظر چندان راضی کننده نیست ریویوی زیر را دقیقا مطالعه کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظر من مدلهای زیر انتخابهای بهتری از لحاظ صفحه نمایش هستند
sony f227
asus g73
dell xps l702 هنوز گویا به بازار نیامده
Xilevens
16-09-2011, 11:54
دوست عزیز واسه کاری که شما میخوای همین مدل مناسبه
واسه یه مکبوک با گرافیک خوب 2.2 رو باید هزینه کنید
در ضمن مثلا 13 اینچ
ولی از سری های ویندوزی اگه 16 تا 17 اینچ بخواید 6099
وگرنه مدل های 15.6 هم هست با همین کانفیگ
مدل 6090
Y570 از لنوو هم هست
سری جدید اسوس N55 هم خیلی خوبه
mehdi666lp
16-09-2011, 12:40
سلام به دوستان
من قصد خرید یک لپ تاپ رو تا قیمت دو میلیون تومان رو دارم.
خیلی دوست داشتم یک مدل مک بوک پرو خریداری کنم اما مشخصاتی که مد نظر من هست باید بیش از دو میلیون برای مک بوک هزینه کنم که هزینه بیش از دو میلیون برام مقدور نیست.
استفاده من از لپ تاپ:
کار من در رسته چاپی و گرافیکی هست ، همچنین گاهی تدوین فیلم هم انجام میدم.
لپ تاپی احتیاج دارم که در کارهای گرافیکی مناسب باشه و از پایداری خوبی هم برخوردار باشه.
نرم افزارهایی که بیشتر با اون سر و کار خواهم داشت ، فتوشاپ و برخی نرم افزارهای تدوین خواهند بود.
از یک جهت هم زیاد رو مک بوک پرو تأکید نمی کنم چون میترسم در سازگاری با پرینترها کمی مشکل داشته باشه و از لحاظ ساپورت زبان فارسی به مشکل بربخورم.
خودم جستجو کردم یه مدل اچ پی پیدا کردم که تقریباً خوشم اومد
HP Pavilion DV7-6099ee
حالا می خوام نظر شما رو بدونم؟
اگه مدل خاصی مد نظر دارید معرفی کنید و اگر در مورد مک بوک پرو نظر خلاف نظر من دارید راهنمایی کنید...
تأکید می کنم لپ تاپی می خوام برای کار تجاری نه خانگی و استفاده معمولی
پیشاپیش ممنون :40::11:
.
.
.
سلام
اگه HP مد نظرت هست....HP DV6 - 6199ee و HP DV7 - 6107ee مدل های خوب و جدیدی هستن....اما اگه برند دیگه هم مد نظرت هست بگو که راهنماییت کنن دوستان.....از برند Asus و Lenovo هم مدل خوب با کانفیگ خوب هست که دوستمون (Zilevens ) اشاره کرده بهشون
ممنون از دوستان
طراحی سونی رو اصلاً نمی پسندم، بالاترین مدلش رو هم دیدم طراحی جالبی نداشت!
همنطور که شما گفتید و خودم آمار گرفتم محصولات اچ پی از لحاظ کیفیت صفحه نمایش زیاد جالب نیستن! مطمئنن بعد برام دردسر ساز میشه!
اگه شما مدل خاصی از هر برندی سراغ دارید که از لحاظ کیفیت صفحه نمایش و کانفیگ بالا باشه، لطفاً معرفی کنید
(مدلهای معرفی شده از لحاظ کانفیگ و برخی از لحاظ طراحی جالب نبودن)
در ضمن من برام طراحی و ساختار بدنه هم خیلی مهمه.
بازم ممنون
mehdi666lp
16-09-2011, 19:46
ممنون از دوستان
همنطور که شما گفتید و خودم آمار گرفتم محصولات اچ پی از لحاظ کیفیت صفحه نمایش زیاد جالب نیستن! مطمئنن بعد برام دردسر ساز میشه!
اگه شما مدل خاصی از هر برندی سراغ دارید که از لحاظ کیفیت صفحه نمایش و کانفیگ بالا باشه، لطفاً معرفی کنید
بازم ممنون
.
.
.
خوب یه سری Workstation از Dell بخر..................Dell Latitude E6520
Xilevens
16-09-2011, 20:59
ممنون از دوستان
بازم ممنون
اگع سونی نمیخوای و با صفحه نمایش اچ پی هم حال نکردی یه نگاه به N55 بنداز
نمیدونم بش تو بازار گیر آورد یا نه ولی کیفیت نمایشش میگن خیلی بالاتر از N53 هست
چاره ای جز اسوس نیست
Kiumars_H
18-09-2011, 00:22
Dell Latitude E6520اگر احساس میکنید یوزر حرفه ای هستید
mehdi666lp
18-09-2011, 07:53
اگع سونی نمیخوای و با صفحه نمایش اچ پی هم حال نکردی یه نگاه به N55 بنداز
نمیدونم بش تو بازار گیر آورد یا نه ولی کیفیت نمایشش میگن خیلی بالاتر از N53 هست
چاره ای جز اسوس نیست.
.
.
آره N55 هستش تو بازار کیفیت صفحه نمایشش هم بالاتر از سری N53 هستش....اما قیمتش یکم بالاست
Dell Latitude E6520اگر احساس میکنید یوزر حرفه ای هستید
ممنون در موردش اطلاعات جمع می کنم، گذرا یه سری اطلاعات دیدم خوب بود ولی قیمتی نتونستم ازش پیدا کنم
آره N55 هستش تو بازار کیفیت صفحه نمایشش هم بالاتر از سری N53 هستش....اما قیمتش یکم بالاست
قیمتش چنده؟
تو سایت ایرانی سراغ دارید که در موردش مطلب یا مشخصاتش توضیح داده باشه؟
mehdi666lp
18-09-2011, 12:33
ممنون در موردش اطلاعات جمع می کنم، گذرا یه سری اطلاعات دیدم خوب بود ولی قیمتی نتونستم ازش پیدا کنم
قیمتش چنده؟
تو سایت ایرانی سراغ دارید که در موردش مطلب یا مشخصاتش توضیح داده باشه؟.
.
.
یکی از دوستان با گارانتی خریده 1600 .............سایت که بگردی هست.کافیه سرچ کنی
یه مدل دل پیدا کردم هم از لحاظ کانفیگ و هم از لحاظ ظاهر خوشم اومده! نظر شما چیه؟
می تونه جایگزین مک بوک پرو برام باشه
بررسی Dell XPS 15Z :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
F R E E M A N
18-09-2011, 17:03
این 15z جدیده و کیفیتش از هر لحاظ خوبه قیمت هفته گذشته حدود 1.700
یعنی این Dell XPS 15Z ارزش خرید رو داره؟ کلاً لپ تاپ های دل قابل اعتماد هستند؟
F R E E M A N
21-09-2011, 17:42
15zدر این هفته باز هم بالا رفته فکر کنم بالای 1.800 باشه باید با خودت فکر کنی که آیا میارزه یا نه
ولی سری xps از لپ تاپهای با کیفیته و اصلا با سری اینسپایرون قابل مقایسه نیست
mehdi666lp
21-09-2011, 20:01
یعنی این Dell XPS 15Z ارزش خرید رو داره؟ کلاً لپ تاپ های دل قابل اعتماد هستند؟.
.
.
مدل خوبی هست اما گرافیک جالبی نداره
مهم گرافیکه! اگه اینطور باشه بی خیالش پس!
حالا چیکار کنم که! هیچ مدل با پدر مادری تو ایران موجود نیست! از هر کدوم تو سایت اصلی برندها خوشم میاد بعد میام سرچ می کنم ببینم تو ایران هست می بینم نه! هنوز موحود نشده!
کلاً گیج دارم میزنم ...
F R E E M A N
22-09-2011, 13:03
مهم گرافیکه! اگه اینطور باشه بی خیالش پس!
حالا چیکار کنم که! هیچ مدل با پدر مادری تو ایران موجود نیست! از هر کدوم تو سایت اصلی برندها خوشم میاد بعد میام سرچ می کنم ببینم تو ایران هست می بینم نه! هنوز موحود نشده!
کلاً گیج دارم میزنم ...
اگر برای کارهای فتوشاپ و گرافیکی که در پست 1 گفتی میخوای لپ تاپ بخری گرافیک gt525 با gt555 هیچ تفاوتی نداره
البته در گیمها حداقل تفاوتی حدود 30% دارند ، پس شما باید اولویتت را به سرعت پردازنده، رم و کیفیت نمایشگر بدی
نگفتی چه مدلی را در سایت اصلی پیدا کردی که در ایران نیست؟
مدلها رو ذخیره نکردم اما یه مدل سونی بود که خوشم اومده بود VPCF22M1E (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) هر چی گشتم پیدا نکردم تو سایت های ایرانی
نمیدونم مشابه این مدل هست یا نه!
انقدر هم بررسی ها رو خوندم یه خورده گیج شدم! یه جای میگن دل خوبه! یه جا میگن سونی خوبه! یه جا دیگه از ایسوز تعریف می کنند! آخر هم میرسم به مک بوک پرو، که اونم آمار می گیرم به کارم نمیاد و اگر بیاد با قیمت بالا که اگر ویندوز هم روش نصب کنم برخی جا دیدم به مشکل بر خوردن گرم شدن و کند شدن و ...
کلاً موندم چه مدلی انتخاب کنم!
F R E E M A N
22-09-2011, 16:42
مدلها رو ذخیره نکردم اما یه مدل سونی بود که خوشم اومده بود VPCF22M1E (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) هر چی گشتم پیدا نکردم تو سایت های ایرانی
نمیدونم مشابه این مدل هست یا نه!
در پست شماره 2 که اول زدم f227 را پیشنهاد کردم که بعدش گفتی طراحی سونی را نمیپسندم
حالا رفتی یک مدل که در بازار اروپا فروش رفته (پارت اروپائی) پیدا کردی میگی در ایران نیست
چیزی که ریخته تو بازار f22 ولی اصلا زیبا نیست در سایت زیر عکسها و ریویو را ببین
انقدر هم بررسی ها رو خوندم یه خورده گیج شدم! یه جای میگن دل خوبه! یه جا میگن سونی خوبه! یه جا دیگه از ایسوز تعریف می کنند! آخر هم میرسم به مک بوک پرو، که اونم آمار می گیرم به کارم نمیاد و اگر بیاد با قیمت بالا که اگر ویندوز هم روش نصب کنم برخی جا دیدم به مشکل بر خوردن گرم شدن و کند شدن و ...
کلاً موندم چه مدلی انتخاب کنم!
این حرف که میگن را ول کن! سه مسئله در انتخاب لپ تاپ بگذار کنار هم تا بتونی خوب انتخاب کنی
یکی ظاهر که باید بپسندی، یکی کیفیت که باید تحقیق کنی، یکی هم کانفیگ که باید نیازت را مشخص کنی
در پست شماره 2 که اول زدم f227 را پیشنهاد کردم که بعدش گفتی طراحی سونی را نمیپسندم
حالا رفتی یک مدل که در بازار اروپا فروش رفته (پارت اروپائی) پیدا کردی میگی در ایران نیست
چیزی که ریخته تو بازار f22 ولی اصلا زیبا نیست در سایت زیر عکسها و ریویو را ببین
اون زمان تو جو مک بوک پرو بودم ، دیدن طراحی های دیگر برند ها برام جذاب نبود! مخصوصاً سونی که سری F خیلی جذاب نبود.
اما بعد که از ظاهر گذشتم و بیشتر به کیفیت و کانفیگ خوب توجه کردم اکثراً سونی رو پیشنهاد کردند! البته دو مدل از دل هم بود که خوشم امد ولی میترسم بعد خرید متوجه شم این اون چیزی نبود که می خواستم! از طرف دیگه طراحی کیبرد دل زیاد جالب نیست.
تو سونی شما کدوم سری رو پیشنهاد می کنید؟ و تصاویر رو دیدم! وحشتناکه طراحیش :دی
تو دل ایکس پی اس 520 جی چطور هست؟
این حرف که میگن را ول کن! سه مسئله در انتخاب لپ تاپ بگذار کنار هم تا بتونی خوب انتخاب کنی
یکی ظاهر که باید بپسندی، یکی کیفیت که باید تحقیق کنی، یکی هم کانفیگ که باید نیازت را مشخص کنی
ممنون راهنمایی خوبی بود
از لحاظ صفحه نمایش کدوم برند بهترین هست یا حد استاندارد خوبی داره و LED واقعاً کیفیت خوبی داره؟
F R E E M A N
22-09-2011, 17:50
تو سونی شما کدوم سری رو پیشنهاد می کنید؟ و تصاویر رو دیدم! وحشتناکه طراحیش :دی
سونی خیلی مدلهای متنوعی نداره ولی برای شما شاید cb با سایز 15 اینچ هم مناسب باشه:
تو دل ایکس پی اس 520 جی چطور هست؟
اگر منظور xps l502 هست که کیفیت خوبی داره ولی دیزاینش زشته:
از لحاظ صفحه نمایش کدوم برند بهترین هست یا حد استاندارد خوبی داره و LED واقعاً کیفیت خوبی داره؟
اپل و سونی از این نظر معروفند که بهترین کیفیت نمایشگر را دارند ولی باز هم کلی نمیشه گفت باید روی مدل بحث کرد
مثلا سونی eb یا y از این لحاظ مالی نیستند
خیلی ممنون که وقت میزاری و جواب میدی، دمت گرم
سونی خیلی مدلهای متنوعی نداره ولی برای شما شاید cb با سایز 15 اینچ هم مناسب باشهجالب نبود!
اگه بخوام از سونی انتخاب کنم فعلاً این گزینه مد نظر دارم:
اگر منظور xps l502 هست که کیفیت خوبی داره ولی دیزاینش زشته:منظورم این مدل هست که خودم هم به اشتباه نوشتم:
اپل و سونی از این نظر معروفند که بهترین کیفیت نمایشگر را دارند ولی باز هم کلی نمیشه گفت باید روی مدل بحث کرد
مثلا سونی eb یا y از این لحاظ مالی نیستندسونی که به کنار اما تو مک پرو یه خورده این پردازنده Core i5 من رو به شک انداخته که بعد نتونه جوابگو باشه و به مشکل بر بخورم! و گرنه تو همین سری و کانفیگ خریداری می کردم.
نمیشه از Core i7 گذشت :(
F R E E M A N
22-09-2011, 19:38
سونی که به کنار اما تو مک پرو یه خورده این پردازنده Core i5 من رو به شک انداخته که بعد نتونه جوابگو باشه و به مشکل بر بخورم! و گرنه تو همین سری و کانفیگ خریداری می کردم.
نمیشه از Core i7 گذشت :(
به نظر من که حیفه پول بدی برای مک بوک چون هم در ایران بیخودی گرونه هم بیشتر پول برای ظاهر میدی
در این رنج قیمت هیچ توجیه وجود نداره که i7 نخری اصلا نمیشه ازش گذشت
آقا خودت به شخصه اگه بخوای تا 2 میلیون یه لپ تاپ بگیری کدوم مدل رو انتخاب می کنی؟ ( 200 بیشتر هم گفتی گفتی )
F R E E M A N
22-09-2011, 20:43
آقا خودت به شخصه اگه بخوای تا 2 میلیون یه لپ تاپ بگیری کدوم مدل رو انتخاب می کنی؟ ( 200 بیشتر هم گفتی گفتی )
من اولین لپ تاپی که خریدم توشیبا بود البته هفت سال پیش توشیبا غولی بود در این صنعت الان دیگه بازار را از دست داده
ولی باز هم لپ تاپهای خوبی میسازه مثل Qosmio F755 که در ایران پیدا نمیشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز بین لپ تاپهای موجود در بازار sony f22 را علیرغم زشت بودنش ترجیح میدم
Danial_hashemi
19-07-2012, 18:23
سلام ..............
من مي خوام لپ تاپ بگيرم و بودجمم ٢٠٠٠٠٠٠ تومن من خودم Sony f23efx و hp dv6-6c65 رو در نظر دارم ........
خواستم بپرسم كه با ٢٠٠٠٠٠٠ تومن كودومشون خوبه و تو اي رنج قيمت چه لپ تاپي جزء اين دو لپ تاپ بهتره
ممنون ميشم اگه جوابمو زودتر بدين
em0cUteb0y
19-07-2012, 21:37
خیلی واحه دوست عزیز بدون شک 6c55 ...
از هر نظر سرتر هست از سونی ...
دیزاین فوق العاده تر / کیفیت عالی تر / کولینگ بی خیلی عالی / اسپیکر اختصاصی Beasts و ...
از لحاظ کانفیگ هم که سونی کاملا شکست خورده تاقی می شه ...
رم / هارد و به خصوص گرافیک اچ پی به شدت قوی هست ...
520M سونی کجا 7690M XT کجا ...
میدونین چقدر فرق دارن ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به طرز وحشتناکی 520 ضعیف تر هست و تو Class 4 و اصلا مقایسه این دو اشتباه هست ...
سونی فقط Full HD Screen هست که اصلا مهم نیست و تفاوت آنچنانمی درست نمی کنه ..
ضمنا با گرافیک 520 هم اصلا نمیشه باهاش حتی یه بازی معمولی تو اون رزولوشن انجام داد چون به شدت لگ خواهد داشت ...
6c65 از هر نظر فراتر از عالی هست ...
ضمنا مدل های سری hp pavilion dv6 - 7000 رو هم ببینین که از باز بالاتر از dv6 6000 هست اما قیمت بالاتری داره ...
masood hashemy
22-07-2012, 21:36
سلام
کار من هم گرافیک و میکس و تدوین است
قیمت لپ تاپی که میخوام ماکزیمم 2 میلیون تومان
رم حداقل 8 گیگ
سی پی یو حداقل 5 هسته ای
هارد حداقل 750 گیگابایت
کارت گرافیک حداقل 1 گیگ حافظه داشته باشد
کیفیت صفحه LED مهم است من خودم تا حالا چند تا لپ تاپ داشتم حتی لپ تاپ سونی با قیمت 1.8 میلیون تومانی هم زیر دستم بوده از نظر قدرت cعملکرد خوب بود ولی کیفیت LED آن آینه نیست اما یک مک بوک پرو داشتم فقط بگویم ماه شب چهارده بود و بس! فکر می کنم در جهان چنین نمایشگر LED وجود نداشته باشد!
با تشکر
این مدل از سامسونگ رو هم می تونید بگیرید که برای کار شما مناسب هست RF511-S05
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.