مشاهده نسخه کامل
: دستگاه گیرنده دیجیتالی چی بگیرم؟
Golbarg01
15-09-2011, 18:12
سلام دوستان
می خوایم یه دستگاه گیرنده دیجیتالی بگیریم که شبکه های داخلی رو که به صورت دیجیتال پخش می کنه رو پخش میشه.
یه راهنمایی می خواستم.
چه دستگاهی بگیرم که امکاناتشم خوب باشه.
یو اس بی بخوره و فلش .تصاویر رو ضبط کنه .
hdmi هم داشته باشه
و فرمت های تصویری رو هم پخش کنه یعنی فیلم بریزیم رو فلش وصل کنیم به دستگاه و با تلویزیون ببینیم.
Golbarg01
15-09-2011, 19:09
دستگاهی هم هست که علاوه بر امکانات بالا DVD player هم داشته باشه؟
چی توصیه میکنید؟
seyedsoft
17-09-2011, 16:46
سلام دوستان
می خوایم یه دستگاه گیرنده دیجیتالی بگیریم که شبکه های داخلی رو که به صورت دیجیتال پخش می کنه رو پخش میشه.
یه راهنمایی می خواستم.
چه دستگاهی بگیرم که امکاناتشم خوب باشه.
یو اس بی بخوره و فلش .تصاویر رو ضبط کنه .
hdmi هم داشته باشه
و فرمت های تصویری رو هم پخش کنه یعنی فیلم بریزیم رو فلش وصل کنیم به دستگاه و با تلویزیون ببینیم.
سلام دوست عزیز
والا من از تجربیات خودم میگم
دوستان دیگه اگه بیشتر اطلاعات دارن اعلام کنند
من برای منزل خودمون گیرنده پرو ویژن گرفتم
رفتم میدون امام خمینی(تهران) و از اکثر مغازه ها پرسو جو کردم
پرو ویژن چنتا مزیت داره
اول اینکه قیمت دستگاه با کابل اچ دی ام آی 68 درومد که مثلا مارک ایکس ویژن حدود 75 تا 85 بود
دوم اینکه فرمتهایی رو که دستگاه ساپورت میکنه و از روی یو اس بی میخونه بیشتر از مارکهای دیگس
سوم و البته به نظر من از همه مهمتر اینکه تو گیرنده های دیگه فایل ضبط شده رو تو کامپیوتر نمیشه دید و معمولا اگه دیده بشه صدا نداره ولی در سایت پرو ویژن نرم افزار پلیر برای دانلود رایگان گذاشته که هم خیلی سبکه و هم خیلی راحت میشه باهاش کار کرد که همه فایلهای ضبط شده رو میشه براحتی با اون مشاهده کرد.
این تجربه من بود
الانم که ازش استفاده میکنیم خوبه و باهاش مشکلی نداشتیم تاحالا
یا علی مدد
Golbarg01
19-09-2011, 16:32
سلام دوست عزیز
والا من از تجربیات خودم میگم
دوستان دیگه اگه بیشتر اطلاعات دارن اعلام کنند
من برای منزل خودمون گیرنده پرو ویژن گرفتم
رفتم میدون امام خمینی(تهران) و از اکثر مغازه ها پرسو جو کردم
پرو ویژن چنتا مزیت داره
اول اینکه قیمت دستگاه با کابل اچ دی ام آی 68 درومد که مثلا مارک ایکس ویژن حدود 75 تا 85 بود
دوم اینکه فرمتهایی رو که دستگاه ساپورت میکنه و از روی یو اس بی میخونه بیشتر از مارکهای دیگس
سوم و البته به نظر من از همه مهمتر اینکه تو گیرنده های دیگه فایل ضبط شده رو تو کامپیوتر نمیشه دید و معمولا اگه دیده بشه صدا نداره ولی در سایت پرو ویژن نرم افزار پلیر برای دانلود رایگان گذاشته که هم خیلی سبکه و هم خیلی راحت میشه باهاش کار کرد که همه فایلهای ضبط شده رو میشه براحتی با اون مشاهده کرد.
این تجربه من بود
الانم که ازش استفاده میکنیم خوبه و باهاش مشکلی نداشتیم تاحالا
یا علی مدد
اون نرم افزار پلیر که گفتید از کجا میشه دانلود کرد؟
و در کامپیوتر نصب کرد تا فیلم های ضبط شده دستگاههای دیگه رو هم بخونه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.