PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 14 خاموش شدن مانیتور موقع بالا آمدن سیستم!!؟؟؟

bbkagp
15-09-2011, 13:44
سلام

سیستمم سالم و سرحال بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، می خواستم تمیزش کنم، کل قطعات رو جدا کردم، گردگیری کردم و دوباره وصل کردم. حالا که می خوام سیستم رو روشن کنم، موقع بالا اومدن مانیتور خاموش میشه. تا یه جای کار مانیتور نشون میده... ولی یه هو تصویر میره و دیگه نمیاد. صدای بالا اومدن ویندوز میاد...
مشکل از چی می تونه باشه؟

کارت گرافیک ati 4850

مرسی

bbkagp
15-09-2011, 14:51
با یه کارت دیگه امتحان کردم. ورودی دیجیتال رو وصل کردم خاموش شد، ورودی آنالوگ (آبی رنگ) رو به مانیتور وصل کردم کار کرد.

کارت خودم خروجی آنالوگ نداره. مشکل خاموش شدن مانیتور از چی می تونه باشه؟:41::41:

jafarian
15-09-2011, 15:16
سیستم یک clr COMS کنید کارت خودتونم روی یک سیستم دیگه تست کنید:20:

EXTREME
15-09-2011, 18:17
از اونجایی که بعد از تمیز کردن اینطور شده
شما سیستم رو کلا باز کنید و بیرون کیس مجددا اسمبل کنید قبلش بایوس رو دیفالت کنید و جای رم رو عوض کنید گرافیک رو دربیارید و دوباره جا بزنید فن سی پی یو رو چک کنید
چک کنید مین اتصال بدنه نداشته باَشه
درست نشد باید گرافیک و رم و پاور رو چک کنید
برق و کابل دیتا مانیتور هم چک بشه

bbkagp
15-09-2011, 21:12
همه کارارو انجام دادم... نتیجه ایی نداد.

بعد از هر روشن کردن یا ریستارت، مانیتور بعده حدودا 20 ثانیه تصویرش قطع میشه و هیچی نشون نمی ده (چیزی مثل پاور سیوینگ)...

bbkagp
15-09-2011, 21:48
کارت گرافیک رو سیستم دیگه امتحان کردم. باز همون اتفاق افتاد. 20 ثانیه بعده از بالا آمدن سیستم مانیتور خاموش میشه... یعنی کارت گرافیکیم خراب شده؟ :41: پَـــــ نه پَـــــ ...؟ :31::31:

آخه تا قبل از اینکه سیستم رو تمیز کنم، کار می کرد... یعنی چی شده یهو!!!؟

سیستم یک clr COMS کنید کارت خودتونم روی یک سیستم دیگه تست کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی تونم این کارو بکنم... چون همون طور که گفتم تصویر مانیتور فوری میره و نمی شه کاری انجام داد.
البته باطری مادربرد رو در آوردم و دوباره وصل کردم... اتفاقی نبفتاد.

EXTREME
15-09-2011, 22:54
اکه گرافیک روی یه سیستم دیگه چک شده و همینطور بوده گرافیک مشکل داشته
شما یک گرافیک سالم رو هم رو سیستم خودتون بزارید و تست کنید ببینید با اون گرافیک سالم هم مشکلی داره سیستمتون یا نه

bbkagp
16-09-2011, 11:29
اکه گرافیک روی یه سیستم دیگه چک شده و همینطور بوده گرافیک مشکل داشته
شما یک گرافیک سالم رو هم رو سیستم خودتون بزارید و تست کنید ببینید با اون گرافیک سالم هم مشکلی داره سیستمتون یا نه
یه گرافیک دیگه رو روی سیستمم امتحان کردم. سیستم مشکلی نداره. مانیتورم هم سالمه.

مانیتور حتی در صفحه تنظیمات بایوس هم خاموش میشه. کارت گرافیک رو روی یه سیستم دیگه زدم، بازم همون مشکل بود. فکر کنم کارت گرافیکه که مشکل داره. حالا کجا بدم تعمیر؟ گرانتیش تموم شده! شرکت گارانتی با پول تعمیر می کنه؟

bbkagp
16-09-2011, 16:25
اگه میشه زودتر جواب بدین ببینم به تعمیرش می ارزه یا یکی دیگه بگیرم؟ من فردا شب می خوام برم ترکیه و فقط فردا رو وقت دارم که بگیرم یا بدم تعمیر... چون اونجا گرونه باید اینجا بخرم...

jafarian
16-09-2011, 23:34
یه گرافیک دیگه رو روی سیستمم امتحان کردم. سیستم مشکلی نداره. مانیتورم هم سالمه.

مانیتور حتی در صفحه تنظیمات بایوس هم خاموش میشه. کارت گرافیک رو روی یه سیستم دیگه زدم، بازم همون مشکل بود. فکر کنم کارت گرافیکه که مشکل داره. حالا کجا بدم تعمیر؟ گرانتیش تموم شده! شرکت گارانتی با پول تعمیر می کنه؟

همون شرکتی که گارانتی کرده بدین احتمالا براتون تعمیرکنه اما هزینه میخوره البته اگر تعمیرم بشه شاید اون چیزی که بخواین درنیاد بعد از یک مدتی باز ازکار بیفته اگربتونید بایوس گرافیک آپدیت کنید بعد نیست از طریق داس:20:

Hamed DC
18-09-2011, 08:04
به نظر منم اگه با گارانتی رفت تعمیر بدین.
در غیر اینصورت یه کارت نو بخرین.
از این پیشاند هم برای به روز کردن کارتتون استفاده کنین.