PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رانندگی ایمن با Nokia Car Mode



VAHID
14-09-2011, 20:56
ایتنا - نوکیا با معرفی برنامه Nokia Car Mode شتاب خود برای ایجاد قابلیت‌های موبایل در خودرو اعلام کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Nokia Car Modeدسترسی آسان به نقشه‌ها، مسیریابی ماهواره‌ای (توسط Nokia Drive)، وضعیت به‌روز شده ترافیک، تماس‌های تصویری و موسیقی را برای رانندگان و مسافرانی که در خودرو هستند فراهم می‌کند؛ بنابراین دیگر نیازی به یک پخش‌کننده موسیقی یا مسیریاب جداگانه نیست.

به گزارش ایتنا، سرویس‌ها و امکانات گوشی‌های هوشمند برای بهینه‌شدن استفاده در خودرو و جلوگیری از حواس‌پرتی هنگام رانندگی طراحی و ارائه شده‌اند.

این برنامه که با استفاده از Qt (کیوتی) نوشته شده است، برای گوشی‌های نوکیا ۶۰۰، نوکیا ۷۰۰، نوکیا ۷۰۱ و گوشی‌های قدیمی‌تری که به سیمبین Belle ارتقا داده می‌شوند و همین‌طور نوکیا N۹ در دسترس قرار خواهد گرفت.

Nokia Car Mode اولین راهکار برای پشتیبانی از استاندارد MirrorLink است که گوشی‌های تلفن همراه را عمیقانه با صفحه‌نمایش، کلیدهای روی فرمان و بلندگوها مرتبط می‌کند.

مشتری‌ها با MirrorLink می‌توانند گوشی‌های هوشمند خود را از طریق داشبورد خودرو کنترل کنند، طوری که گوشی و برنامه‌هایش با خودرو یکی می‌شوند.

در حقیقت، گوشی‌های هوشمند با Nokia Car Mode می‌توانند با دستگاه ICS-X۸ جدید آلپاین ارتباط برقرار کنند.

این دستگاه به رانندگانِ خودروهای پشتیبانی شده امکان می‌دهد تا از قابلیت‌های MirrorLink استفاده کنند.

فلوریس وَن دِکلاشور، مدیر خدمات خودرو در تجارت Location & Commerce نوکیا می‌گوید: «MirrorLink جهش بزرگی به پیش است و برای رانندگان خودرو فرصتی برای دستیابی به امکانات مورد علاقه گوشی هوشمندشان فراهم می‌کند. کاربران نقشه، موسیقی و بسیاری امکانات دیگر در تلفن همراهشان دارند. MirrorLink این امکانات را برای زمانی که در خودرو هستند در اختیارشان قرار می‌دهد.»












itna.ir