ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپ تاپ تا سقف 1400

arash08
14-09-2011, 19:13
سلام

تاپیکهای مشابه زیادی ایجاد شده ولی خب باز هم نتونست به من واسه تصمیم گیری کمکی کنه برای همین مجبور به ایجاد تاپیک جدید شدم
لپ تاپ رو بیشتر برای کار با برنامه های آنالیزی و مدل سازیهای سنگین میخوام..باتری کیفیت صفحه نمایش و تا حدودی هم زیبایی از مواردیه که واسم مهمن...(بقیه چیزا مثل پردازنده رو نگفتم چون قاعدتا با این قیمت میتونم توقع چیز بالایی رو داشته باشم)
پیشاپیش از کمک همه دوستان ممنونم

negary
15-09-2011, 11:56
سلام ، من این مدل ها رو پیشنها می کنم :
Dell XPS L502-B
Sony VAIO CB17FX
samsung SF411-A01

F R E E M A N
15-09-2011, 12:27
با این بودجه اگر کیفیت نمایشگر و زیبایی و کانفیگ بالا در اولویت باشند بهترین انتخاب به نظر من hp dv6 6177 هستش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته sony cb هم با کانفیگ پائینتر میشه خرید مثلا core i5

mehdi666lp
15-09-2011, 12:43
سلام

تاپیکهای مشابه زیادی ایجاد شده ولی خب باز هم نتونست به من واسه تصمیم گیری کمکی کنه برای همین مجبور به ایجاد تاپیک جدید شدم
لپ تاپ رو بیشتر برای کار با برنامه های آنالیزی و مدل سازیهای سنگین میخوام..باتری کیفیت صفحه نمایش و تا حدودی هم زیبایی از مواردیه که واسم مهمن...(بقیه چیزا مثل پردازنده رو نگفتم چون قاعدتا با این قیمت میتونم توقع چیز بالایی رو داشته باشم)
پیشاپیش از کمک همه دوستان ممنونم.
.
.
اگه کار انیمیشن سازی و تدوین و کار گرافیکی سنگین میکنی بهتره Workstation بخری مثل :

Dell Latitude E6520
Lenovo ThinkPad T520
Lenovo ThinkPad W510
.
.
.

arash08
15-09-2011, 15:08
با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردند این نکته رو بگم که من میخوام نرم افزارهای مهندسی که با انالیز سازه سر و کار دارن رو روی سیستمم استفاده کنم که بالطبع نیاز به قدرت پردازشی بالایی داره چون اکثر مواقع مدل سازی هم مورد نیازه...بصورت طبیعی استفاده های دیگه ای هم ازش قراره بکنم مثل نت رفتن و فیلم دیدن و....
خواهشی که از سروران دارم اگر مدلی رو پیشنهاد میدن لطفا دلیل انتخابشون رو هم بگن
با تشکر

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

arash08
17-09-2011, 12:41
upppppppppppp